Unicorns & Fairytales
Brieven aan Vince

Brief aan Vince | 23 maanden

Liefste prinsje, of moet ik zeggen monstertje,

Wat ben jij gegroeid. Weeral! Uiteraard… Nou ja, op alle gebied. Fantastisch om te zien. We zitten wel bijna in de twee is nee fase en dat beginnen we stilaan te merken. Je kan namelijk heel erg de drama queen spelen als je je zin niet krijgt. Misschien heb je dat ook wel van mij. Maar toch, het is soms niet makkelijk met jou. Je schrille stemmetje als je weent gaat door merg en been. Je gaat dan heel theatraal op de grond liggen. Negeren is dan de beste oplossing bij jou.

Brief aan vince - unicorns & fairytales

Maar buiten die kleine crisissen ben je een heel vrolijk en goedlachs kind. Je hebt plezier in alles wat je doet en vooral als mama en papa of andere kindjes , mensen je komen vergezellen. Je speelt niet zo graag alleen. Dat is soms niet zo fijn want soms willen mama en papa gewoon zitten en toekijken. Knuffelen en kusjes geven doe je heel graag, je bent een lief kind.Ik denk dat je later een zanger gaat worden want de concerten die jij ons de hele dag door geeft zijn eindeloos. Je wordt het echt niet beu. Heel grappig om te zien. Ook de moodswings zijn vaak grappig alhoewel dat het soms ook wel best irritant kan zijn en dat we met de handen in de haren zitten. Maar dat is het lot van ouderschap dus trek jij je er maar niets van aan.

Brief aan vince - unicorns & fairytales

Brief aan vince - unicorns & fairytales

Wil je al geloven dat het binnen een maand jouw tweede verjaardag is? Hoe snel gaat de tijd? Je bent ingeschreven in school en binnen een half jaar ga je naar de instapklas. Dat zal niet makkelijk worden voor mama als juf in jouw school. Maar dat komt allemaal wel goed. Ik denk dat je het wel goed zal doen zo met allemaal kindjes en speelgoed. Ik merk dat je graag onder andere kindjes bent. Dan kan je plots heel goed spelen en hang je niet steeds rond mama en papa. Je gaat ook heel graag naar tante Inge en tante Gitte. Zo fijn.

Brief aan vince - unicorns & fairytales

Liefste Vince, ik ben trots op jou, ik hou van jou…

Liefs, mama

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  10 maart 2016 at 10:38

  Ik heb gisteren mijn jongste ook ingeschreven voor de instapklas….

 • Reply
  Sofie van ourhappilyeverafter.be
  10 maart 2016 at 21:28

  <3 het gaat vlug hé!! xxx

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  11 maart 2016 at 12:16

  Wat een lieve brief. Die foto met de banaan is leuk.

  Huisvlijt

  • Reply
   Nathalie
   12 maart 2016 at 07:20

   Bedankt! Ja hij kan er wat van hé, hij vindt het leuk om een banaan te eten, vooral dan met die schillen denk ik..

Leave a Reply