Unicorns & Fairytales
tips tanden poetsen bij kinderen - unicorns & fairytales
Gezondheid / Health moederschap My life Ontwikkeling Winactie & Give away

15 tips om het tanden poetsen bij kinderen leuk te maken & WIN

Vanaf het eerste tandje moet je de tanden beginnen poetsen. Waarschijnlijk start je hier moeiteloos mee, maar eens ze wat groter worden kan het af en toe eens een gevecht worden. Ook hier gaat dit niet altijd van een leien dakje. Alle trucjes worden dan uit de kast gehaald. Ik geef je enkele tips voor het tanden poetsen bij kinderen.

Tanden poetsen

Vanaf de eerste melktand start je met tanden poetsen. Ze hebben van die speciale vingertandenborstels voor baby’s. Enorm handig. Je kan nadien makkelijk overstappen op een zachte tandenborstel en speciale tandpasta voor baby’s. Tot de leeftijd van 1 jaar volstaat 1 keer poetsen en vanaf dan stap je over op minstens 2 keer. Bied meteen de juiste poetstechniek aan. Zo zal je kind dit beter onthouden. Vanaf de leeftijd van 3 jaar kan je elektrisch beginnen poetsen.

Tanden hebben ook rust nodig

De tanden hebben ook rust nodig. Daar bedoel ik mee dat je niet voortdurend moet drinken en eten (met uitzondering van water natuurlijk). Beter bijvoorbeeld 5 eetmomenten per dag. Elke keer dat we eten zorgen bacteriën in onze mond voor een zuuraanval. Speeksel neutraliseert dat maar als we de hele dag door eten is dat speeksel niet meer sterk genoeg en hebben we meer kans op gaatjes. Best ook geen vruchtensappen, frisdrank of chocolademelk geven de hele dag door. Melk en water mag wel de hele dag.

Om de 6 maanden naar de tandarts

Zelf ga ik niet zo graag naar de tandarts maar toch is het belangrijk. Iets wat ik zelf een beetje beter zou moeten opvolgen. Maar vanaf 2 jaar ga je best om het half jaar naar de tandarts. Vince is al 1 keertje gegaan met papa en dat ging heel goed. Ronde twee zou er nu moeten aankomen. Wanneer je het voordoet zal het wel meevallen.

 

Tips om het tandenpoetsen leuk te maken

1. Poets samen met je kind

Geef eerst en vooral het goede voorbeeld. Tanden poetsen doen wij zoveel mogelijk samen zodat de kinderen zien dat wij ook goed poetsen. Soms staan we met zijn allen in een kringetje te poetsen. Grappig zicht hoor…

2. Elektrisch poetsen 

Elektrisch poetsen kan een leuke afwisseling zijn. Wij hebben allemaal een elektrische tandenborstel van Oral-B.. De kopjes kan je verwisselen en het figuur kan je ook kiezen.Pluspunt is dat ze een ingebouwde timer hebben en wanneer de verplichte tijd (eigenlijk gewenste tijd) bereikt is gaat hij even 3 korte ‘zoemgeluiden’ maken.

lees ook: De elektrische tandenborstels van Oral-B (kids, junior & teens)

tips bij tanden poetsen met kinderen - unicorns & fairytales

3. Samen een tandenborstel kiezen 

Wanneer je samen met de kinderen in de winkel bent, neem ze dan mee naar de afdeling waar ze tandenborstels hebben en laat ze zelf een exemplaar kiezen. Dat motiveert meestal wel. Zeker wanneer ze een leuk kleurtje of tekeningetje hebben. Let wel op de leeftijd, ook wanneer je tandpasta kiest. Handig is een tandenborstel dat zo’n kapje heeft ter bescherming.

4. Spelletje met de tandenborstel

Lex heeft het grote voorbeeld van zijn broer en doet zonder problemen mee met ons, maar toen Vince de leeftijd van Lex had (bijna twee) vond hij het leuk om een spelletje te doen met zijn tandenborstel. We kochten steeds eentje met figuurtjes. Wij vroegen dan wat erop stond en hij zei het. Nadien andersom. Dan vroeg hij aan ons welke figuurtjes het waren.

