Unicorns & Fairytales
Ontwikkeling speelgoed voor kinderen van 1 jaar Spelen

Uit de oude doos #8

Het is al een tijdje geleden dat ik nog eens een “Uit de oude doos” publiceerde. Oudere blogjes onder het stof vandaan. Want ze verdwijnen zo snel in de archieven. Deze keer allemaal uit de categorie ‘spelen’. Want kinderen en spelen dat gaat goed samen…

 

Sensopatisch spelen

Het is weeral een tijdje geleden dat Linda van Mamaliefde dit gastblogje schreef. Ik blijf fan van haar blogs rond sensopatisch spelen. Hier legt ze in enkele stappen uit waar sensopatisch spelen rond draait. Met enkele voorbeelden geeft ze wat meer uitleg.

sensopatisch spelen - unicorns & fairytales

 

SASSI JUNIOR

Dit is één van de nieuwste aanwinsten bij ons thuis. Leuk eco-friendly speelgoed. Boekjes, puzzels soo groot en klein. Educatief en leuk, zo moet speelgoed zijn.

SASSI JUNIOR - unicorns & fairytales

Bewegen met je peuter

We kregen van Pampers in samenwerking met Kind & Gezin een CD en koffertje met de boodschap: bewegen is goed. Ik sta volledig achter de boodschap. De CD zit ondertussen in de auto en Vince houdt enorm van dansen en zingen.

bewegen met je peuter

Vingerverven

Altijd leuk met kleine kinderen. Ik vond een merkje dat vingerverf maakt voor de allerkleinsten. We testten dit natuurlijk uit. We maakten mooie canvassen voor de oma en opa! De onderstaande foto is vingerverven op een propere manier. Een doorschijnende folie over je kunstwerk en klaar !

december 2015 374

Peuters en Netflix

Wie denkt dat Netflix niet kan aanzetten tot spel is fout. 5 dingen die je kan doen samen met het bekijken van serietjes of films op Netflix. Met je peuter!

netflix en peuter - Unicorns & fairytales

Inkleurbare placemat

Dit is een toppertje en zéér budgetvriendelijk. Ik kocht een placemat in de Action en we gingen aan de slag. Succes verzekerd.

inkleurbare placemat - unicorns & fairytales

Hebben jullie nog leuke speeltips? Wat vond jij het leukste blogje? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply