Unicorns & Fairytales
gratis activiteiten voor kinderen - unicorns & fairytales
Get inspired kids musthaves Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

Foto’s trekken zoals mama & WIN de action CAM van V-tech

Nou ja, hoe gaat dat tegenwoordig? Iedereen heeft een smartphone en dus iedereen heeft de kans om foto’s te maken. Sommigen enkel met hun smartphone en anderen met een fototoestel. Maar eigenlijk worden er echt ontzettend veel foto’s gemaakt. Vooral bij ons thuis. Want wie een blogger als mama heeft krijgt dat met de paplepel in de mond mee. Niet verwonderlijk dat Vince dus zelf vraagt om foto’s te mogen trekken. Gelukkig hebben wij een kindercamera én action-cam in één.

Kindercamera

Wij kregen van V-tech de mogelijkheid om de Kidizoom Action Cam uit te testen. Het leek me gewoon ideaal bij Vince. Enkele dagen voor we die mogelijkheid kregen had hij met een andere kindercamera van VTech gespeeld bij een vriendje en dat vond hij zo leuk dat ik een gat in de lucht sprong toen ik deze mogelijkheid kreeg. Dit zou hem zeker plezieren.

kindercamera - unicorns & fairytales

kindercamera - unicorns & fairytales

En blij dat hij was! Hij heeft het eerste uur alleen maar bezig geweest met overal foto’s van te trekken. Papa kon nadien gelijk gaan wissen. Want eigenlijk, eerlijk is eerlijk, is deze kindercamera ideaal vanaf 5 jaar. Je kan er zelfs stop-motion filmpjes mee maken. Geinig toch?

Deze Action Cam heeft verschillende mogelijkheden. Eerst en vooral kan je er natuurlijk foto’s mee trekken op een heel eenvoudige manier. Vervolgens kan je hem ook ergens omplaatsen en laten filmen. Ideaal voor mini vloggertjes hahaha. Nee het is gewoon leuk voor kinderen om zichzelf te filmen denk ik. Er zijn ook enkele features op die je in het filmpje kan zien en ook een waterdichte stevige case.

zomeractiviteiten kinderen - unicorns & fairytales

kindercamera - unicorns & fairytales

De opvolger van de in 2015 geïntroduceerde go pro voor kids, de Kidizoom Action Cam, is robuuster, uitgebreider en nog gebruiksvriendelijker. Het is een robuuste foto- en filmcamera in één met een royaal 1.8 inch kleuren lcd-scherm, een 180° draaibare lens voor het maken van selfies, 128MB geheugen (uit te breiden tot 32GB met Micro SD kaart), een ingebouwde oplaadbare accu, drie spelletjes en een waterdichte behuizing.

“Met het grootste gemak leg je er coole bewerkingen en effecten mee vast of maak je stop motion filmpjes. Met acht bijgeleverde accessoires -bijvoorbeeld een slim systeem om de camera op je fiets te monteren, om je pols te dragen of zelfs op je super soaker te bevestigen- is eindeloos avontuur gegarandeerd. Op of onder water, op je waveboard, fiets of zelfs hangend aan een liaan.” VTech.

De Kidizoom Action Cam kost 59,90 euro

lees ook: 20x leuke cadeaus voor een kleuter

kindercamera - unicorns & fairytales

 

 

Win een Kidizoom Action Cam

kindercamera - unicorns & fairytales

Wil jij jouw kleine fotograaf ook een ideaal cadeau geven? Of zou je hem graag hebben om nog heel even bij te houden en onder de kerstboom te leggen? Jij kan namelijk een Kidizoom Action Cam winnen. Meedoen is eenvoudig, zoals altijd 🙂

 

 1. Volg Unicorns & Fairytales op Facebook
 2. Vertel mij waarom jij deze Action Cam wel zou willen winnen
 3. Tag een vriend (via Facebook) die dit ook wel zou kunnen gebruiken of deel het bericht op je eigen sociale media als je wil

>>> Meedoen kan tot en met 5 september 2017, nadien wordt de winnaar op het blogbericht bekend gemaakt >>>>

 

WINNAAR IS SHANNA DEFEVER

 

Veel succes! 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

81 Comments

 • Reply
  Manon
  29 augustus 2017 at 07:17

  O Nathalie, dit is een toffe win actie! Zou geweldig zijn voor onze
  Dochter Lenn! Ze kijkt graag naar allerlei vlogs op toutube en speelt ze heel graag na. Nu gebruikt ze dan mijn telefoon maar hoe gaaf zou het zijn voor haar om zelf een camera te hebben. Dan zou ze echt de show stelen!! Dus duimen maar!!

 • Reply
  Jacqueline Van de Manakker
  29 augustus 2017 at 07:21

  Dit zouden Lenn en Rens echt geweldig vinden

 • Reply
  Anna
  29 augustus 2017 at 07:26

  Heel gaaf… ik doe mee voor mijn nichtje.. ze is binnenkort jarig en zou dit helemaal geweldig vinden..!

  Facebook: An Na

 • Reply
  elisabeth maria martina
  29 augustus 2017 at 07:30

  geweldig voor kleindochter benthe om haar vlog mee te maken
  daar zou ik haar op haar verjaardag heel blij mee maken

 • Reply
  An
  29 augustus 2017 at 07:31

  Oh die wil ik zeker winnen voor Warre. Die zegt de hele tijd: “trek hier eens een foto van en van dit, dan kan ik dat aan mijn vrienden laten zien”. Ideaal voor zijn verjaardag als hij 5 wordt.

 • Reply
  Marianne V
  29 augustus 2017 at 07:36

  Dit zou onze dochter zeker geweldig vinden. Een telefoon (gsm) is nu al een “fotofoon” en ze wil ook altijd mee kijken op het fototoestel. Met haar eigen fototoestel zou ze zeker weten wat gedaan 😉

 • Reply
  Ineke
  29 augustus 2017 at 07:43

  Omdat mijn dochter helemaal verzot is op foto’s maken. Helaas is haar camera gesneuveld waardoor we de wereld niet meer door haar ogen kunnen zien. Daarom zou dit zo leuk zijn voor haar! Ook gewoon nog een verlaat verjaardagscadeautje voor haar :D.

 • Reply
  GerlindeIj
  29 augustus 2017 at 07:43

  Wauw ik die graag mee voor mijn zoon! Eigen foto’s en filmpjes maken doet hij nu met mijn telefoon een eigen camera is natuurlijk voor hem veel leuker

 • Reply
  Kirsten
  29 augustus 2017 at 07:48

  Wow, superleuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoontjes. Ze pakken wanneer ze kans zien mijn telefoon om selfies en foto’s van dieren en omgeving te maken. Zo leuk om te zien, alleen iets minder leuk voor mijn telefoon, want soms laten ze hem nog wel eens vallen….. Ik doe dus heel graag mee!

 • Reply
  Y.bierhuizen
  29 augustus 2017 at 07:52

  Super gaaf! Dan hoef ik niet meer mijn telefoon weg te leggen. Twee en een half jaar en hij weet precies hoe hij foto’s moet maken. Af en toe wel heel komisch als ik door mijn galerij scroll ? vaak zie ik de helft van zijn gezicht of de plafond ook er mooi ?

 • Reply
  Marieke Flikweert
  29 augustus 2017 at 07:52

  Ik heb een dochter, Elin, die is net zo als jouw Vince. Een heel herkenbaar verhaal, met heel herkenbare foto’s. Elin maakt met de tablet overal foto’s van. Die functie had ze ontdekt tijdens een lange autorit.
  Ik zei haar al dat ze best een keer met mijn camera samen met haar papa op pad mocht om foto’s te maken. Dan zou papa haar wel leren om goede foto’s te maken. Maar de Action Cam is veel beter voor haar. Toch een beetje bang dat mijn camera kapot gaat.
  Ze wordt in oktober 4 jaar… als ik zou winnen zou het niet blijven liggen tot Sinterklaas, maar tot haar verjaardag! En nu maar duimen ….

 • Reply
  Mintjens Jennifer
  29 augustus 2017 at 08:05

  Ik neem een veel foto’s van Bazel en Boris en de oudste wil nu ook graag dat mama op de foto staat ? Dus wie weet een fotoreportage door Bazels ogen ?

