Unicorns & Fairytales
ketting met vingerafdruk - unicorns & fairytales
cadeautips fashion mama fashion musthaves kraamcadeau moederdag Musthaves My life valentijn Winactie & Give away

Een waardevol cadeau maken van de vingerafdrukken van je kinderen/geliefden & WIN

We vragen ons soms af wat we nu nog aan elkaar kunnen geven tijdens de feestdagen, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Vaak hebben we alles wat we moeten hebben. In plaats van de zoveelste bon of geld om iets te gaan kopen, kan je je geliefde misschien plezier doen met iets veel waardevollers: een ketting met vingerafdruk of zelfs voetafdruk van je kinderen.

Ketting met vingerafdruk

Ik gaf mijn moeder eens een ketting cadeau met de namen van haar kleinkinderen en nu kan je dus ook een ketting met vingerafdruk laten maken bij Kaya Sieraden, waar ik bijna al mijn gepersonaliseerde juwelen laat maken. Het is een zeer mooi cadeau met een emotionele waarde. Of het nu van je kinderen is, je gezin, je man, vrouw, geliefde….eender wie… Zelfs iemand die er niet meer is…

juweel met vingerafdruk - unicorns & fairytales

Ik liet zo’n ketting met vingerafdruk maken ‘Two become one‘ waarbij de twee vingerafdrukken van Vince en Lex tot een hartje gevormd worden op een ronde ‘disc’ in rosé goud. Op de achterkant van de disc kan je een geschreven tekst laten graveren. Ik schreef ‘Vince & Lex, My everything, My boys’.

lees ook: 20+ leuke (originele) kraamcadeaus waarmee je gaat scoren

ketting met vingerafdruk - unicorns & fairytales
ketting met vingerafdruk - unicorns & fairytales

Verschillende mogelijkheden

Niet enkel mijn soort ketting met vingerafdruk is mogelijk, er zijn nog vele andere opties. Je kan ten eerste al kiezen tussen zilver, goud en rosé. Dan kan je ook nog eens de grootte van de disc bepalen, de lengte van de ketting en de opschriften personaliseren. Er zijn hartjesvormen, langwerpige plaatjes en andere samenstellingen van opschrift en vingerafdruk. Ook voetjes en handjes zijn mogelijk!

Hoe maak je dat dan?

Heel eenvoudig! Als je een ketting met vingerafdruk, hand -of voetafdruk wil maken, dan maak je eerst die afdruk thuis op een wit papier. Zorg wel dat het een duidelijke afdruk is. De grootte maakt niet uit, ze kunnen die vergroten of verkleinen. Die foto upload je tijdens de bestelling en tadaaaa…. meer hoef je niet te doen. Het komt bij je thuis in een mooi doosje, met poetsdoekje en cadeaukaartje. Erg mooi allemaal. Ik bestel al jaren bij hen en ik ben altijd heel tevreden. Ook van hun klantenservice als er eens iets mis gaat.

WIN

ketting met vingerafdruk - unicorns & fairytales

Zou jij ook graag zo’n ketting met vingerafdruk, voet -of handafdruk laten maken van je geliefde(n)? Of wil je dit laten maken als cadeautje voor iemand? Doe dan snel mee…

 1. Laat mij in de comments weten waarom je mee wil doen
 2. Volg je ons al? Zou fijn zijn…
 3. Tag iemand die het ook zou willen onder het bericht op Facebook
 4. Meedoen kan ook via Instagram voor extra kans

Meedoen kan tot en met 14 januari 2020 ! Succes

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

51 Comments

 • Reply
  Youandi
  7 januari 2020 at 06:42

  Wat een prachtige kettingen!! Ik doe zeker graag mee en zou eentje laten maken met mijn metekindje. En dan ook zeker om te onthouden als ik zelf kids heb! Ze zijn gewoon prachtig 🥰

  • Reply
   Kitty Abrahams
   7 januari 2020 at 07:32

   Wat mooi! Ik zou graag een afdruk van de voetjes van ons dochtertje willen winnen, die tijdens de bevalling is overleden.

   • Reply
    Michele verstraete
    7 januari 2020 at 21:31

    Wauw. Zoiets waardevol van mijn 2 waardevolste schatten zou ik wel willen winnen.

