Unicorns & Fairytales
anita babybelt - unicorns & fairytales
moederschap Musthaves Webshoptips zwangerschap

Musthave voor zwangere vrouwen: de BabyBelt

Het is alweer 9 maanden geleden dat ik zwanger was en oh, wat mis ik dat soms. Wat ik niet zo zeer mis zijn de ongemakken. Ik had veel last van mijn rug en had bekkeninstabiliteit. Toen ik te horen kreeg over de Babybelt vond ik het jammer dat ik hem niet eerder ontdekt had. Maar ik kon wel twee lieve zwangere dames gelukkig maken met de babybelt en ik vroeg hen eerlijk wat ze ervan vonden.

De babybelt?

De Babybelt is gemaakt van zachte, ademende microvezels. Het is een onzichtbaar aangebrachte steunband volgens het Anita steunprincipe en door klittenband in iedere gewenste wijdte verstelbaar. Je hebt hem in 3 kleuren: wit, zwart en huidskleur zodat ze onder elke outfit passen. Groot voordeel. Ze passen ook mooi aan en zitten zo lekker onder een kleedje of shirt.

Het Anita® steunprincipe?

* effectieve hulp tegen lende- en rugpijn
* meegroeiende band met buik- en rugsteun
* gemakkelijk aan en uit te trekken
* zit perfect bij staan, zitten en liggen
* steunprincipe klinisch getest

Deze babybelt gaat jouw rug ondersteunen (vooral een enorme steun in de laatste weken van de zwangerschap). Voor bekkeninstabiliteit gaat hij geen oplossing zijn, daar is hij ook niet voor bedoelt. Wanneer je zoals mij te kampen hebt met bekkeninstabiliteit kan je best een fysiotherapeut , kinesist raadplegen. Hij ondersteunt wél je rug wat nog steeds een grote verlichting is. De babybelt kan je vinden via de Store Locator.

 

Wat vonden mijn testmama’s ervan?

Ik deed een oproep via Facebook en er kwamen veel leuke reacties. Ik koos twee mama’s uit die deze Babybelt wilden testen. Ik ken ze niet persoonlijk dus ik vroeg hen ook om een objectieve en eerlijke mening te geven. Tenslotte wil ik niets aanprijzen wat niet goed is. Ik kreeg trouwens ook een leuke reactie van iemand die hem al had en die zei dat ze er superblij mee was.

Lynn (36 weken zwanger)

Voor mijn rug lijkt hij wel te helpen, die doet geen pijn meer als ik de band aan heb. Voor mijn bekken lijkt hij niet echt te ondersteunen, daar komt hij niet laag genoeg voor. (Dit is ook niet het doel van de Babybelt, nvdr) Verder is het handig dat er velcro aan is zodat je hem een beetje kan afstellen naarmate je hem strakker of losser wil. De rekbare band aan de buik duwt voor mij soms iets te hard, maar ik heb dan ook een heel gevoelige zwangere buik.

Els (30 weken zwanger)

Ik ben nu een week de BabyBelt aan het dragen en ben hier erg tevreden Het materiaal van de band is erg zacht waardoor die erg comfortabel draagt. De band is ook voldoende elastisch waardoor ik hem echt tot in de laatste weken van de zwangerschap zal kunnen dragen. Ik voel ook een verbetering in de lage rugpijn dus alleen maar voordelen

Dus zwangere dames met rugpijn: wij kunnen deze BabyBelt alleen maar aanraden!

XOXOX Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply