Unicorns & Fairytales
kids musthaves Ontwikkeling Spelen Winactie & Give away

Baby Annabell is born & WIN

Baby Annabell is born… Nee niet mijn baby natuurlijk. Dat dacht je toch niet? Wel de nieuwste telg van Zapf Creation! Een pop, een zusje voor de bekende Babyborn pop denk ik zo. Een zusje dat jouw kind helemaal in de ban brengt. Dat was in ieder geval bij ons het geval. 

 

Welkom baby Annabell

We kregen baby Annabell thuis op visite en ik nodigde mijn drie nichtjes uit. Zodra ze binnen waren nam ik baby Annabell erbij om haar aan hen voor te stellen. De meisjes waren helemaal in de ban. “Waauw, ooooh, baby Annabell !” Het bijzondere aan deze pop is dat ze door middel van batterijen kan huilen (met tranen!), tutten (ze tuit écht haar lippen), haar oogjes bewegen, een boertje laten enz… Ze brabbelt, kirt en laat eigenlijk merken wat ze graag zou hebben. Net zoals een echte baby. We stonden er eigenlijk allemaal een beetje van versteld. Ook Vince. De kinderen vonden het fantastisch en eigenlijk ik ook eerlijk gezegd.Het is een veelzijdige pop die de kinderen heel de avond bezig hield. Ze zorgden er om beurten voor. Zo schattig om te zien. Vince was ook helemaal gefascineerd en wat onder de indruk denk ik. Zijn gezichtje sprak boekdelen.

fullsizerender-33 fullsizerender-32

baby annabell - unicorns & fairytales baby annabell - unicorns & fairytales baby annabell - unicorns & fairytales baby annabell - unicorns & fairytales

Kinderen leren omgaan met het verzorgend aspect

Ik schreef al eerder over hoe wij Vince voorbereiden op grote broer worden en dat deden we onder andere met een pop. De Babyborn pop die Vince heeft, heeft ook 9 levensechte functies heeft maar zonder batterijen. Deze pop maakt dan ook geen geluid. Dat is één van de grote verschillen. Baby Annabell tuit echt haar lipjes, sluit vanzelf haar oogjes en maakt geluid. Ik merk toch dat sommige kinderen dit fascinerender vinden. Tenslotte lijkt dit nog echter. De kinderen moeten leren aanvoelen wat er nodig is. Huilt ze voor haar tutje, heeft ze honger of wil ze getroost worden? Door uit te testen ondervinden ze wat nodig is.

Spelen met de pop en accessoires stimuleert kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar tot (rollen)spel en biedt de eerste stimulansen voor de ontwikkeling van empathie en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Ik schreef al eerder een blog over het nut van rollenspelen. Dit kan je er ook bij rekenen.

 

VLOG

Een pop die geluid maakt en levensechte functies heeft? Daar kunnen niet enkel foto’s van getrokken worden, daar hoort gewoon een filmpje bij. We deden ons best om te laten zien hoe baby Annabell helemaal verwelkomt werd in onze familie. Nadien mocht ze mee naar de nichtjes die haar ongetwijfeld goed gaan vertroetelen.

Win 2x Baby Annabell

Heb jij thuis ook zo’n moedertje of vadertje zitten die héél graag baby Annabell thuis zouden verwelkomen? Dan heb ik heel goed nieuws want ik mag maar liefst 2 lezers blij maken met zo’n pop. Wat moet je daarvoor doen…

 1. Volg Unicorns & Fairytales via facebook
 2. Laat natuurlijk een leuke comment na
 3. Deel dit blogbericht via jouw eigen sociale media, wie weet maak jij nog iemand anders blij!

Optioneel: vind je de VLOGS leuk om te bekijken? Neem je graag een kijkje in onze avonturen? Abonneer je dan op mijn youtube kanaal en blijf op de hoogte van alle dingen.

 

<<<< Meedoen kan tot en met 8 november 2016, nadien zal de winnaar bekend worden gemaakt via dit blogbericht en Facebook >>>

 

DE WINNAARS ZIJN  KRISTIN VER.  en   MARJOLIJN YARA

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

62 Comments

 • Reply
  Nele.
  1 november 2016 at 08:57

  Mijn dochtertje Juliette zou een super mama zijn voor baby Annabell!

 • Reply
  Marieke
  1 november 2016 at 09:57

  Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Elin!

 • Reply
  Melanie Krap
  1 november 2016 at 10:01

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Danie. Zij is pas jarig geweest en heeft een mooi poppenbedje gekregen. Dus Annabell heeft een warm nestje.

 • Reply
  Kristin
  1 november 2016 at 10:05

  Ooooooh deze willen wij enorm graag winnen ! Ik heb 2 poppenmeisjes in huis ! Lente is verzot op baby’s ! Ik denk dat ze de genen van de mama hebben ?. Voor deze doen we dus zeker en vast mee!!

 • Reply
  Sophie Cobben
  1 november 2016 at 10:06

  Onze tweeling zou dit helemaal geweldig vinden. we wagen dus graag een klein kansje ???

 • Reply
  Julie
  1 november 2016 at 10:11

  Oh geweldig! Perfect cadeau voor mijn dochtertje voor de feestdagen.
  Lieve baby Annabell,
  Hier weten we het wel.
  Wij zouden graag zorg voor je willen dragen
  Zonder enig klagen
  We drogen je tranen en houden je vast
  Trekken kleertjes aan die je past
  We zullen naar je luisteren
  En lieve woordjes naar je fluisteren
  Annemay welkomt je met open armen om je nooit meer los te laten. <3

 • Reply
  demarbaix Tine
  1 november 2016 at 10:12

  mijn kleindochtjertje Julie zou een lief moedertje kunnen zijn voor Annabel.Dus ik waag ook mee om ze te winnen

 • Reply
  Dionne van der Kooij- Beunder
  1 november 2016 at 10:20

  Graag doe ik mee voor onze enige dochter in ons grote mannen gezin. Helemaal gek op kleine baby’s en dit zou haar haar eigen baby geven. lekker wandelen ermee in de poppenwagen en overal mee op stap.

 • Reply
  Petra
  1 november 2016 at 10:26

  Ohhhh jeahhhh… Dit vind mn dochtertje Lotus echt te gek. Ze heeft 1 baby born pop. Maar die doet nog niks en laat Lotus nou echt mega dol zijn op babytjes en poppen. Ze is net grote nicht geworden van Elena. Het liefst wil ze haar steeds op tillen, knuffelen, flesje geven.. Maar das natuurlijk nog erg lastig als je nog maar 2,5 jaar bent. Ohhh wat zal ze dit geweldig vinden?
  Ik ga heel hard duimen voor haar?

 • Reply
  Alyt van der Heide
  1 november 2016 at 10:32

  JaaAA! Hier moet ik gewoon direct op reageren. Mijn jongste dochter van 4 is vanaf jongs af aan al een echte poppenmama. Eerst pakte ze de pop van haar grote zus altijd af. Maar op haar vierde verjaardag heeft ze dan haar eigen pop gekregen. Niet een hele grote want die vond ik te duur.
  Zou dolgraag voor haar deze levensechte pop willen winnen. Ze doet niks anders dan moederen, met pop wandelen in bad eten geven, insmeren met crème……
  We hebben nu een pop die geen geluidjes heeft. Wat zou het een verrassing zijn voor haar als pop kan huilen en lachen!
  Nu wordt het nog echter!

 • Reply
  Dominique
  1 november 2016 at 10:40

  Wat leuk! Ons prinsesje heeft Annabell op haar verlanglijstje staan, dus ik doe zeker mee! Ze stond gisteren vol bewondering naar de reclame op tv te kijken, en deze vlog vond ze helemaal wow! Ze zou hier zo blij mee zijn!

 • Reply
  Maureen
  1 november 2016 at 10:41

  Super super mooi!
  Je zou deze mama als een kind zo blij maken als ik deze prachtige pop zou mogen geven aan mijn dochtertje op haar verjaardag eind december ♡♡♡

 • Reply
  Anna
  1 november 2016 at 11:01

  Oooh wooww te gek… ik weet zeker dat mijn dochter heel goed voor Annabell zou zorgen…
  Ik doe graag mee..!
  Facebook: An Na

 • Reply
  Marian
  1 november 2016 at 11:06

  Ik ken een heel lief klein moedertje die dol is op verzorgen. Ze heeft bijna een echt babybroertje of babyzusje, wat zou het leuk zijn als we dan samen kunnen moederen. Kan ze mooi oefenenmet baby Annabell en natuurlijk zal ze ook de echte baby goed verzorgen samen met mama.

 • Reply
  Eve allijn
  1 november 2016 at 11:15

  Tessel begint nu met poppen te spelen en dat is gewoon té schattig! Wij hebben alleen maar een heel klein ienieminie poppetje van 15 cm ofzo, dat vindt ze nu nog leuk, maar een komt een tijd dat ze een echte pop wil en deze is geweldig!! Hier zal haar poppenmoederhart sneller van gaan kloppen. Het poppenbedje en zelf een poppenhobbelpaard staat al klaar voor haar 🙂

 • Reply
  Bram
  1 november 2016 at 11:28

  Mijn dochter Milla zou dit geweldig vinden!

