Unicorns & Fairytales
mijn lieverdje - unicorns & fairytales
Boeken moederschap Prentenboeken

moederdag boekentip|Mijn Lieverdje

Ik kreeg een heel mooi lief boek in handen. De titel is Mijn Lieverdje. Ik dacht meteen: dit is het ideale moederdag cadeau voor een kind aan zijn mama.

 

Mijn Lieverdje is een boek, geschreven door Astrid Desbordes, met hele eenvoudige doch mooie tekeningen van Pauline Martin en met een enorm mooie inhoud. Het gaat over een mama dat haar kind instopt. Archibald vraagt aan mama of ze voor eeuwig van hem zal houden. Daar geeft zijn mama een heel mooi antwoord op. Het is een herkenbaar verhaal want de liefde voor je kind is onbeschrijflijk. Het is onvoorwaardelijke liefde. Ook al is je kind eens stout of moet je enorm vroeg opstaan, je zal altijd van hem of haar houden. Een boek om te koesteren en samen te lezen met je eigen kind.

mijn lieverdje - unicorns & fairytales

mijn lieverdje - unicorns & fairytales

Een boek over moederliefde. Geschikt vanaf 4 jaar. Maar niets houd je tegen om het al vroeger voor te lezen. Een leuk boekje om te geven met moederdag, de verjaardag van mama of gewoon, zomaar. Omdat een cadeautje krijgen, en al zeker een boek, enorm leuk is!

Dit boek staat bij ons, net als onze liefde voor elkaar, voor eeuwig bij ons thuis.

[bol_product_links block_id=”bol_5723994253460_selected-products” products=”9200000053301100″ name=”mijn lieverdje” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Ken jij het boek al? Zou jij het graag lezen samen met je kind? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply