Unicorns & Fairytales
Diary DIY Birthday Party Fashion fashion kids moederschap My life uitstappen

Diary 99 verrassingsfeestje, nostalgie & fotoshoot !

Wat een druilerige week weeral. We hebben echt een flopzomer wat betreft het weer. Ik wou heel graag mijn tuin en terras wat opsmukken en gezellig maken maar we hebben er amper kunnen vertoeven. Ach ja… misschien kunnen we binnenkort nog wat genieten? Er waren wel enkele leuke momentjes deze week. Zo werd manlief 33 jaar en mochten we een fotoshoot gaan doen met Vince en Lex. Ook ging ik de gesponsorde spulletjes die ik inzamelde voor de fancy fair van Jack afgeven op de camping, waar ik heel mijn jeugd doorbracht. Lees maar even mee…

Fotoshoot voor Les Rêves d’Anaïs

Vince en Lex werden geselecteerd voor de fotoshoot van Les Rêves d’Anaïs van de nieuwe collectie. We moeten nog wel een beetje geduld hebben want die komt pas midden september – oktober uit. Het was wel spannend, deze fotoshoot,  want dit is toch iets helemaal anders dan wat poseren voor mama’s foto’s. We moesten om 9 uur in Antwerpen zijn in een superknap huis waarin enkele kamers gestyled waren met de mooie producten. Want wauw, wat zijn ze ontzettend mooi. Vince moest even loskomen maar eenmaal op zijn gemak ging hij er volledig voor. Echt een natuurtalent! Lex kreeg het moeilijk maar na een goed slaapje was hij er helemaal klaar voor. Ik denk dat we een paar schattige shots hebben. Super benieuwd naar het resultaat van deze fotoshoot.

fotoshoot - unicorns & fairytales fotoshoot - unicorns & fairytales fotoshoot - unicorns & fairytales

Verrassingsfeestje

Op 10 augustus werd manlief 33 jaar. Omdat ik graag feestjes houd, mensen verras en gewoon graag vrienden uitnodig leek het mij een goed idee om die dag een soort verrassingsfeestje te houden. Nou ja, ik denk wel dat hij het al een beetje doorhad. Ik versierde het huis, lokte manlief met een smoes samen met Vince het huis uit en vroeg aan onze vrienden en de oma en opa om te komen. Het was jammer genoeg geen goed weer waardoor we met zijn allen binnen moesten zitten en 6 jongens in één huis… je kan je er wel al iets bij voorstellen zeker? Ik rekende de baby’s er even bij maar buiten wat geluiden produceren deden ze niet veel. hahaha.

 

Originele cadeautjes?

Hij kreeg enkele leuke cadeautjes (denk ik toch?). Altijd moeilijk vind ik, cadeaus voor een man kopen. Maar goed ik denk dat we deze keer wel voltreffers hadden. Hij wil heel graag een tattoo. Dus de vrienden hebben allemaal centen gegeven op een ludieke manier om een tattoo te sponsoren. Ze gaven een tegoedbon met de keuze uit enkele ‘toffe’ tattoos. Hilarisch.

Ik gaf aan manlief 3 armbanden. Hij is gek op die lederen armbanden en ik wist dat ze er bij Lucardi zeker gingen hebben. Betaalbaar én mooi vond ik ze. Ik bestelde ze eigenlijk last minute maar ze waren er twee dagen later al! Net op tijd. Lucardi is trouwens een webshop met juwelen waar ik al eerder mee samenwerkte. Daarom dacht ik meteen aan ze. Je hebt er heel veel keuze: voor mannen, vrouwen en kinderen en in verschillende prijsklasses en merken.

Ik maakte ook door middel van snapshots (met mijn All-in-one printer van HP en snapshotpapier) een cadeau van Vince. Hij wil graag skydiven dus bedacht ik een leuke manier om het cadeau te doen. Ik werkte hiervoor samen met Vince. Hij maakte op papier een leuk motiefje met blaasstiften. Nadien knipte ik de parachute uit. Vince moest op de grond gaan liggen en doen of hij twee koorden vast had. Dat deed hij voortreffelijk. Met 1 klik kon ik via de HP app de foto printen. Nadien knipte ik Vince uit en knutselde ik wat in elkaar. Wat resulteerde in dit…

Nostalgie

Ik bracht heel mijn jeugd de zomermaanden door op ‘de camping’. Tegenwoordig maar 5 minuten rijden van waar we nu wonen maar toen, als kind, een beetje vakantie. Ondertussen is het al meer dan 15 jaar geleden dat ik er was en het deed raar. Het doet altijd raar als ik er kom. Al die herinneringen. Kampen bouwen, fietsen, in de bungalow slapen, spelen en eten… Ik vond het als kind FANTASTISCH. Maar toen ik 17 was overleed mijn nonkel Freddy en werd de bungalow verkocht. Het was meteen het einde van een geweldige periode. Ik heb het nog steeds moeilijk als ik er kom. Soms zou ik willen dat er een teletijdmachine bestond. Dan ging ik terug in de tijd. Ik gaf iedereen nog eens een knuffel en zou zeggen dat ik hen enorm enorm enorm graag zag. Al is dat wel gelukkig het laatste dat ik ooit tegen nonkel Freddy heb kunnen zeggen aan de telefoon, enkele uren voor hij stierf.

Maar goed, Zoë, de mama van Jack waarover ik schreef, heeft daar nog wel een bungalow en ik ben de gesponsorde spulletjes gaan brengen die ik inzamelde voor de Fancy Fair ten voordele van Jack Attack. Lees er hier meer over. Ik kreeg van Jack een warme glimlach, een zwaai en van mama Zoë een dikke knuffel. Wat een warme mensen. Samen met Vince had ik pret op de trampoline die er stond! Wist je dat er een kei toffe binnenspeeltuin is nu? In Brecht! Kikkerland.

 

Logeren

Zaterdag mocht Vince blijven logeren bij zijn beste vriendje. Dat was spannend want de laatste keer moesten we hem terug gaan halen. Dat was toen hij het zo moeilijk had met slapen. Maar het ging goed. Ze sliepen zelfs in dezelfde kamer. De dag nadien gingen we terug naar de camping. Leuk spelen. Deze keer buiten want het regende niet. Nadien was Vince uitgeteld. We hadden een leuke, vermoeiende week!

 

Hoe was jullie week? 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply