Unicorns & Fairytales
diary 19
Diary My life

Diary 19 | CAT and autumn feeling

Het was een drukke, leuke week. De weken voor een vakantie zijn altijd een beetje drukker op mijn werk. Toch waren er ook ontspannende momenten zoals de opening van de CAT store en een leuke herfstwandeling. Lees de alweer 19e wekelijkse Diary… 

 

Rapporten en ouderavonden horen bij mijn beroep als leerkracht. Dat betekent extra veel werk en twee avonden tot 19u op school blijven. Maar dat nemen we er allemaal bij, ik heb er tenslotte zelf voor gekozen. Dat betekent inderdaad drukke dagen en dan heb je wel wat meer nood aan ontspanning. Dat is niet altijd mogelijk maar af en toe genieten we wel van enkele leuke momenten.

Donderdag bijvoorbeeld waren we uitgenodigd op de opening van het CAT Temporary Lab Antwerp in de Kammenstraat. Zaterdag komt heel het verslag online. Het was supergezellig en ik kwam er iemand tegen die ik vorige keer ontmoette (My Life on sneakers – klik hier) .  Altijd leuk.  We mochten de nieuwe collectie bewonderen van de CAT schoenen en ik was uiteraard in mijn nopjes. Ik en fashion: always a good idea. We hadden Vince bij oma en opa gelaten (altijd op donderdag) en maakten er een avondje uit van onder ons twee. Ik denk dat dit eeuwen geleden was dat we nog eens samen iets deden behalve op restaurant gaan.

diary19 1 - Diary 19 | CAT and autumn feelingCava en hapjes als aperitief op het CAT event, buitenkomen met TE GEKKE schoenen en mijn vriend bij mijn zijde die al enkele glaasjes op had terwijl ik naar de schoenen keek. Hij was dus duidelijk ook in zijn nopjes. Na een leuke babbel met één van de artiesten die de schoenen gaat personaliseren (echt waar, zaterdag meer!) trokken we naar La suite en d’Offis, bar en restaurant van mijn broer.

diary 19 2 - Diary 19 | CAT and autumn feeling

diary 19 3 - Diary 19 | CAT and autumn feeling

Ik was superblij om mijn broer nog eens te zien. Met ons drukke leven komt dat er soms niet van. Over deze hotspot schreef ik al een keer. Klik *HIER* Een echte aanrader want man, wat was dat lekker. Dus: als je eens naar Antwerpen trekt en een leuk restaurant / bar zoekt , ga dan naar ‘t Zuid en breng hen een bezoek. Je gaat niet teleurgesteld zijn, I PROMISE.  De volgende ochtend moest ik wel gaan werken dus ik ben braaf gestopt met drinken maar manlief bleef erin vliegen. Nostalgie ten top want zo hebben we vroeger veel avondjes gekend. Ik schreef *HIER* al een beetje over mijn nostalgische uitgaansdagen die echt wel voorbij zijn. Enfin, we hadden het leuk en meer moest dat niet zijn.

IMG 0325 e1445797739456 - Diary 19 | CAT and autumn feeling

Tijdens het weekend gingen we een frisse neus ophalen in het Peerdsbos. Echt de moeite voor wie dit niet kent. Het is gelegen in Brasschaat (Antwerpen) en je kan er behalve wandelen (uiteraard) nog vele andere dingen doen (minigolf, speeltuin, eten, drinken, paardrijden …) Met onze kleine bengel zijn we welgeteld 100 meter verder geraakt…

IMG 0361 e1445798416956 - Diary 19 | CAT and autumn feeling

IMG 0431 e1445798292565 - Diary 19 | CAT and autumn feeling

De eerste metertjes met zijn wishbonebike (na een kwartier was hij het beu omdat hij echt wel moeite moest doen…) en de andere meters wou hij de kinderwagen duwen. Dat bracht hilarische momentjes met zich mee want de mensen die in de tegenovergestelde richting kwamen zagen enkel een kinderwagen rijden en geen kind. We zijn deze kinderwagen volop aan het testen en mijn verslag komt op 3 november online. Qua gebruiksvriendelijkheid al een dikke 10 want zelfs kinderen van onderhalf kunnen hem duwen…  Zie maar…

 

Zoals je dus kan zien hebben we heerlijke momentjes gehad die de drukke momentjes wat zachter maakten. Ik kijk alvast uit naar de herfstvakantie die er , na nog 1 weekje werken , aankomt want dan trekken we naar New York! Een cadeau van manlief voor mijn dertigste verjaardag. Maar eh, ik ben wel wat bang voor de vlucht… Iemand tips?

Tips voor de vlucht zijn altijd welkom en zeg eens… wat vind je van mijn nieuwe CAT schoenen? Ken je het Peerdsbos al? Hoe was jouw week? Lieve lezer, vertel, ik ben zo benieuwd…

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sylvie
    26 oktober 2015 at 09:11

    Wat een ontzettend gave schoenen! En het is af en toe best zoeken hè naar een goede balans tussen inspanning en ontspanning, knap hoe je het allemaal combineert!

Leave a Reply