Unicorns & Fairytales
nieuwsbrief - unicorns & fairytales
My life Personal

Een nieuwsbrief of niet? Wat denken jullie?

Lieve lezers, eigenlijk is dit een beetje een vraag naar jullie toe. Door het algoritme van Facebook en Instagram komen de blogposts niet altijd bij iedereen terecht. Daarom ben ik aan het denken over een mailinglist. Maar is dit echt een meerwaarde?

Een Nieuwsbrief

Een mailinglist is eigenlijk een lijst met jullie mails (die jullie trouwens zelf invullen) en waardoor jullie één keer per maand een overzicht krijgen van nieuws over Unicorns & Fairytales, een nieuwsbrief dus. Dat kan een overzicht zijn van heel goed gelezen blogposts, winacties of opkomende dingen. Ik kreeg namelijk de whitepaper van Newsletter2go onder ogen en ik dacht: misschien is dit wel iets voor mij…

Wanneer publiceer ik blogposts?

Nou, eigenlijk heel simpel: (bijna) elke dag met enkele uitzonderlingen. Ik heb zoveel ideetjes die ik met jullie wil delen en samenwerkingen of winacties, dat ik soms tijd tekort heb. Ik ben ook halftijds gaan werken om dit te blijven kunnen doen dus ik ben er echt wel mee bezig. Maar ik begrijp ook wel dat niet iedereen elke avond achter zijn computer mijn blogposts leest. Met een nieuwsbrief die elke maand komt kan je onder andere gemiste interessante blogs opnieuw lezen.

Wat kan je verwachten van mij?

Wel, ik streef altijd naar persoonlijke blogs. Zelfs als het samenwerkingen zijn. Ik zal nooit een samenwerking aangaan als ik er niets mee kan doen of wanneer het niet interessant is om over te schrijven. Wanneer ik leuke tips heb over het moederschap, leuk speelgoed, nieuwtjes en webshops wil ik die graag delen. Dat is al van in het begin de bedoeling. Ik denk dat ik al bij al een goede afwisseling heb van blogs en er zijn enkele terugkerende concepten op vaste dagen die soms kunnen afwijken omdat er bijvoorbeeld een speciale dag is.

 • elke maandag een Diary met leuke nieuwtjes
 • elke dinsdag een winactie
 • elke maand een brief aan Lex of Vince
 • elk weekend een boekentip (tenzij ik geen boekentip meer heb)
 • elke maand of elke twee maanden probeer ik ook een ‘as we speak’ te doen waarin ik terugblik of vooruitblik op dingen die er gebeuren in ons leven

Voor de rest zijn het persoonlijke blogs afgewisseld met leuke ideeën, DIY, tips, kidsfashion, onderwijs gerelateerde onderwerpen enz …

Dus wil jij zo’n mail krijgen?

nieuwsbrief - unicorns & fairytales

Zou jij graag ingeschreven worden op zo’n mailinglist? Nieuwsbrief voorbeelden zijn er voldoende. ik moet er wel nog een leuke uitkiezen. Ik hoor het graag van jou. Want een goede mailinglist kost wel centjes en ik wil er enkel in investeren als er voldoende geïnteresseerden zijn.

Zou jij mij willen vertellen of je je wel of niet zou inschrijven, waarom én wat je graag in de nieuwsbrief zou zien staan. 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Veronique
  21 oktober 2017 at 07:27

  Doen!!! Ik ben enorme fan van je blog en haal er super veel uit! Zo ben ik momenteel zwanger van nummer 2 en we zitten hier ook met een slaapprobleem bij Lewis 2,5 ??? pure horror!!! Met de tips die je beschreef zijn we na vanalles proberen eindelijk op de goede weg… ( dank uuuu ???) Ik lees ook niet alles, omdat ik het isd vaak mis… maar met een nieuwsbrief weet je meteen wat voor leuks eraan komt.

  • Reply
   Nathalie
   21 oktober 2017 at 07:43

   Oh wat leuk om te lezen!!! Ik ben blij dat ik mensen toch een beetje kan helpen met tips. Zo komen wij ook vaak periodes door hahaha. Wetende dat je niet alleen bent ;))

 • Reply
  Wendy naessens
  21 oktober 2017 at 22:31

  Ik kijk dagelijks, dus mail hier niet nodig 🙂

 • Reply
  Patty
  25 oktober 2017 at 07:25

  Ik denk dat dit een goed idee is. Ik ben student nu en heb niet altijd tijd om te lezen dus zo een mail 1 keer in de maand is dan perfect om niets te missen.

Leave a Reply