Unicorns & Fairytales
turbo force VTech - unicorns & fairytales
Digitaal Fantasie My life Speelgoed per leeftijd Speelgoed voor kinderen van 3 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 jaar Spelen Winactie & Give away

Win je eigen Sint wenslijstje van VTech!

Binnenkort komt de Sint weer naar ons land en hopelijk ook bij jullie thuis. Heb je samen met je kinderen al een Sint wenslijstje gemaakt? Wij wel hoor! Daar staat sowieso altijd wel iets van speelgoed van Vtech tussen. Sporen bouwen en met de Toet Toet auto’s spelen worden ze maar niet beu. Maar ook met de andere producten spelen ze geregeld. Ik zou graag een top 10 maken van onze favorieten van Vtech en jij… Jij mag nadien jouw TOP 3 doorgeven en jij kan dan 1 item van dat wenslijstje winnen. Als dat niet leuk is? 

Speelgoed van VTech

Waarom ik fan ben van speelgoed van Vtech? Omdat het stevig is, uitdagend en je kan het vaak uitbreiden of voor bepaalde items sparen. Vind ik alles leuk? Nee, er zijn sommige dingen die ik zelf niet vind passen bij mijn kinderen, maar dat is met alle merken. Ik heb de privilege  om met hen samen te werken en ik ken ondertussen de mensen achter Vtech speelgoed een beetje en geloof mij als ik zeg dat het ontzettend lieve, leuke personen zijn die klaarstaan voor alle vragen en problemen. Ook heb ik met hen al vaak voor een goed doel samengewerkt en zijn ze mijn trouwe partner als het op gebied van schenken aankomt. Ik kan ze dus alleen maar prijzen. Deze keer geen houten speelgoed, maar jawel, schreeuwerig (je kan het afzetten) gekleurd speelgoed 😉  Maar wel ontzettend leuk speelgoed.

Onze TOP 10 speelgoed van Vtech momenteel

1. Toet Toet Auto Sets

Ik kan er niets aan doen, maar onze kinderen blijven gewoon fan van alles wat met deze sets te maken heeft. Ze kunnen heel de woonkamer volbouwen op 1001 manieren. Het blijft gewoon leuk. Voor Lex en vince staat de brandweerkazerne klaar als cadeautje! Ze krijgen hem dus binnenkort zelf. De politietoren is ook nieuw en een toppertje. Mijn kids zijn fan van alles wat met politie, ambulance en brandweer te maken heeft.

speelgoed van VTech - unicorns & fairytales

 

2. Grill & Leer Barbecue en de Schep & Leer IJscokar

Deze barbecue daagt jouw kinderen uit tot rollenspel. Ze vinden het geweldig om zelf vlees te bakken, net zoals papa aan de barbecue. Zowel voor binnen als voor buiten, want tijdend de zomer zet je deze grill -en leer barbecue gewoon mee buiten. Laat je kinderen dan het vlees maar bakken. Smakelijk! Met de ijscokar scheppen ze zelf hun ijsjes.

lees ook: Verkleedkleding kinderen & waarom rollenspelen goed is voor de ontwikkeling

speelgoed van VTech - unicorns & fairytales

 

3. KidiTalkies

Vroeger vonden we dit al leuk, maar dit gegeven blijft gewoon. Met elkaar praten op afstand. Voor kinderen echt wel een topper. Ideaal tijdens spelletjes buiten en in huis. Je kan deze KidiTalkie ook gebruiken om je kind te melden dat het etenstijd is bijvoorbeeld 😉 Neem ze eens mee op een boswandeling, het zal plots veel leuker worden 😉

Lees ook: Leuke bos – en buitenactiviteiten die je kan doen tijdens de week van het bos (en op andere dagen)

speelgoed van VTech - unicorns & fairytales

 

4. DigiArt

Hier is vooral ook Lex gek op. Met het tekenbord (en ook het Magisch Bureau) leren kinderen stappen volgen, kleuren en veel meer. Vooral ook de lichtjes en de opdrachten.

speelgoed van VTech - unicorns & fairytales

 

5. Code mijn RoboDino

Voor alle Dino fans is dit zeker een topper. Kleine kinderen kunnen hun roboDino kunstjes laten doen door ze te programmeren. Dit zijn al kleine beginselen van het programmeren en coderen met kinderen!

speelgoed van VTech - unicorns & fairytales

6. StoriKid

Gloednieuw! Met deze StoriKid kan je projecties maken op het plafond en luisteren naar  bekende sprookjes, mythes, legendes en fabels. Ook kan je zelf iets inspreken voor je kinderen. Wanneer papa of mama bijvoorbeeld voor een periode weg zijn (zakenreis of vakantie) kan het wel fijn zijn voor je kind om jouw stem te horen. Je kan zelf een opname van 10 minuten maken. Het werkt ook met een timer en valt automatisch uit nadien. Ideaal voor het slapengaan en voor kindjes die hier makkelijk in slaap door vallen.

 

speelgoed van VTech - unicorns & fairytales

 

7. MagiBook 3D

Wij hebben de gewone MagiBook en nu is er dus ook de 3D Magibook waarbij je geanimeerde projecties kunt zien op het schermpje. Dit vind ik zelf iets heel leuks en leerrijke. De verschillende boekjes moet je installeren op je MagiBook en dan kunnen de kinderen met de magische pen allerlei spelletjes spelen, educatieve uitdagingen aangaan of verhaaltjes luisteren. Een toppertje!

speelgoed van VTech - unicorns & fairytales

8. Zoomizooz

Gloednieuw en ideaal voor verzamelaars. De ZoomiZooz zijn erg schattig en je blijft er gewoon aankomen. Op de bloggersbrunch kregen we deze nieuwtjes te zien en ik betrapte me erop dat ik heel de tijd zat te spelen met deze leukerds Je kan ze naar beneden laten glijden, rollen en tollen.

speelgoed van VTech - unicorns & fairytales

 

9. KidiCom Action Cam en KidiZoom Duo

Deze Action Cam is de vernieuwde versie en is gemaakt voor actieve kids die graag video’s opnemen of willen filmen in het water. Er is namelijk een waterdichte behuizing en de drijvende handgreep bij om foto’s en video’s te maken tijdens het zwemmen! Ze kunnen hun zelfgemaakte foto’s bewerken met verschillende affecten, kaders en filters en spelletjes spelen op de Action Cam. Het toestel schakelt zichzelf uit na een tijdje. Ideaal dus!

Ze zijn ook gek op de KidiZoom Duo. Ze filmen elkaar. Toen een vriendinnetje kwam spelen met Vince waren ze Vloggertje aan het spelen. Zo schattig om te zien…. Van alles maakten ze samen foto’s! En plezier dat ze hadden. Echt wel leuk om bijvoorbeeld mee op vakantie te nemen. Samen foto’s maken van hun favoriete dingen. In de auto kunnen ze zich amuseren met de spelletjes die op deze KidiZoom staan.

speelgoed van VTech - unicorns & fairytalesspeelgoed van VTech - unicorns & fairytales

 

10. Turbo Force Racers

Deze nieuwe racebaan is ook zeker een favoriet hier thuis en zeker als er vriendjes komen. Samen racen met hun armband en bijbehorende autootjes. Ieder heeft zijn eigen kleur en kunnen bediend worden met een armband. De auto’s kunnen dan worden opgeladen en dat duurt niet zo lang. Zo kunnen ze leuk spelen.

speelgoed van VTech - unicorns & fairytales

 

Win een item van jouw wenslijstje! 2 winnaars!!

Wil jij ook graag iets winnen van VTech speelgoed? Nou, jij mag op de volledige website jouw top 3 kiezen en in de comments laten weten hoe jouw wenslijstje eruit ziet. Wij trekken 2 winnaars die sowieso een item van hun top 3 winnen en gestuurd krijgen. Laat je dus maar lekker gaan want alles is mogelijk… Doe jij ook mee? 

Het zou heel lief en fijn zijn om dit artikel te delen en iemand te TAGGEN waarvan je denkt dat die ook wel wil meedoen! SHARE THE LOVE…

 

Op zoek naar deze items?

[bol_product_links block_id=”bol_5dc81809c4194_selected-products” products=”9200000087852230,9200000095090702,9200000107825887,9200000107825921,9200000107825865,9200000115180489,9200000112445428,9200000107825859,9200000093208543,9200000093208541,9200000107825925″ name=”vtech speelgoed” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”4″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

WINNAARS ZIJN KATRIEN EN NICOLE, ze hebben een mail gekregen. 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

108 Comments

 • Reply
  Ingrid
  20 november 2019 at 06:43

  ons VTech lijstje

  1 VTech Preschool DigiArt Magisch Tekenbord 3 in 1 – Digitaal Tekenbord
  2 VTech MagiBook Holo Starter Pack met 3D animaties
  3 VTech Preschool DigiArt Kleuren met Lichtjes – Digitaal Tekenbord

  • Reply
   Marieke
   27 november 2019 at 15:55

   Jaaa leuk,

   1. De camera,
   2. De racebaan.
   3. De barbecue grill

 • Reply
  Carine
  20 november 2019 at 06:50

  Voor onze kleindochter van 6 maanden zijn we volop op zoek naar nieuw, uitdagend (en een beetje educatief) speelgoed. We merken dat ze uitgekeken is op die eerste rammelaartjes en op ontdekking wil. Samen met mijn dochter zag ik ook al dat vtech zo’n leuk aanbod heeft!
  Volgende speelgoed spreekt ons alvast aan voor haar:
  – de ontdek en leer kubus
  – de avonturentafel
  – lanceer en leer ballenbaan

 • Reply
  Daan Moerland
  20 november 2019 at 06:51

  Wat een leuke actie zeg! Wat er bij jullie op het lijstje staat is hier ook favoriet. En wat je zegt vtech is goede kwaliteit en erg uitdagend. Onze top 3 is :
  🎁Vtech turbo force racers
  🎁Vtech kiddi secrets selfie music qwerty- digitaal dagboek
  🎁Vtech schep en leer ijscocar
  Ons meisje is pas een trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed, na de sint is ze ook nog eens jarig dus wen behoorlijk duur maandje voor ons😅 een item mogen winnen zou te gek zijn 🍀

  • Reply
   Stefanie
   20 november 2019 at 07:54

   Jolane is grote fan van VTech speelgoed en de mama ook. Zeer goed hanteerbaar, gemakkelijk te gebruiken en stevig. Ook erorm leerzaam en goed voor de zelfredzaamheid. Onze top 3.

   1. VTech toet toet auto ruimtestation
   2. Magibook 3D
   3. VTech preschool Digiart

   Wij kruisen onze vingertjes om 1 van deze te winnen.

 • Reply
  Kim padberg
  20 november 2019 at 06:58

  Oeh dat is natuurlijk erg verleidelijk.
  Onze dochter heeft iets met foto’s. Dus ik ga voor 1. De kidizoom
  2 de action camera
  3 de walkietalkies

  • Reply
   Yvonne Kolk
   20 november 2019 at 11:36

   Wauw! Een super kans, ik doe graag mee voor mn 3tal 🥰 Zijn dol op vtech speelgoed.

   🎁 Kiditalkies
   🎁 Turbo Force racers
   🎁 Storikid blauw

   Leuke 5 december verrassingen of voor hun verjaardagen in januari 🎉

 • Reply
  Chantal
  20 november 2019 at 07:04

  Wij zijn ook fan van V Tech!
  Met alleen maar dochters zijn dit onze favorietjes:

  MagiBook 3D
  Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn
  Kidi Super Star LightShow roze

 • Reply
  Carmen Keersmaekers
  20 november 2019 at 07:09

  Hoe leuk!

  Ons lijstje

  1. Kiddizoom duo
  2. Kiditalkies
  3. magibook

  Dank u wel

 • Reply
  Mariana Casto
  20 november 2019 at 07:10

  Vtech is zo fijn, kwalitatief en leerrijk speelgoed.
  Onze top 3:

  VTech Kidizoom Action Cam
  VTech Turbo Force Racers Super Racetrack Set – Racebaan
  VTech Frozen 2 KidiMagic – Interactieve Wekker

  Nikita T Syen Caroline Bartholomevis Eline Cockx Marthe Hulsmans kijk eens wat een leuke wedstrijd 😘

 • Reply
  elisabeth maria martina
  20 november 2019 at 07:13

  1. VTech MagiBook Holo Starter Pack met 3D animaties
  2.VTech Storio Max Blauw – Kindertablet
  3.KidiDoggy

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleinkinderen maar met dit prachtige exemplaar, de schoentjes staan al klaar #duimenmaar

 • Reply
  Iris Van Dingenen
  20 november 2019 at 07:13

  Ons oudste zoontje is echt bezeten van auto’s. Mijn persoonlijke top 3 start dus met de toetoet auto’s gevolgd door zoomizooz en de robodino

  • Reply
   Joanne
   20 november 2019 at 07:42

   Wat een toffe actie! Vtech heeft echt fantastisch speelgoed. Een top drie is nog niet zo makkelijk maar dan ga ik met twee meiden toch voor
   🎁 Mila de Magische Make up eenhoorn
   🎁 Little Love en haar puppy vriendje
   🎁 Little Love praat met mij
   En nu duim ik heel hard!

 • Reply
  Lieselot Verbeke
  20 november 2019 at 07:16

  Mories is een hevig en gevoelig baasje dat dol is op vtech speelgoed. Hij knipte en kleefde dan ook heel wat op zijn Sint-brief!
  1. De kiditalk (Mories is soms wel es bang alleen in een kamer, en hiermee kunnen we dit vast oplossen én dolle avonturen beleven op de koop toe!)
  2. De action cam! (Als aanvulling op zijn kidizoom die hij vaak meesleurt)
  3. De turbo-racers (No comment, boys and cars 🙂 haha!) 😉

  In West-Vlaanderen zouden we zeggen ‘stifstrafmerci’ (*super hard bedankt 🙏)

  • Reply
   Marcia Kan
   20 november 2019 at 22:28

   Oh wij zijn groot fan van dit merk! Het verlanglijstje:
   1. Kidisecrets Selfie Music
   2. Storio Max XL 2.0
   3. Kidi Light Music Party

 • Reply
  Anna wienen
  20 november 2019 at 07:18

  1. Kidizoom
  2. Vtech Mijn magisch bureau
  2. Frozen II Kidiwatch

 • Reply
  Leonie Jagt
  20 november 2019 at 07:21

  Wat een leuke actie! Ons meisje van 2,5 is dol op uitdagend en leerzaam speelgoed. Ik heb dan ook voor de volgende 3 dingen gekozen:

  1 – Magibook 3D roze
  2 – Codi mijn RoboDino
  3 – Frozen 2 tablet

  En nu maar duimen!

