Unicorns & Fairytales
moederschap My life Personal Winactie & Give away

Wij kregen een video van Sint + WIN

Binnenkort komt de grote kindervriend weeral naar ons toe. Een feest waar menig kinderen naar uitkijken, ook Vince. Vorig jaar heeft hij nog maanden de liedjes van Sint en Piet gezonden. Wij vinden het een supergezellig moment en maakten dit jaar een Video van Sint.

Video van Sint

Video van Sint is heel bekend in Nederland. Maar in België had ik er nog niet van gehoord. Onze kinderen verwonderen zich nog niet over het feit dat de Sint er op sommige plekken anders uitziet of anders spreekt. Dat merk ik in de klas of als we een Sint tegenkomen op televisie of in een shopping center. Het leek me dus leuk om ook een video van Sint te maken. Dit kwam eigenlijk als geroepen want wij gaan binnenkort de Sint naar ons thuis laten komen. We maken er een echt gezellige bijeenkomst van.

Op Video van Sint kan je een videoboodschap laten maken voor maar liefst 8 personen (zelfs je huisdier). Je geeft dan de naam in, enkele eigenschappen, een boodschap en een compliment. Nadien kan je ook kiezen of je bij de DVD liedjes wil en of je de DVD toegestuurd wil krijgen of wil downloaden. Ik maakte hem voor ons gezin en mijn petekind. Ik heb hen al gezegd dat de Sint een speciale boodschap voor ons heeft gestuurd. Dat hij er nu nog niet is, maar dat hij vanuit Spanje al iets wou zeggen. Zo verwonderd dat ze waren. Zo lief om te zien. We gaan hem dus in de loop van de week samen bekijken (en ik ben eens benieuwd hoe verwonderd de mama’s en papa’s gaan zijn bij het horen van HUN boodschap hahaha). Na de boodschappen kunnen er samen met Coole Piet en Danspiet gezongen en gedanst worden.

video van sint - unicorns & fairytales

De Sint op bezoek

Wij nodigen de Sint bij ons thuis uit via een goed doel in Antwerpen (België). Via Peter Pan Sinterklaasactie boekten we een Sint en een Piet. Die komen dan een half uurtje lang op bezoek. De Sint leest een boodschap voor, de Pieten zingen samen met jou en de kinderen liedjes en ze strooien met snoepjes. Ze delen de cadeautjes uit die jij op voorhand hebt klaargezet. In ruil geef je oud speelgoed (dat nog te gebruiken is) voor de arme kinderen en een beetje financiële steun. De opbrengst gaat dus naar de kansarmen in Antwerpen. Want hoeveel zijn er niet die het minder goed hebben en waar de kinderen op 6 december geen cadeautje mogen ontvangen? Zo kunnen ze toch een beetje genieten van een feest dat er voor alle kinderen zou moeten zijn. Onze zak met speelgoed voor die kindjes staat al klaar…

Cadeautjes en lekkers?

Wij willen er een leuk kinderfeest van maken dus nodigen we enkele vriendjes uit. Ik ga vlaggetjes halen, kleurprenten, lekkers en ga proberen te zorgen voor veel sfeer. De verwonderde gezichtjes en de fonkeling in de ogen van de kinderen geven mij altijd een blij gevoel. Want ooit is die fonkeling en verwondering er niet meer. Toch niet meer zoals nu. Ik vind dat je dat moet koesteren. Al de ‘zever’ rond Pieten en of je al dan niet je kinderen iets voorliegt daar hou ik me liever niet mee bezig. Ik hou me liever bezig met mijn kinderen warmte, plezier en liefde te geven. Ze zullen later al genoeg nadenken over de harde realiteit op deze aardkl, aardbol. 😉 Ik ben ook alvast enkele leuke knutselspullen gaan halen.

Wil jij ook een videoboodschap maken?

Maar hey, wil jij ook graag een Video van Sint maken? Dat kan! Ik mag een code weggeven aan iemand om een DVD te maken van rond de 50 euro! Daar kan je heel veel mee doen. Wij hebben deze code kunnen gebruiken en hebben een DVD van laten maken met 6 boodschappen, liedjes van de Sint en een extra kopie om mee te geven met mijn metekind. Daar kan je dus al iets mee!

Wil jij deze leuke code winnen en ook binnen de 24 uur de DVD toegestuurd krijgen? Laat dan even in de comments weten hoe jij Sinterklaas viert met je kinderen. Dit bericht delen is natuurlijk heel lief maar is geen voorwaarde om te winnen. Unicorns & Fairytales volgen via Facebook wel want ik wil tenslotte mijn lezers en volgers in de watten leggen…

 

Niet gewonnen of kan je niet wachten?

Heb je niet gewonnen of kan je gewoon niet wachten en wil je al een boodschap maken, dan kan dat heel eenvoudig door naar Video Van Sint te gaan! Veel succes.

 

<<< Meedoen kan tot en met zondag 13/11 – De winnaar zal zo snel mogelijk zijn code van mij ontvangen en zal hier bekend worden gemaakt >>>>>

 

DE WINNAAR IS VIV SCHOPPEN

 

Video van sint - unicorns & fairytales

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Shanna
  7 november 2016 at 20:18

  Zo leuk! Miel zou ook blij en vooral verrast zijn door een boodschap van de Sint!
  Het sinterklaas feest w als volgt gedaan bij ons.. veel klaaskoeken mmm picknickjes van boven aan de kamer op trap tot overal in huis.. en nt ge vergeten cadeautjes en chocola
  Zalig weten dat je kind grote ogen gaat trekken eb dolgelukkig is met z’n pakjes.. zalige periode 🙂 dus zou een super extraatje zijn

 • Reply
  Petra
  7 november 2016 at 20:43

  Wij vieren sinterklaas altijd met de hele familie. Overgroot oma, oma, opa, zwager, schoonzus en ons eigen gezin (papa, mama en 2 dochters). Al wordt dit jaar heel anders dan alle andere jaren. Opa en overgrootoma zijn er niet meer bij en ons lieve schoonzusje verwacht op 6 dec haar eerste kindje.
  Dus dit jaar is gewoon nog niet te voorspellen. We gaan er hoe dan ook een mooi feestje van maken volr onze dochters.
  Met hard gebons op de deur… een mooie jute zak met cadeautjes en een mooie gedicht waarin niemand word vergeten..

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  9 november 2016 at 07:09

  Graag voor onze tweeling Lucas & Eva die op 5 december alweer 3 worden en hun nichtje Tess 😀 en daar heb ik zoals je van me gewend bent weer alles voor gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: lindavanduren (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 • Reply
  elisabeth maria martina
  9 november 2016 at 11:39

  mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Reply
  Linda vergouwen-vermaire
  9 november 2016 at 21:02

  Wij vieren hier twee maal sinterklaas.. een keertje bij oma en een keertje thuis.. meestal smiddags want wachten tot de avond lukt nog niet goed voor ons neefje van twee.. voordeel is dan wel lekker lang spelen met je nieuwe spulletjes!!

 • Reply
  Marcia Kan
  10 november 2016 at 00:07

  Wij vieren Sinterklaas gezellig met zijn allen. De oma’s en opa komen bij ons eten (frietjes met kip, salade en appelmoes) en daarna kan het heerlijke avondje beginnen. Vorig jaar hadden we een grote doos met een heliumballon voor de deur gezet. Wat een verrassing was het toen ze de doos open deden! Ik heb er toen een heuse speurtocht van gemaakt en onze dochters werden steeds middels een gedichtje naar een andere plek gestuurd. Uiteindelijk na flink speuren en tussendoor wat kleine cadeaus kwamen ze bij de grote zak van Sinterklaas uit. Heerlijk om op deze manier zolang mogelijk lol te hebben en de voorpret te vergroten. Hoe ik het dit jaar aan ga pakken weet ik nog niet. Misschien met puzzels en raadsels, deze dvd zou in ieder geval een aanwinst zijn. Ik zou er een mooi draaiboek omheen kunnen maken! ?

 • Reply
  Daphne Reijs
  10 november 2016 at 10:49

  Ik ga dit jaar Sinterklaas vieren met mijn partner, dochter, broer, schoonzus en mijn twee neefjes. De kindjes zijn 2,4 en 6 jaar. Precies nog de goede leeftijd dat ze allemaal geloven en wat zou het geweldig zijn om die snoetjes te zien dat Sinterklaas en de pieten tegen ze praten! Mijn broer woont in een huis waar we niet heel makkelijk ongezien een zak met cadeautjes voor de deur kunnen zetten, dus met deze video zouden we dat beter kunnen plannen en kan de sint zeggen waar hij de cadeautjes heeft laten verstoppen! Echt zo leuk! Dit is echt een herinnering om nooit te vergeten. Heerlijk dat sinterklaas sfeertje!!

 • Reply
  Viv
  12 november 2016 at 21:19

  Ohhhh dit is geweldig! Mijn kleine kanjer van bijna 6 kan niet wachten!! Geregeld heeft hij het al over Sinterklaas en zwarte Piet en ook heeft hij de poster van de nieuwe film al gespot <3 hij kan er zo van genieten. 1000 en 1 vragen over de film komen dagelijks voorbij. Ook is hij al hard aan het nadenken wat hij zal vragen (Sinterklaas heeft al om een lijstje gevraagd 😉 ) en vraagt hij zich af of Sinterklaas wel langskomt. "Sinterklaas heeft het druk hè mama?" De intocht van morgen (in ons dorp) staat al op zijn prikbord! Kortom in zijn hoofdje is hij al druk druk druk!

  Het is een heerlijke tijd! Jaja papa en mama genieten stiekem ook heel hard mee ;-). Het zou een super leuke verrassing voor hem zijn om hem (en zijn 3 nichtjes en neefje) met een persoonlijke boodschap te mogen verrassen! Zijn oogjes zullen glunderen van trots! Wij vieren al jaren en jaren sinterklaas met mijn ouders en mijn broertje met zijn gezin. Sinterklaas is bij ons heilig en nu we zelf allemaal kids hebben is het natuurlijk nog leuker! ?

 • Reply
  marijke boulet
  13 november 2016 at 10:08

  Wij vieren sinterklaas met de hele familie ! 😉 Iedereen komt dan te samen bij mijn zus , zij zorgt voor eten. En de kinderen krijgen hun cadeautjes van de sint ! 😉 Leuke actie ! Ik doe graag mee

 • Reply
  Danielle
  13 november 2016 at 10:50

  Wij vieren Sinterklaas met oma en opa. Traditie is een tafel vol (zoet) lekkers, Sinterklaasliedjes en de video van Sint. Hoe leuk zou het zijn om dit jaar (waarschijnlijk zijn laatste jaar vol verwondering, blijdschap en opwinding) deze dvd eens te winnen. Ik doe daarom heel graag mee voor Noah.

 • Reply
  Ghijselings Simon
  13 november 2016 at 12:59

  Leve de Sint! Niets is leuker dan de kinderen op te zien staan en hun ogen wijd open te zie trekken bij het aanschouwen van de kadootjes 😉

 • Reply
  kimberley
  13 november 2016 at 14:42

  Wauw te gekke prijs !!
  Wij vieren Sint altijd met de hele familie. Ikzelf mijn broer en mijn zus met de kinderen. Dit gaat door bij onze ouders.. oma en opa dus 🙂
  Heerlijk! De tafel helemaal versierd .. vol met lekkers en heerlijke cadeau’s ! Het is een familie bijeenkomst waar we elk jaar enorm van genieten.
  Het zou fantastisch zijn mocht er dit jaar een dvd klaarliggen!! Stiekem binnenin giechelen 🙂

 • Reply
  Claire Elisabeth
  14 november 2016 at 22:27

  Super leuk <3 Ik zie die vrolijke blije snoetjes van mijn meiden al helemaal voor me als Sinterklaas en zijn zwarte pieten speciaal voor hun een boodschap hebben 🙂 geweldig!!!
  Ik zou ze hier dolgraag mee willen verrassen!!!
  Dat wordt dus heel hard duimen ??

Leave a Reply