Sinds de geboorte van Vince hebben we niets anders dan een Tripp Trapp, zowel thuis als bij oma en opa. Het is een erg handige stoel die je jaren kan gebruiken en waar je zelf ook op kan gaan zitten. Wij zijn overtuigd en hebben zowel voor Vince als Lex mooie Tripp Trapp stoelen.

 

Tripp Trapp

Voor wie deze stoelen van Stokke nog niet kent: het zijn dé handigste stoelen die ik ken. Je kan ze jarenlang gebruiken, ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en verstelbaar in hoogte. Niet de totale hoogte, die is zo gemaakt dat ze aan een standaard tafel kunnen. Hij werd in 1972 geïntroduceerd. De stoel is zo ontworpen dat hij aan de tafel past. Door de centrale plaats aan tafel leert en ontwikkelt je baby zich op een natuurlijke manier. Door het intelligente, ergonomische ontwerp met verstelbare zitplank en voetenplank, kan je kind zich vrij bewegen, terwijl het op en top veilig en geborgen is. Als de stoel goed is ingesteld, biedt hij de juiste ergonomie voor je kindje in alle leeftijden.

Van baby tot kind

Voor de allerkleinsten biedt Stokke de newborn set aan, gevolgd door de baby set waar ze in vast zitten tot uiteindelijk de stoel te gebruiken zonder accessoires. In die fase is Vince belandt. Hij vindt zijn Tripp Trapp de max. Hij verzet hem zelf, schuift hem dichter aan tafel en klimt er zonder problemen op. Hij zit op de juiste hoogte aan tafel en indien hij groter wordt kunnen we hem gewoon aanpassen. Wij kozen ook voor twee witte stoelen zodat het goed bij ons interieur past. Ze zijn makkelijk proper te maken.

tripp trapp - unicorns & fairytales

Gepersonaliseerd

Nieuw is ook de mogelijkheid om de stoelen te laten graveren. Op de achterkant van de rugleuning lieten we Vince en Lex graveren. Staat heel leuk en zo heeft elk kind zijn eigen stoel. Lijkt me ook een leuk cadeautje!

tripp trapp - unicorns & fairytales tripp trapp - unicorns & fairytales

Pimpen!

Wie mij volgt heeft misschien het event gezien waarbij we onze Tripp Trapp konden pimpen? Dat is dus zeker mogelijk. Wie een oude Tripp Trapp in een nieuw jasje wil steken kan hem afschuren, schilderen en vernissen. Ik raad dit laatste toch wel een beetje aan. Vooral ook omdat je hem zo beter kan afwassen.

 

Win een witte Tripp Trapp

Wel, ik geef heel graag een witte Stokke Tripp Trapp weg aan één van mijn lezers. Je gaat er zeker veel plezier aan hebben. Je kan hem wit laten of ook pimpen natuurlijk. Wat moet je doen om hem te winnen?

 

1. Volg Unicorns & Fairytales op Facebook en/of Instagram

2. Laat me weten voor wie jij hem wil winnen

3. Deel de actie met iemand waarvan je weet dat hij of zij hem wel kan gebruiken (niet verplicht, wel leuk)

 

 

You May Also Like

76 comments

Reply

Ik zou hem heel graag zelf winnen voor mijn jongste zoontje 😊. Mijn oudste heeft er al 1 en ook ik ben helemaal fan!

Reply

Ik zou hem heel graag winnen voor mijn dochtertje dat binnen een weekje of 10 geboren zal worden.

Reply

Super winactie! Ik heb nog geen kindjes, maar ik ken wel iemand die ik hier super blij mee zou maken!
Een goed bevriend koppel van ons heeft een dochtertje van bijna 1 jaar oud en we hebben gisteren het goede nieuws mogen vernemen dat Elien er in september een zusje bijkrijgt!
Ik weet dat zij alvast hele grote fan zijn van deze stoel, dus het zou super zijn om deze Tripp Trapp te winnen voor hun dochtertje Elien!