 • Reply
  damienne louwage
  1 november 2016 at 12:24

  Heel leuke pop!!! Mijn kleinste dochtertje is een echt mamatje. Ze vind het super om mij na te doen zoals met kleine broer. Pampertjes, flesjes geven, troosten… Wat zou ze hier blij mee zijn <3 <3 <3

 • Reply
  steve A
  1 november 2016 at 12:27

  wow !!! liked & shared voor mijn lieve dochter die al graag “mama” speelt over haar poppen, zooo schattig 😉

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  1 november 2016 at 12:35

  Ik vind het leuk dat ze het echt met een geboortekaartje aankondigen!

 • Reply
  Petra
  1 november 2016 at 13:21

  Ahhhh wat een super vlog. Die koppies van de kids? smelt. Nou ik zie mn lieve Lotus dit ook doen hoor. Ze is dol op babytjes.. ze is net een grote nicht geworden en begin december zal ze weer grote nicht worden. En dat met haar 2,5 jaar. Ze vind het geweldig❤ ze wil het liefst alles doen, knuffelen, flesje geven etc…als ze de reclame van annabell ziet word ze helemaal wild. Ze zou de pop dolgraag willen winnen. Kan ze lekker moederen. En is natuurlijk een prachtig sinterklaas cadeau❤?

 • Reply
  Inge Stroobandt
  1 november 2016 at 13:58

  Oooooooh! Hier doe ik met veel plezier aan mee 🙂
  Als klein kindje zelf altijd verslaafd geweest aan Baby Born, dus hoop dat het in de genen zit en ik het zo kan doorgeven met een nieuwe pop.
  Want tenslotte blijft mijn Baby Born nog altijd mijn pop, zelfs twintig jaar later..

 • Reply
  steph M
  1 november 2016 at 14:03

  super (y) like & share voor mijn dochter die nog graag een babypop wil (y)

 • Reply
  Griet De Schepper
  1 november 2016 at 15:15

  Dit gaan zowel de oudste als de jongste superleuk vinden. Ze willen eigenlijk nog een broer of zus maar ze zullen het hiermee moeten doen 😉

 • Reply
  nan DD
  1 november 2016 at 15:21

  met veel plezier kans gewaagd voor mijn lieve kleindochter die erg graag met poppen speelt en altijd een pop bij zich heeft …

 • Reply
  Liesbet R
  1 november 2016 at 15:25

  Daar zouden mijn dochtertjes van 2 en 4 heel erg blij mee zijn! Ze hebben natuurlijk al poppen, maar deze zou de kers op de taart zijn.

 • Reply
  marijke boulet
  1 november 2016 at 16:32

  Toffe actie ! Ik doe graag mee voor mijn nichtje stacey ! 😉

 • Reply
  Marian Zw.
  1 november 2016 at 16:43

  Ik heb ook zo’n meisje thuis! Ik loot graag mee! Wat een gave pop mag je weggeven.

 • Reply
  Sarah
  1 november 2016 at 17:18

  Geweldig! Ik doe graag mee, Enora vindt die geweldig en is telkens in de ban als de reclame op tv voorbij komt. Zo een mooie pop als cadeau zou dan wel erg leuk zijn.

 • Reply
  Kelly Aarts
  1 november 2016 at 17:31

  Zo leuk deze voor mijn jongste dochter! In tegenstelling tot mijn oudste dochter (die niets van poppen moet hebben), is mijn jongste dochter een echt poppenmoedertje! Maar veel poppen zijn er dus niet in huis haha.
  Deze zou ze echt geweldig vinden!

 • Reply
  Vera
  1 november 2016 at 17:32

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Lente van 6 jaar. In mei wordt ons derde kindje geboren en worden mijn meiden dus grote zus. Lente vindt dit heel spannend en erg leuk. Ze ziet nu al zich hoe ze voor de baby gaat zorgen. Op de momenten dat dit niet kan kan zij voor haar pop zorgen.

 • Reply
  Nele
  1 november 2016 at 17:36

  Superfijne actie!
  Adorabele Annabel is geknipt voor onze lieve Leni. Tegen mei ’17 moet ze een beetje voorbereid zijn op zo’n klein dolletje om haar rijk mee te delen … ?

