Unicorns & Fairytales
tripp trapp - unicorns & fairytales
decoration Diary DIY Interieur My life painting

Diary 69 | Pimp je Stokke Tripp Trapp!

Het stond eigenlijk al op mijn to-do lijstje: ik wou mijn knalgroene Tripp Trapp omtoveren tot een stralend witte versie omdat ik wou dat hij meer pastte in het interieur  (you know…). Toen kwam er een uitnodiging van STOKKE (ter ere van de 44ste verjaardag van de Tripp Trapp én omdat er 10 miljoen exemplaren verkocht zijn) met een workshop in het verschiet. Nou, dat kwam dan wel even heel goed uit! We were in!

 

 

Tripp Trapp

Je kent ongetwijfeld de Tripp Trapp toch? Wij hebben er, mijn ouders, schoonbroer en vrienden. Heel veel mensen die ik ken en ook collega’s die de oude versie in hun klasje hebben staan. De Tripp Trapp is écht degelijk spul en kan je laten meegroeien met je kind en dat is nou net één van de pluspunten van die stoel. Zelfs volwassenen kunnen erop zitten en ze staan heel goed aan tafel. Geen robuuste, uitklapbare stoelen maar een mooie volwaardige stoel die je in allerlei kleurtjes kan kopen (en ook dus pimpen!). Ben je je stoel dus na een tijd beu of ga je voor een nieuw interieur zoals wij, dan kan je de stoel gemakkelijk verven.

 

Herfstige taferelen

We werden ontvangen in een gezellige setting waar er veel te zien was voor de kids. Natuurlijk had Vince de snoepjes al ontdekt tussen de decoratie. Hij heeft zijn buikje goed volgegeten (we hebben het binnen de perken gehouden). Oma mocht meekomen om mij wat te ondersteunen (je weet wel, die bekkeninstabiliteit, al had ik een goede dag)

tripp trapp - unicorns & fairytales

tripp trapp - unicorns & fairytales

tripp trapp - unicorns & fairytales tripp trapp - unicorns & fairytales tripp trapp - unicorns & fairytales tripp trapp - unicorns & fairytales tripp trapp - unicorns & fairytales tripp trapp - unicorns & fairytales tripp trapp - unicorns & fairytales

 

Pimp je Tripp Trapp

We kregen allemaal een witte Tripp Trapp die we mochten omtoveren tot een heus kunstwerk. De workshop werd begeleid door Anne-Catherine van de blog Clo Clo. De verf van Mathys stond allemaal netjes uitgestald, er waren spuitbussen, stickers en veel meer. Man, man… snoepwinkeltje! De kids konden een schilderschort aandoen en kregen een verfborstel in de handen geduwd. Nou ja… met een beetje begeleiding van de ouders natuurlijk. Sommigen kliederden en maakten zo een soort graffiti stoel (cool!) en anderen hielden het minimalistisch. Het was superleuk om te doen. Binnenkort komen er nog leuke foto’s van ons in actie maar uiteraard kon ik het niet laten om ook al foto’s te maken én weer een VLOG. Kijk je mee?

tripp trapp - unicorns & fairytales

tripp trapp - unicorns & fairytales

tripp trapp - unicorns & fairytales tripp trapp - unicorns & fairytales

tripp trapp - unicorns & fairytales

De VLOG

Leuk weetje

Wist je dat vanaf november 2016 Stokke met iets nieuws afkomt voor je Tripp Trapp? Je kan nu de naam van je kind laten graveren achteraan je stoel. Een naam, een quote…

tripp trapp - unicorns & fairytales

 

Wij hadden een leuke dag, een leuke gepimpte Tripp Trapp en ik ging boordevol DIY ideetjes naar huis! Zou jij het aandurven om je Tripp Trapp te pimpen? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Sanne
  31 oktober 2016 at 08:05

  Wat een leuke dag zeg! Nu kun je je oude tripp trap ook mooi wit maken voor de baby. Handig, heb je er gelijk 2. Ben benieuwd naar de andere foto’s. Liefs Sanne

  • Reply
   Nathalie
   31 oktober 2016 at 11:48

   Ja idd! klopt! 🙂

 • Reply
  Jess
  31 oktober 2016 at 10:09

  Omg! Ik wil haar naam in onze stoel. Zou dat met een oude stoel ook nog gaan??

  • Reply
   Nathalie
   31 oktober 2016 at 11:48

   Ik wil dat wel eens navragen ! Moet ik het vragen?

Leave a Reply