Nu duimen maar!

Reply

Ik doe graag mee voor mijn eigen dochter Julia… ☺☺☺

Facebook: An Na

Reply

Wij hebben al een witte trip trap voor ons zoontjz en het is zo’n fantastische stoel! Nu ons tweede kindje onderweg is kunnen we zo’n tweede trip trap heel goed gebruiken!
Ik duim alvast! 🍀

Reply

Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. Ze zit nu in een eetstoel met eigen blad enzo, maar deze heeft eigenlijk niet de juiste hoogte en ze wil duidelijk graag écht bij ons aan tafel zitten en deel uitmaken van het hele tafelgebeuren.

Reply

Oh super! Ik zou hem heel graag winnen voor mijn zoontje Max. Zijn broer Sam heeft er al 1 en wij zijn ook grote fan!

duimen maar.
grtjes Bouke

Reply

Wauw! 😍

Hele coole winactie. Ik doe graag mee voor mijn zoontjes (en dan zelf 1 bij kopen, anders is het ook zo zielig 😝)

Super coole winactie! En leuke blog ook verder 🙂

Reply

Ik doe graag mee voor mijn liefste dochter Mona ☺️

Reply

Wij zouden hem heel graag winnen voor ons zoontje Leon! Binnen enkele dagen wordt hij 5 maanden en binnen een paar weken beginnen we aan de groentenpap. Het zou super zijn dan een leuke witte tripp trapp aan onze eettafel te kunnen bijvoegen! Alvast bedankt voor de toffe actie!

Reply

Ik zou willen meedoen voor mijn zoontje dat bijna 2 wordt. Hij is zijn baby eetstoel al bijna ontgroeid dus zou goed van pas komen!

Reply

Ik doe heel graag mee voor m’n petekindje. Zo heeft ze eens een deftige stoel als ze bij mij op bezoek komt.

Reply

Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter van nu 2 maanden, ideaal als we straks met de hapjes mogen gaan beginnen🤗🥕🍌

Reply

Wauw! Wat een te gekke prijs!
Ik maak heel graag kans voor onze lieve Fenna! Ze is nu 6 maanden geweest en ze vindt de groente en fruit hapje nu steeds lekkerder. Het zelfstandig zitten lukt nog niet helemaal, maar met een babyset moet ze vast goed kunnen zitten 🙂 Scheelt een hoop als ik de stoel al heb hihi

Reply

Aangezien nr. 2 onderweg is moet nr. 1 binnenkort uit de eetstoel en op een andere stoel. Die er nog niet is. Dus een Tripp Trapp komt wel erg goed van pas! 😉

Reply

Wow wat een super gave prijs. Hier maken we heel graag kans op voor ons 2e wondertje. Dan kan die met een newborn set meteen by ons zitten aan tafel. Wat zal onze dochter dat geweldig vinden.

Reply

Super, ik doe heel graag mee, net m’n eerste kleinzoon mogen verwelkomen en die mag binnenkort ook aan tafel aanschuiven mits ik dan een geschikte stoel voor hem heb natuurlijk ! Ik volg je al op FB en Instagram 🙂

Reply

Yaay zeg! Wat een leuke give-away! Ik wil hem winnen voor mijn dochter en ook wel een beetje voor als het nichtje op bezoek komt. .wij hebben momenteel eentje voor de zoon, maar het blijkt helaas niet genoeg te zijn. Met 3 op 1 stoel lukt dan weer nét niet 😉

Reply

Wat een leuke win wedstrijd!
Ik wil al zo lang zo’n stoel.. Ons zoontje is voor september en ook dan zullen we verhuizen, zo’n stoel zal perfect in ons nieuwe interieur passen!

Reply

Waanzinnige winactie!!
Deze prachtige Stokke Tripp Trapp wil ik heel graag winnen voor ons meisje Yuna.
Dan kan ze gezellig bij haar papa,mama & broertje zitten aan de grote tafel ♡

Reply

Wat een leuke win actie! Ik wil hem graag zelf winnen omdat we gaan voor een tweede kindje. Tot dan kan mijn neefje er op zitten als hij komt logeren. Wij zijn zelf ook heel tevreden van onze Tripp Trapp!

