Unicorns & Fairytales
Webshoptips Winactie & Give away

Paashop >>> win 25 euro bij StudiJoke

Yay, we hebben weer een leuke Paashop voor jullie. Misschien weten jullie nog wat een (Paas)hop is of misschien ook niet (dat leg ik zo meteen wel even uit). Maar je kan hier, bij Unicorns & Fairytales, ook iets leuks winnen waar niet enkel je kind maar ook jij waarschijnlijk veel plezier gaat aan hebben.

 

Hopperdehop

Je bent misschien naar hier gehopt door Saar. Ze heeft een blog met een mix van beauty , lifestyle en personal stuff. Maar dus welkom nu op Unicorns & Fairytales. Mijn blog is een beetje een mix van kidsfashion, musthaves, interieur, moederschap en persoonlijke verhalen. Ik probeer ook elke week een leuke winactie te doen. Maar goed, wil je meer lezen dan stel ik voor om eens op mijn blog te snuisteren of eens te kijken bij ‘wie ben ik?’.

 

StudiJoke

Ik wil vandaag eigenlijk een leuke webshop in de kijker zetten, nl. StudiJoke. Naast de hele leuke naam ook een hele fijne webshop met toffe spulletjes. Vooral papierwaren en DIY. Ze ontwerpt ook kaartjes dus wil je een op maat gemaakt kaartje laten maken dan kan dat ook. Ik zet graag mijn favorieten in de kijker…

Het uitsprakenboekje 

Ken je dat? Dat wanneer je kind een supergrappige uitspraak doet dat je bijna niet meer recht komt van het lachen? Wel, wij hebben dat wel geregeld. Maar enkele dagen ben je vergeten wat hij nou weer zei. Schrijf daarom alle leuke uitspraken in een boekje. Daarvoor heeft StudiJoke een leuk exemplaar.

studijoke - unicorns & fairytales

Leuke spullen voor een geboorte, aanvraag meter/peter, …

Ik heb eigenlijk nog niet zo lang geleden Studijoke ontdekt. Moest ik het eerder hebben ontdekt dan zou ik zonder twijfel het pronostiekboekje gekocht hebben of de kraskaarten om te gebruiken tijdens mijn gender reveal party! Zo leuk…

studijoke - unicorns & fairytales

studijoke - unicorns & fairytales

studijoke - unicorns & fairytales

Notitieboek 

Ik hou van notitieboekjes. Ik kan er niet genoeg hebben. Ik heb een leuk exemplaar gekregen van StudiJoke: Yeah Write. Zwart wit! Like it!

Porseleinstickers / krasstickers

Helemaal nieuw in de shop zijn de porseleinstickers. Leuk om zelf borden te maken. Werk je liever niet met stickers dan zijn er ook stiften te verkrijgen. Op deze manier heb ik eens een leuk nieuwjaarscadeautje voor oma en opa gemaakt.

De krasstickers zijn dan weer leuk om zelf kaartjes te maken, om in de klas te gebruiken of om zelf een beloningssysteem te maken. Of een adventskalander? Laat je creativiteit de vrije loop.

studijoke - unicorns & fairytales studijoke - unicorns & fairytales studijoke - unicorns & fairytales

studijoke - unicorns & fairytales

Nog zoveel meer

En er is nog zoveel meer. Neem je virtueel winkelmandje en vul het vlug!

Win

Jij kan hier dus een shoptegoed winnen bij StudiJoke van 25 euro. Wat moet je daarvoor doen?

 1. Ga naar StudiJoke en laat mij weten wat jij alvast zeker wil shoppen
 2. Volg me via Facebook als je dat nog niet doet
 3. Duimen 😉

 

<<<< Ik maak de winnaar bekend op paasmaandag 17 april, je kan dus lekker lang meedoen! >>>>

 

Ik laat jou dan weer hoppen naar …

Nou ga maar vlug naar Charlene. Ze blogt over haar leven, een beetje DIY, interieur. Een hele fijne blog om te lezen. Zij geeft op haar blog ook iets leuks weg: een rieten mand! musthave voor je interieur…die staat bij mij ook in huis. Je kan er allerlei dingen mee doen: als opbergmand gebruiken maar ook als plantenbak 😉

paashop

 

Ik ben benieuwd wat jullie gaan kiezen! 

