Unicorns & Fairytales
polaroids - unicorns & fairytales
My life Winactie & Give away

Maak jouw favoriete fotohoekje met Albelli | win 5x 20 euro

Ik hou van foto’s! Het fleurt je huis op, bewaart herinneringen en je kan er uren naar staren. Albelli wil mijn lezers ook de kans geven hun foto’s af te drukken. – I love pictures! It decorates your home, keeps memories and you can look at it for hours. Albelli wants to give my readers a chance to print their own pictures.

 

Albelli is een webshop waar je jouw herinneringen kan laten vereeuwigen door een fotoalbum te maken, je foto’s te laten afdrukken, kaarten maken of ze te laten printen op verschillende producten.  Ik heb me net een CANON Eos 750D aangeschaft om nog mooiere foto’s te kunnen trekken en ik heb hele leuke ideetjes om aan de slag te gaan in ons nieuwe huisje. Ik hou wel van polaroids dus ik ga alvast een hoekje maken met wat polaroids en eventueel een canvas. Ik hou echt van foto’s. Je kan er nooit genoeg hebben!  Enkele weken geleden maakte ik een fotohoekje tijdens Vince zijn verjaardag. Dat is ondertussen wel weg en al opgeborgen om mee te verhuizen.

 

Albelli is a webshop where you can print out your memories. In a photo album, a well decoration, cards and many more. I just bought a camera (Canon 750D) for making beautiful memories. I love polaroids so I am going to make a cosy corner with some lovely pictures. I love it. Never get tired of it. A few months ago, when it was Vince’s birthday,  I already made a photo corner. It’s gone already because we are moving in a few weeks. In our new home, there will be a brand new corner.

IMG_8802

FullSizeRender 1180

polaroids - unicorns & fairytales

 

Win 5x €20 shop credit

Ik mag 5 lezers een voucher te schenken van 20 euro. Zo kan je jouw foto’s laten afdrukken en je favoriete plekje delen met ons. Laat me in de comments weten of je graag meedoet en volgende week trek ik 5 winnaars uit de deelnemers. Het zou leuk zijn moest je het delen met iemand en deze post op jouw eigen sociale media delen. Niet verplicht natuurlijk…

I can offer 5 of my readers a voucher of €20 so you can print your own pictures. Let me know in the comments that you are interested. Next week I will announce the winners. It would be awesome if you could share this blogpost with some friends. Not obligated of course…

 

WINNAARS:  Fleur, Anne, Joyce, Jacksons Mommy en Debbie A. 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

14 Comments

 • Reply
  Bouke
  28 juli 2016 at 21:08

  Oh super. Vandaag pakje in de bus gekregen van polabora. Ik ben ook zot van polaroids. Vind het ook super. Ik heb het idee om met die polaroids een foto hoekje te maken in ons toilet. Er hangen daar al mooie tekeningen en knutselwerkjes van Sam. Dat shop tegoed komt hier altijd van pas, want hier ook dol of foto’s en fotoboeken.

  Groetjes

 • Reply
  Liesbet R
  28 juli 2016 at 22:03

  Ik doe graag mee. Ik maak elk jaar na de verjaardag van mijn dochtertjes een album van het afgelopen jaar, ik hoop dit nog lang vol te kunnen houden!

 • Reply
  Anneke
  28 juli 2016 at 22:24

  Al heel vaak iets besteld bij Albelli. Ik blijf er super tevreden van! Echt goede kwaliteit en goede service!
  Ik doe heel graag mee! 😉

 • Reply
  Victorine
  29 juli 2016 at 09:18

  In onze pas verbouwde keuken heb ik een volledige muur laten schilderen met magneetverf. Om de paar maanden hang ik daar mijn favoriete foto’s en quotes aan en dit hoekje is absoluut ons lievelingsplekje in huis! Wat shoptegoed om onze zomerfoto’s te laten afdrukken zou dus zeker welkom zijn! Lieve groet, Els

 • Reply
  Marian Zw.
  29 juli 2016 at 10:56

  Ik maak heel graag kans op deze prijs, boven de bank hebben we nog een lege muur, daar wilde ik nog steeds een mooie foto collage maken

 • Reply
  Fleur
  29 juli 2016 at 12:21

  We zijn niet zo lang geleden verhuisd en ik zoek nog leuke ideeën als wanddecoratie. Ik doe dus graag mee

 • Reply
  Lieke van Veen
  29 juli 2016 at 17:32

  Hele leuke winactie ik doe super graag mee!

 • Reply
  anne
  29 juli 2016 at 19:05

  Ik Doe Graag Mee. Ben dol op foto’s maken maar zo afdrukken doe ik nooit. Alleen maak ik dan direct een album.

 • Reply
  Joyce
  2 augustus 2016 at 20:00

  Wat leuk zeg, ik ben eigenlijk wel toe aan wat nieuwe foto’s aan de wand 🙂 Ik doe dus graag mee!

 • Reply
  Jacksons_mommy
  2 augustus 2016 at 20:08

  Jhaaaa leuk! Ik moet ECHT eens beginnen aan foto boeken van Jackson, hij is bijna 2,5 en heb nog helemaal niets en baby nr 2 is on her way dussssss de voucher is welkom ?

 • Reply
  Debbie A
  3 augustus 2016 at 19:58

  Zalig!! Ik ben nog zo iemand die z’n foto’s het liefst op papier heeft en ze dan graag in kadertjes stopt om haar interieur op te vrolijken! Foto’s maken het persoonlijk en zorgen er ook voor dat je je mooiste momenten niet vergeet…. dus ja, ik doe heel graag mee, Nathalie!

 • Reply
  Bodil
  3 augustus 2016 at 21:55

  Super fijn! Net een geweldige vakantie gehad en daar veel mooie foto’s aan overgehouden.
  Zou leuk zijn om die gelijk af te drukken i.p.v. zoals meestal veel te lang alleen digitaal in een mapje te bewaren 😛

 • Reply
  Griet
  4 augustus 2016 at 09:01

  Leuk! Zo toffe ideetjes om je huis gezellig aan te kleden met veel foto’s! Op één muur van ons toilet zou ik graag onze mooiste vakantiefoto’s over de jaren heen willen hangen! Extra shopbudget om ze te laten printen is dan ook meer dan welkom!

 • Reply
  Ellen Schoeters
  4 augustus 2016 at 23:18

  Leuk! Ik doe heel graag mee, want ik hou er van om collages te maken met foto’s en die dan in grote kaders op te hangen! Ik ben vorige week nog nieuwe kaders gaan kopen bij IKEA…. dus nu de foto’s nog! 🙂

Leave a Reply