 • Reply
  Lieke van Veen
  1 november 2016 at 18:36

  Heel erg leuk! Leuk dat zelfs Vince er mee speelt. Ik had vroeger zelf ook een baby Annabell en ik doe graag mee om er een te winnen.

  Ik volg je al een tijdje via facebook (lieke van veen) en ik heb dit bericht ook gedeeld.

 • Reply
  Jamila
  1 november 2016 at 18:55

  Wat een leuke winactie ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Zeineb ze is 19 november jarig en het zal een mooi kado zijn ?En ze zou een fantastisch poppen moeder zijn voor baby Annabell
  Ik volg je op fb en ik wist nog niet dat je een YouTube kanaal had maar heb me net geabonneerd en heb het gedeeld op fb onder de naam Jamila umm fares

 • Reply
  jacqueline
  1 november 2016 at 19:09

  graag doe ik mee voor een lieve kleine meid!

 • Reply
  Ellen Kazandjian
  1 november 2016 at 19:26

  Ooooooh wat zou ik deze zo graag winnen voor mijn dochtertje Marie!!!! Ze is een echt moedertje en zoals je al zegt een beetje voorbereiding op een volgend kindje kan geen kwaad ? (Hoewel deze nog niet in de maak is, maar hopelijk niet te lang meer op zich laat wachten). Ook is ze binnenkort jarig en dit zou een geweldig cadeautje zijn!!!!

  Xxx Ellen en Marie

 • Reply
  Isabel
  1 november 2016 at 21:16

  Mijn twee poppenmamaatjes Aline en Lena zouden als de beste pop Annabelle verzorgen denk ik! Van ‘s morgens tot ‘s avonds zijn ze druk in de weer om hun poppen te soigneren! Ps: Je blog is goed bezig! Leuk dat we je nu ook via filmpjes kunnen volgen. Groetjes, Isabel

 • Reply
  Brenda
  1 november 2016 at 21:27

  Dat filmpje ook, zoooo cute!

  • Reply
   Nathalie
   1 november 2016 at 21:48

   thanxxxx

 • Reply
  Kim
  1 november 2016 at 21:29

  Dank je voor je vlog. Heel leuk, ben juist aan het zoeken naar een leuke pop voor mijn meisje.

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  1 november 2016 at 21:50

  Ooh wauw super toffe kans voor mijn dochtertje Sharona ?
  die zou ik hier wel enorm mee kunnen verrassen ?
  een toffe verrassing voor haar verjaardag volgende maand x

 • Reply
  Ellen Malacor
  1 november 2016 at 21:54

  Ik doe graag mee voor mijn kleine poppenmoedertje! Livi is 5 en zorgt heel graag voor haar popjes. Ze zou het helemaal geweldig vinden als haar popje ook geluidjes en bewegingen kon maken. Baby Annabelle zou hier zeker heel gelukkig zijn met zo’n lieve mama als Livi!

 • Reply
  Tineke
  1 november 2016 at 23:40

  Ik heb hier een echt moedertje in huis dat ook al het zusje heeft. Deze versie staat op haar sinterklaaslijstje, dus dat zou ze echt fantastisch vinden…!

 • Reply
  Marjo
  2 november 2016 at 08:02

  Sarah heeft de iPad de hele tijd zitten aaien want poppie is zo lief! Doe dus heel graag mee!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  2 november 2016 at 10:09

  helemaal te gek voor kleindochter lise die gisteren een broertje heeft gekregen, heeft ze net als mama ook een baby

 • Reply
  Ghijselings Simon
  2 november 2016 at 10:40

  Superleuke pop om aan mijn petekindje te geven ! 😉 Nora zou kei blij zijn hiermee! Ze is een echt prinsesje dat graag met de poppen speelt!

 • Reply
  Nathalie Hellmig
  2 november 2016 at 17:17

  Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk Unicorns & fairytales!!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op deze WAANZINNIG leuke en levensechte pop Annabel! WAUW <3 Ohhhh ik heb een echte "poppenmama" hier thuis zitten 🙂 werkelijk alleen maar met poppen bezig! Ze zeurt ook al zoooooo lang om Baby annabel! Heeft ze een filmpje op youtube van gezien hihih.. hij is natuurlijk ook wel heeeeeeeeel leuk!! 😀 Ze is (helaas) enigskind.. een tweede wilde niet lukken 🙁 Dus een poppenzusje zou echt TE GEK zijn voor haar… net als een echte baby!! Brabbelt.. huilt, laat een boertje.. dat wil toch elk kind 😀 Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen!! En JA! Mijn dochtertje heeft haar verlanglijstje voor 5 dec. al af… en je raad al wat er op staat… 😉 werkelijk alleen maar poppenspullen en Annabel natuurlijk bovenaan! 😉 (zie foto) SPANNEND! Ze gaat helemaal GEK worden als ik 'm zou winnen voor haar….ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  ☑️ openbaar gedeeld…

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ?

