Unicorns & Fairytales
unicorns & fairytales
Diary My life

Diary 48 | Sinksefoor, schoolfeesten & peutercrisissen

Een drukke week voor mij want het schoolfeest kwam eraan. Omdat de weersvoorspellingen niet al te best waren moesten we nog een plan B maken. Dat zorgde een beetje voor stress maar alles kwam in orde. Vince daarentegen was zich uiteraard van al dat schoolse gebeuren van geen kwaad bewust. Hij kwam wel even op bezoek.

 

Sinksenfoor

Maandag hadden we een dagje vrij. We brachten een bezoekje aan de Sinksenfoor. Je jaarlijkse grote kermis in Antwerpen. Erg leuk. Vince vond het enorm fijn. Samen met zijn beste vriend Robin had hij een leuke tijd. Ook oma en opa waren erbij. Dubbel zoveel plezier. Nadien gingen we met zijn allen lekker eten. We hadden een toffe maandag.

unicorns & fairytales

unicorns & fairytales

unicorns & fairytales

Peutercrisissen 

Vince heeft tegenwoordig weer een nieuwe uitspraak: nog voor hij iets doet zegt hij al “ga nie”. Uiteraard kan hij het wél maar op één of andere manier krijgt hij dan even een peutercrisis. Vooral tijdens het avondeten. We weten niet goed waarom maar waarschijnlijk gaat er iets niet naar meneer zijn zin. Misschien ligt er een aardappeltje verkeerd of is het eten te warm… Geen idee. Hij begint dan te wenen en weigert te eten… Na veel vijven en zessen lukt het ons dan toch om hem tevreden te stellen en lijkt er plots niets meer aan de hand. Eigenlijk vaak best raar. Maar goed, peuters en hun kronkels..

Roomblush

Ik heb een leuk behang van Roomblush gekregen om te stylen en ik heb al een leuke sneakpeak voor jullie. Roomblush is een leuke webshop met leuke spullen voor het interieur en ze hebben ook een kids collectie. Binnenkort meer. Voorlopig even een kleine sneakpeak van het behang.

roomblush - unicorns & fairytales

 

Schoolfeest 

Het schoolfeest bij ons op school zal dit jaar bestaan uit workshops voor de kinderen, randanimatie, optredens van de kinderen en een lekkere pasta. We werken onder andere samen met enkele merken. Zo hebben we leuke kindermeubels/speelmeubels in bruikleen gekregen van Arthur & Friends, Playmobil 123, een Blue bot en een parfumkit van Mooi&machtig. Waarover later meer natuurlijk. We hebben met de meubeltjes en de Playmobil een leuk speelhoekje voor de kleinste kleuters gemaakt. Ook Vince kwam even op bezoek en vond al die spelletjes wel leuk.

nathalie1

nathalie2

 

Hoe was jullie week?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply