Unicorns & Fairytales
crayola - unicorns & fairytales
moederschap Ontwikkeling Spelen Winactie & Give away

Magisch kleuren met Crayola

Welk kind kleurt er graag? Ik denk dat er maar weinigen zijn die niet graag kleuren. Maar het wordt pas écht leuk als de producten uitdagend zijn. Met deze producten van Crayola wordt het magisch kleuren! Kijk maar mee. 

Als kind was ik uren in de weer met tekenen en kleuren. Ik deed bijna niets anders de hele dag lang. Ook in school ging mijn voorkeur uit naar tekenen tijdens vrije momentjes. Geen wonder dat ik nu zo goed kan tekenen? Crayola heeft enkele ‘on-the-go’ producten op de markt gebracht. Producten waarmee kinderen zorgeloos, kleurrijk en creatief kunnen kleuren, ook onderweg. Handig in het vliegtuig, op de trein, in de auto of zelfs in de buggy. Dat wou ik wel eens met mijn eigen ogen zien. Ik was benieuwd.

Crayola - unicorns & fairytales

Doodle Magic reisset 

Dit is gewoon te leuk en een echte musthave voor kinderen die graag kleuren. Je kan het onderweg meenemen. Het is een tekenmap die uitvouwbaar is, te verkrijgen in verschillende formaten. Er is een vakje gemaakt voor de stiften en er zit zowel een vodje als een wisser in. Je tekenwonder kan dus gewoon steeds opnieuw beginnen. Geen geknoei met papier. Gewoon alles in één. Je hebt zelfs een grote mat die je aan de deur kan hangen of op de grond kan leggen. Te gek! Ik wou dat ik weer kind was. Daar zou ik uren tekenplezier aan beleefd hebben.

Crayola - unicorns & fairytalesCrayola - unicorns & fairytales

Color Wonder Mini viltstiften  + color wonder kleurboek 

Dit is te gek. Kinderen zullen er dol op zijn. Een kleurboek dat magisch is. Verkrijgbaar met verschillende figuren. Ik heb de Disney versie met Mickey Mouse. Als deze stiften populair waren geweest toen ik kind was dan hadden mijn handjes er vlekkenloos uitgezien. De stiften geven namelijk geen kleur op huid en andere oppervlakken, enkel op het speciaal Crayola wonderpapier. Is dat even handig! Ideaal voor op het vliegtuig of in de auto. Bovendien komen er verborgen tekeningen tevoorschijn. Ik testte het ook maar al te graag en vond het superleuk!

IMG_5656 IMG_5658 Crayola - unicorns & fairytales

Crayola Supertips 

Stiften met een veelzijdige punt die zowel brede als smalle lijnen kunnen kleuren. De inkt is ontwikkeld zodat het goed afwasbaar is van de huid en de meeste soorten kleding. Als mijn zoontje op mij lijkt zal dit zeker nodig zijn. Ik was steeds aan het kleuren en tekenen maar mijn handen hadden ook steeds alle kleurtjes van de regenboog!

IMG_5668 IMG_5664 IMG_5661 IMG_5660 IMG_5659

Eco

Yes! Wist je dat Crayola ook rekening houdt met de natuur? Met behulp van zonne-energie maken ze vele stiften en kleurpotloden. Gebroken krijtjes worden gesmolten om nieuwe krijtjes mee te maken zodat er geen afval ontstaat en de doppen van hun stiften worden gemaakt van gerecycleerd papier! Dat vind ik top. Bedankt Crayola.

Ik ben zeer tevreden van deze stiften! Ze zijn makkelijk te gebruiken, mooi en duurzaam. Is jouw kind ook fan van kleuren en lijken de Crayola SuperTips wel iets voor jullie? Lees dan snel verder want ik mag maar liefst 3 pakjes weggeven.

Crayola SuperTips winnen

Natuurlijk willen we de stiften weggeven aan kinderen die echt van kleuren houden. Je kan meedoen op twee verschillende manieren.

Instagram wedstrijd 

Laat jouw kind een leuke tekening maken en post het resultaat op Instagram. Gebruik hashtag #crayola en zet er zeker @nathalieke7 bij zodat ik de resultaten kan zien. Laat hier in een comment jouw gebruikersnaam van Instagram na zodat ik weet dat jij meedoet! Spread the word….

Voor wie geen instagram heeft… 

Laat in de comments na voor wie jij deze stiften wil winnen en wat jouw favoriete product van Crayola is.

Crayola - unicorns & fairytales

En… that’s it! Easy right? Komaan, haal de stiften boven en laat jullie kinderen een leuke tekening maken. Ik trek uit alle inzendingen twee winnaars. Ik selecteer niet op ‘mooiste’. Niet iedereen is een tekentalent! Maar misschien selecteer ik wel op leukste foto! BE ORIGINAL!

Ik maak op zondag 30 augustus de winnaar bekend via de facebookpagina. Good luck.

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Kim
  23 augustus 2015 at 08:07

  De afgelopen weken wil mijn zoontje elke ochtend kleuren!! Dan pakt hij z’n potloden en grote tekenblok en gaat er vrolijk op los. Stiften heeft hij nog niet, deze lijken me erg mooi. Ben benieuwd hoe hij dat vindt en of hij onze muren zal sparen 😉 ik win ze graag voor hem, zelfs als ik dan extra moet poetsen haha

 • Reply
  Cindy van Gucht
  23 augustus 2015 at 21:45

  Waw, de Crayola uitvouwbare tekenmap is mijn favoriet! Leuk voor de Kids en goed voor de natuur?!
  Kon ik er zo maar 25 hebben voor m’n leerlingen?. Lijkt me perfect om woordjes op te schrijven, meteen na te kijken en terug weg te vegen…

  • Reply
   Cindy van Gucht
   23 augustus 2015 at 21:47

   Oeps , nog vergeten te schrijven voor wie ik de stiften wil winnen?.
   Awel, voor mezelf! Zo kan ik mooie tekeningen maken in alle poëzieboekjes van m’n leerlingen?.

 • Reply
  Liesbet R
  24 augustus 2015 at 20:36

  Het resultaat van een middagje knutselpret van mijn dochtertje Hasse bij oma “moeke” zie je op mijn Instagram liesbet_rombaut.

  • Reply
   Nathalie
   24 augustus 2015 at 20:46

   Wat leuk dat je meegedaan hebt! Ik duim.

 • Reply
  linda
  24 augustus 2015 at 20:46

  Leuke foto’s heb je er bij gemaakt!

 • Reply
  Danielle
  26 augustus 2015 at 12:07

  Ik doe graag mee voor Noah want hij is dol op tekenen en knutselen. Een aangezien hij linkshandig is zitten zijn handen altijd lekker onder met deze stiften van Crayola zou dit zijn opgelost! 🙂

 • Reply
  Tine demarbaix
  27 augustus 2015 at 20:59

  Ik zou graag meedoen om deze stiften te winnen.Ben zelf heel creatief en maak zelf kaartjes.Maar vooral om met mijn kleuters de uitdaging eens aan te gaan wat resultaat deze geven.

 • Reply
  Nele
  28 augustus 2015 at 05:50

  Had je mijn inzending gezien op instagram? Leuke wedstrijd ! Lieve groeten

  • Reply
   Nathalie
   28 augustus 2015 at 09:53

   ja lieverd, superleuk!!!!

 • Reply
  SoMama
  28 augustus 2015 at 13:37

  Ahh, wat een leuke actie! Mijn zoontje vind tekenen/kleuren ontzettend leuk.
  Afgelopen week was hij nog druk bezig, zie de Instagram foto (Somamablog).

  • Reply
   Nathalie
   28 augustus 2015 at 14:31

   wat leuk! veel succes alvast 🙂

 • Reply
  Nicole
  30 augustus 2015 at 08:36

  Hoi! De Doodle Magic reisset is mijn favoriet! Als ik zou winnen zou ik het aan mijn neefje die gisteren 4 is geworden geven ?

 • Reply
  Sterre Tijl
  30 augustus 2015 at 21:29

  Lees nu pas goed dat het om Magie stiften gaat! Supergaaf en handig voor mijn 2-jarige die niet alleen op.papier kleurt…. :-))

Leave a Reply