5. Lees herkenbare boekjes

De boekjes van Clavis van Kathleen Amant zijn heel goed om dagelijkse gebeurtenissen uit te leggen aan kleine kinderen. Ook het tanden poetsen. Speciaal voor kleuters gemaakt met herkenbare situaties. Anna poetst haar tanden laat zien hoe een poetsritueel er kan uitzien. Ook met handige tips achteraan het boekje.

tanden poetsen - unicorns & fairytales tanden poetsen - unicorns & fairytales

 

6. Lekkere tandpasta 

Er bestaan vele soorten tandpasta die het tanden poetsen extra interessant maken. Ook met lekkere smaakjes én die zonder fluoride zijn. Vanaf twee jaar mogen kinderen tandpasta gebruiken waar er wel fluoride inzit. Kijk altijd naar de leeftijdsaanduiding op de verpakking. Wij kiezen altijd voor Oral-B of Elmex.

7. Handige apps

Er bestaan handige apps die het tanden poetsen leuk maken. Bekijk de volgende dingen maar eens…

Tiny Dentist 

Brush DJ

Aquafresh Brush time

Brush Busters App

Brush up app

Oral-B Disney Magic Timer App

 

8. Ochtend- en avondritueel 

Goede gewoontes zijn handig. Zorg dat tanden poetsen bij het ritueel hoort. Na het ontbijten, voor het slapengaan, tijdens het badje, wanneer je het huis uit gaat enz…  Bij ons is dit ook altijd hetzelfde: voor we vertrekken naar school en in het weekend na het ontbijt. ‘s Avonds voor het slapengaan.

tips tanden poetsen bij kinderen - unicorns & fairytales

9. Stickers kleven 

Gaat tanden poetsen moeilijk bij je kind? Misschien kan een beloningssysteem dan wel helpen? Geef je kind een tandenpoetskaart. Hij kan elke keer hij goed zijn tanden poetst een sticker winnen. Bespreek samen wat er gebeurt als de kaart vol is. Ik heb er al goede ervaringen mee om een beloningssysteem te gebruiken. Dat deden we ook tijdens de zindelijkheidstraining en op de duur wordt het een gewoonte en hoeft dat systeem zelfs niet meer.

10. Liedje zingen 

Het kan ook helpen om een liedje te zingen tijdens het poetsen. Verzin een leuk liedje of zoek er eentje op. Probeer het even lang te zingen als de tijdsduur dat ze zouden moeten tanden poetsen. Doe er de bewegingen ook nog bij haha.

11. Op de pop

Heeft je kind een pop? Misschien kan je dan vertellen aan je kind dat de pop zijn tanden zou moeten poetsen en dat hij zijn hulp wel kan gebruiken. Zo laat je je kind de pop zijn tanden poetsen en maak je duidelijk waarom dat nodig is.

12. Elkaars tanden poetsen

Laat je kind jouw tanden maar eens poetsen. Wedden dat hij het hilarisch gaat vinden? Oké, je hangt misschien helemaal vol maar stuur gerust een beetje bij. Terwijl je kind jouw tanden poetst, poets jij zijn tanden. Moeilijk gaat ook zeker?

13. Tandenpoetsverklikkers 

Bij de apotheek kan je tandenpoestverklikkers kopen: kleine roze tabletjes waarop je moet kauwen en die je moet uitspuwen. De plekken waar tandplak kleeft blijven roze. Die kan je dan wegpoetsen. Je tong kleurt ook roze! Die moet je trouwens ook wel eens poetsen hé. Er bestaan speciale tongraspen. Eikes. Maar wel nodig. Maar goed, dit hoef je ook niet elke dag te doen maar zo heel af en toe is het wel eens leuk om te laten zien aan je kind waar hij goed moet poetsen.

tanden poetsen - unicorns & fairytales tanden poetsen - unicorns & fairytales

 

14. Filmpjes over tanden poetsen

Op Youtube vind je enorm veel leuke filmpjes over tanden poetsen. Laat je kind zo’n filmpje zien tijdens het tanden poetsen. Hier ben ik minder voorstander van, maar als er niets van het bovenstaande helpt dan kan je dit zeker wel proberen.

15. Tandenpoets tabletten

Vanaf 5 jaar kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld Denttabs poetstabletten. Je steekt de tabletjes in de mond, laat ze crèmig worden en poetst dan je tanden met een zachte tandenborstel. Vegan & milieuvriendelijk.

Werkt er écht werkelijk niets, naad, noppes?