  • Reply
   Sofie
   7 januari 2020 at 12:43

   Vorig jaar verloren wij onze zoon Lukas op 21 weken zwangerschap. We lieten toen bij zijn geboorte zijn hand- en voetafdrukje nemen. Nu ben ik zwanger van ons regenboogje, en wat zou het prachtig zijn moest ik zo’n gepersonaliseerde ketting kunnen dragen tijdens de bevalling…

 • Reply
  Tania
  7 januari 2020 at 06:44

  Ik heb zelf al soortgelijke ketting gekregen voor mijn verjaardag, maar het zou fijn zijn al Lou zijn meter hiermee kan verrassen 😉

  • Reply
   Nathalie
   7 januari 2020 at 08:14

   Ooh dat is wel heel erg leuk!
   Zo is mijn dochtertje toch altijd een beetje bij mij 😍

   • Reply
    Cindylucky
    7 januari 2020 at 10:07

    #unicornsandfairytales

    Wauw speciaal en uniek ik gun het mijn moeder.❤🍀🔝🍀❤ vinger afdruk van haar moeder. Die heel snel.achteruit gaat.

    • Reply
     Karen
     7 januari 2020 at 22:16

     Maar zo mooi😍 Ik heb elke dag een armbandje aan, gemaakt door Oscar. Wat zou dit er mooi bij passen. Zo lief en persoonlijk. Ik doe heel graag mee🍀

 • Reply
  Shanna
  7 januari 2020 at 06:49

  Oh mooi! Deze staat al een tijdje op ons gezamenlijk lijstje. Ik zou deze graag aan mijn vrouw cadeau doen met de afdrukken v onze zonen

  • Reply
   Jennifer
   8 januari 2020 at 20:18

   Ik doe heel graag mee. Niks groter dan de zonekesliefde die ik voel! Het overvalt me elke dag.. onbetaalbaar!

 • Reply
  Anna wienen
  7 januari 2020 at 06:50

  Oooh mijn god…! Dit is echt prachtig.. lijkt me zo mooi om de vingerafdruk van mijn dochter met me mee te mogen dragen de hele dag!!

  Super gaaf idee!

  • Reply
   Anna wienen
   7 januari 2020 at 06:50

   Instagram: newyorkje88

 • Reply
  Gwenny
  7 januari 2020 at 06:54

  Ik heb dit jaren geleden na het iverlijden van mijn papa al eens gezegd dat ik een klavertje vier zou willen met op elk blaadje de afdruk van onze vinger van mijn gezinnetje. Zo heb ik ze altijd bij mij.

 • Reply
  Karen Wyns
  7 januari 2020 at 07:00

  Oh, daar was ik een aantal jaar geleden naar op zoek, maar eigenlijk nooit gevonden waarvan ik dacht: check, dat is het! Maar deze zijn wel prachtig! Ik loop ook al jaren met het idee van een tattoo met vingerafdruk, maar dit is wel de ideale start! Ze worden zo snel groot, dus zou zo mooi zijn om dit moment vast te kunnen leggen en ze ook steeds dicht bij mij te hebben. 😍 Nu duimen maar! Ik weet zeker dat Heleen Van Den Bogerd Veerle Vanaerschot en Catherine Van den Dries Sofie Stessens en Sandrine Vander Meulen dat ook supermooi zouden vinden en dat zijn stuk voor stuk mama’s die dat verdienen!

  • Reply
   Anja remmits
   7 januari 2020 at 07:47

   Heel graag de vibgerafdrukken van onze 2 jongens in de vorm van een hart. Na een problematische bevalling maanden geleden, waar ik nog niet van genezen ben, zou ii de jongens op deze manier graag bij me hebben.

 • Reply
  Melissa
  7 januari 2020 at 07:02

  Top-wedstrijd!! Wat een mooie ketting 😱😱 Degene die jij hebt laten maken voor je jongens vind ik prachtig…

 • Reply
  Kathy
  7 januari 2020 at 07:10

  Super mooie ketting. Zou zo leuk zijn om dit prachtig cadeautje te winnen. ❤️❤️

 • Reply
  Jacqueline van de Manakker
  7 januari 2020 at 07:12

  Echt prachtig en persoonlijker kan toch bijna niet. Maar wordt wel moeilijk kiezen, want er is zoveel moois.
  Die van jou vind ik echt prachtig

 • Reply
  Saskia
  7 januari 2020 at 07:37

  Oh wat super tof zeg, zoiets lijkt me heel dierbaar. Mooie ketting ook die jij hebt 🙂
  Ik doe graag mee en zou de vingerafdruk van mijn zoontje erop laten zetten<3
  We hebben heel wat meegemaakt afgelopen jaar & zou dit graag op de manier positief willen afsluiten.

 • Reply
  Huysmans Veronique
  7 januari 2020 at 07:39

  Ik zou dit dolgraag willen winnen met de vinger afdruk van mijn kids. En mijn mama ( de bonnie ) zou hier ook heel erg blij mee zijn als cadeau van haar klein kindjes! Dus duimen maar!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  7 januari 2020 at 07:40

  wat een mooi gebaar, verras Hester maar met dit prachtige exemplaar
  ze verwacht haar meisje in mei van dit jaar #duimenmaar

 • Reply
  Sarah
  7 januari 2020 at 08:58

  Een ketting rond mijn hals, dicht bij mijn hart. En zo altijd bij mij 🙂

 • Reply
  Diny Gijsberts
  7 januari 2020 at 09:25

  Van mijn zoon en ik , we zijn maar met z’n tweetjes. Ik volg op Instagram onder Momzymom Facebook onder Diny Gijsberts Twitter onder MissMomzy en pintarest onder DinyG

 • Reply
  Cath
  7 januari 2020 at 09:26

  Ik zou dit geweldig vinden om altijd een stukje van mijn dochter dicht bij mij te hebben!!

 • Reply
  Kelly
  7 januari 2020 at 09:30

  Jaaa graag! Zeker nu mijn 2e zoontje er is, zou ik graag iets moois hebben om bij me te dragen. Was zelf al een beetje op zoek naar zoiets, maar zag door de bomen het bos niet meer. Deze is wel heel erg mooi!!!

 • Reply
  Marian B
  7 januari 2020 at 10:34

  Deze is wel erg mooi! Dat zou ik ook wel willen van mijn twee schatten. Mooi, bijzonder en uniek die vingerafdrukken net als mijn kinderen 😉

 • Reply
  marleen prinsen
  7 januari 2020 at 13:12

  graag meegedaan voor m’n allerliefste kleindochter ze is oma ‘s grootste schat
  deze ketting is mooi en uniek net zoals m’n eigen kleindochter .

 • Reply
  Mariana Tano
  7 januari 2020 at 19:24

  Ik zou het willen voor mijn mama. Vingerafdrukken van mij en mijn dochter.
  Ook al zien we elkaar niet vaak. Lopen we elkaars deur niet plat. Zijn we toch dicht bij haar.

 • Reply
  Kelly
  7 januari 2020 at 20:35

  O Zooo Mooi!
  Ik zoek al een hele tijd iets gelijksaardig.. maar nooit iets gevonden dat ik echt mooi vond! Deze die jij loet maken is heel knap! Ik ben verliefd!

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  7 januari 2020 at 21:35

  Wat een prachtige wedstrijd! Ik zou het geweldig vinden om de vingerafdrukken van onze twee kindjes te hebben, altijd dicht bij mij! Super mooi lijkt me dat!

 • Reply
  Elise K’tje
  7 januari 2020 at 21:40

  Ik ben nog op zoek naar een leuke ketting. Deze met een vingerafdruk van je eigen kind is super waardevol en volgens mij een prachtig cadeau voor iedere moeder! ❤️

 • Reply
  Melissa Goossens
  8 januari 2020 at 00:53

  Graag doe ik mee zodat ik dan steeds mijn 3 dochtertjes dicht bij mij draag ❤️❤️❤️

 • Reply
  Inge michiels
  8 januari 2020 at 05:14

  Heel leuk, welke mama zou hier nu niet blij mee zijn? 😍

 • Reply
  annelies
  8 januari 2020 at 11:55

  oh zo leuk! ik wil al lang graag zo’n juweeltje dat mijn 3 kinderen symboliseert! ik win dus graag 🙂

 • Reply
  Tine
  8 januari 2020 at 13:28

  Wauw! Ik moet mijn zoontje de helft van de tijd missen. Door dit zou ik hem echt heel dichtbij me kunnen hebben heel de tijd. En het is ook gewoon een prachtig juweel.

 • Reply
  Karen
  8 januari 2020 at 22:05

  Uiteraard win ik ook graag zo’n mooi juweel al doe ik deze keer niet voor mezelf mee… een vriendin van me heeft deze week afscheid moeten nemen van haar dochtertje van 8m 💔… dus ik zou haar graag een mooi juweel willen laten maken zodat ze haar dochtertje toch altijd bij zich kan dragen ❤️

 • Reply
  Sharon
  8 januari 2020 at 23:47

  Wat een super mooi gebaar is dit. Ik heb zelf mijn moeder dit cadeau gegeven via Kaya. Nu zou ik zelf heel graag mijn dierbaren voor altijd bij me willen dragen. Dat geeft toch een speciaal gevoel. ♥️❤️

 • Reply
  Claudia Diependaal
  9 januari 2020 at 00:49

  Wauw wat een super gaaf idee. Ik ben benieuwd of er ook 4 afdrukken kunnen! Of dat ze dan iets door elkaar lopen is niet zo erg dan. Zou zo leuk zijn!