 • Reply
  Carolien Schutte
  20 november 2019 at 07:25

  Wauw wat een super gave winactie dit is de top 3 van mijn zoon met op
  1 de KidiCom Action Cam en KidiZoom Duo
  2 KidiTalkie
  3 Cars 3 – Kidizoom Bliksem McQueen Cam-watch
  En nu heel hard duimen draaien in de hoop dat mijn zoon verrast word door jullie met 1 van deze prachtige cadeaus hij is zelf 27 december Jarig dus voor ons een nog duurdere maand zo met sinterklaas de kerstman en zijn verjaardag maar kans te maken om een groter cadeau winnen is altijd leuk

  • Reply
   Annemie
   20 november 2019 at 16:47

   We hebben 3 kindjes, met elk hun voorkeuren 😉
   Onze top 3:
   – de kiditalkies
   – de turbo force racers
   – digiart tekenbord

 • Reply
  Marian zw
  20 november 2019 at 07:29

  Wat gaaf dat je zo’n moi cadeau mag weggeven
  Op 1 Staat bij ons de Action Cam, want zoonlief wil Youtuber worden
  Op 2 de Turbo race baan
  En op 3 de Walkie Talkies

 • Reply
  Denise hendrikse-groffen
  20 november 2019 at 07:30

  Wauw hoe leuk!! 😍😍 Vtech is hier al jaren favoriet, het begon bij het babyspeelgoed waar onze meiden heerlijk mee konden spelen en ontdekken en nu ze groter zijn is er ook weer zoveel leuks!
  Dit is onze top 3 en wat zouden Faye en Noa daar onwijs blij mee zijn! ❤

  – Frozen 2 kidisecrets, want nu de film eindelijk in de bioscoop komt, vinden ze alles van Frozen weer te leuk!
  – roze kidizoom camera, zo kan ons meisje overal mooie foto’s van maken
  – Suzy en haar Puppyvriendje, want nu we sinds een aantal maanden de hulphond voor Faye in huis hebben, zou Noa ook helemaal blij zijn met haar eigen puppy! ❤

 • Reply
  Van Tichelt Sophie
  20 november 2019 at 07:33

  Wij zijn ook fan van VTech. Het is leuk speelgoed maar ook leerrijk! We doen dan ook graag mee om ons verzameling VTech nog uit te breiden.
  1. KidiTalkies (ideaal op buiten mee te spelen in het bos)
  2. Grill & Leer Barbecue (de ijscokar hebben we al, dan kunnen ze een zomerfeestje organiseren)
  3. Magibook 3D

 • Reply
  Hannelore
  20 november 2019 at 07:50

  Onze kids zijn ook grote fan van Vtech. Ikzelf vind het ook fantastisch om hun leerrijk speelgoed cadeau te doen. Op onze wenslijst staat:
  1. DigiArt : ik heb 2 creatieve kids rondlopen die verzot zijn op tekenen, kleuren en knutselen.
  2. Mijn magisch bureau
  3. Kidi Talkies: we trekken er graag op uit in het bos, met onze laarsjes en een plastieke zak waarin ze vanalles kunnen verzamelen. Hoe fijn zou het zijn om dan ook gebruik te kunnen maken van de Kidi Talkies.
  We duimen!
  Bedankt voor de leuke blogs!

 • Reply
  Evake87
  20 november 2019 at 08:01

  Vic is ondertussen serieus uitgekeken op zijn eerste speelgoed en zit momenteel in de vtech autos fase.

  Vtech is zo’n geweldig speelgoed dat we hier graag op uitbreiden met:

  DigiArt Kleuren met Lichtjes – Digitaal Tekenbord
  Grill en bbq set
  Vtech -preschool-storikid

 • Reply
  Nency
  20 november 2019 at 08:30

  Kiddizoom
  Actioncamera
  Magibook

 • Reply
  Sheila hoekstra
  20 november 2019 at 08:33

  Wat een superleuke actie. Mijn zoontje’s top 3 is:

  1 kiddizoom touch 5.0
  2 Kiddicom action cam HD
  3 VTech Kidizoom Smartwatch Connect DX bleue

  Wat zou het tof zijn om iets uit zijn top 3 te ontvangen! We duimen 🙂

 • Reply
  Nathalie
  20 november 2019 at 08:56

  Moeilijke keuze om te maken.. zoveel leuk speelgoed!
  Met deze top 3 gaan we er zeker eentje heel tevreden maken 😁
  Magi book
  Schep en leer ijscokar
  Tante jet theeset

 • Reply
  Anja Remmits
  20 november 2019 at 08:59

  Ons lijstje bestaat uit; de dinosaurus, de kiddizoom camera en de toettoet auto’s. Deze heeft onze zoon in ieder geval mee uitgeknipt en op zijn verlanglijstje geplakt. Dus 3 items kiezen van vtech was een makkie.
  Sinterklaas heedt in ieder geval al de piet politie toettoet en de bram brandweer toettoet in de zak gedaan.

 • Reply
  Wenda
  20 november 2019 at 09:01

  Wat een gave actie. Mijn zoontje’s top 3 is:

  1- code mijn robodino
  2- grill en leer barbecue
  3- zoomizooz

  We gaan duimen!

 • Reply
  Miekske Dingens
  20 november 2019 at 09:10

  Wat een lieve actie! Bij ons is het lijstje deels gebasseerd op dat van jullie:
  1. Kidizoom duo blauw
  2. DigiArt
  3. RoboDino

 • Reply
  Cindy Framke
  20 november 2019 at 10:04

  Wauw wat een te gekke actie! Wij zijn groot fan van VTech al sinds onze oudste dochter nog klein was. Ze is inmiddels 9. Ik doe heel graag mee met deze actie
  Onze top 3 is:
  1. Schep & Leer ijscokar
  2. Kidizoom Duo
  3. Robodino

 • Reply
  delaplace isa
  20 november 2019 at 10:05

  oh leuk , zelf een Sint-lijstje maken!
  op 1 de de grill en leer bbq, vrolijke kleuren en helemaal zoals de echte bbq, het is ook super dat er zoveel educatieve spelletjes inzitten!
  op 2 de kiditalkies, het is nog een beetje vroeg voor een eigen smartphone maar deze zouden ze super vinden!! berichtje versturen , spelletjes spelen, en hun stemmen vervormen, ja deze vinden ze zeker leuk!
  3.de digi-art : af en toe ook ns lekker rustig tekenen en kleuren, met wat lichtjes en muziekjes lijkt me ideaal!!

 • Reply
  Jeroen de Jong
  20 november 2019 at 10:16

  Wat een leuke actie! Wij zijn altijd erg tevreden over Vtech omdat het uitdagend speelleermateriaal is voor onze 2 kids!
  1. Op één komt zeker de ijscocar!! Ooo wat is onze Lucas dol op ijsjes! En als hij geen echte krijgt doet hij met of zijn speelgoed een ijsje is. Wat zou hij blij zijn met deze ijscokar!
  2. Onze jongens hebben 3 ToetToet autootjes en de garage! Ze zijn daar dol op. De leuke liedjes en teksten! Dit zouden we graag uitbreiden met een mooie set..
  3. Codi is genomineerd voor speelgoed van het jaar dus zal wel erg leuk en leerzaam zijn!!
  Wij duimen!!

 • Reply
  Nathalie
  20 november 2019 at 10:38

  Toffe actie!

  Voor mijn beide kindjes heeft VTech hele leuke dingen.

  Op nummer 1 staat hier de VTech action cam. Voor mijn zoontje. Meneertje kan dan met zijn vriendinnetjes lekker filmen. En van de zomer zelfs onder water.

  Op nummer 2 staat Mijn magisch bureau (roze).
  Voor mijn dochter. Leren en creatief bezig zijn in 1.

  Op 3 staat Kidi LightShow party.
  Die zou voor hun beide zijn. Samen een feestje maken.

