Unicorns & Fairytales
letterborden - unicorns & fairytales
decoration kidsroom livingroom Musthaves nursery

Letterborden

Helemaal hip in je interieur zijn letterborden. Tegenwoordig heb je ze in allerlei maten, vormen, kleuren. Zelf hebben we een lightbox, maar ik ben helemaal fan van de hippe letterborden van Misceaup. Kijk je even mee? 

 

Tekstborden

Tekstborden zijn helemaal hip en trendy en staan in elke kamer van je woonplaats. Echt overal. Quotes, aankondigingen, verjaardagen, geboortes en noem maar op, je kan ze over en altijd inzetten. Het staat gewoon prachtig en ik ben er helemaal weg van. Vooral van de vintage letterborden. Ik had ze al een tijdje op het oog en nu beginnen ze heel de sociale media te veroveren. Het is terug van weggeweest en we verwelkomen het met open armen. Maar ook de lichtboxen zijn nog niet aan hun retour toe. Steeds breiden de symbolensets zich uit zodat je een leuke quote kan maken.

 

Letterborden

Stylisch, helemaal vintage en past in elk interieur. Deze letterborden van Misceaup zijn helemaal mijn ding. Eigenlijk zijn het borden die vroeger overal te vinden waren, van frituur tot kapsalon. Misceaup vond ze en de vraag was enorm. Maar ze waren niet tevreden over de staat van de letterborden. Toch was er veel vraag naar. Ze gingen op zoek naar een productiepartner en vond…met als resultaat mooie letterborden in verschillende maten en varianten.

letterborden - unicorns & fairytales letterborden - unicorns & fairytales letterborden - unicorns & fairytales letterborden - unicorns & fairytales letterborden - unicorns & fairytales letterborden - unicorns & fairytales letterborden - unicorns & fairytales

Gouden randje?

Superetteninette heeft ook letterborden met witte letters én eentje met gouden randje. Je kan dus nog kiezen. Ik verwelkom ze maar al te graag in mijn eigen stekje. Oh ik zie al zoveel mogelijkheden. Psssst: binnenkort meer van dit leuke shopje…

jay-letterboard-lifestyle-03 jay-letterboard-lifestyle-02 jay-letterboard-lifestyle-01

Lightboxen

Nog steeds helemaal in zijn de lichtboxen van A Little Lovely Company. Tegenwoordig in allerlei verschillende lettertypes en symbooltjes mogelijk. Ook te verkrijgen in verschillende formaten en in verschillende winkels. Wij hebben er al een tijdje eentje staan en nog steeds vind ik hem heel leuk in de kinderkamer staan. Ook om dingen aan te kondigen is dit super. Je kan ze inzetten hoe jij wil. Ze zijn te koop vanaf 39 euro bij Kids With Flair.

letterborden - unicorns & fairytales

letterborden - unicorns & fairytales

letterborden - unicorns & fairytales letterborden - unicorns & fairytales letterborden - unicorns & fairytales letterborden - unicorns & fairytales

 

Tegenwoordig heeft Hema ook een lightbox voor 25 euro. Geen varianten in letters dus met dit lettertype moet je het doen.

letterborden - unicorns & fairytales

Wooden textboard

Een leuke variant is het houten testbord. Staat ook geweldig in je interieur. Voor de liefhebbers van hout zeker de moeite. Ze zijn te koop voor 27,95 bij Kids With Flair en ook zijn er verschillende symbolensets verkrijgbaar. Heel mooi in een Scandinavisch getint interieur.

verlichting kinderkamer - unicorns & fairytales

 

Welke variant is jouw favoriet? 

 

 

 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Jess
  1 november 2016 at 21:51

  Zeker de eerste!!! Meteen eens checken!

 • Reply
  Jamey
  1 november 2016 at 22:47

  Zon leuke trend! Ik hou er wel van!

 • Reply
  Josine
  2 november 2016 at 09:13

  Oh ik vind ze zo leuk! Ik heb een licht box maar vind die zwarte, klassieke ook heel gaaf!
  Vraagje, zijn het jouw foto’s? Ben ook heel benieuwd naar de plantenstandaard op foto 4?
  Liefs Josine

  PS wat een leuk blog heb je!

  • Reply
   Nathalie
   2 november 2016 at 14:34

   Hoooi! Eerst en vooral bedankt. De foto’s zijn niet van mij maar die plantenstandaard is van FERM LIVING. XXXX

 • Reply
  Anneke
  2 november 2016 at 20:42

  Ooooh, die vintage letterborden zijn echt wel super mooi, hè! Dringend nog eens aan interieur shoppen moeten doen, denk ik 😉

Leave a Reply