 • Reply
  Marian Zw
  29 augustus 2017 at 08:06

  Wat een geweldig kado! Ook lekker stevig voor die kleine kinderhandjes….met de twee jongsten van 5 en 7 jaar weet ik zeker dat er heel wat dansjes en optredens op beeld worden bast gelegd. Het is inderdaad een super kado voor in de zak van Sint…

 • Reply
  Stephanie
  29 augustus 2017 at 08:07

  Wat zouden mijn 2 dames, maar dan vooral Lucie dit graag willen winnen! Altijd is.ze.met.mijn telefoon weg om foto’s te maken. Het zou fijn zijn voor haar om iets op kindermaat te hebben om haar dag en avonturen in beeld te brengen. Een fijn kado voor de Sint of voor onder de kerstboom!

 • Reply
  Nina
  29 augustus 2017 at 08:17

  Ik hoop dat wij dit winnen voor onze zoon. Dan zeurt hij niet meer om mijn camera?.

 • Reply
  Marie
  29 augustus 2017 at 08:26

  Deze zou ik nu écht graag winnen ? Felix wordt het soms een beetje beu dat mama zoveel foto’s trekt; misschien begrijpt hij mijn enthousiasme als we de rollen eens omdraaien. Ik duim echt met al m’n vingers!

 • Reply
  Shanna
  29 augustus 2017 at 08:42

  Oh zo gaaf! Miel vind foto’s ook de max nu vraagt hij constant mijn zem (gsm), en bij alles waarvan ik foto neem wil hij kijken. Hij speelt nu vaak met zo babytoestel met gewoon muziekje. Mocht hij echte foto’s kunnen nemen zou dat mega wijs zijn v hem!
  Hij verjaart ook binnen beetje en mss leuk cadeau 🙂

 • Reply
  Emmy
  29 augustus 2017 at 09:05

  Wat leuk voor Wolf! Zo kan ik misschien ook eens op de foto ?

 • Reply
  Sarah N.
  29 augustus 2017 at 09:11

  Dit is de max! zou hier helemaal in de smaak vallen 🙂 Ik waag mijn kans en anders komt deze zeker op Lux zijn b-day wishlist!

 • Reply
  Sandra
  29 augustus 2017 at 09:22

  Wow Wow! Wou ik nu net voor onze dochter haar verjaardag de kidizoom van Vtech gaan kopen, maar deze ziet er ook super uit. Binnenkort vertrekken we voor een aantal weken naar Mallorca en zou daar zeer goed kunnen gebruikt worden!

 • Reply
  Aline
  29 augustus 2017 at 09:33

  Wauw wat gaaf!! Mijn oudste van 6 krijgt steeds meer interesse net als mama foto’s te maken. Hoe gaaf zou het zijn als we straks 4 weken naar Nieuw Zeeland gaan en ik hem kan verrassen met zijn eigen camera!! (en ik niet bang hoef te zijn voor water/ schade)..

 • Reply
  damie lou
  29 augustus 2017 at 09:50

  De max voor onze 3 kleinsten! Ze spelen heel graag “toneeltje” en “musicals”. Ruby-Jack, het meisje van de 3, vindt het ook leuk om filmpjes van haarzelf te maken… zoals alle meisjes doen ee mama 😉 Wij duimen alvast hier xx

 • Reply
  CindY j
  29 augustus 2017 at 10:13

  Vloggen en bloggen. Moeder en dochtertje zei met de kidizoom hoe gaaf is dit!!! Dat altijd al wat ons meidje wilde doen met mama!!!
  Te te gek!! Foto’s helemaal ENTHOUSIAST zal ons kleine meisje zijn! Eigen camara!!♡♡♡♡

 • Reply
  Manon
  29 augustus 2017 at 10:18

  O Nathalie, dit is een toffe win actie! Zou geweldig zijn voor onze
  Dochter Lenn! Ze kijkt graag naar allerlei vlogs op toutube en speelt ze heel graag na. Nu gebruikt ze dan mijn telefoon maar hoe gaaf zou het zijn voor haar om zelf een camera te hebben. Dan zou ze echt de show stelen!! Dus duimen maar!!

 • Reply
  Stephanie Claes
  29 augustus 2017 at 10:51

  Ik denk dat onze dochter dit fantastisch zou vinden. En dan moet ik me geen zorgen meer maken over de staat van mijn eigen fototoestel :D. Foto’s kijken en maken is 1 van haar favoriete tijdverdrijven. Here’s hoping! X

 • Reply
  Lieke van Veen
  29 augustus 2017 at 11:13

  Heel erg gaaf. Ik doe mee voor mijn kleine neefje. Zo kun je de wereld ook eens vanuit een ander perspectief bekijken als kinderen foto’s nemen.

  Ik volg je ook op facebook (lieke van veen)

 • Reply
  Sharri
  29 augustus 2017 at 11:29

  Voor mijn metekindje Miel die bijna 4 jaar is. Hij is gek van foto’s en het zou super zijn moest hij die zelf kunnen maken! Hij verjaart in november zou een leuk vervroegd cadeautje zijn..

 • Reply
  Valerie w
  29 augustus 2017 at 11:55

  Mijn kindjes maken super graag foto’s! Dit zou ideaal zijn dan moet ik mijn gsm niet altijd afgeven!

 • Reply
  Lien
  29 augustus 2017 at 13:34

  Gezien onze Jim altijd met onze gsm s gaat lopen om foto’s of selfies te trekken zou dit een ideaal cadeautje voor hem zijn. Dan kan hij zelf z’n eigen fotootjes trekken en z’n creativiteit de vrije loop geven.

 • Reply
  Jasmijn
  29 augustus 2017 at 13:47

  Wat leuk!
  Phileine vindt het geweldig om alles vast te leggen en ligt vaak in een deuk als ze haar eigen creaties terug ziet. Een eigen camera zou handig zijn zodat ik mijn telefoon terug heb haha

 • Reply
  Mira Schuttevaar
  29 augustus 2017 at 14:59

  Ik zou heel graag deze actioncam winnen, omdat mijn oudste zoon een ware paparazzi is en altijd en overal foto’s wil maken. Maar helaas heeft hij geen eigen camera, dus zijn papa of mama regelmatig hun telefoon kwijt, zodat hij foto’s kan maken. Een eigen camera zou dan ook een uitkomst zijn en helemaal deze, die hij ook in actie op zijn fiets of tijdens het zwemmen kan gebruiken. Supertof voor op vakantie over 3 weken!

 • Reply
  Tina
  29 augustus 2017 at 15:17

  Ik wil winnen zodat mijn dochtertje fotokes kan pakken van wat papa allemaal uitsteekt terwijl ik weg ben…;)
  Het volle vertrouwen in hun toppapa maar geen excuusjes meer mogelijk, onze detectivedochter van 3+ zal met veel plezier alle abnormaliteiten op beeld vastleggen!
  Het lijkt me ook heerlijk om de wereld door de ogen van mijn peuter te zien.

 • Reply
  Caroline V.
  29 augustus 2017 at 17:33

  Mijn zoon Jarne zou hier zoveel plezier mee beleven! Hij wordt eind september 6 jaar en is dol op fotograferen en stunten met step en fiets! Van de grootouders krijgt hij inlineskates en hij spreekt nu al over welke truks hij wil proberen. Het zou een leuk extraatje zijn om die dan ook te kunnen filmen! Hij blijft steeds doorgaan en daarom verdient hij wel dat extraatje vind ik..
  In januari heeft hij zijn elleboog gebroken, is 2x hieraan geopereerd en moest hij tot de zomer intensieve kine volgen. En ondertussen is hij ook een superflinke grote broer geworden! Ik zou zo graag alles eens door zijn ogen zien en deze action cam zou dat perfect mogelijk maken!

 • Reply
  jacqueline van tilborg
  29 augustus 2017 at 17:59

  ik zou soms zelf weer een kind willen zijn met al dat fantastisch speelgoed en apparaten van Vtech. kleindochter neemt graag foto’s en met deze action camera zal ze vlug overweg mee kunnen

 • Reply
  Marthe
  29 augustus 2017 at 19:14

  Waarom we dit willen winnen? Heel eenvoudig, dit is gewoon topspeelgoed van een topspeelgoedmerk (hoewel ik in principe tegen speelgoed met batterijtjes ben)! Super kwaliteit, stimuleert creativiteit en oplettendheid, een echte must have!

 • Reply
  kate buvens
  29 augustus 2017 at 21:27

  oohjaaa deze is makkelijk, Fia loopt continue rond met mijn telefoon selfies (100-en) te nemen en van alles (A L L E S) foto’s te nemen.. de tafel, de stoel, de kat, de schoenen, de tv, …. alles is al gefotografeerd 😉 dus ja, graag een eigen cameraatje voor haar !

 • Reply
  Anneke VR
  29 augustus 2017 at 21:29

  Deze camera zou ik willen winnen voor de kleuters in m’n klasje. Zo kunnen ze de stapjes fotograferen bij een knutselwerkjes of techniekles.

 • Reply
  Carolien Schutte
  30 augustus 2017 at 10:34

  ooooh wat een super leuke winactie echt wat voor me zoon van 5 jaar hij vraagt nu steeds aan mij of ik een foto wil maken maar zo kan die dat helemaal zelf en hoeft die het ook niet steeds aan mij te vragen hij tekent erg graag en wil dan dat als de tekening klaar is dat ik foto’s er van maakt hij heeft al laatst gevraagd naar een camera maar een leuke kindercamera is aardig prijzig en misschien kan ik hem dan toch op zon manier leuk er mee verrassen 😀

 • Reply
  Silke
  30 augustus 2017 at 12:28

  Hoi! Wat een leuke actie!! ????
  Ik waag graag mijn kans voor mijn zoontje Gilles (4 jaar). Hij had een fototoestel gevraagd voor zijn verjaardag, maar spijtig genoeg niet gekregen. Misschien kunnen jullie nog zorgen voor een laat verjaardagskado?
  Laat ons duimen ???

 • Reply
  Lyn
  30 augustus 2017 at 17:45

  Superleuk om de wereld te zien door de ogen van een kind, ik doe graag mee.

 • Reply
  Debbie
  30 augustus 2017 at 19:54

  Dit zou mij veel stress schelen hahaha. Mijn lieve, maar soms ook wat lompe jongens van 4 en 6 willen heel graag foto’s maken met mijn telefoon. Dit mag soms ook wel, maar ik blijf er dan een beetje zenuwachtig omheen hangen want ooh ooh als hij valt.
  Hiermee kunnen ze zonder zorgen foto’s maken en ook nog hun eigen avonturen filmen. Lijkt me heel leuk om die terug te kijken!

 • Reply
  Marian B
  31 augustus 2017 at 22:06

  Dit is ideaal voor mijn zoontje. Hij wil sinds kort overal zelluf foto’s maken met mijn telefoon. Ik vind dat iets minder… Dit zou de oplossing kunnen zijn, dat wordt duimen!

 • Reply
  Anke Boonen
  3 september 2017 at 12:47

  Gaaf voor beide zoontjes!
  Job omdat hij in het ziekenhuis ligt met een blindedarmontsteking en cas vandaag jarig is en 4 kaarsjes mag uitblazen ??

 • Reply
  Anne
  3 september 2017 at 12:49

  Leuk blog Nathalie. Ik zou dit graag winnen voor mijn dochter en zoon. Kunnen ze samen vloggen! Nu “moet” ik hun steeds opnemen maar nog gaver is als ze het zelf gaan doen en beetje bewerken erbij. Ze wil had eigen youtube kanaal dus ben heel benieuwd. En ja als ik hem bewaar wachten we even tot die man uit spanje weer op bezoek komt ?

 • Reply
  Helma Keijzer
  3 september 2017 at 13:12

  Olala wat leuk! Mijn oudste dochter is nu 1 week 7. En dol op foto’s maken en voor filmpjes maken. Ze heeft in de la een oude camera gevonden en gebruikt die regelmatig. Maar daar moet ze toch wel erg voorzichtig meedoen. Ik denk dat dit exemplaar degelijker en makkelijker te bedienen is. Ik denk dat ze dan nog meer moois maakt. Onze jongste is net 2 en loopt rond met een mooi houten exemplaar. Vroeger moest je weken wachten op he foto’s en hopen dat ze gelukt waren…! Had ook wel iets.
  Moeders wordt oud en de kids steeds handiger. Ik doe graag mee.

 • Reply
  J.
  3 september 2017 at 13:18

  Graag! Ons zoontje neemt graag foto’s (met zijn vuistjes tegen zijn ogen)..Net zoals papa.
  Fantastisch mochten we dit winnen.

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  3 september 2017 at 14:32

  Deze zou ik supergraag winnen voor mijn jongens. Zij houden ervan om foto’s en filmpjes te maken van zichzelf. En wij moeten dan niet ongerust zijn dat het snel stuk gaat. Lijkt me ideaal!

 • Reply
  Leila
  3 september 2017 at 15:15

  Omdat mijn dochter van 3 altijd mama s gsm neemt om foto’s te nemen , en ik ineens iedereen zijn voeten in mijn gsm heb staan ?

 • Reply
  Nicole
  3 september 2017 at 15:25

  Superleuke actie! Onze jongens zijn dol op foto’s en filmpjes maken. Vaak doen ze dat met hun kindertablets, maar dat is vaak niet zo handig (toch te groot en te zwaar) en vragen ze dan mijn telefoon. Met deze actioncam zouden ze dat allemaal veel makkelijker kunne doen. En zouden ze misschien een keer kunnen assisteren met foto’s maken als ik bak/kook, heb ik ook een keer de handen vrij 🙂

 • Reply
  Caroline Minderhoud
  3 september 2017 at 16:09

  Voor mijn zoontje, hij maakt nu al foto’s met de camera van oma, maar ik denk dat oma toch liever haar camera terug heeft.

 • Reply
  Jacqueline Van de Manakker
  3 september 2017 at 16:48

  Dit zou onze Lenn echt geweldig vinden, ze maakt nu al foto’s met haar moeder of vaders telefoon of die van oma als ze de kans krijgt

 • Reply
  Miss Wobie
  3 september 2017 at 22:00

  Wooooow, mijn zoontje zou het fantastisch vinden om zijn eigen fototoestel te hebben en ik ook want dan moet ik niet met een bang hartje de mijne uit handen geven… 🙂

 • Reply
  trees
  3 september 2017 at 22:36

  Voor de eerste zwemlesjes van onze jongste zoon mee te fotograferen! Oudere broer kan dan de fotograaf van dienst zijn!

 • Reply
  Lisanne Bons
  3 september 2017 at 22:53

  Mijn dochter wilt later natuurexpert worden. Ze maakt dan ook graag met mijn mobiel of camera foto’s van de natuur. Haar hondje en verzorgpony worden helemaal vaak op de foto gezet. Daarom zou een camera die tegen een stootje kan een uitkomst zijn.

 • Reply
  Kimberly
  4 september 2017 at 10:02

  Binnenkort wordt ons dochtertje 5 jaar ❤️ Wat zou ze verbaasd zijn moest ze dit cadeau mogen openen ?Dit zou ze nooit verwachten!
  Ons babbelgatje zou nogal kunnen vertellen over haar eigen gemaakte foto’s ??
  Dus deze prijs winnen zou gewoon fantastisch zijn! ?????

 • Reply
  Kimberly
  4 september 2017 at 10:15

  Binnenkort een feestje in huis! Ons dochter wordt vijf! ?
  Mocht ze dit als cadeau open maken zou ze nogal opkijken! Dit zou ze echt niet verwachten!
  Ons babbelgatje zou nogal kunnen vertellen over haar eigen gemaakte foto’s. En voor de mama en de papa leuk om eens de wereld te zien door de ogen van ons dochtertje. Benieuwd welke foto’s er zouden gemaakt worden…

  • Reply
   Kimberly
   4 september 2017 at 10:18

   Oei ik zag mijn vorige post niet dus ik dacht dat die niet opgeslagen was. Dus opnieuw gedaan en ik zie nu 2 berichten! Er mag 1 gewist worden… is anders niet eerlijk bij de loting als er 2 deelnames door 1 persoon wordt ingezonden!

 • Reply
  Dora
  4 september 2017 at 14:32

  Mijn dochter kijkt heel graag vlogjes en doet zelf ontzettend graag alsof ze er zelf de ster van is. Ze zou er zich zeker mee uitleven!

 • Reply
  Wendy
  4 september 2017 at 21:05

  Ohh ja dit is een mega passend cadeau voor mijn kleine fotograaf! Echt heel leuk. Waag dus graag een kansje 🙂

 • Reply
  I. Vierveijzer
  4 september 2017 at 21:15

  Wat een gave actie nu kan mijn zoon zijn avonturen die hij beleeft vastleggen en bewaren! Ik hoop dat ik hem kan verblijden met dit cadeau!

 • Reply
  Liesbeth
  4 september 2017 at 21:16

  Wow! Leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor in de klas! Ik geef les aan groep 2/3 en ik zou graag de wereld door de ogen van de kids zien. Elke dan mag een ander kind foto’s maken, hoe gaaaaafff!

 • Reply
  Veronique
  4 september 2017 at 21:22

  Oooh ik doe nog snel mee… Lewis (2,5) is hier misschien nog iets te klein voor maar het zou ook gewoon geweldig zijn voor in mijn kleuterklasje… dan kan ik elke week een fotograaf aanduiden die dan foto’s kan nemen van alle dingen die hij/zij leuk vindt…. “een weekje in de klas door de ogen van…” zou echt fantastisch zijn moesten we dit kunnen winnen voor in ons klasje… fingers crossed ?

 • Reply
  Wendy
  5 september 2017 at 00:30

  oH, wat zou ik dit graag willen winnen voor iona (ze wordt binnen enkele maanden 5)!
  Nu neemt ze altijd onze fotocamera of smartphone om van alles (dit mag je letterlijk nemen: de stoel, de tv, de stofzuiger, een knuffel,…) en iedereen (in al diens facetten) foto’s te nemen, en heel vaak (in geval van een smartphone) stuurt deze kleine meid haar supermooie fotoreportages ook nog eens door via facebook messenger naar vrienden en kennissen (waarvan we het liever niet hebben) :). Ook krijgen we de camera/smartphone moeilijk terug in eigen handen, want ze zou blijven foto’s trekken. :-).
  Dus, ik doe héél graag mee met deze winactie! Zo is er limiet en kan ze blijven foto’s trekken van alles wat ze maar wil (én zo blijft mijn smartphone en/of fototoestel mooi in mijn handtas zitten!), en zo is dit kleine meisje ook heel blij dat ze fotograafje mag blijven spelen!

 • Reply
  Els
  5 september 2017 at 06:58

  Voor mijn zoon die bijna jarig is en die ng steeds mega graag met zo babyfototoestel speeltje speelt en die gek is op foto’s nemen en poseren v selfies

 • Reply
  Dionne van der Kooij
  5 september 2017 at 07:44

  Onze zoon heeft naast het fotograferen nu ook het bloggen ontdekt. Hij helpt andere kindjes met lego- hulp filmpjes. Ook maakt hij filmpjes van dieren en hoe je ze kan verzorgen en goed voor ze kunt zijn en trucjes leren. Deze super mooie camera zou bij hem perfect passen. En hem helpen om zijn doelen te bereiken.

 • Reply
  Kiani
  5 september 2017 at 08:33

  Oh wat zou dit het ideale cadeautje zijn voor onder de kerstboom!
  Als Aiden de kans krijgt wil hij ook altijd Foto Lacheeee doen. ??
  Hij is helemaal verzot op foto’s en filmpjes maken ❤

 • Reply
  Wendy Devillé
  5 september 2017 at 08:47

  Oh dat zou super zijn voor mijn kindjes, ze zijn verzot op foto’s maken en daarvoor moet ik mijn telefoon altijd afgeven, dus een eigen fototoestel zou super zijn!

 • Reply
  Wendy
  5 september 2017 at 08:49

  Mijn dochter is altijd weg met mijn telefoon om foto’s te nemen van vanalles, dus dit zou super zijn, heb ik mijn telefoon weet voor mezelf ??

 • Reply
  Sandra Turel
  5 september 2017 at 11:53

  Ik doe graag mee voor mijn oudste dochter. Ze is welliswaar bijna 4 maar ze vind het geweldig foto’s te maken en ze kan het ook. Zoals haar vader zou zeggen ‘ze maakt sowieso beter foto’s dan ik’.

 • Reply
  Sybile
  5 september 2017 at 13:00

  Fantastisch!! Na op reis geweest te zijn is onze kapoen verzot op onze camera. Van zodra wij hem zien, komt hij aangelopen met een big smile om op de foto te mogen staan… Je kunt het al lezen, dit zorgt soms voor dramascènes als hij er even niet op mag. Zelf met zijn camera rondlopen zou gewoon een toppertje zijn. Ik wist niet eens dat dit bestond. Dus toi toi, ik doe heel graag mee met die gave winactie.

