Unicorns & Fairytales
boekentips - unicorns & fairytales
Boeken Get inspired Webshoptips

Webshops met leuke kinderboeken

Er bestaan niet enkel leuke webshops met kledij en speelgoed maar er zijn ook webshops die buiten speelgoed, kledij of knutselspullen ook leuke kinderboeken verkopen. Ben je benieuwd bij welke favoriete webshops van mij je ook boekjes kan vinden? Kijk dan even snel mee.

 

Benjamin Bengel

Deze veelzijdige webshop is superleuk. Wanneer je hier gaat rondsnuffelen kom je ongetwijfeld heel veel leuks tegen. Niet zo goed voor je portemonnee. Ze hebben maar liefst 117 gouden boekjes, enkele prentenboeken en geluidenboekjes. Klik hier om naar de webshop te gaan.

leuke kinderboeken - unicorns & fairytales

 

 

bol.com

Bol.com heeft een heel groot assortiment boeken. Voordeel is dat je er ook tweedehands boeken kan vinden. Zo heb ik al enkele boeken voor in de klas gekocht bij bol aan voordelige prijzen. Klik op één van de boekjes om naar bol.com te gaan. De onderstaande lijst is de bestseller lijst van het moment.

[bol_bestsellers limit=”8″ block_id=”bol_56e3f480634bf_bestsellers” cat_id=”69″ name=”Boekentips3″ sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”4″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

De Banier

Deze webshop heeft enorm veel aanbod van creatief materiaal maar dus ook boekjes. Zowel leuke leesboekjes als knutselboeken of boeken met bepaalde knutseltechnieken. Vind je dus een boekje met leuke knutselactiviteiten dat kan je het materiaal er meteen bij bestellen. Klik hier om naar de webshop te gaan.

leuke kinderboeken - unicorns & fairytales

 

 

De kleine zebra

Deze leuke webshop was ik al even uit het oog verloren. Maar door op zoek te gaan naar webshops met boekjes heb ik hem weer teruggevonden. Ook een leuke uitgebreide webshop met leuke boekjes! Klik hier om naar de webshop te gaan.

 

leuke kinderboeken - unicorns & fairytales

 

Ken jij ook nog leuke webshops waar ze ook boeken verkopen? Laat het me weten.
XOXO Nathalie

 

 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply