Unicorns & Fairytales
nutricia ambassadeur - unicorns & fairytales
Diary Personal

DIary 104 Verjaardag, events & MOM BLOG AWARDS

Wat een week! Kinderen die ziek zijn, events en awards. Mijn hoofd zit vol en ik heb nood aan wat rust en gelukkig gaan we de herfstvakantie tegemoet. Even ontstressen. Maar goed, we hadden wel leuke momenten deze week en daar wil ik wat meer over vertellen. Ik werd onder andere een winnaar van de Mom Blog Awards.

Zieke kids

Ja het is geen typfout: zieke kidS. Ze waren beiden ziek. Gelukkig sprongen oma en opa in de bres en hielden Vince in het begin en op het einde van de week enkele dagen bij. Zo kon ik met een gerust hart gaan werken en kon hij Lex niet aansteken. Maar jammer genoeg begon Lex dan weer in het midden van de week hevige koorts te maken. Blijkbaar was zijn oorontsteking van enkele weken geleden nog niet helemaal voorbij. De spoedarts van dienst had een te lage dosis antibiotica voorgeschreven waardoor de symptomen onderdrukt werden maar de bacterie niet weg was gegaan. Zo zielig. We hadden echt een gloeiend hoopje baby. Korte nachten, veel handelingen (puffen, antibiotica, pijnstillers) Gelukkig hadden we zondag weer een vrolijke baby.

HP event

We waren deze week ook uitgenodigd op een event van HP om kennis te maken met hun nieuwste printer en inkt service. De HP ENVY Photo 7830 All-in-One Printer. Deze printer drukt jouw foto’s af in een uitstekende kwaliteit. Je kan ook heel eenvoudig foto’s afprinten via de HP Smart App. Zo heb ik al vele malen in enkele minuten tijd mooie foto’s kunnen afdrukken. Ideaal voor een last minute cadeau of gewoon… om die leuke momenten af te printen. Bij mij hangen ze aan mijn showrek. Vince mocht een mooi kadertje maken voor mama onder leiding van creatieveling Elfi De Bruyn en papa deed vrolijk mee 😉

lees meer : over hoe ik HP inzette voor Valentijn

lees meer: hoe ik het cadeau voor manlief maakte met een snapshot

lees meer: over de instant ink service

winnaar van de mom blog awards - unicorns & fairytales

outfit via Elle Milla Shop

winnaar van de mom blog awards - unicorns & fairytales

Nutricia event

Oh ik heb geweldig nieuws. Enkele maanden geleden werd ik gecontacteerd door Nutricia. Of ik interesse had in een ambassadeurschap. Ik moest niet al te lang nadenken want wij gebruiken Olvarit potjes en Nutricia producten dus was de keuze snel gemaakt. Natuurlijk wil ik dat. Want je hoeft je niet te schamen wanneer je een potje voeding geeft aan je kind. Mijn gemoed werd dan ook gerustgesteld toen ik te horen kreeg dat er hélemaal geen bewaarmiddelen in hun potjes zitten. Dat mag trouwens niet van de strenge veiligheidsnormen. Binnenkort kom je dus veel meer te weten over potjesvoeding en meerdere producten maar vrijdag hadden we een eerste bijeenkomst met de andere ambassadeurs. Het werd een gezellige voormiddag met een informatieve babbel, uitleg over de care line van Nutricia én een les baby mama yoga. Nou ja, er waren eigenlijk geen baby’s dus werd het yoga (en Vince die af en toe rond mijn nek hing en op mijn rug zat). Nadien een lekkere lunch en heerlijk dessert waar Vince ook enorm van smulde. Hij was zo flink, mijn kleine grote man. We gingen naar huis met een mooie tas van Nobodinoz en kregen de nieuwste fruit knijpzakjes mee naar huis. Vince kon niet wachten en smulde er al eentje van op. Hij vindt dit heerlijk.