 

Winnaar is Marion Poeste

 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

72 Comments

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  1 april 2017 at 07:23

  als blogger ga ik zeker voor notitieboekjes 😀 maar het is moeilijk want ze hebben veel leuks 😀

 • Reply
  Tine
  1 april 2017 at 07:28

  Ik zou gaan voor de DIY set voor handlettering en voor de grote kleuplaat. Dan zijn mama en zoon content 😉

 • Reply
  Mirjam
  1 april 2017 at 08:11

  Fijne prijs geef je weg! Ik hop nog even door 🙂

 • Reply
  Sabine Flothuis
  1 april 2017 at 08:29

  Hop hop, ik hop mee, de Paashaas brengt hopelijk iets moois voor ons mee??

  Wat leuk om op deze manier kennis te mogen maken met Studijoke, wat een enorm leuke dingen!! Vooral de krasstickers vind ik ergg leuk en heb er veeel leuke dingen mee in mijn gedachte 😉

 • Reply
  Sarah
  1 april 2017 at 08:54

  Leuk! Zo’n uitsprakenboekje lijkt me inderdaad wel handig en ik zag ook een aantal leuke postkaarten!

 • Reply
  Danielle
  1 april 2017 at 08:58

  Joh…hoe moet ik nu zeggen wat ik kopen zou??? Ik wil alles wel, wat een leuke winkel!
  Ik ben dol op boekjes, dus ik denk dat het zoiets gaat worden

 • Reply
  Marjorie
  1 april 2017 at 09:15

  Ik zou gaan voor de kras kaartjes! ???

 • Reply
  Marlon Kok-Toet
  1 april 2017 at 09:28

  Leuke hop!

  Ik zou gaan voor het pakket handlettering en wat leuke kaartjes 🙂 super leuk!!

 • Reply
  Majonne
  1 april 2017 at 10:19

  Die krasstickers zijn gaaf zeg. Wij maken met de kinderfeestjes altijd een speurtocht / schatzoektocht. Toen ik die stickers zag ging het al borrelen. We mogen in oktober pas weer maar ik weet vrij zeker dat we hier wat mee gaan doen.
  Ik vind vooral de ster leuk want mijn oudste dochter heet Sterre. Maar de kat is ook leuk.

 • Reply
  Majonne Twigt
  1 april 2017 at 10:20

  Die krasstickers zijn gaaf zeg. Wij maken met de kinderfeestjes altijd een speurtocht / schatzoektocht. Toen ik die stickers zag ging het al borrelen. We mogen in oktober pas weer maar ik weet vrij zeker dat we hier wat mee gaan doen.
  Ik vind vooral de ster leuk want mijn oudste dochter heet Sterre. Maar de kat is ook leuk.

 • Reply
  lynn
  1 april 2017 at 10:27

  Ik zou waarschijnlijk voor het handlettering pakket gaan, dat ziet er me heel tof uit!

 • Reply
  Niet Zomaar Saar
  1 april 2017 at 11:02

  Ik doe graag mee en ben ook fan van boekjes. Zo die uitspraken superleuk maar postkaarten vind ik ook leuk om te geven of te decoreren! Leuk (ik volg je al via elk ander kanaal)

 • Reply
  Mirjam
  1 april 2017 at 11:08

  Hopper-de hop van de ene naar de ander mamablog! Wat een gave winactie heb jij! Een shoptegoed bij StudiJoke van 25 euro. Dochter Nikki is gek op panda’s dus ik zou gaan voor de DIY OPBERGDOOS PANDA! Kunnen we heerlijk samen gaan knutselen om hem in elkaar te zetten. Hiermee wordt pasen echt een feest! Blij dat ik op jouw blog ben geweest.

 • Reply
  Linda Meester
  1 april 2017 at 11:22

  Dus ik heb een kijkje op de site genomen en dat is heel lastig als je niet kunt kiezen.
  Ik vind de mogelijkheden van de krasstickers eindeloos en de GROTE kleurplaat kunnen drie zusjes aan samen werken.
  En we hangen graag de feestjesslinger op

 • Reply
  Marian Zw
  1 april 2017 at 11:32

  Die kras sticker worden het zeker! dat is echt super leuk op een kaartje of een pakje. Verder zoeken we nog een mooie opbergdoos, dat moet op deze site ook wel gaan lukken!

 • Reply
  Anna
  1 april 2017 at 12:18

  Ik vind zo een stoffen slinger helemaal geweldig
  Facebook: An Na

 • Reply
  Amanda
  1 april 2017 at 12:22

  Leuk! Ik doe graag mee!!!!

 • Reply
  Rory
  1 april 2017 at 12:56

  Wat een leuke boekjes! Ik heb zelf een eenvoudig boekje waar ik veel over ons dochtertje inschrijf. Hilarische uitspraken, maar ook over dingen als tandjes enzo. Leuke prijs van een leuke webshop. Ik sla dit keer over maar wens je veel plezier met de #paashop! Liefs, Rory

 • Reply
  michael noo
  1 april 2017 at 14:14

  Zoveel leuke dingen! Krasstickers zijn hier wel een van de favorieten

 • Reply
  Marjo
  1 april 2017 at 14:39

  Ik zou gaan voor de Porselein stickers en een notitieboekje (denk ik ;))

 • Reply
  Lieke van Veen
  1 april 2017 at 14:48

  Wat een leuke webshop. Ik doe mee met deze winactie en ik denk dat ik heb uitsprakenboekje zou kopen.
  Ik volg je al een tijd op facebook (lieke van veen)

 • Reply
  Joyce
  1 april 2017 at 15:42

  Wat een leuke winactie zeg, daar doe ik graag aan mee!

 • Reply
  erika van Koert
  1 april 2017 at 16:04

  Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂 in zou sowieso twee leuke notitie boekjes bestellen

 • Reply
  Florence
  1 april 2017 at 18:06

  Zoveel moois! Ik zou gaan voor de ‘hiephiephoera’ slinger. Of de mooie stempel ‘voor jou’ . Moeilijk om te kiezen :-).

 • Reply
  Anja
  1 april 2017 at 18:17

  Oh, die krasstickers en porseleinstiften lijken me geweldig.

 • Reply
  Marieke Flikweert
  1 april 2017 at 19:04

  Ik zou deze dan graag willen hebben: https://www.studijoke.be/diy-producten/zelf-aan-de-slag-gaan/#cc-m-product-6536599962
  Handlettering wil ik zo graag eens een keer proberen, en dit zou een mooie oefening zijn 🙂

 • Reply
  Marange
  1 april 2017 at 19:44

  De uitspraken van…boekje!!! Dat staat echt zoooo hoog op mijn lijstje! Fingers crossed

 • Reply
  MarjonS
  1 april 2017 at 20:02

  Erg leuk… ik zou gaan voor de DIY pakketjes. Handlettering of een mooie postkaart.
  Ik doe dus graag mee.

 • Reply
  Cindy Jerphanion
  1 april 2017 at 20:29

  Wow ik kies voor handbelettering! ! Als mama van 3 kinderen savobd me uitleven en boek bestuderen!

 • Reply
  Meike
  1 april 2017 at 20:32

  Wat een leuke winactie. Ik ben gek op notitieboekjes, maar dat uitsprakenboekje lijkt me ook wel wat. Ik doe graag mee met de winactie. Ik volgde je al op FB, dan ga ik nu duimen en verder hoppen.

 • Reply
  Iris
  1 april 2017 at 20:36

  Ik hou van creatieve uitspattingen, die krasstickers: I love it!

 • Reply
  Jennifer
  1 april 2017 at 20:36

  Super leuk! Bazel en ik zouden het diy pakket met de robotjes kiezen.

 • Reply
  leonie
  1 april 2017 at 21:06

  leuk een uitspraken boek… je vergeet het zo snel!

 • Reply
  leonie
  1 april 2017 at 21:09

  te leuk

 • Reply
  Rianne Weerd
  1 april 2017 at 21:19

  Wat een superleuke dingen hebben ze bij studijoke! Ik weet gewoon niet wat ik moet kiezen, teveel leuks!

 • Reply
  M.Knapen
  1 april 2017 at 21:24

  Ik zou sowieso het uitsprakenboekje kopen, want die vind ik hartstikke leuk 🙂

 • Reply
  J.
  1 april 2017 at 22:20

  Het uitsprakenboekje voor mezelf en later als geschenkje voor mijn zoontje <3

 • Reply
  Inge Stroobandt
  1 april 2017 at 22:57

  Ik zou gaan voor het uitsprakenboekje , enkele krasstickers en de turbo grote kleurplaat!

 • Reply
  Marcia Kan
  1 april 2017 at 23:38

  Wat een leuke spullen bij Studijoke! Ik vind de kadokaartjes erg leuk, het vrolijkt een pakje gelijk op! Een notebook zou ook welkom zijn. Dit shoptegoed zou dan ook erg welkom zijn!!

 • Reply
  Suzanne Hin
  2 april 2017 at 08:33

  Zo leuk dat hoppen, je komt meteen allemaal leuke nieuwe websites tegen. Ik zou gaan voor het DIY handlettering pakket, porseleinen stiften en krasstickers om heerlijk weer zelf creatief aan de gang te kunnen.

 • Reply
  Kristel
  2 april 2017 at 09:19

  Wat een gave webshop en mij lijkt de baby pronostiek heel erg leuk. Lijkt me erg leuk om te kijken wie voor een meisje en wie voor een jongetje gaat kiezen.

 • Reply
  Annabel
  2 april 2017 at 09:19

  Wat geniet ik van het hoppen! Toffe blogs en nieuwe Websites gespot met leuke hebbe-dingetjes! Ik heb even gekeken op de site van studijoke en ik vindt dat notitie blokje zo leuk! Ook 2 kaarten die ik gelijk twee keer bestel: coolest parents en ‘Get wel soon’, verschillende krasstickers (hartje, rondje, ster, rechthoek) en binderclips koper ☺

 • Reply
  Jikke
  2 april 2017 at 10:50

  Daar word ik hebberig van zeg! Wat een leuke producten verkoopt StudiJoke. Ik zou washitape kopen denk ik. Alle 5 mijn kinderen hebben een letterlamp gekregen van de Hema. En dan kunnen we helemaal los gaan om die mooi te versieren.

 • Reply
  Renate
  2 april 2017 at 11:13

  Zo’n leuke site! Ik zou vooral voor diy stuff gaan!

 • Reply
  Celina
  2 april 2017 at 11:46

  Het uitsprakenboekje zou sowieso in mijn winkelmandje gaan.. en porseleinstiften en en…. er is zoveel leuks dat ik er nog niet helemaal over uit ben!

 • Reply
  Lucia
  2 april 2017 at 13:30

  Het wordt zeker en vast een opschrijfboekje. Ik heb er nooit bij stil gestaan die hilarische uitflappers op te schrijven en te bundelen. Maar wat een geweldig idee!!

 • Reply
  Evi Huys
  2 april 2017 at 14:55

  Wat een leuke dingen hebben ze bij studijoke! Ik zou sowieso krasstickers kopen, dat wouden we bij de geboorte van mijn dochter al gebruiken, maar toen niet meteen ergens gevonden. Een stoffen slinger is ook wel heel leuk met 2 jarigen binnenkort.

 • Reply
  Goele Huysegoms
  2 april 2017 at 15:08

  Die krasstickertjes zijn wel een heel leuk idee! Ook zou ik wat kaartjes bestellen, zowel om mensen proficiat te wensen als rouwkaartjes, want helaas zijn er al veel mensen in mijn buurt die iemand verloren hebben (jong en oud).

 • Reply
  Kathleen
  2 april 2017 at 18:12

  Joepie, leuke hop!
  Ik zou zeker voor de hiephiephoera vlaggenlijn gaan en de krasstickers! Die lijken me super voor in de klas!!

 • Reply
  Moniek S
  2 april 2017 at 21:01

  Euhm… Krasstickers, kaartjes, (veel kaartjes) en porceleinstiften, die wil ik al heel lang hebben!

 • Reply
  Oma Will
  2 april 2017 at 22:39

  Leuk is deze Paashop.
  En dan lekker shoppen met 25 euro , ja dat wil ik graag.
  Boetseersetjes kopen voor mijn kleinkinderen, dat vinden ze vast leuk.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op Bloglovin.
  Hopelijk kan ik zo meedoen.
  Dan nu hopperdehop naar Charlene.

 • Reply
  lisanne bons
  2 april 2017 at 23:02

  Wat een leuke actie. Ben het hele weekend tussen alle weekend zaken door bloggs aan het lezen. Ik zou van het shop te goed het uitspraken boek kopen. Mijn dochter en ik waren afgelopen maandag in de dierentuin bij Burgers Zoo in Arnhem. In de dessert liepen we langs het gebied waar de lynxen zitten. Dus ik zeg tegen haar kijk dat is een lynx. Wijst ze de andere aan en vraagt of die dan rechts heet. Ik moet dan niet heel hard gaan lachen want dan wordt ze ook nog boos op me. Heerlijk, dat soort uitspraken. Dus daarom wil ik wel graag winnen

 • Reply
  Claudia Diependaal
  3 april 2017 at 13:28

  Heel erg moeilijk want ze hebben erg veel leuks. Wat zeker in mijn mandje zou gaan zijn de cactus stempels. Wat zijn deze leuk zeg…..

