Ik maakte voor Lex zelf een baby mobiel. Eigenlijk is het best makkelijk en je kan je eigen draai eraan geven. Ik zocht en vond mijn idee op Pinterest. Ik vertel je heel graag hoe ik onze eigen baby mobiel maakte.

 

DIY baby mobiel

Ik wou heel graag een eenvoudige, mooie mobiel hebben die bij het kamertje van Lex paste. Een tijdje heb ik gezocht op Pinterest en door alle ideetjes bij elkaar te voegen kwam ik op mijn uitvoering. Ik vond hele leuke voorbeelden op Pinterest en ik ging ten rade bij de Viltshop. Daar vond ik al mijn benodigdheden om een DIY baby mobiel te maken. Je kan er ook een muziekkastje bij kopen zodat je een mobiel kan maken die muziek speelt. Dat had misschien ook nog wel een leuk idee geweest want baby’s vinden dat wel geweldig.

DIY baby mobiel - unicorns & fairytales

Benodigdheden:

  • een houten kruis
  • vilten balletjes, sterretjes en druppeltjes
  • vilten veertjes
  • waxkoord in een kleur naar keuze
  • een naald
  • een vijshaakje

DIY baby mobiel - unicorns & fairytalesDIY baby mobiel - unicorns & fairytales

Werkwijze

Rijg de gewenste vilten bolletjes, sterretjes en druppels aan het waxkoord. Maak het waxkoord vast aan de benen van het kruis. Ik zorgde dat er onderaan steeds een veertje was en ik maakte voor de zekerheid een knoopje. Het haakje klopte mijn vriend in het middelste balletje zodat ik de mobiel kon ophangen aan de wieg. Je kan het ook altijd ophangen aan een haakje in het plafond natuurlijk als je zo geen houder hebt. (Ik kan absoluut niet op de naam komen…)

DIY baby mobiel - unicorns & fairytalesDIY baby mobiel - unicorns & fairytalesDIY baby mobiel - unicorns & fairytales

Lex vond het alvast heel interessant. Het is dus een geslaagde DIY! Zo gemakkelijk kan het dus zijn. Het was echt niet veel werk. Wel even prutsen met de vilten bolletjes door het koord te krijgen. Neem dus zeker een scherpe naald. Ga jij het ook eens proberen? Stuur dan zeker een foto of tag me in het bericht (of zet het in de comments) 🙂 Ik wil zeker komen kijken.

 

Wat vinden jullie van mijn DIY baby mobiel? 

XOXO Nathalie

 

pinit fg en rect red 28 - DIY | baby mobiel

You May Also Like

5 comments

Reply

Wauw hij is echt prachtig😍👌🏻

Reply

Wauw, dat heb je goed gedaan zeg! Hij is echt prachtig geworden.

Reply

Prachtig! En wat een mooie kamer ook!

Reply

Super mooi! Ook tof om zelf te maken en te gebruiken als kraamcadeautje vind ik. Deze post geeft mij alvast heel wat inspiratie!

Reply

Heel mooi! Waar heb je de benodigdheden vandaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *