Unicorns & Fairytales
speelhoek - unicorns & fairytales
Diary Get inspired Interieur My life

Diary 44: creatief aan de slag in de speelhoek – the play corner

Deze week ging ik creatief aan de slag in de speelhoek. Niets leuker dan alles weer veranderen of iets restylen. Vince wordt dan ook weer geprikkeld heb ik dan de indruk. Ik kan al bijna niet wachten tot we verhuizen. Een heel nieuw begin en volledige restyling. Yay!

Speelhoek

Ik wou al langer eens experimenteren (vooral in de speelhoek) met washi tape en toen kreeg ik de kans dankzij deze heerlijke webshop. Washi-tape.nl verkopen uitsluitend washi tape in allerlei kleuren en motiefjes. Met washi tape kan je dan ook zoveel kanten op. Je laptop, agenda, bril, muren, … versieren. Het voordeel is dat je het makkelijk weer kan verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Enkele weken geleden schreef ik al op Zappy ouders over masking of washi tape  (lees het blogje hier ).  Nu wilde ik zelf wel eens iets proberen. Ik ging aan de slag en dit is het geworden…

I’ve added some skyline to the wall. This play corner is for Vince. I got some washi tape from this lovely shop. The best thing about washi tape is that you can easily remove it. So, I wanted to try it. This is the result!

speelhoek - unicorns & fairytales

speelhoek - unicorns & fairytales

 

Decoratie – Decoration

Via June Interiors heb ik enkele leuke interieurspulletjes. Zo heb ik het houten naamplaatje laten maken. Die kan je ook in verschillende vormen en kleuren laten maken bij hen. Ook het kussen kan je personaliseren. Ik vond ‘LOVE’ wel iets leuks zoals het op hun website staat. Zo kan ik het kussen op andere plekken ook leggen. Je kan ook de naam van je kindje er bijvoorbeeld op laten zetten. De houten camera is ook erg leuk. We kozen voor mint om eens iets ander te hebben dan enkel zwart-wit en dat past ook uitstekend in zijn kamertje als hij het beu is om er mee te spelen. Voorlopig is dat niet het geval. Hij vind het top om zelf foto’s te kunnen trekken (of toch te doen alsof). De aap is een Squiggly monkey. Daar ga je binnenkort meer over lezen op de blog. Hij komt helemaal vanuit Australië en we hebben hem met liefde geadopteerd.

I have some nice decoration from the awesome shop June Interiors. A wooden name plaque which you can personalize. Also a cushion and a wooden camera. The monkey comes all the way from Australia. Soon more on my blog.

 

speelhoek - unicorns & fairytales

wooden camera - unicorns & fairytales

Leuke vriend op de rug – Nice friend

Deze week kwam ook onze panda rugzak aan van Affenzahn. Andreas heet hij. Het is een lieve panda die zijn tong kan uitsteken. Daar kan je een naamkaartje insteken en wanneer je de tong dan uittrekt zie je van wie hij is. Het heeft een zachte achterkant en bandjes die je kan vastklikken vooraan zodat het rugzakje aan blijft. Vince wou hem meteen even uittesten. Ideaal voor peuters en kleuters. Binnenin is er één ruimte waar je spulletjes in kwijt kan en nog een klein zijzakje. Vooraan zijn er nog twee kleine zakjes. Daar kan je ook de armpjes aan vastkleven en weer losmaken door middel van velcro. Goed voor de motoriek. Affenzahn gaat ook voor fair en eco-friendly. De materialen zijn gemaakt van gerecycleerde PET flessen. Wanneer je kindje de leeftijd van drie jaar bereikt kan je de grotere rugzakjes kiezen. Die hebben nog meer verborgen zakjes en armpjes die je over de ogen kan doen. Superleuk!

This week, Anderas the panda bear arrived. It’s a toddlers backpack. He can stick out his tongue. Andreas comes from Affenzahn, a webshop in Germany. You can also move the arms and you have a lot of space in the backpack itself. Affenzahn is fair and eco-friendly. The materials are made of PET bottles. These little ones are made for toddlers up to three years old. When your child turns 3, you can choose the bigger one. They have even more little hidden spaces.

Affenzahn - unicorns & fairytales

speelhoek - unicorns & fairytales

Affenzahn - unicorns & fairytales

Affenzahn - unicorns & fairytales

 

Wij hebben dus een leuke week achter de rug qua spelen en stylen. Vooral ook de mama. Vince maakt er een boeltje van en we ruimen nadien samen op. Niets zo leuk als samen dingen doen voor Vince. Onze week eindigde met het verjaardagsfeestje van zijn dikke vriend Robin, mijn metekind. Hij werd drie! Het was een gezellige avond met hapjes, cadeautjes en taart. Vooral een gezellig samenzijn met beste vrienden… LOVE!!

We had a lot of fun this week. I love redecorating stuff and doing things together with Vince. Our week ended with a birthday party. My godchild turned 3 years old! It was an afternoon full of presents, cake and snacks. and of course, the best thing in life: the best friends!

FullSizeRender 1374

FullSizeRender 1375

FullSizeRender 1376

 

Hoe was jullie weekend? How was your weekend? Hebben jullie een speelhoek? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Stephanie
  25 april 2016 at 07:47

  Super leuk gestyled dat hoekje voor vince! * gaat Washi tape kopen * xx

 • Reply
  Jo-Lynn
  25 april 2016 at 08:23

  Mooi mooi mooi! Ik wou dat ik ook de techniek had om zo rechte lijnen te plakken … 😉 Wat ik me afvroeg over het ‘love-kussen’, hoe zit dat stuk touw vast op de stof? Genaaid? Gelijmd?

  Groetjes

 • Reply
  Lieke
  25 april 2016 at 09:53

  Wat leuk gedaan zeg met de tape! Had het al eens voorbij zien komen, staat erg leuk!

 • Reply
  Jacksons_mommy
  25 april 2016 at 14:20

  Meis wat onwijs leuk gedaan met dat washi tape, ik zie een hoop op instagram voorbij komen wat mensen met washi tape allemaal doen! Super leuk!

Leave a Reply