Unicorns & Fairytales
fotoboek maken - unicorns & fairytales
cadeautips DIY Musthaves My life Webshoptips Winactie & Give away

Making memories, zo belangrijk & WIN

Weet je wat ik zo erg vind? Ik heb heel weinig foto’s van mijn nonkel die overleden is toen ik 18 jaar was. Hij heeft me samen met mijn tante en ouders mee opgevoed en is voor mij een soort tweede vader. Het is voor mij nog steeds moeilijk. Ik kan nl. moeilijk dingen loslaten. Zo ben ik nu eenmaal. Ik heb maar twee foto’s en die hangen dan ook aan mijn fotomuur. Een fotoboek maken is iets wat ik iedereen kan aanraden.

Fotoboek maken

Een fotoboek maken is zo eenvoudig. Want wat zijn in godsnaam 2 foto’s als je weet dat je er vandaag de dag op je filmrol 40 000 hebt staan van amper twee jaar? Ik wou dat er toen ook al smartphones bestonden. Ik had er 1000 extra getrokken. Want eerlijk… twee foto’s zijn te weinig. Ik zou hem zo graag wat meer zien.

Daarom maak ik ook vaak wat fotoboeken. Met foto’s die ik zelf afdruk of ik maak er eentje online. Ik kreeg de vraag van CEWE om hun nieuwste app te testen en ik dacht: yes! Want een fotoboek erbij is altijd welkom. Later zal ik hen dankbaar zijn. Making memories dus.

fotoboek maken - unicorns & fairytales

Creatief met foto’s

Een fotoboek is er om te bewaren. Ze blijven goed, hebben een harde kaft en je kan ze in de kast bewaren. Alle foto’s blijven bij elkaar. Ook themaboeken bijvoorbeeld. Tegenwoordig kan je al veel en best goedkoop.

Wat ik ook doe is op mijn DIY showrek foto’s hangen of ik kader sommige foto’s in die ik tegen de muur hang. Een fotomuur is erg hip.

fotoboek maken - unicorns & fairytales

CEWE Pure

De CEWE Pure app is supergemakkelijk om een fotoboek te maken.  In nog geen 10 minuten tijd heb je een leuk klein fotoboekje met 22 foto’s door jou geselecteerd vanuit je filmrol op je telefoon. Ideaal als last minute (letterlijk dan…) cadeautje of gewoon… om herinneringen te maken. Het boekje kost afgerond 19,95 inclusief verzendkosten. De app wijst zichzelf uit en is héél makkelijk in gebruik, zoals ik al zei. Dat kan mijn grootmoeder zelfs volgens mij.

Ik maakte een boekje met allemaal foto’s van de twee jongens. Ik veranderde de titel en maakte er ‘brothers’ van. Ik denk dat dit voor beiden een mooie herinnering is later. Voor ons ook trouwens.

fotoboek maken - unicorns & fairytales

Ik mag 4 boekjes cadeau doen!

Ik ben heel blij dat 4 van mijn lezers ook een fotoboek mogen maken. Want… herinneringen moet je bewaren. Zo heb je ze zeker altijd bij de hand. Het enige wat jij moet doen is de CEWE pure app downloaden (welke gratis is dus no worries) en 22 foto’s selecteren. De titel op de voorkant van het boekje kan je zelf kiezen. Wat moet je doen?

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat me weten waarom jij dit zou willen winnen
 3. Tag een vriend(in) want er kunnen 4 mensen winnen!

 

>>> Meedoen kan tot en met 17 oktober 2017 <<<

XOOX Nathalie

 

PS: make memories!

You Might Also Like...

22 Comments

 • Reply
  kristel
  10 oktober 2017 at 06:54

  Super leuk vooral nu onze 2e dochter bijna 3 weken oud is en we veel mooie foto’s hebben van haar en haar grote zus samen. heel belangrijk idd om herinneringen te bewaren in zo’n mooie boekjes.

 • Reply
  Tamara
  10 oktober 2017 at 06:59

  Ja, heel leuk! Ik zou van iedere maand een foto van mijn zoon in het boekje doen. Zijn grote fotoalbum weer maar niet opschieten, maar dan kan ik toch door zijn babyfoto’s bladeren met hem 🙂

 • Reply
  Robert Richter
  10 oktober 2017 at 08:43

  Lijkt me heel leuk om een fotoboekje te kunnen maken van onze kids, er gaat toch niks boven een fysieke foto die je kan laten zien ten opzichte van digitale middelen.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  10 oktober 2017 at 11:25

  Wat een schattig boekje! Ik denk dat die heel goed van pas zou kunnen komen binnen een maand om de allereerste babyfoto’s in te verzamelen van mijn kleine spruit! 😀

 • Reply
  Gerty Van den Cruijce
  10 oktober 2017 at 12:43

  Ook wij willen heel graag winnen. Een fotoboek is echt een must. Zoveel foto’s gemaakt van onze 2 kapoenen die verdienen om in een mooi boek terecht te komen. De kids zullen dit later kunnen koesteren al die mooie vastgelegde momenten.

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  10 oktober 2017 at 12:47

  Super leuk, ik zou een boekje willen maken van afgelopen zomer vakantie.
  Ik volg je op Facebook & Instagram

 • Reply
  Joyce Lemmens
  10 oktober 2017 at 14:10

  Zou leuk zijn om binnenkort de allereerste foto’s van m’n mini in te verzamelen! X

 • Reply
  Trees
  10 oktober 2017 at 22:14

  Oooobedankt om ons de app te leren kennen, zodat we onze fijne herinneringen ooktastbaar kunnen maken! Wij lzouden het leuk vindenom deze winactie te winnen en om cadeau te doen aan de grootouders!

 • Reply
  Trees
  10 oktober 2017 at 22:15

  Oooo bedankt om ons de app te leren kennen, zodat we onze fijne herinneringen ooktastbaar kunnen maken! Wij lzouden het leuk vindenom deze winactie te winnen en om cadeau te doen aan de grootouders!

 • Reply
  Marra
  10 oktober 2017 at 23:32

  Mijn zoontje wordt bijna 2 er is nu dus de hoogste tijd om de foto’s in orde te brengen en Cewe biedt prima producten aan ik had een fotocalander van ze die ik steeds bewaar. Jolanda Kelder ook iets voor jou?

 • Reply
  emmy
  11 oktober 2017 at 08:44

  Wel, ik zou dit heel graag winnen omdat ik een beetje verliefd ben op alles wat met foto’s te maken heeft. Misschien net uit angst om herinneringen te verliezen? En laat ons eerlijk zijn, tastbare fotoboekjes zijn toch nog steeds waardevol in deze digitale wereld, het heeft iets nostalgisch. <3

 • Reply
  Eleni De Cleir
  11 oktober 2017 at 09:41

  Het zou zo leuk zijn om een fotoboekje te kunnen maken van mijn 2 kleine deugenietjes.
  Zo kunnen we een blijvende herrinering maken voor altijd en leuk om eens in te bladeren voor een nostalgisch momentje.
  Ik denk dat Joyce De Meestere het ook wel super zou vinden.

 • Reply
  Sabine Tokarek
  11 oktober 2017 at 10:36

  Ken je dat: goede voornemens?
  We maken elk jaar een fotoboek voor de kindjes, neem ik me plechtig voor!
  Ons Emiel is er nu al 10 en Juliette is er 3.
  En ja, je kan het al raden… nog geen fotoboeken in de kast.
  Sinds kort ben ik een smartphone rijker, foto’s trekken is nu een gemak.
  Die app is misschien het duwtje in de rug die ik nodig heb om mooie herinneringen in een boekvorm te gieten.
  Dus ja, ik wil het heel graag eens uitproberen!!!

 • Reply
  Sofie Mondelaers
  11 oktober 2017 at 19:25

  Zou super zijn voor een album van onze vakantie met ons zoontje in de Provence????

  • Reply
   Sofie Mondelaers
   11 oktober 2017 at 19:30

   Ik wil nog even vermelden dat Vanessa Janssens mogelijks interesse heeft in dit foto album.?

 • Reply
  Jo-Lynn
  11 oktober 2017 at 19:55

  Dat zou welkom zijn… Hier moet ik er eens dringend aan door doen want vanaf zoon twee heb ik er geen meer gemaakt.

 • Reply
  Marian B
  13 oktober 2017 at 15:52

  Ik loop ernstig achter met boeken fotoboeken maken van de kids, dit zou echt een stimulans zijn om er weer eens voor te gaan zitten. Het is natuurlijk ook gewoon leuk!

 • Reply
  Gonny Aarts
  13 oktober 2017 at 19:33

  Ik maak heel graag kans! Heb nog best wat foto’s waar ik een boekje van wil maken. Super mooi!!!

 • Reply
  Liesbeth
  13 oktober 2017 at 21:11

  Gaaaaafff! Ik doe heel graag mee. Een boekje voor een boekje voor oma van haar eerste kleinkind

 • Reply
  Lyn
  15 oktober 2017 at 13:16

  Leuk ik doe graag mee voor mijn nichtje/neefje die onderweg is!

 • Reply
  Ellemieke
  15 oktober 2017 at 21:37

  Wat een leuke actie! We maakten een droomreisje naar Disneyland en daarvan zou ik graag een fotoboekje voor de kids maken, zodat ze regelmatig nog eens naar de leuke fotootjes kunnen kijken!

 • Reply
  Els Wanders
  25 oktober 2017 at 17:55

  Helaas ben ik vergeten te reageren, maar het lijkt me wel erg handig om via deze manier een fotoboekje te maken.
  Ben er nu altijd zo lang mee bezig, met foto’s uitzoeken, en vervolgens (op juiste volgorde) in een album plaatsen.

Leave a Reply