Unicorns & Fairytales
moederschap My life Op stap Personal Travel uitstappen

Slapen tussen de wilde dieren in Beekse Bergen

Oh my god, dit is echt wel leuk. Wij gingen het nieuwe Safari Resort van Beekse Bergen eens uitproberen. Er zijn gloednieuwe lodges gebouwd tussen de (wilde) dieren. Dat wilden we maar al te graag met onze eigen ogen zien! We mochten van vrijdag tot en met zondag verblijven in een nieuwe lodge. Jammer genoeg eindigde onze zondag op de spoed maar gelukkig hadden we de dagen voorheen wel een erg fijne tijd samen.

Safari Park

De nieuwe lodges in het Safari Resort in Beekse Bergen zijn amper 3 weken open. Geweldig voor wie wil overnachten tussen de wilde dieren. Alle accommodaties liggen verspreid tussen twee savannes en een leeuwenvlakte. Je kan kiezen uit luxe lodges, comfortabele boomhutten en avontuurlijke safaritenten. Wij hadden een lodge vlak aan het hoofdgebouw met een mooi zicht op het terras van het gebouw en de dieren. In onze tuin stonden giraffen, zebra’s, runderen, neushoorns en struisvogels. We zagen op een gegeven moment zelfs giraffen huppelen. Nou zeg! Dit is echt een wondermooie aanvulling op hun vakantiepark dat al verblijven aanbood.

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Luxe lodge

We kwamen binnen in onze lodge en we vielen van de ene verbazing in de andere: pure luxe. Oké, het is nieuw en je betaalt er zeker genoeg voor maar aan alles is gedacht: mooie afwerking, hoogwaardige materialen en netheid. Ook een erg mooie inrichting.  Je kan kiezen tussen 3 soorten lodges:  6 personen, 8 personen of een groepslodge waar tot 14 personen in kunnen verblijven. Onze lodge, voor 6 personen, had 3 slaapkamers, 2 badkamers (eentje met sauna!), een mooie woonkamer en terras. Zalig. Hier verbleef ik maar al te graag. Ik zou het ook weer zo opnieuw kiezen als ik nog eens terug zou gaan. Zeker weten.

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

 

Dieren dichtbij

Wel heel bijzonder waren de dieren die je gewoon in je tuin kon bewonderen. De kinderen vonden het mega leuk en stonden vaak met grote ogen voor het raam of op het terras. We konden twee dagen lekker buiten eten omdat het weer echt meezat en dan is het puur genieten. Goed weer is wel een must vind ik. De eerste reactie van Vince was dan ook: “Ik wil hier wonen”. Het was meteen ‘ons huisje’ en hij sliep maar al te graag in het stapelbed. Ook Lex kreeg een kinderbedje en er was een kinderstoel voorzien. Je kan trouwens ook kinderlodges huren die een gezamenlijke omheinde tuin hebben waar ze vrij in kunnen spelen? Wel handig met peuters en kleuters hoor.

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Eten in het Safari Resort

De eerste avond gingen we eten in het restaurant van het Safari Resort. Restaurant Moto. Dat is een vleesrestaurant. De kaart is eerder beperkt maar het is wel lekker en verzorgd. Bij lekker weer raad ik je aan om buiten te gaan zitten. Wedden dat je echt denkt dat je in Afrika bent? Je hebt ook meteen zicht op de speeltuin voor de kinderen. Jij kan lekker genieten van een glaasje wijn. Heerlijk. Je kan ook kiezen voor een pizza service. Ze komen de dampende pizza voor je deur afzetten. Wie graag zelf zijn potje klaarmaakt kan dat met alle luxe in zijn lodge. Geen zorgen. De ijskast is ook voldoende groot!

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales  Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Ranger Base Camp

De kinderen kunnen zich uitleven in deze binnenspeeltuin en verzamelplek waar ook de kinderanimatie doorgaat. Ja hoor, er is zelfs kinderanimatie voorzien. De meeste activiteiten zijn gratis en sommigen zijn betalend. Maar daar krijg je bij aankomst een overzicht van. Elke avond is er ook een verhaal voorzien en het slaapwel wensen van de dieren. Superleuk allemaal.

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Maji Springs

Indien je kinderen graag gaan zwemmen kan je naar het overdekte Maji Springs gaan. Ook ideaal voor baby’s, peuters en kleuters. Dat vond ik echt geweldig. Er staan sproeiers, fonteinen, leuke waterpartijen waar ze zich helemaal kunnen uitleven zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze in het water sukkelen. Wel een tip: indien je zo’n watersokjes hebt is dat een pluspunt. Niet nodig hoor, maar kan wel handig zijn zodat ze zeker niet uitschuiven. Vince en Lex hebben zich enorm geamuseerd.

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Bowling en gewoon relaxen

Wie graag gewoon een hapje en drankje heeft en een spelletje bowlen doet kan dat doen in Pamoja Lounge. Je kan de banen reserveren ! Of gewoon genieten op het terras kan natuurlijk ook. Alles is zo mooi ingericht. Ik vond het prachtig.

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Dierenpark

Uiteraard zijn we ook naar Beekse Bergen gekomen om naar het dierenpark te gaan. Dit blijft toch wel één van mijn favorieten en op amper 30 minuten rijden van bij ons thuis. Het park zelf is niet mega groot maar met twee hoofddopen en een vogelshow. Er zijn verschillende eetgelegenheden, picknickplekken en toiletten. Hun grote troeven zijn de safari mogelijkheden: een bootsafari, wandelsafari en autosafari. Er zijn nog meer (privé)mogelijkheden.

Lees ook: 10 redenen waarom de Beekse Bergen een leuke uitstap is voor kinderen en ouders

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales  Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Game Drive

Zijn jullie dol op dieren en wil je graag zebra’s en giraffen van héél dichtbij zien? Dan kan je zoals wij de Game Drive doen. Dat is in een open safari auto mét ranger (die uitleg geeft en vragen beantwoordt) door het park trekken en je komt tot bij de zebra’s en giraffen. Wie geluk (of pech?) heeft krijgt een lik van één van de giraffen. Wij hadden het geluk dat we ook twee kleine jongen zagen. Wat schattig allemaal! Vince vond het bangelijk. Je betaalt 15 euro per persoon voor deze unieke belevenis.

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales Safari resort beekse bergen - unicorns & fairytales

Speelland

Wat ik heel jammer vond is dat het zondag regende. Want we wilden eigenlijk naar speelland gaan. Daar ben ik zo benieuwd naar. Collega blogger Linda, waarvan ik enkele foto’s mocht gebruiken is er wel geweest en schreef daar iets leuks over na haar verblijf. Maar hey, we wonen op een half uurtje rijden van de Beekse Bergen dus we gaan hier zeker nog belanden! Wij hebben een fantastische drie dagen gehad. Zoals ik al zei eindigde het een beetje in mineur want we moesten met Lex naar de spoed. Hij had over de 40 graden koorts en bleek uiteindelijk een ontsteking op zijn linkerlong te hebben.

Sommige foto’s zijn afkomstig van lieve collega blogster Mamaliefde die er twee weekjes voor mij geweest was. Wij zijn jammer genoeg niet in Speelland geraakt.

 

Zijn jullie ook zo benieuwd naar het Safari Resort van Beekse Bergen? 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply