Unicorns & Fairytales
Ipad hoes - unicorns & fairytales
Musthaves Spelen Winactie & Give away

Ipad hoes die je kan knuffelen & WIN

Met peuters, kleuters en kinderen om ons heen die opgroeien in een digitale wereld en ons bezig zien op de Ipad is het niet altijd evident om er kindvriendelijk mee om te gaan. Ze gooien vaak onverwachts dingen weg of gaan er ruw mee om. Ze moeten nog leren om voorzichtig te zijn met spullen en al zeker met de spullen van mama en papa. Daarom is het best handig om een leuke Ipad hoes te hebben die tegen een stootje kan.

 

Vince is helemaal weg van de Ipad. Vooral filmpjes zien en een beetje drukken op de knopjes. Maar uiteraard is het niet altijd handig want zoals je weet kunnen kinderen heel onvoorstelbaar en bruusk zijn. Toen 123 Best Deal me vroeg om een Ipad hoes uit te testen zei ik volmondig JA! We hadden nog geen hoes dus dit kwam als geroepen.

Ipad hoes - unicorns & fairytales

Ipad hoes - unicorns & fairytales

Ik kon kiezen tussen Splashy en Flora, een blauw en een roze monstertje. We kozen Splashy, het blauwe monstertje, een Wise-Pet case. Vince vond hem meteen grappig want zoals je ziet is hij echt leuk. Kids proof én zacht. We maakten van de Ipad een knuffelbeest. De universele case is trouwens geschikt voor bijna alle tablets tot en met 10.1 inch. Met de gratis bijbehorende app (voor iOS en Android) komen de beestjes tot leven en krijgen ze een grappig gezicht. De kinderen kunnen spelen en praten met de Wise-Pet. Ze kunnen leuke geluidjes maken, verhaaltjes voorlezen, liedjes zingen of grappen maken.

hoes6

De Ipad zit veilig in de hoes en het scherm is ook beschermd met een dik laagje tegen krassen en stoten. Ideaal denk ik zo. Papa en Vince gingen ook samen aan de slag met de Ipad want eigenlijk is hij van papa. Hij is er ook héél blij mee.

Ipad hoes - unicorns & fairytales

Ipad hoes - unicorns & fairytales

Bovendien kan je deze knuffelbare hoes ook gebruiken als hoofdsteun houder in de auto. Er zit een riempje bijgeleverd om hem te bevestigen. Je kan hem vastmaken aan de hoofdsteun van je stoel en op de achterbank kunnen de kinderen spelen, filmpjes kijken en liedjes beluisteren. Handig, wij kunnen het weten want we zijn dit jaar met de auto op vakantie naar Frankrijk geweest en de filmpjes waren onze redding op moeilijke momentjes. Je kan er *HIER* meer over lezen.

Ipad hoes - unicorns & fairytales

 

De voetjes van de Wise-Pet zorgen ervoor dat de tablet rechtop blijft staan. Zo kunnen ze hem ook neerzetten en hoeven ze hem niet elke keer vast te houden.

Ipad hoes - unicorns & fairytales

<<<<< WIN WIN WIN WIN >>>>>

Voor iedereen die een Ipad bezit en een kind heeft die graag met de Ipad speelt… Ik mag van 123 Best Deal een Wise-Pet Case weggeven ter waarde van €39,50 . Naast tablet hoesjes verkopen zij ook smartphone accessoires. Je mag kiezen welke kleur. De roze versie kan je bewonderen via de link. Het enige wat je hoeft te doen is antwoorden op de volgende vraag:

“Welke kleur wil jij graag winnen en wat is de favoriete app/bezigheid op de tablet van jouw spruit ? “

 

hoes7

De winnaar wordt zondag 1 november bekend gemaakt op de facebookpagina van Unicorns & Fairytales. 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

24 Comments

 • Reply
  Kim
  28 oktober 2015 at 07:17

  Tof. Mijn kleintje kijkt altijd buurman en buurman oo YouTube. Maar heel vaak valt de tablet om! Dus zeer welkom. Erg leuk.

 • Reply
  Diane
  28 oktober 2015 at 08:57

  Bij ons in de klas gebruiken we de tablet vooral om memorie spelletjes spelen en te kijken naar het “zandkasteel aan zee”…
  Mochten we winnen, dan verkiezen we toch wel de stoere blauwe.
  Groetjes,
  Diane

 • Reply
  Nicole
  28 oktober 2015 at 09:17

  Wat een toffe winactie weer! Ons zoontje is helemaal gek van Baby Animals van Fisher Price, daar kan hij zich heel lang mee vermaken. Zo schattig om te zien! Zou graag kans maken op de blauwe versie!

 • Reply
  Nadia
  28 oktober 2015 at 09:30

  Super leuk! Blue Blue! Baby blocks vind ie fantastisch en lekker dansen op liedjes via YouTube!

 • Reply
  ann raepsaet
  28 oktober 2015 at 09:35

  Superleuk! Zou van pas komen met een ipad freak zoals mn dochtertje 🙂

 • Reply
  caroline
  28 oktober 2015 at 10:05

  Handig!
  En toffe foto’s !!!

 • Reply
  Iris
  28 oktober 2015 at 10:24

  Echt een cool (en superhandig !) ding. Hier wordt de Zappelin app grijsgedraaid, vooral de meezingliedjes en dansjes. Maar ook de Nijntje apps met verhalen en spelletjes. Een blauwe zou ik heel cool vinden, dan heeft ons heertje er ook nog wat aan als hij wat groter is!

 • Reply
  Sofie
  28 oktober 2015 at 10:31

  woow, Die zou hier superhard van pas komen! Hier wordt vooral op de kaatje- en ketnet app gespeeld momenteel. Wij gaan voor de blauwe 🙂

 • Reply
  Jacksons_Mommy_
  28 oktober 2015 at 10:51

  Wat een gave winactie! Ik zou deze zo graag willen winnen want eerlijk gezegd geef ik Jackson niet vaak de iPad, hij is nogal van spullen op de grond gooien ? maar als hij iets graag wil kijken dan is het Joki en Jet via YouTube. Super leuk programma met veel kleuren. Dus Fingers Crossed ?

 • Reply
  Eva
  28 oktober 2015 at 12:35

  Hallo, ik ben Emma-Lynn en ik word vandaag 18 maanden oud. Ik zou graag de roze hoes winnen, zodat mama niet meer flipt als ik de iPad neem om stiekem haar mails te deleten. Of om te spelen met mijn lievelings-apps: de Bumba app en de Schanulleke app.

 • Reply
  Christine
  28 oktober 2015 at 14:06

  Een blauwe knuffelhoes voor in de klas!

 • Reply
  Nikki_Matz
  28 oktober 2015 at 16:36

  Ik ben mama’s kleine monstertje en ben dol op Bumba op de I pad. Communiceren met mijn gele vriendje en heen en weer swipen zijn mijn favoriete bezigheden. Dit tot grote ergernis van mijn papa en tevens rechtmatige eigenaar van de I pad. Ik zou immers geen monstertje genoemd worden moest ik de I pad niet stiekem wegnemen, ermee rond lopen en zelfs als trommel gebruiken. Mijn mama en vooral mijn papa zouden daarom heel erg blij zijn met de blauwe I pad hoes!

 • Reply
  Nikki_Matz
  28 oktober 2015 at 16:46

  Ik ben mama’s kleine monstertje en ben dol op Bumba op de Ipad. Communiceren met mijn geel vriendje en heen en weer swipen over het scherm zijn mijn favoriete bezigheden. Dit tot grote ergernis van mijn papa en tevens rechtmatige eigenaar van de Ipad. Ik zou immers geen monstertje genoemd worden moest ik niet stiekem de IPad wegnemen, ermee rondlopen en zelfs als trommel gebruiken. Daarom zouden mama en papa heel blij zijn met de blauwe IPad hoes!

 • Reply
  Elien van den Bergh
  28 oktober 2015 at 17:37

  Bij ons is de app “Little Fox” een echte topper!!! Hier zouden ze graag de blauwe versie krijgen. 🙂

 • Reply
  Lynn
  28 oktober 2015 at 18:00

  Mijn jongste zoontje ADE is stapelgek op Thomas de trein. Telkens hij de tablet ziet liggen, begint hij heel hard ‘tsjuk tsjuk tsjuk’ te roepen!! Zo’n stoere, blauwe cover zou dus heel fijn zijn om onze tablet in te bewaren. 😉

 • Reply
  Esmeralda
  28 oktober 2015 at 20:55

  Erg leuk, nu wenste ik dat mijn kids nog klein waren en met de iPad zouden gooien haha

  • Reply
   Nathalie
   28 oktober 2015 at 21:08

   hahahahaha zo grappig 😉 Maar ze blijven leuk hoor.

 • Reply
  Natascha
  28 oktober 2015 at 21:32

  Kobe speelt tegenwoordig met de apps van LEGO. En natuurlijk ook gewoon allerlei filmpjes bekijkt hij op de tablet.
  Wij zouden heel graag zo’n blauw monster adopteren !!!

 • Reply
  Wendy
  28 oktober 2015 at 21:44

  Aangezien ons dochter haar eerste ‘echte’ woordje Bumba was, kan je al raden wat ze het liefste op de i-pad ziet 🙂 blauwe versie graag, want we hebben ook nog n baby-broertje!:-)

 • Reply
  Esmée
  30 oktober 2015 at 21:18

  Wat handig zo’n hoes!

 • Reply
  Anne-Marie
  31 oktober 2015 at 23:10

  Wat leuk! Ik zou heel graag de blauwe willen winnen voor mijn zoontje Finn. Hij is gek op de IPad en dan vooral op de APP van LEGO waarbij hij zelf de trein kan besturen 🙂

 • Reply
  Yvette
  31 oktober 2015 at 23:13

  Super handig en eigenlijk onmisbaar met een tweejarige jongen in huis. Hij wil steeds vaker even op de ipad spelen of een filmpje kijken en dan zou dit een hele fijn hoes zijn.
  Dus de blauwe hoes zou hier heel erg welkom zijn!

 • Reply
  Lisa Spanjaards
  31 oktober 2015 at 23:23

  Leuk!! Voor onze dochter bobbi laurijn. Die is pas 6 maanden oud. Maar krijgt een grote lach op haar gezicht als we samen K3 liedjes luisteren op de iPad ?

 • Reply
  Lisa spanjaards
  31 oktober 2015 at 23:29

  Gaaf! Voor mijn dochter bobbi Laurijn. Ze is pas 6 maanden maar vind de iPad heel leuk! Vooral als ik de liedjes van K3 opzoek krijgt ze een grote glimlach! Nu maar duimen?

Leave a Reply