 • Reply
  Wendy
  10 januari 2020 at 15:31

  Prachtig en zo originele juweeltjes!
  Ik zou er graag eentje willen met de vingerafdruk van mijn twee metekindjes – zo draag ik ze altijd en overal dicht bij mij :-).

 • Reply
  Gryson Wim
  12 januari 2020 at 07:47

  In februari, volgende maand dus, wordt het broertje van Fleur geboren. Fleurtje is mijn allereerste kleindochtertje. Het zou fantastisch zijn om de vingerafdrukken van Fleurtje en haar kersvers broertje te verenigen in deze mooie hanger en dit aan mijn dochter te geven. Wat zou deze goede mama daar blij mee zijn ! Opa poes (ik heb 5 katjes) zou uiteraard ook fier zijn !

 • Reply
  Stephanie van Gastel
  12 januari 2020 at 19:37

  Prachtig. Dat wil ik ook wel, met de afdruk van de vingertjes van mn dochtertje. 🤞🏻

 • Reply
  emmy
  12 januari 2020 at 21:05

  Oh leuk, ik had een mooi armbandje met een vingerafdruk van mijn zoontje maar ben het kwijt. Inmiddels heb ik eentje met zijn naam in morse, maar een kettingkje met een vingerafdruk zou ik wel graag willen hoor 🙂

 • Reply
  Marian
  12 januari 2020 at 23:48

  Ik wil graag meedoen, mijn dochter vertrekt naar Australië en ik zou graag zo’n aandenken aan haar willen hebben.

 • Reply
  Sara J.
  14 januari 2020 at 08:44

  een blijvende herinnering van mijn 2 boys (eentje van 3 en eentje op komst) 💙

 • Reply
  katrien
  14 januari 2020 at 09:26

  Graag doe ik mee maar dan met de vingerafdrukken van mijn ouders.

  Mijn mama heeft een hersenbloeding gehad en bij mijn papa liep vorig jaar een operatie fout waardoor ik mocht ontdekken dat het leven soms aan een zijden draadje hangt. Ik ben heel dankbaar dat ze nog steeds kunnen genieten van het oma en opa zijn van mijn kinderen maar merk dat ze ouder worden. Het beseffen dat ze er op een dag niet meer zouden zijn vind ik een heel eng idee maar met zo een halsketting zijn ze dan toch nog steeds tastbaar dichtbij.

 • Reply
  Marja Legius
  14 januari 2020 at 10:41

  Wat zou dit een bijzondere ketting zijn met de vingerafdrukken van mijn kleinkinderen erop. Dan heb ik ze altijd dicht bij mijn hart

 • Reply
  melissa
  14 januari 2020 at 10:54

  Wauw. ik doe mee hoor. en ik zou dezelfde ketting als jou kiezen, met 2 vingerafdrukken van mijn 2 kinderen die samen 1 hartje vormen. Omdat mijn kinderen me zo dierbaar zijn (net zoals bij iedereen natuurlijk haha), maar juist ook omdat mijn jongste een heftige auto immuunziekte had, waardoor we samen als gezin veel meegemaakt hebben. En ik weet ook dat zoiets voor altijd heel dierbaar kan zijn omdat het leven niet altijd loopt zoals je hoopt dat het loopt. Helaas van dichtbij meegemaakt met ons neefje.

 • Reply
  Sharon de Ridder
  14 januari 2020 at 12:35

  Oh, dit is echt prachtig! Heel erg mooi, dan heb ik mijn moppies lekker bij mijn hart <3

 • Reply
  Elke Van de Walle
  14 januari 2020 at 14:22

  Super mooi! Ik heb een naamketting van mijn zoontje, gekregen van mijn man als onze zoon geboren is ❤️. Maar in maart krijgen we er een dochtertje bij en ik ben op zoek naar een ketting met iets van beide kindjes. En dit van ik heel mooi 😍! Zou heel leuk zijn om te winnen en om de vingerafdrukken van onze kindjes op zo een mooie manier te kunnen dragen! Ik zou dezelfde kiezen als wie van jou , prachtig en uniek!
  #fingercrossed🤞🏻🍀

 • Reply
  Loes van der Hek-den Harder
  15 januari 2020 at 23:11

  Hoi!
  Ik doe graag mee voor mijn bonus-dochter Romy. We hebben nu een negen maanden oude baby, feitelijk haar halfzus, in huis. Bij de moeder van Romy thuis wordt het niet gewaardeerd als er over de baby in ons huis (bij papa en mij dus) gepraat wordt. Een mooie ketting met de vingerafdruk van de baby, zou dus een mooie manier zijn om toch altijd aan haar te kunnen denken,.

 • Reply
  Davina Van Belle
  22 januari 2020 at 07:36

  dit is echt een super persoonlijk cadeau, voor jong en oud!

Leave a Reply