 • Reply
  GerlindeIJ
  3 april 2017 at 14:00

  Wat veel leuke dingen! Handlettering lijkt me leuk, maar ook de krasstickers zijn leuk!

 • Reply
  Linda Smeets
  3 april 2017 at 20:22

  Oehhhh wat een leuke webshop! Ik zou in ieder geval het uitsprakenboekje kopen. Een mooie blijvende herinnering voor later!

 • Reply
  Tamara
  3 april 2017 at 22:25

  Die krasstickers zijn cool! Heel gaaf voor een birthday invite!

 • Reply
  llse van Kreanimo
  4 april 2017 at 08:57

  Ik hop even langs….

  Groetjes

 • Reply
  melissa
  4 april 2017 at 09:24

  Het uitsprakenboekje! Zeker weten. Zoontje jarno heeft soms echt de meest geweldige uitspraken en vragen. Dat zou zo leuk zijn voor later want je vergeet er toch stiekem veel anders! liefs melissa

 • Reply
  Fleur
  4 april 2017 at 09:35

  Wat een leuke webshop zeg, ik zou voor de krasstickers gaan als ik win. Succes nog met de hop!

 • Reply
  Mientje Lok
  4 april 2017 at 10:08

  Heel leuk! Ik ben al een tijdje op zoek naar de krasstickers. Deze zou ik dan zeker kopen!

 • Reply
  Bodil Mulder
  4 april 2017 at 19:46

  Die krasstickers zijn echt te gek!!!
  Jammer dat ik geen facebook heb, ik zou graag wat van die mooie en originele hebbedingetjes uitzoeken (yeah write!)

 • Reply
  ellen
  4 april 2017 at 23:02

  Die 25 euro maak ik helemaal op aan krasstickers denk ik. Wat super leuk en mijn hoofd staat nu al vol om daar wat leuks mee te doen met de gastkinderen
  Leuke webwinkel!

 • Reply
  Cindy Jerphanion
  4 april 2017 at 23:13

  Eigenwijze 3 kindjes hier ga ik voor de speurtocht! ♡♡ALS mama van 3 kinderen zou dit alle leukste zijn om het shoptegoed aan te besteden! Hebben we allemaal plezier! ?HOPPERDE HOP PAASHAAS VERRASSING IS TOP

 • Reply
  Annemieke
  6 april 2017 at 20:52

  Het uitsprakenboekje staat op mijn lijstje, dus doe graag mee 🙂

 • Reply
  marion poeste thomas
  8 april 2017 at 07:56

  Geweldig , mijn oog blijft hangen op het eerste uitspraken boekje en de krasstickers. Met de krasstickers heb ik gelijk al een idee.. hihi hopenlijk binnenkort een kaartje met daaronder de tekst” je wordt oma/opa/tante/oom” Zou geweldig zijn! gelijk even gedeeld op facebook
  Groetjes marion

 • Reply
  Liesbeth
  8 april 2017 at 19:57

  Wat een leuke tips Nathalie! Ik doe heel graag mee! Ik ken heel veel producten niet zoals de krasstickers en het de porseleinstickers. Heerlijk rondneuzen in de shop. En nu duimen dat ik win!

 • Reply
  Jerina
  9 april 2017 at 07:02

  Moeilijke keuze.. Ik zou voor kaartjes op maat gaan denk ik!

 • Reply
  Marianne
  9 april 2017 at 08:23

  Wij zouden al zeker voor het uitspraken boekje gaan! En een grote kleurplaat en krasstickers 😉

 • Reply
  Astrid
  9 april 2017 at 23:21

  ik vind het notitieboekje geweldig, maar er zijn zo veel super spulletjes te bewonderen in de webshop

 • Reply
  Susanne van der Veen
  10 april 2017 at 20:46

  Ik ga voor de Slinger Ingela P. Arrhenius pretpark!!

 • Reply
  Eline
  11 april 2017 at 22:43

  Ik vind de porseleinstickers en de grote kleurplaten heel erg tof. 🙂

 • Reply
  Elke Vandamme
  12 april 2017 at 14:48

  Her uitsprakenboekje om de leuke vertellingen van muhn dochtertje in op te schrijven en de porseleinstickers om diycadeautjes mee te maken

Leave a Reply