Unicorns & Fairytales
Diary Gezondheid / Health Hotspots moederschap My life

Diary 70 | Vooral véél leuke momenten!

We hadden herfstvakantie hier in België maar ik heb hem niet beleefd hoe ik hem anders zou beleven. Ik ben namelijk sowieso thuis dus voor mij was het ‘halleluja vakantie!’ gevoel helemaal minder. Natuurlijk hebben we wel héél leuke dingen gedaan. Nog even stilte voor de storm want vandaag is Vince voor de eerste keer naar school. Spannend. Maar nu neem ik jullie dus even mee in onze herfstvakantie week.

 

Spooky breakie

De week begon goed met een lekker Halloween ontbijt dat we aangeboden kregen van Danone, in samenwerking met Walkietalkie en Breakfastclub. Say what? Voor diegenen die niet weten wie of wat: Danone ken je ongetwijfeld, Walkietalkie is een persbureau met hele fijne mensen waarmee ik samenwerk en Breakfastclub is eigenlijk best iets interessant! Je kan er ontbijtpakketten bestellen. Ze zitten dan gevuld met lekkers! Op de website kan je ook vele recepten en tips lezen. De pakketten komen om de drie weken terug qua inhoud.

img_6470 img_6475 img_6531

 

Mijn Van Gogh

Vince is dol op schilderen! Hij gaat er heel zorgvuldig mee om. Behalve diezelfde dag als de foto. Dan was hij zo eigenwijs dat hij alles van tafel trok. Natuurlijk met tranen en een boze mama als gevolg. Ai ai ai. Bij het ontbijtpakket kregen we een hele grote prent dus die gebruikten we maar al te graag. Ook op het Stokke event heeft hij zich mogen uitleven op een Tripp Trapp!

fullsizerender-44

Geboorte van een nieuwe pop

We kregen een geboortekaartje in de bus omdat er een nieuwe pop op de markt is. Ik mag er zo’n twee weggeven. Je kan nog meedoen tot en met morgen, dus ik zou zeggen: waag  nog snel je kans om een Baby Annabell te winnen.

fullsizerender-33

 

Geboortelijst gaan leggen

Het leukste aan de voorbereidingen: de geboortelijst gaan leggen. Al dacht ik dat ik veel meer op mijn lijst zou hebben staan. Als je twee kinderen hebt, heb je blijkbaar echt veel minder nodig. Ik had er meer op kunnen zetten want ze hadden ongelooflijk leuke spulletjes maar je moet ook een beetje denken aan wat mensen graag zouden uitgeven. Daarom hebben we ons beperkt tot 25 items en gaan we ook een pamperrekening openen. Ik kreeg alvast deze leuke trui (van Elleetmoi ) van manlief!

fullsizerender-58

 

Leuk kindvriendelijk restaurant met 3 spaghetti’s!

We gingen in Antwerpen eten bij Le Flâneur: een heel erg mooi, nieuw restaurant dat de beste spaghetti van’t stad aanbiedt. Je hebt de keuze uit 3 verschillende spaghetti’s (die worden seizoensgebonden uitgebreid, inclusief een speciale spaghetti voor fitnessfanaten) met bijpassende wijnen als je dat wil en ze mikken ook op kids. Je kan er dus gerust een kinderportie vragen. Ideaal om met kinderen te gaan eten na een dagje shoppen in de stad: lekker, snel en toegankelijk. Want kinderen houden van spaghetti. Nou ja, Vince toch… Je kan afsluiten met een lekkere chocomousse, crème brûlée of tiramisu. Eenvoudig, lekker én supervriendelijke bediening. Ik kom terug!

fullsizerender-69 fullsizerender-66 fullsizerender-64 fullsizerender-78 fullsizerender-53 fullsizerender-60 fullsizerender-65 fullsizerender-54

Bezoekje aan Confetti Kinderboetiek

Deze winkel is helemaal niet ver van mij (in Schilde, Antwerpen) , verkoopt superleuke kindermerken (vooral voor jongens… zucht… wil het allemaal!) Het is een winkel in Schilde en je kan hem ook online bezoeken! Confetti Kinderboetiek is een mooie winkel van Karen die enorm lief is. Dat vind ik altijd een pluspunt… De merkjes die ze heeft zijn geweldig en beginnen vanaf 2 jaar. Ik spotte enkele leuke jongenssweaters. (Soft Gallery, Finger In The Nose, Mini Rodini, Molo, Someday Soon , Cos I Said So en veel, veel meer…) Hier mijn top 5! In het echt nog mooier dan op foto vind ik persoonlijk. Moest je dus in de buurt zijn, spring even binnen. Toch interesse maar niet in de buurt? No prob, bezoek de online webshop via bovenstaande link. Binnenkort trouwens meer leuk nieuws van deze shop. Hou de blog dus zeker in de gaten…

fullsizerender-77

Zwangerschapsmassage

Ik eindigde (bijna) de week met een ontspannende zwangerschapsmassage die ik kreeg van manlief. Ik nam één van mijn beste vriendinnen mee, Vicky, die ook meter van baby nummer twee gaat worden en we werden heerlijk verwend. We boekten daarvoor bij Le Boudoir. Zij hebben allerlei arrangementen en ook losse opties uiteraard. Je wordt daar echt in de watten gelegd…  Het arrangement duurde 2,5 uur en we begonnen bij een pedicure en voetmassage. Toen viel ik al bijna in slaap. Dat deed zo’n deugd (en mijn voeten zien er nu weel mooier uit hahaha). Daarna kregen we een gezichtsmassage (en verzorging) en een rugmassage met behulp van een waterkussen. Anders kunnen ze niet aan de rug. Het had nog net een minuut langer moeten duren of ik was aan het snurken, zonder liegen. Nadien kregen we nog een kapbeurt en liet ik mijn haar nog eens brushen. Geen idee dat mijn haar al zo lang geworden was…

Nee echt, ben je zwanger? Dan raad ik je dit aan. Vraag het cadeau aan manlief of spaar er zelf voor maar deze dag kunnen ze niet meer van mij afpakken. Dit kan ik alvast van mijn ‘Pregnancy Bucketlist’ schrappen.

fullsizerender-106img_6927 img_6928 fullsizerender-105 fullsizerender-104

 

 

Drukke maar leuke én ontspannende week! Hoe was die van jullie? 

X0X0 Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Kelly Aarts
  7 november 2016 at 07:39

  Leuk dat Halloween ontbijt! Ga ik onthouden voor volgend jaar! ?

  • Reply
   Nathalie
   7 november 2016 at 10:54

   zeker doen! Is gezellig!!

 • Reply
  Lieke van Veen
  7 november 2016 at 18:42

  Die kinderkleding is echt super stoer.

 • Reply
  Sanne
  7 november 2016 at 22:56

  Wat een heerlijke week! En lekker in de watten gelegd. Moet kunnen soms 😉

Leave a Reply