Echt niet? Nou dat zit er maar één ding op: gebruik je beste houtgreep. Ben je met twee? Nog beter! Niet leuk maar wel noodzakelijk. Hopelijk ben je toch iets met mijn tips. Je kan ook uiteindelijk proberen omkopen maar ja… dat heb ik niet aangeraden hé 😉

 

WIN WIN WIN

tips tanden poetsen bij kinderen - unicorns & fairytales

Ben jij ook helemaal nieuwsgierig naar elektrisch poetsen of wil je graag beginnen met elektrisch poetsen? Dan heb ik goed nieuws. Ik mag namelijk 2 elektrische tandenborstels van ORAL B wegschenken van Star Wars! Wil jij deze ook graag winnen? De koppen zijn vervangbaar, dus die kan je gemakkelijk wisselen. Laat mij weten voor wie en waarom je meedoet. Succes!

Meedoen kan tot en met 29 januari 2020. Succes! 

 

Pin it

Wil je deze 15 tips bij het tandenpoetsen met kinderen opslaan? Pin het dan op Pinterest…

tips tanden poetsen bij kinderen - unicorns & fairytales

Heb jij nog een ultieme tip om tanden poetsen leuk te maken indien het niet vanzelf gaat? Vertel het ons aub! 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

74 Comments

 • Reply
  Bianca
  22 december 2018 at 10:17

  Wat leuk voor mijn zoon van 4 zal dit een geweldige tandenborstel vinden.

 • Reply
  Cath
  22 januari 2020 at 06:33

  Ik doe graag mee voor Tijsje, die gaat dat super vinden van Star wars!!!

 • Reply
  Annelies
  22 januari 2020 at 06:40

  Ik doe heel graag mee voor een grote Star Wars fan: mijn zoon Warre! Tanden poetsen wordt nog leuker en makkelijker op deze manier! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 ( let the force be with us 😉

  • Reply
   Marieke
   22 januari 2020 at 15:24

   Jaaa ik doe graag mee, handig met drie Kids die allemaal naar school moeten

  • Reply
   Chantal den Haan
   24 januari 2020 at 21:43

   Wow nu wordt poetsen helemaal een feestje hier in huize Kenbeek! Met de Star Wars tandenborstels gaan mijn kids helemaal de blitz maken! Met lichtsnelheid zullen zij gaan poetsen! 😉Fingers crossed 🍀

  • Reply
   Elvira
   28 januari 2020 at 08:05

   Die tandenpoetsverklikkers zijn erg handig. Ik dacht dat ze alleen voor volwassenen waren…..
   Ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontje van 8, die Star wars erg leuk vindt.

 • Reply
  Els
  22 januari 2020 at 06:45

  Oh dit zou super leuk zijn voor ons zoontje. Tanden poetsen is een ramp. Wie weet helpen deze tips en mss een nieuwe tandenborstel?

 • Reply
  Nadine soreyn
  22 januari 2020 at 06:46

  Zou de kleinzoon zeker leuk vinden!
  Ga ook enkele tips uitproberen zodat poetsen geen klus wordt en hij blij is dat hij ze MAG poetsen. Niet langer van MOETEN

 • Reply
  Sharon Romijn-Hoekstra
  22 januari 2020 at 06:55

  Ik zou de tandenborstel heel graag willen winnen voor mijn zoontje! Hij word in maart 3 jaar en dus is het tijd voor een elektrische tandenborstel net als mama en papa. Hij vind tandenpoetsen niet zo leuk, dus ik hoop dat hij het met deze tandenborstel leuker gaat vinden. 😄

 • Reply
  Anna wienen
  22 januari 2020 at 07:03

  Ik doe heel graag mee!! Tandenpoetsen is bij ons een heel belangrijk ritueel, maar een elektrische tandenborstel zou de tanden niet alleen schoner maken maar ook meer plezier geven..

 • Reply
  Heleen Aerts
  22 januari 2020 at 07:04

  Wat een leuke tips. Wij laten onze dochtertjes zelf hun tandenborstel kiezen in de winkel. Ook leuk!
  Een elektrische tandenborstel gebruiken zal een nieuwe, coole ervaring zijn. Team mama en haar 2 meisjes for the win?

 • Reply
  Lore
  22 januari 2020 at 07:09

  Voor kleine Kobe, het petekindje van mijn vriend ❤🍀

 • Reply
  Pelicaen sylvia
  22 januari 2020 at 07:11

  Ik doe heel graag mee voor zoontje Lucas! Mijn man en hij zijn de 2 grootste star wars fans op aarde😁lucas is zelf vernoemd naar George lucas (maker van star wars) en is daar heel fier op😂😁tanden poetsen is hier soms ook een hele uitdaging, dus met een star warq tandenborstel zal het 100 keer gemakkelijker worden denk ik 😁👍🍀

 • Reply
  Ingrid De Hertogh
  22 januari 2020 at 07:32

  Coole tandenborstel met mooie kleuren zal de kleinzoon zonder probleem aan het poetsen zetten. Heel leuke en herkenbare tips waarvoor dank!😃

 • Reply
  Sara
  22 januari 2020 at 07:32

  Fijne tips! Voor mijn zoontje van 3 is tandenpoetsen elke keer een drama, maar zo’n elektrische tandenborstel hebben we nog niet getest en zou misschien wel dé oplossing kunnen zijn om het drama te verzachten! Ik zou dus graag eentje willen winnen voor hem!

 • Reply
  Davina Van Belle
  22 januari 2020 at 07:34

  echt super leuk voor mijn vriend zijn dochtertje axelle.

 • Reply
  Brenda
  22 januari 2020 at 07:34

  Zo’n leuke winactie! Ik doe voor ons zoontje mee. Tanden poetsen is echt een drama. Heb al vanalles geprobeerd( boekje, liedje ,..) maar hij moet er niets van weten😅 maar wie weet…als hij op een knopje mag duwen en de tandenborstel maakt geluid! Dan is tanden poetsen misschien wel interessanter 😁 🤞🏻🍀

 • Reply
  Carmen
  22 januari 2020 at 07:34

  Onze zoontjes van 5 en 3 zijn niet zo een fan van tanden poetsen. Onze jongste heeft net op school “geleerd” hoe hij zijn tanden moet poetsen. Zou fijn zijn als nu verder kan doen met een nieuwe borstel!

 • Reply
  Diana
  22 januari 2020 at 07:39

  Jaaaaaa ik doe mee voor mijn zoontje. Hij steelt nu altijd mijn electeische borstel (hij heeft zelf een gewone) op deze manier hoef ik niet meer te “vechten”. Alhoewel….zijn papa is wel fan van starwars, dus dan nu maar hopen dat deze van de tandenborstel af kan blijven 🤣🤣🤣

 • Reply
  Danielle Bulut
  22 januari 2020 at 07:51

  Ja heel graag!
  Toevallig stuurde ik mijn beste vriendin gisteren NIH een appje met: “heb jij enig idee waar ik een goedkope tandborstel met timer voor Yasir (onze zoon van 6 jaar) kan kopen?”
  Dus hij zou hier heel goed van pas komen!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  22 januari 2020 at 08:10

  voor lex de grootste dinofan die ik ken, vandaar dat ik hem dolgraag verwen met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 • Reply
  Youandi
  22 januari 2020 at 08:21

  Ouh zou echt spr leuk zijn voor die twee schatjes van men broer 😍 die poetsen heel graag!! Dus ik doe terug heel graag mee 🤞🏼.

 • Reply
  Sarah Deschuytter
  22 januari 2020 at 08:31

  Ons zoontje poets niet zo graag zijn tandjes of hij zuigt gewoon de tandpasta op 😂. Als hij ons bezig ziet met onze elektrische borstel wil hij die ook altijd gebruiken/vasthouden. Het zou dus misschien gemakkelijker gaan om zijn tanden te poetsen als hij ook een elektrische borstel zou hebben.

  • Reply
   Isa Delaplace
   22 januari 2020 at 16:33

   Supertips! Ik heb de Oral B Disney Magic Timer app gedownload! Alle tandjes poetsen, boven, onder, links, rechts is hier nog wat moeilijk, dus gaan we deze app ns proberen!

 • Reply
  Goele H
  22 januari 2020 at 08:33

  Iedereen poetst elektrisch hier thuis, behalve de jongste nog niet. Voor hem doe ik graag mee. Want hij wil ook wat broer en zus doen en ik gok dat dit ook een stuk vlotter gaat gaan dan nu. Want het is een echte dramaqueen bij het poetsen!

 • Reply
  Elise K’tje
  22 januari 2020 at 09:06

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Chloë, ze is drie. Niet zo leuk als met zo’n toffe tandenborstel te mogen poetsen, net als mama! 🤩

 • Reply
  Tania
  22 januari 2020 at 09:16

  Ik beken. Tandenpoetsen is niet echt mijn favoriet en daardoor durf ik dit al eens vergeten bij zoonlief. Gelukkig maakt hij er geen problemen van om zijn tandjes te poetsen. Elektrisch zou natuurlijk nog veel leuker zijn hè!

