Unicorns & Fairytales
Fashion fashion mama

CAT Temporary Lab Antwerp | hotspot

We mochten naar de opening van het CAT Temporary Lab Antwerp. Een pop-up store van Caterpillar waar je je CATs kan laten customizen door artiesten.

 

Vanaf 24 september ging deze pop-up store van het Amerikaanse merk Caterpillar open. Ze hebben er de laatste nieuwe schoenen beschikbaar.  Je kan er niet alleen schoenen kopen, maar ook laten personaliseren. Nog tot eind november zal elke week een ander artiest aanwezig zijn die jouw nieuwe Cats opleukt in zijn/haar/jouw eigen stijl. Nog tot 24 oktober was dat Bernard Gavilan, die tijdens de officiële opening van het Lab aan de slag ging met een spraycan gouden verf…

cat temporary lab antwerp

Artiesten :
23 – 24 oktober: Bernard Gavilan
28 – 31 oktober: Kool Koor
4 -7 november: Serge Braeken
12 – 14 november: TBC
18 – 21 november: Hugo Tanghe
25 – 28 november: TBC

Op 22 oktober trokken manlief en ik richting Antwerpen om de opening van het Temporary Lab bij te wonen. Met lekkere versnaperingen en een glaasje cava werden we verwelkomd. Geweldig. Op weg naar het Lab wandelden we door de straten, de straten die we vroeger wekelijks bewandelden. Nostalgie ten top en al zeker naar de momenten wanneer we dit samen deden. Vroeger deden we niets anders dan door deze winkelstraten trekken op weg naar ons stamkroeg. Je kon er *HIER* nog over lezen.

Maar goed, we trokken dus door één van de modestraten: de Kammenstraat. In nummer 69 was het te doen.

cat temporary lab antwerp

cat temporary lab antwerp

cat temporary lab antwerp

De schoenen staken allemaal mijn ogen uit. Er zijn er vele voor mannen, vrouwen én ook voor kinderen. Vanaf maat 24 kan je hier shoppen voor jouw hippe spruit. Jammer genoeg heeft Vince nog lang geen maatje 24. Nog even geduld.

diary 19 - unicorns & fairytales

Mijn oog viel op een paar schoenen en heel de avond bleven ze naar mij staren. Ik ben dan ook met hen naar huis mogen gaan en daar ben ik enorm blij om. De volgende dag zaten ze al aan mijn voeten te blinken in de klas. Mijn leerlingen vonden ze ook geweldig. Ik ben dus een hippe juf! Ze zitten bovendien HEERLIJK.  Oordeel zelf , wat vind je van mijn nieuwe aanwinst?

 

cat temporary lab antwerp cat temporary lab antwerp

 

En goed nieuws, ze hebben ze ook in het wit…

cat temporary lab antwerp cat temporary lab antwerp

 

Het Cat Footwear Temporary Lab zal van 24 september tot 24 november 2015 geopend zijn op de Kammenstraat 69 te Antwerpen. Wil jij dus ook je Cats laten pimpen? Wip dan snel even binnen zou ik zeggen! Benieuwd naar alle schoenen van Caterpillar? Klik dan hier.

 

Zou jij je schoenen laten customizen? Wat vind je van mijn nieuwe schoenen? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Astrid - Timeless Elegance
  1 november 2015 at 17:04

  Hey Nathalie!

  Oh wauw geweldig event! Er is er eentje jaloers hier! ;-D

  Liefs Astrid -Timeless Elegance

  • Reply
   Nathalie
   1 november 2015 at 22:46

   Ja het was echt heel leuk!

Leave a Reply