Unicorns & Fairytales
designed for kids - unicorns & fairytales
Interieur kids musthaves kidsroom

Kinderkamer stylen? Probeer het advies van Designed For kids dan eens en win 75 euro!

Het is alweer een eeuwigheid geleden dat ik nog eens een nieuwe webshoptip had voor jullie. Dringend tijd voor een leuk toppertje van formaat. Designed For Kids is een vrij nieuwe, mooie webshop met hele leuke merkjes. Ze bieden niet alleen fijne kinderspullen aan, maar ook stylingadvies voor de kinderkamer. Ideaal voor wie niet goed weet hoe eraan te beginnen of voor wie een make-over van de kinderkamer wil. Neem je mee een kijkje? 

Designed For Kids

Deze leuke webshop, Designed For Kids, waar je naast mooie interieurspullen, ook stylingadvies voor de kinderkamer kunt krijgen, leerde ik kennen via Instagram.. Altijd handig voor mensen die niet goed weten hoe ze moeten beginnen. Zo onderscheiden ze zich van andere webshops. Er staan 3 pijlers in hun bio:

1. Zorgvuldig samengesteld assortiment : Designed for kids heefeen mooie mix van nieuwe, innovatieve merken en meer bekende, gevestigde waarden uit België, Nederland, Frankrijk, Spanje en de Scandinavische landen. Ze hebben verschillende stijlen in hun assortiment, zodat je je eigen stijl kan shoppen. Ze zorgen vaak voor nieuwe spullen zodat je geregeld andere items kan vinden.

2. Duurzaam: Hun visie: duurzame spullen. Kwaliteit en duurzaamheid dragen ze hoog in het vaandel. Ze kiezen voor artikels vervaardigd uit milieuvriendelijke grondstoffen (vb hout of bamboo) of materialen die 100% recycleerbaar zijn. Ze zijn fan van fabrikanten die op een duurzame wijze produceren of die een deel van hun opbrengsten doneren aan duurzame projecten.

3. Inspiratie en advies : Je kan Designed For Kids ook vragen voor interieur -en kleuradvies en moodboards op maat.

designed for kids - unicorns & fairytales

Stylingadvies voor de kinderkamer

Bij Designed For Kids kan je ook aankloppen voor stylingadvies voor de kinderkamer, zoals ik al eerder zei. Je hebt keuze uit twee pakketten.

1. Pakket STYLED

Kan je best wat hulp gebruiken bij het herinrichten of opfrissen van de kinderkamer? Dan is dit pakket fijn. Als eindresultaat ontvangen jullie van ons een totaal plan waarin kleuren en accessoires perfect op elkaar zijn afgestemd. Je krijgt alle accessoires in een mooi overzicht zodat je ze in no-time kan bestellen en aan de slag kan om van de kamer van jullie zoon of dochter een echte droomkamer te maken.

Je krijgt:

 • Moodboard
 • Kleuradvies
 • Accessoireplan
 • Shoppinglijst
 • Cadeaubon

designed for kids - unicorns & fairytales

2. Pakket ‘DESIGNED’

Dit is voor een complete make-over. Je krijgt ook uitgebreid advies. Als eindresultaat ontvangen jullie van ons een volledig uitgewerkt plan waarbij je alleen de uitvoering zelf nog dient te (laten) realiseren. Je krijgt een voorstel voor de indeling, de kleuren, de meubels en alle accessoires in een mooi overzicht zodat je ze direct kan bestellen.

Je krijgt:

 • Moodboard
 • Kleuradvies
 • Accessoireplan
 • Indelingsplan
 • Meubeladvies
 • Shoppinglijst
 • cadeaubon

Wij brachten een blauwe kleur in Lex zijn kamer

Wij hadden niet echt stylingadvies voor de kinderkamer nodig. Wij brachten een kleur binnen: Lex zijn kamer bestaat uit grijstinten op de muur en veel wit. Ik wilde er een kleur inbrengen dat er goed bij paste en toen ik de rotan spullen zag en de mooie blauwe kleuren die er waren was het duidelijk: ik ging voor hout en blauw erbij. De toffe appel (hebben ze ook in peervorm) wou ik al heel lang en eindelijk staat die mooi te pronken in Lex zijn kamer. Daar kan je speelgoed, knuffels of andere dingen in bewaren en blijft alles toch netjes.

De zitzak van Nobodinoz vond ik fantastisch om in ons boekenhoekje te zetten. Lex begint uit zichzelf boekjes te nemen en te lezen en zit graag in zijn ‘zetel’. Lezen leuk maken is ook een tof boekenhoekje hebben, dus was dat goed meegenomen.

Zijn bedje dekten we op met dezelfde soort lakens als de zitzak, zo werd alles een mooi geheel.

designed for kids - unicorns & fairytales

Win 75 euro shoptegoed

Wil jij ook de kinderkamer stylen? Of heb je stylingadvies voor de kinderkamer nodig? Ik mag samen met Designed For Kids een waardebon van 75 euro wegschenken! Daar kan je zeker wat leuke spullen mee shoppen! Doe snel mee via Instagram !

 

Heb jij wel eens nood aan stylingadvies voor de kinderkamer? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Claudia Diependaal
  23 juli 2020 at 09:34

  Wat een geweldige actie! Ik loot dan ook met veel plezier mee!

 • Reply
  Marian B
  23 juli 2020 at 13:10

  Wij gaan binnenkort verhuizen, daarom zeker welkom voor de nieuwe kinderkamer(s). Het proberen waard! 🍀🍀🍀

 • Reply
  Oma Will
  29 juli 2020 at 23:48

  Kan zeker met dit shoptegoed iets leuks vinden voor de logeerkamer van de kleinkinderen.
  Binnenkort mogen ze weer voor het eerst weer komen logeren, dus zou leuk zijn als ik een paar leuke items kan shoppen .
  Ik heb geen Instagram (privéredenen) , maar volg op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen loten.

Leave a Reply