 • Reply
  Conny dorme
  22 januari 2020 at 09:29

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter Alessandra 😍😍😍 van 17 maand .Als ze bij oma komt slapen zal ze graag haar tandjes poetsen met zo’n leuke tandenborstel 😍😍😍 .

 • Reply
  Joke verstraeten
  22 januari 2020 at 09:31

  Wat een leuke wedstrijd! Als kleuterjuf ben ik enorm blij met dit blogbericht! Af en toe werken wij eens rond dit thema en beseffen we de noodzaak. Zeker bij het anderstalige publiek waarmee ik werk waar er geen geld aan besteed wordt of geen aandacht. Rotte 🦷 als gevolg dus. Ik doe graag mee met de wedstrijd voor het kindje van mijn nicht, ongeveer even oud dan Lex en ook Lex genaamd 🙈. Hij wordt binnenkort grote broer en zou ideaal zijn om hem cadeau te geven in het ziekenhuis als grote broer cadeau. Ideaal, 2 vliegen in 1 klap: jaloezie voorkomen (alle oooooh-hoe schattig) en bevestigen hoe flink hij al is en dus ook een super praktisch cadeau doen. 💪🏼👌🏼

 • Reply
  Saracasa
  22 januari 2020 at 10:06

  Bedankt voor deze super interessante én belangrijke info! Omdat vroeg geleerd… oud gedaan is natuurlijk ☺️ Dank jullie wel! Ik hoop dat ik samen met mijn zoontje Luca deze superleuke tandenborstel mag ontdekken. 👶🦷👌

 • Reply
  Sara
  22 januari 2020 at 10:08

  Wij doen heel graag mee voor onze oudste 2 meiden. Ze willen alles graag zelf doen en dat willen we graag stimuleren. Maar tanden poetsen met een gewone borstel is nog best lastig. Over 2 weken wordt nummer 4 geboren en zou t super fijn zijn als ze ‘s ochtends zelf tanden kunnen poetsen voor ze naar school gaan!!

 • Reply
  Misty Dg
  22 januari 2020 at 12:59

  Hier zijn we dan van electrisch poetsen, gaat veel vlotter zo.
  Graag voor mijn dochtertje van 4 jaar.

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  22 januari 2020 at 16:34

  Ik doe heel graag mee omdat dit me een gaaf cadeau lijkt voor de verjaardag van neefje sem in februari 😍

 • Reply
  Laura fierens
  22 januari 2020 at 19:43

  Ik doe graag mee voor ons zoontje van 3, helemaal zot van star wars (danku hubby) en een bloedhekel aan tandenpoetsen… 😅

 • Reply
  Katrien Adams
  22 januari 2020 at 19:45

  Ik wil dit graag winnen voor onze 2 kindjes, ik geloof er eigenlijk wel in dat elektrisch poetsen iets grondiger poetst.

 • Reply
  Tine Gacoms
  22 januari 2020 at 20:34

  Heel graag voor mijn metekindjes of neefjes waar ik tante van ben ! Dan wordt het tanden poetsen toch nét een beetje leuker en hebben ze ook zo’n ‘bibbertandenborstel’ zoals hun Metie 🙂 Duimen maar!

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  22 januari 2020 at 21:35

  Superleuk voor onze bijna jarige zoon Senna!

 • Reply
  Fallon Desegher
  23 januari 2020 at 10:01

  Ik probeer het hier ook eens!!!
  Op men werk zongen we steeds hetzelfde liedje waarbij ze konden meedoen.. Stukje uit het lied: dan doen we onze mond open als een baviaan aaaaaahhhhhhh… Nog eens boven heen en weer en jawel hoor onze tandjes blinken weer 😉💪

 • Reply
  Katrien
  23 januari 2020 at 10:49

  Mijn kinderen zijn stikjaloers op mijn elektrische tandenborstel (ook een Oral B trouwens) en houden wel van “Schtaar waarz”, dus ik dacht: laat ze dat woord maar eens uitspreken met een elektrische tandenborstel in hun mond. Hahahaha!