 • Reply
  melissa
  5 september 2017 at 13:15

  Dat is leuk. ik weet niet wie dit het leukste zal gaan vinden; elise van 6 jaar heeft een andere camera al dus ik denk dat deze dan voor zoontje jarno van 4 wordt. hij weet al hoe de fotocamera op mijn telefoon werkt en vindt het leuk om van van alles foto’s te maken, dus dit zou wel echt iets voor hem zijn. liefs melissa

 • Reply
  De Groof Kimberly
  5 september 2017 at 18:17

  Mijn kindjes zouden dit super vinden. Mama fotografeert veel en ze willen dit ook doen maar al ons materiaal is te duur. Waardoor dit een super leuke oplossing zou zijn.

 • Reply
  Barbara Gelens
  5 september 2017 at 21:17

  Wauw!!! Supertoffe actie en wat ben ik blij dat het nog net 5 september is…ik doe mee voor Jurre en heb je bericht gedeeld op fb!! Dit zou echt zo gaaf zijn om te winnen. Kan ik tenminste weer eens iets met mijn eigen camera/telefoon doen(bijvoorbeeld een foto maken van mijn zoon die lekker met zijn camera in de weer is)???

 • Reply
  Linda Smeets
  5 september 2017 at 21:32

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee voor onze dochter. Als ze wel eens onze telefoon te pakken heeft maakt ze heel wat foto’s en selfie’s, ontzettend lachwekkend! Maar het is niet de bedoeling dat ze gaat bellen… dat gebeurt helaas ook wel eens.
  Ik doe graag mee omdat ik benieuwd ben uit welk perspectief zij de wereld ziet en heb het bericht op Facebook gedeeld.

 • Reply
  Gina
  5 september 2017 at 21:55

  Zou super leuk zijn voor onze 2 zoontjes.
  Die maken een hele dag fotos in de dierentuin met ons oude fototoestel. Dus zou leuk zijn dat ze er eentje hebben van hun zelf.
  Wij duimen alvast dat er bij ons volgende bezoekje toch wat extra foto’s genomen kunnen worden

 • Reply
  Kris Vanempten
  5 september 2017 at 22:17

  Mijn zoontjes van 7 en 6 hebben al enkele jaren veel plezier van hun Vtech kidizoom duo. Foto’s maken, gekke bekken trekken, heel de familie entertainen op familiefeesten.. En om tot rust te komen kunnen ze er op de koop toe nog spelletjes mee spelen..
  Jammer genoeg heeft hun camera zijn beste tijd gekend. Wat zou ik hun met dit toestel verrassen!

 • Reply
  Rebeccq
  5 september 2017 at 23:20

  Deze zou ik kunnen gebruiken in m’n school! De kinderen kunnen dan foto’s maken van hun projecten.

 • Reply
  willemieke koesveld
  5 september 2017 at 23:32

  Wat zou mijn dochtertje van 7 hier ontzettend blij mee zijn! Regelmatig wordt mijn telefoon gebruikt voor foto’s en filmpjes. Maar helaas maakt ze er dan tientallen achter elkaar.. toen ze nog een kleine uk was, speelde ze al met een oud fototoestel.. wat zou het leuk zijn als ze er nu zelf 1 zou hebben.. maar: eerlijk is eerlijk, dr 2 zusjes van 5 en 3 mogen hem dan ook weleens lenen. Ik voorspel: hier in huis worden er ware fotosessies en modeshows opgevoerd ?

 • Reply
  Marleen Borst
  5 september 2017 at 23:46

  Leuk voor onze tweelingkleinkinderen, kunnen zij heerlijkfoto’s maken, heerlijk ontdekken

 • Reply
  Marloes Wognum
  6 september 2017 at 07:19

  Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje.. Onze mini fotografe. Nu fotografeert ze graag met haar tablet en mag ze af en toe onze camera gebruiken. Het liefste wilt ze mijn spiegelreflexcamera 😉
  Want zegt ze ik wil zo graag met jou mee als je gaat fotograferen mam kunnen we samen foto’s maken..

 • Reply
  Ingrid O
  6 september 2017 at 08:47

  Hier zou Morris dolblij mee zijn. We zijn net verhuisd en hij mist zijn beste vriendje midas die nu 1,5 uur verderop woont. Midas blogt, dus met deze kidicam kam Morris vlogs terugsturen.

Leave a Reply