-xxx-

Reply

Yeah, ik wil 😍 Een van de enige dingen die we nog moeten aanschaffen voor mijn kleine prins die ons nog even laat wachten. Dus ja heel graag 😍❤️

Reply

Great contest!! I wish I could see my daughter Lily in a white Tripp Trapp soon <3 Fingers crossed now 🙂

Reply

Een witte triptrap zou zeker welkom zijn voor mijn 7maand oude dochter Lore. De kinderstoel die we nu hebben, daar ben ik niet zo tevreden over. Mijn meisje kan nog teveel zijdelings zakken in de stoel.

Reply

Heel graag eentje voor mijn Eli of Lou😊 Grote broer heeft een tijdje geleden zijn eetstoel met plezier afgestaan aan kleine broer, maar het is nog niet zo handig zitten als 4jarige op zo’n grote mensenstoel. Dus heel welkom hier als alternatief en nog een hip ook! 😉

Reply

Mila vindt het geweldig om vanuit haar relax naar ons te kijken terwijl we aan tafel zitten. Met de trip trap zou ze nog meer kunnen genieten door er echt ‘bij’ te zitten.

Reply

Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje! 🙂

Reply

Ik doe graag mee voor mijn zoontje Tijn!! Lijkt me leuk om de stoel ook te leuken!!

Reply

Nu de bevallingsdatum dichterbij komt, is zo’n tripp trapp meer dan welkom voor ons eerste zoontje!

Reply

Oei ! Mooi kado voor de buikbaby !
Ik volg je op instagram als : buup en stuur je site door naar m’n vriendinnetje !

Reply

Zou deze super graag willen winnen voor ons meisje dat eind mei verwacht wordt. <3

Reply

Leuke actie! Ik doe mee! Als kind had ik zelf een triptrap en ik vond het een geweldige stoel. Daarom wil ik hem nu ook voor mijn kinderen én voor in mijn opstartende kinderpraktijk.

Reply

Oh dat zou geweldig zijn voor onze Magnus! De witte past ook nog eens perfect in ons nieuwe huis. Magnus is inmiddels 9 maanden en kan zeker perfect zitten in de baby set! 💛

Reply

Wat leuk wij doen mee voor Phileine! Ze wil graag een witte prinsessenstoel!

Reply

Ohh wat zou ik deze graag kado doen aan mijn Allerliefste vriendin Annelies! Zij zet in juli een wolkje op de wereld en heeft nog heen Tripp Trapp op deze moment! We volgen jou op facebook en ik ook op instagram <3

Reply

Ohja deze willen wij zeker winnen voor Anna!

Reply

Ik ben ook dol op trip traps! Ik heb nog nooit een stoel gezien die dit principe evenaart… Ik doe hééél graag mee voor mijn babytje binnenkort! 😀

Reply

Voor ons eerste kindje, een kleine prinses, die begin augustus geboren zal worden 😍We zouden hier zo veel genot van hebben! 🙏🏻

Reply

Ik doe graag mee voor onze Teun, een mooie witte stoel zal mooi staan in de woonkamer. Dan kan de huidige kinderstoel naar opa en oma, die kunnen met drie kleinkinderen wel een extra kinderstoel gebruiken!

Reply

Oh een Stokke Tripp Trapp, dat wens ik al heel lang. Graag doe ik mee voor ons zoontje Senna. Ook kan zijn zusje er straks gebruik van maken (nu 37wk zwanger).

Reply

Oh dit wil ik echt wel winnen! We gaan het goed kunnen gebruiken voor ons derde kindje dat we in september verwachten. We hebben al 2 witte tripp teams dus deze zou er perfect bij passen!

Reply

Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje. Ik heb een hekel aan onze oude stoel, maar mag van mijn man geen andere meer kopen 🙁 Deze zal nog lang kunnen meegaan 😀

Reply

Jaaa wat leuk zeg! Ik doe heel graag mee, want ik zou graag een stoel willen winnen voor mijn jongste zoon. Nu hij bij ons aan tafel kan zitten in een kinderstoel, verdiend hij wel een mooie stoel 😉

Reply

Dolgraag voor hele lieve vrienden van ons! Wij zijn zelf groot fan van de Stokke stoel en dit zou een grote verrassing voor ze zijn! We duimen mee voor deze toffe stoel!

Reply

Ik win hem graag voor m’n dochtertjes!! Ze zijn echt fantastisch! Die stoelen he…Maar de dochters ook 😉

Reply

Ik zou deze mooie stoel graag winnen voor mijn mooie dochter Elena omdat ze over een ruime maand misschien al mag gaan beginnen met eten (hoop ik want ze heeft last van koemelkallergie ) en wit zou ook super bij ons interieur passen 😊 kei leuke actie !

Reply

Wij hebben er hier reeds twee, topstoelen! Zou leuk zijn mocht onze derde spruit er ook eentje hebben.

Reply

Wauw wat een toffe winactie ! Ik doe heel graag mee! Mijn jongste dochtertje (Lente) heeft een groeiachterstand. Ze heeft dus vaak problemen om te eten op een ‘gewone’ stoel. Ook werken een een bureau is voor haar best lastig .
Een witte stoel zou perfect in ons interieur passen ! 😊

Reply

Ik doe graag mee voor mijn 2e kindje die in augustus wordt verwacht.

Reply

Wauw, super!! Voor m’n bestie Jorina, die binnenkort haar tweede kindje krijgt. Ook die moet z’n eigen trippetrap (zoals wij dyslexiers hem noemen, hahaha!) ❤️

Reply

Ik doe graag mee voor ons baby’tje dat elk moment geboren kan worden =) Het mooiste cadeautje is sowieso onderweg maar misschien hebben we nog een beetje geluk over om ook de stoel te winnen..

Reply

Supergaaaaffff die hebben wij nog niet voor ons kleintje dat bijna komt! Die babyschaal waar Lex inzit, lijkt mij ook superhandig! Kan ons kleintje echt erbij zitten als wij aan tafel eten!

Reply

Heel graag voor mijn schoonzusje! Ik zit altijd onze stokke de hemel in te prijzen. Zou gaaf zijn als ik haar met 1 kan verrassen!!!!

Reply

Wat een mooie stoel, hij blijft echt een topper. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, onze oude tripptrapp heeft mijn moeder weggegeven, en nu zou hij net goed van pas komen.

Reply

Ik zou deze kado willen geven aan ons toekomstig nichtje of neefje! Wat moet ik nog meer zeggen 😊
Zelf ook twee van deze stoelen en nog elke dag blij mee.

Reply

Wat een gave winactie! Ook ik ben fan van de Tripp Trapp stoel. Mijn zoontje heeft al een witte, maar die wil voorlopig nog van zijn stoel blijven genieten. Voor ons kleine meisje hebben we er nog geen een, we moeten binnenkort maar eens op pad, of hier winnen natuurlijk 😉 We doen in ieder geval graag een poging. Ik mail mijn zusje ook gelijk even, die heeft hier ook wel belang bij!

Reply

Super handig voor mijn kleine neefje. Ik doe heel graag mee om deze te winnen.

Ik volg je op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

Reply

Juist vandaag ging ik op zoek naar een Tripp Trapp voor onze lieve dochter Elle. Volgende week wordt ze een half jaar oud, wil ik beginnen met hapjes en is het erg fijn als ze bij ons aan tafel kan komen zitten. De timing is dus perfect, het heeft zo moeten zijn dat je juist nu deze winactie hebt 😄

Reply

In september wordt mijn petekindje geboren!! Dus graag zou ik deze stoel winnen voor hem. Zijn grote broer Sem heeft al een tripp trapp, dus voor de ouders zou het leuk zijn als ze er 2 hebben.