 • Reply
  charles nuyts
  23 januari 2020 at 11:05

  meegedaan voor Xenia ze is jarig eind deze maand en gek van tanden poetsen

 • Reply
  Kim
  23 januari 2020 at 11:09

  superleuke actie! graag voor Ilias, zoontje van mijn man! Hij is gek op star wars en kan wel een elektrische tandenborstel gebruiken, hij poetst nog manueel

 • Reply
  sandra
  23 januari 2020 at 11:10

  voor mijn mete kindje altijd leuk als ze zelfstandig kunnen beginnen poetsen

 • Reply
  bé vermeiren
  23 januari 2020 at 11:38

  Wat bij ons helpt is een zandlopertje (gekregen van de tandarts), zelf de tandpasta mogen kiezen (Pokémon van Signal) én samen poetsen.
  Ik doe graag mee voor deze stoere Star Wars-tandenborstel voor mijn zoon.

 • Reply
  Veronique Huysentruyt
  23 januari 2020 at 13:18

  zou heel leuk zijn om ons petekindje hiermee te verrassen

 • Reply
  Van ingelgem Cindy
  23 januari 2020 at 13:40

  Ik doe heel graag mee voor mijn beste vriendin haar zoontje,

 • Reply
  Ingrid Fe
  23 januari 2020 at 14:14

  Ik waag graag een kansje, voor onze sloeber. Tandjes poetsen zal hiermee telkens een feest worden denk ik

 • Reply
  Christine Claeys
  23 januari 2020 at 14:52

  Heel graag een kansje voor mijn kleinzoon, alles voor gezonde tandjes

  • Reply
   Sofie
   24 januari 2020 at 11:47

   Zoon van 3 jaar vind het fantastisch zijn tanden te poetsen op muziek. Als de muziek start beginnen we te poetsen, eens de muziek stopt zijn de tandjes helemaal proper :). Tanden poetsen is hier een feest

 • Reply
  Diederik De Bruyn
  23 januari 2020 at 15:55

  Papa en Mama poetsen reeds elektrisch, wij nog zelf. Als wij ook een elektrische tandenborstel hebben, dan zullen wij nog beter zelf onze tandjes poetsen, beloofd!

 • Reply
  Laura Asscherickx
  23 januari 2020 at 16:23

  Als op deze manier het tanden poetsen van mijn dochters beter lukt, meer dan welkom!!

 • Reply
  Maria Wellens
  23 januari 2020 at 16:26

  Oma waagt een kansje voor kleinzoontje.
  Al spelend tanden poetsen met een elektrische tandenborstel van ORAL B – Star Wars wordt dan een extra belevenis.

 • Reply
  Stef Nagels
  23 januari 2020 at 19:33

  Voor onze zoon Vince! 😀 hij is fan van Star Wars!

 • Reply
  greet
  23 januari 2020 at 20:07

  Voor onze Max… Om in stijl zijn tandjes te poetsen……. en dan big smile 🙂

 • Reply
  sandra spitaels
  23 januari 2020 at 20:56

  voor mijn kinderen want gezond gebit is belangrijk

 • Reply
  Nele
  23 januari 2020 at 20:59

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, het tandenpoetsen kan al wel eens een strijd zijn bij hem. Met zo’n toffe elektrische tandenborstel zouden zijn tanden wat beter gepoetst worden dan nu.

 • Reply
  Karolien S.
  23 januari 2020 at 22:25

  Leuk en vooral een nuttig cadeau voor het allerliefste metekindje :).

  Deze tandenborstel maakt van tandenpoetsen vast en zeker een leuke activiteit!

 • Reply
  Tamara
  23 januari 2020 at 23:08

  Goede tips! Ik doe mee voor Evi en Lois!

 • Reply
  Saskia
  24 januari 2020 at 09:02

  Het kan ook helpen om zelf de tandpasta uit te laten kiezen door je kind. Wij hebben ook al verschillende dingen geprobeerd. Wat ook fijn is om altijd op dezelfde momenten te poetsen. Die duidelijkheid kan al extra helpen. Idd liedjes zingen doen we ook weleens. Op hele moeilijke poetsdagen dan mag hij weleens een filmpje op mijn telefoon kijken. Niet ideaal maar de tanden worden dan wel gepoetst. Ik maak trouwens graag kans op de Star Wars Oral B tandenborstel. Mijn zoon is dol op Star Wars dus dan zou het tandenpoetsen zeker te weten makkelijker maken.