nutricia ambassadeur - unicorns & fairytales

nutricia ambassadeur - unicorns & fairytales nutricia ambassadeur - unicorns & fairytales nutricia ambassadeur - unicorns & fairytales nutricia ambassadeur - unicorns & fairytales

Winnaar van de Mom Blog Awards

Nele did it again. In 2015 hadden we het over awards en hoe gek het was dat België nog zo ver achterliep op het gebied van bloggen tegenover Nederland. En dat er ook helemaal geen Mom Blog Awards bestonden in ons landje. Daarom organiseerde ze het eerste Mom Blog Awards event puur online en konden volgers stemmen. Ik was toen één van de gelukkige winnaars, waarvoor dank. Nu, twee jaar later, wou ze het grootser aanpakken. Met haar achtergrond als weddingplanner wou ze er een leuke avond van maken met veel meer sponsors en een netwerkevent. Dat is denk ik wel gelukt. Iedereen kon meedoen, groot en klein, blogger of instagrammer en iedereen kon iemand opgeven. De blogs en influencers werden door een jury beoordeeld en zij hebben hun favorieten gekozen. Het kon dus iedereen zijn. Dat vond ik het mooie aan dit concept: hier zijn de grootste bloggers of de bloggers die al heel wat media aandacht kregen niet persé de winnaar. Iedereen kon een winnaar van de mom blog awards worden. Nou ja nee, niet iedereen. Het moet natuurlijk wel de moeite zijn. We werden echt beoordeeld door een jury.

Trots kan ik zeggen dat ik de winnaar werd in de categorie Instagram (hier is mijn feed). Ik kreeg een mega volle koffer vol met leuke kledij van het Agency Trotstar. Zij verdelen onder andere Isabella Olliver, Ripe, Fragile, Iglo+Indi, Knast by Krutter en veel meer mooie merken. Wat ik allemaal won kom je in een andere blog te weten. Ik zal wel eens een unboxing doen. We gingen naar huis met een leuke goodiebag (meer dan 1 trouwens) en ik kroop met een goed gevoel mijn bedje in. Klaar om in te pakken voor ons weekje Landal.

winnaar van de mom blog awards - unicorns & fairytales

winnaar van de mom blog awards - unicorns & fairytales

Inpakken voor Landal

Oh ja… we gaan een midweek rust opzoeken in het Landal park Hoog Vaals, Limburg. Daar gaan we naar een Landal park samen met oma en opa. We kijken er ontzettend naar uit om even onze zinnen te verzetten en leuke quality time als familie te hebben. Lex had eindelijk een koortsvrije dag en was wat meer zichzelf. Zo kunnen we toch met een gerust hart vertrekken.

Verjaardag

Oh ja, ik zou het bijna nog vergeten maar ik ben dus ook deze week jarig geweest! Ik werd op 27 oktober 32 jaar. Auwtsh. Mijn lief had een leuke verrassing gemaakt (met dus die printer van HP by the way…). Als dat niet lief is. Mijn verjaardag werd wel wat overschaduwd door Lex die ziek was, maar geen nood we halen dat wel in. Volgend weekend gaan we vieren.

snapshots van HP - unicorns & fairytales

Heb je al meegedaan met de winacties?

Oh ja, omdat ik in Landal zit kan ik dus geen winnaars trekken en lopen de winacties die er zijn nog tot het einde van de week. Hebben jullie al meegedaan? Je kan een Playmobil bloemenfee met koets winnen, een My Little Pony Unicorn en het Bumba verstoppertjesspel. Ook kan je nog een set educatieve posters winnen voor thuis of in de klas. Zeker meedoen! Kijk maar eens op de WIN PAGINA.

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Eline
    30 oktober 2017 at 09:45

    Nogmaals een hele dikke proficiat met jouw award! Je hebt hem helemaal terecht verdiend! Geniet van al dat moois in die grote koffer. Wij zijn alvast heel erg benieuwd wat er allemaal in zit 😉

Leave a Reply