Reply

Wat een mooie actie!!! Ik zou heel graag een kansje maken op die mooie witte stokke tripptrapp voor ons zoontje!!! Lijkt me heel fijn zitten! Hij wordt nu bijna 3 jaar, en zou ook veel liever bij mama en papa aan tafel zitten dan apart aan zijn eetstoel! Daarom, FINGERS CROSSED!

Reply

Tof!

Ik doe graag mee voor Ellie. Kan de nieuwe of de onze naar oma. Die wil al lang zo eentje.

Reply

Maak heel graag kans voor ons kleine prinsesje die al bijna in deze stoel mag. Helemaal super dat deze meegroeit. Hier is de stoel dus heel erg welkom.

Reply

Het zou ideaal zij voor de baby die nu nog in mijn buik zit 😉
Wij zijn hier trouwens ook verkocht, voor de andere twee staat er hier ook eentje 🙂 alle twee dus eigenlijk 😉

Reply

Ik wil hem suuuuper graag winnen voor mijn knappe meisje Celeste! ❤ ben super fan van de stokke tripptrapp hebben er helaas zelf geen budget voor.

Reply

Echt onwijs gaaf, en wat een mooie kleur is dat wit toch! Ik zou het in ieder geval supergaaf vinden als Tessel hierin zou mogen zitten 🙂

Reply

Ik zou hem graag winnen voor mijn kleine jongen die tussen nu en 2 weken wordt geboren…😊

Reply

Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje die in juli komt😁😍.

Reply

Ik word binnenkort alleenstaande mama, en zal dus alle kosten alleen moeten dragen. Alle hulp is natuurlijk welkom. In mijn babysitjaren heb ik met de tripp trapp kennis kunnen maken en ben helemaal overtuigd dat ik dit wil voor mijn kindje 🙂

Ik volg je al een hele tijd op facebook

Reply

Aangezien ons eerste kleintje onderweg is, zou het erg leuk zijn dat er al een tripp trapp klaar staat. Ondertussen kunnen mijn nichtjes (en toekomstige bruidsmeisjes) hem al eens uittesten als ze hier op bezoek komen.

Reply

Oh, wat zou ik deze stoel graag winnen!!

Reply

Je gaf de tip dat je kan besparen door mee te doen aan winacties… 😉 Ik doe graag mee voor baby x. Die nog in mijn buik zit en nog geen stoel heeft! En ’t is gewoon superleuk omdat je hem kan personaliseren!

Reply

Ooh wat leuk! Ik vond je winactie via je post over geld besparen. Het duurt nog heel lang voordat het zover is maar door vroeg te beginnen met verzamelen van babyspullen hoop ik wat te besparen.
Deze trappetjes kende ik al wel, voordat ik zwanger raakte volgde ik al bijna een jaar een aantal mamablogs. Ik snapte alleen nog niet zo goed waar je dan je baby liet. Daarom ben ik heel blij met je uitleg over de newborn set. Ik plaats hem op mijn spulletjeslijst. 🙂

Reply

Ik wil graag meedoen voor zo’n mooie stoel voor mijn kleinzoon, dan kan hij in stijl bij moeke en vake komen eten!

Reply

Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje van net 3 jaar
Ik volg je al een poosje op Facebook en instagram en bloglovin

Reply

Oh wat gaaf! We moeten alleen nog een Stokke en een babyfoon en dan hebben we alles voor ons kleine meisje.. Dit zou ontzettend helpen!

Reply

Wij doen al mee via IG (@inlovewithmy2boys) maar nu ook via jou blog. Ik zou deze trip trap zo graag willen winnen. Noah heeft nu de kinderstoel van zijn oudste broer waar echt overal stukken verf af zijn. Ook doet hij zelf zijn tuigjes uit dus een nieuwe kinderstoel zou geweldig zijn! Ik ga nog even verder met duimen ☘️☘️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *