Unicorns & Fairytales
Evian baby bay -unicorns & fairytales
My life Op stap Winactie & Give away

Zomertip|Evian Baby’s are back in Knokke! + win

Wie graag een bezoekje brengt aan onze Belgische kust kan tussen half juli en half augustus de Evian Baby’s ontdekken in Knokke. Met animatie en een hoop verrassingen om samen met familie en vrienden te ontdekken. Ik mag ook van hen 5 goodiebags weggeven. Wat kan je nou allemaal doen daar?

 

Fotoshoot

Je kan op Baby Bay poseren voor de paparazzi en je krijgt natuurlijk jouw souvenir mee! Lijkt me wel leuk toch? Een toffe zomerse gezinsfoto terwijl je geniet van het strand, lekkers en de zon (hopelijk!).

Virtual reality

Beleef een 360° ervaring binnenin een golf. Stap in een wetsuit en voer zelf een aantal surfmoves uit: tube, arial, cut-back of floater? Het wordt allemaal kinderspel.

IMG_0570[2]

Club Med Challenge

Op 15 augustus komt de Club Med Challenge weer naar Knokke. Een zandkastelenwedstrijd om met het gezin te doen. je kan je inschrijven tijdens de week van 8 augustus in de River Woods Beach Club. De opbrengst gaat naar 2 goede doelen.

Prijzen winnen, ook hier op Unicorns & Fairytales

Je kan bij de verschillende activiteiten steeds leuke prijzen winnen. Op de facebookpagina van Evian kan je meer info vinden.  Ook op mijn blog kan je een leuke prijs winnen. We willen natuurlijk dat jullie allemaal op de hoogte zijn van het Baby Bay event in Knokke en hebben daarom jullie hulp nodig. Deel deze post op jouw eigen tijdlijn van Facebook. De eerste 5 die onderaan de post reageren en de post delen krijgen van Evian als dank een leuke Goodiebag! Easy peasy, right??

Evian Baby Bay - unicorns & fairytales

XOXO Nathalie

Live young! 

 

 

 

 

 

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Fleur
  29 juli 2016 at 20:23

  I love Knokke! Ging er vroeger met mijn opa en oma vaak heen, naar de Stockmanshoeve en het strand. Moet ik zeker snel eens heen met mijn kinderen. Alleen bestaat de Stockmanshoeve bestaat al jaren niet meer. Gelukkig houden mijn meiden ook erg van het strand

 • Reply
  Anna
  29 juli 2016 at 20:25

  Super gave actie!
  Facebook: An Na

  • Reply
   Anna
   29 juli 2016 at 20:35

   Knokke ben ik ook al geweest trouwens.. Echt super leuk.. Belgische kust is geweldig ☺️☺️

 • Reply
  Natascha
  29 juli 2016 at 20:38

  Altijd leuke filmpjes met die evian baby’s….

 • Reply
  Mieke
  29 juli 2016 at 20:40

  Want!! Super tof!

 • Reply
  Liesbet R
  29 juli 2016 at 20:45

  Ik doe graag mee!

 • Reply
  s brissinck
  29 juli 2016 at 22:16

  Leuk . Toffe actie

 • Reply
  Kristin
  29 juli 2016 at 22:28

  Oooh graag!!! Deze willen we wel winnen!!!

Leave a Reply