Unicorns & Fairytales
Het Grote Diplomaboek - Unicorns & Fairytales
Boeken Doeboeken moederschap Musthaves Ontwikkeling

Boekentip|Het grote diplomaboek

Het Grote Diplomaboek is een publicatie van Mama Baas. Het is een boekje van 28 toffe diploma’s met leuke illustraties en veel ruimte om zelf in te vullen en in te kleuren. Ideaal om alle ‘grote momenten’ van je baby/peuter/kleuter te vieren. Dat is nou net wat ik graag doe: mijn kind belonen met iets leuks zoals een diploma.

 

Het Grote Diplomaboek past perfect bij mijn opvatting over belonen, zoals ik al eerder schreef. Ook als juf maak ik wel eens gebruik van diploma’s. Terecht ook, want kinderen vinden het leuk om complimentjes te krijgen en al zeker zichtbare. Als juf gebruik ik ook wel eens diploma’s. Maar dit boek is echt een toppertje. Diploma’s zoals ‘ik eet netjes’ , ‘ik ga op het potje’, ‘ ik krijg grotemensentanden’, ‘ik poets mijn tanden’ enz… Er staan ook vaak diplomaatjes bij om in te kleuren en kinderen te stimuleren het diploma te behalen.

Het Grote Diplomaboek - Unicorns & Fairytales

Het Grote Diplomaboek - Unicorns & Fairytales  Het Grote Diplomaboek - Unicorns & Fairytales

Hebben ze een diploma behaald? Laat ze dan maar lekker stoefen bij oma en opa, meter en peter en gewoon… iedereen die het wil horen. Want die grote momenten mogen zeker ‘in the picture’ gezet worden. Zorg dus maar voor wat magneetjes en een grote koelkast want in no time hangt je koelkast vol 😉

Het Grote Diplomaboek - Unicorns & Fairytales

Psssttt: er zijn ook enkele diploma’s bij die jij zelf kan krijgen (als mama en papa) met een leuke verrassing erop. TIP: Maak je partner er wel attent op…

Het Grote Diplomaboek - Unicorns & Fairytales

Ik kan niets anders zeggen dan dat het een musthave boekje is. Weer een leuk cadeautje voor een vriendin die mama is? Of gewoon, een cadeautje voor jezelf omdat je het allemaal zo leuk vindt. Het Grote Diplomaboek kan je bij uitgeverij Lannoo verkrijgen (klik op de link) en ook in de boekhandel. Hij kost 14,99 euro.

 

Wat vinden jullie van dit boek? Zouden jullie dit kopen en gebruiken? Hoe belonen jullie je kids?

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Sarah
  29 juli 2016 at 08:32

  Een heel leuk boek dit. Belonen doe ik ook graag, is altijd leuker dan het tegenovergestelde, niet? Ik heb nu bijna alles in huis gehaald om een beloningsmuur te maken, met velcro ipv stickers. Maar deze diploma’s kunnen zeker ook van pas komen 🙂

  • Reply
   Nathalie
   11 augustus 2016 at 07:41

   Die velcro muur is heel creatief!!

 • Reply
  Roelina Jut
  1 augustus 2016 at 10:46

  Wat een leuk boek zeg? ik was nog op zoek naar een beloningskalender (voor de zindelijkheidstraining waarmee we gestart zijn). Maar dit is natuurlijk vele malen leuker!

  • Reply
   Nathalie
   11 augustus 2016 at 07:40

   Ja hé!!

Leave a Reply