 • Reply
  glenn herssens
  24 januari 2020 at 10:32

  Tandenpoetsen zou meteen een stuk leuker worden voor onze 2 bengeltjes 😀
  En opnieuw een hele nieuw ervaring erbij 😀

 • Reply
  TG
  24 januari 2020 at 16:01

  Zou super leuk zijn voor onze jongens. Zij poetsen nog niet elektrisch én ze houden van Star Wars! 🤞🤞🤞

 • Reply
  Trotsema fati
  25 januari 2020 at 11:37

  Ik doe heel graag mee voor één van mijn zoontjes❤

 • Reply
  Nicole Wanten
  28 januari 2020 at 10:48

  Voor mijn kleindochter Lexie die nu graag elektrisch wil leren poetsen en zij is een echte StarWars fan ook al is ze nog maar 5 maar hierdoor denk ik dat ze juist een stimulans krijgt. Doe graag mee voor haar

 • Reply
  Patricia lubbertje
  28 januari 2020 at 11:44

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Sil. Tandenpoetsen is een drama met hem. Hij is wel dol op stoere dingen, dus wellicht dat deze stoere tandenborstel hem (en mij!!) kan helpen met dit nare klusje.

 • Reply
  melissa
  28 januari 2020 at 12:55

  Leuk en handig! ik doe graag mee voor mijn zoontje Jarno. Die is 6 jaar en begint nu tandjes te wisselen dus goed poetsen wordt alleen maar belangrijker. Helaas heeft hij ‘pech’ en zijn bij zijn melkkiezen de glazuurlaag weggebleven. Die zijn dus al vroeg geseald, en wij moeten om de 6 weken voor controle naar de tandarts. Nu maar hopen dat de grote mensentanden zonder complicaties komen, maar poetsen is wel heel belangrijk voor hem dus. Nu poetst hij om en om met zijn zus met een elektrische borstel (eigen borsteltjes natuurlijk, haha) maar een eigen stoere van star wars zou wel heel fijn zijn!

 • Reply
  Iris
  28 januari 2020 at 12:59

  Wat leuk! Mijn zoontje Zou dit geweldig vinden. Hij heeft Al 2 tandjes uit en is nu helemaal in de ban van tandenborstels, tandjes, tandpasta. Echt leuk.

 • Reply
  Renilda
  28 januari 2020 at 12:59

  Ik loot mee voor mijn kleinkind

 • Reply
  Justine
  28 januari 2020 at 14:11

  Ik doe heel graag mee voor m’n zoontje Emiel. Hij wil ook net zo’n coole tandenborstel zoals mama!
  En dan nog van star wars. Double score!!

 • Reply
  kempenaers anita
  28 januari 2020 at 18:09

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes kunnen ze thuis hun tandjes electrische poetsen en met wat meer plezier

 • Reply
  Trezie Meuwissen
  28 januari 2020 at 21:14

  Ik loot heel graag mee voor onze kleinzoon! Tandjes poetsen gaat altijd moeizaam; en met deze Star Wars borstel gaat dat vast een feest worden. Het proberen waard, toch? Ik maak heel graag kans, want als het een succes wordt is niet alleen mijn kleinzoon maar ook mijn dochter blij. En zelf natuurlijk ook (gezien ik vaak oppas ben).

 • Reply
  Dien
  28 januari 2020 at 21:16

  Hoi Nathalie,
  Onze tip voor als het tandenpoetsen niet vanzelf gaat is om er een spelletje van te maken. “Wie kan het snelst de tandpasta erop doen en beginnen met poetsen”. “Wie kan het langste poetsen”. Bij ons werkt dit.
  De star wars tandenborstel zou helemaal leuk zijn! Ik weet zeker dat dit een groot succes zal worden!

 • Reply
  Marieke
  28 januari 2020 at 21:54

  Jaaa, ik wil graag meedoen voor ons zoontje Cas

 • Reply
  Judith frowijn
  29 januari 2020 at 07:06

  Doe graag mee! Ik heb 2 kids die niet heel erg fan zijn van poetsen dus wie weet verandert dat met deze mooie prijs!

 • Reply
  Marian
  29 januari 2020 at 19:46

  Ik doe mee voor Tom van 4 omdat hij deze tandenborstel vast geweldig vindt!

 • Reply
  Nadine
  29 januari 2020 at 21:49

  Ik doe graag mee! Wat een leuke actie! Ik doe mee voor Mees, 6 jaar!

Leave a Reply