 • Reply
  Bjorn
  3 november 2016 at 00:24

  Zou tof zijn om kans te maken hierop voor mijn dochtertje die bijna jarig is , en wel een leuke prijs verdient , een fiere papa

 • Reply
  lynn
  3 november 2016 at 21:46

  De kindjes bij mij op het werk zouden heel graag voor deze mooie pop zorgen!

 • Reply
  Fleur
  4 november 2016 at 13:11

  We hebben hier in huis een echte poppenmoeder, die heel goed voor Annebel zal zorgen

 • Reply
  Annelore
  6 november 2016 at 21:08

  Onze dochters zouden de pop rot verwennen, daar ben ik zeker van . Nu Annabell ook op de sinterklaaslijstjes verschenen is, waag ik graag mijn kans 😉

 • Reply
  Maaike
  6 november 2016 at 22:09

  Oh, wat leuk, echt wat voor mijn dochtertje!

 • Reply
  Karoline Meuwissen
  6 november 2016 at 23:12

  Mijn dochter Amélie zou het super vinden. Ze doet niet liever dan hetzelfde doen als mama doet. Met een babybroertje in huis ze ze dan ook super graag haar eigen ‘babytje’ verzorgen. Rollenspelen zijn nu volledig haar ding! Het is geweldig om haar fantasiewereld te prikkelen en haar te zien wegdromen in haar eigen kleine ‘grotemensenwereld’

 • Reply
  Lise
  6 november 2016 at 23:32

  Nou met twee meiden thuis zou dit een groot succes worden. Ze zijn dol op poppen en alles wat erbij hoort. Super leuke actie!

 • Reply
  Els Wanders
  7 november 2016 at 14:25

  Het lijkt me heel erg leuk om Baby Annabell aan mijn dochtertje te geven wanneer haar broertje/zusje geboren is, we verwachten ons 2e kindje over +/- 6 weken.
  Ze heeft al wel een simpele pop waar ze ook meespeelt, maar die kan natuurlijk niet huilen, een boertje laten of de oogjes bewegen.

 • Reply
  Hanneke van Beek
  7 november 2016 at 18:29

  Heel leuk voor mijn dochtertje Lieke! Ze is al een heus poppenmoedertje die dr pop hapjes eten geeft etc, dus dit zou een leuke verrassing zijn.

 • Reply
  Lesley Beekman
  8 november 2016 at 18:02

  Wat leuk dit zeg!! Ik heb thuis 2 kleine moedertjes zitten en 1 klein vadertje die heel graag een babypop zouden willen verwelkomen in hun knusse huisje! Ze zijn lief voor elkaar maar hebben nog genoeg liefde voor een kleine baby 😉 Dat zouden ze alledrie helemaal geweldig vinden dus ik waag gewoon een kansje mee! Want wie niet waagt….. 😀

 • Reply
  Nadia
  8 november 2016 at 23:24

  Oh, met z’n drieën verzorgen ze hasr, wat schattig, Heel leuk is dit popje voor mijn schatje. Dan leert ze verantwoordelijkheid te nemen en dat niet alles om haar draait

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  9 november 2016 at 00:02

  Ik doe graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva die 5 december jarig zijn 😀 en daarvoor heb ik alles uit de kast getrokken:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Reply
  Claudia Diependaal
  9 november 2016 at 07:11

  Ik doe graag snel nog even mee. Ik had deze gewoon gemist. Stom stom. Want ze is zo leuk Annabel. Ik duim.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  9 november 2016 at 11:41

  geweldig verjaardagskado voor kleindochter lise
  #nunogboffen

 • Reply
  Brenda verhorevoort
  9 november 2016 at 14:13

  Aaaaaahhhh wat ben je leuk baby annabel ♡ met 2 echte poppenmoedertjes in huis zou je met heel veel liefde verzorgd worden hier in huisje…..ik denk dat mijn meiden zelfs ruzie zouden maken…..om bij wie je in bed mag slapen 😉 aan knuffels en kusjes in ieder geval geen gebrek!

 • Reply
  Marcia Kan
  10 november 2016 at 00:10

  Jaaaaaa, wat leuk! Waag graag een kansje voor mijn poppenmoedertjes!

Leave a Reply