 • Reply
  Katrien Janssen
  20 november 2019 at 10:59

  hallo ! Wij zijn aan de slag gegaan om drie items te kiezen uit dat mooi aanbod van Vtech en dit is het geworden:
  1. Vtech Action Cam Nachtwacht: wegens alledrie zot op youtube-filmkes en op Nachtwacht.
  2. VTech KidiFluffies Dalmatiër: behoeft geen commentaar, zeker? 🙂
  3. VTech PAW Patrol Marshall Letterpret Reddingspup: gezien PP hier een echte hit is bij het kleinste sprot, dat momenteel leert lezen

  Groetjes

  K

 • Reply
  Elke
  20 november 2019 at 11:20

  Vtech is ook bij ons een echte topper!
  Onze favorieten zijn:
  – Kidicom action cam
  – Turbo Force Racers
  – Digi Art Magisch tekenbord 3 in 1
  We duimen voor een leuke verrassing 😉

 • Reply
  Geesje Remmits
  20 november 2019 at 11:36

  Wauw, wat lief. En wat een mooie actie.
  Hier staan de toet toet auto’s op het verlanglijstje. De kidizoom, dan heeft hij zijn eigen toestel om foto’s te maken. Dan pakt hij niet meer de onze😉 en de robodino lijkt mij ook helemaal geweldig.

 • Reply
  Chantal Obbink
  20 november 2019 at 11:39

  Wauw wat een gave actie. Wij zijn fan van VTECH en hebben er veel van in huis. Altijd een succes. Met name de Toet Toet serie en de zoef zoef wordt op het moment veel mee gespeeld. Ook met tante jet theeset is het altijd een feestje. En magibook blijft zo tof met nieuwe aanvullingen.

  Onze favorieten en op ons verlanglijstje staan:
  1) storikid
  2) kidizoom
  3) kidi talkies

  Zou fantastisch zijn iets te mogen winnen.

 • Reply
  Gert Wijnands
  20 november 2019 at 11:42

  Ook deze vader doet graag een poging voor zn kids:

  1. Kiditalkies(vind ik zelf stiekem ook nog erg leuk haha)
  2. kidimagic colorshow
  3. Kidisecrets selfie music roze

 • Reply
  Samyn K.
  20 november 2019 at 11:55

  Geweldig leuk! Iets waar onze dochter zich ongetwijfeld uren mee kan amuseren. Duimen maar dat we een V-tech speeltje uit onze top 3 in de wacht mogen slepen!

  1. DigiArt
  2. Code mijn RoboDino
  3. MagiBook 3D

 • Reply
  Lieselot Vanoverberghe
  20 november 2019 at 12:10

  Ons wensenlijstje:
  1. Digiart
  2. toetoet autosets
  3. kidizoom

 • Reply
  Michelle de Kroon
  20 november 2019 at 13:05

  ❤️Je gaat een paar kinderen de decembermaand van hun leven geven! Duimen dat er iets voor onze snotneuzen tussen zit! Wauw de site staat écht vol met zoveel leuks!
  1. De ijscokar
  2. ToetToet auto set
  3. Vrolijke vriendjes piraten boot

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  20 november 2019 at 13:13

  Waauw, wat een fantastische prijs zeg! Het wenslijstje hier ziet er als volgt uit:
  1 KidiZoom Duo
  2 Turbo Force Racers
  3 KidiTalkies

 • Reply
  Simone
  20 november 2019 at 13:19

  Wauw wat een gave winactie!
  Top 3:
  1. KidiCom Action Cam en KidiZoom Duo Roze
  2. Magibook 3D
  3. Leer IJscokar

 • Reply
  Jore
  20 november 2019 at 13:22

  Wauw toffe dingen bij Vtech. Mijn favorieten: Toet Toet Auto’s – Super Stuntpark, ZoomiZooz – Klim & Verken Boomhuis en het Brul & Speel Karaokevriendje. Mijn zoon van 2 en dochter van 6 maand zouden hier nog veel plezier aan beleven!
  Verder een hele mooie blog trouwens, leuk om inspiratie op te doen.

 • Reply
  Kris10
  20 november 2019 at 13:44

  Nichtje Elise droomt van een microfoon, zoon Felix van een kidizoom fototoestel en een magibook.

  • Reply
   Roy Huls
   20 november 2019 at 14:58

   Deze papa doet ook graag mee om deze december onze kinderen eens extra te verwennen met een mooi cadeau!!

   1. De leuke ijscokar om zelf ijsjes mee te maken en geven aan papa en mama.
   2. Storikid blauw
   3. Vrolijke vriendjes de gave piraten boot

 • Reply
  kathy
  20 november 2019 at 14:01

  Onze top 3 is
  1 KidiZoom Duo
  2 Zoomizooz
  3 KidiTalkies

 • Reply
  Sarah Sturtewagen
  20 november 2019 at 15:20

  1. MagiBook 3D
  2. Zoomizooz
  3. DigiArt

  Dit zou een heel leuk eindejaarscadeautje zijn!

 • Reply
  joeri moerman
  20 november 2019 at 16:26

  1 KidiTalkies
  2 KidiZoom Duo
  3 Zoomizooz

 • Reply
  Corriette van Zijl
  20 november 2019 at 16:43

  Het vtech lijstje van mijn zoontje:
  1 vtech rock en leer drumstel. Mijn man drumt & zodra ons zoontje een drumstel ziet roept hij hard en enthousiast: wauw!! Om vervolgens los te gaan op de trommels😉
  2 zoomizooz klim en verken boomhuis. Hij is erg gek van dieren en dingen ergens vanaf laten glijden, ideale speelset!
  3 mijn eerste 100 woordjes. Op dit moment is onze zoon net een papagaai, dit boekje zou super zijn om zijn ‘taalhonger’ wat te stillen.

  Liefs Corriëtte

 • Reply
  Mike Aerts
  20 november 2019 at 18:36

  DigiArt
  KidiCom Action Cam en KidiZoom Duo
  Turbo Force Racers

  leuke cadeautjes voor onze petekindjes! zeker aan deze leeftijd ook

 • Reply
  Cuypers Marita
  20 november 2019 at 18:55

  voor mijn kleinkinderen heb ik volgens lijstje gemaakt:
  1. Kidizoom duo (voorkeur voor de kleur blauw)
  2. Mijn Magisch Bureau
  3. Vrolijke Vriendjes – Magisch Diepzeepaleis

 • Reply
  Liesbeth Claessens
  20 november 2019 at 19:59

  Voor mijn klasje met 2,5- en 3-jarige kleuters… pret verzekerd!
  1 Codi mijn Robodino
  2 DigiArt – kleuren met lichtjes
  3 Zoomizooz

 • Reply
  Marian
  20 november 2019 at 20:18

  1. MagiBook activiteitenboek – Maak kennis met de wetenschap
  2. Kidizoom Pixi
  3. Turbo Force Racers – Super Racetrack

 • Reply
  Judith hamer
  20 november 2019 at 20:37

  Wat een leuke actie!!
  Hier het lijstje met het aller leukste Vtech speelgoed:

  🎁 bla bla blocks
  🎁 kidizoom
  🎁 magibook 3d

  Ik hou zo van vtech! Het leukste speelgoed wat er is!

 • Reply
  Mykidsmycity
  20 november 2019 at 20:58

  3 kindjes dus voor elk 1 item:
  Mijn eerste 100 woordjes
  Paw Patrol Marshall Letterpret reddingsploeg
  Kiditalkie

 • Reply
  Fleur claeys
  20 november 2019 at 21:03

  Wat een leuke actie! Wij hebben alvast de zoefzoef dieren en tuutuut auto’s; helemaal geweldig !!

  Nu heb k wel interesse in de robodino en digiart voor sem (4j)
  En de ijskar voor Anou (2j) 🤩

  Toitoi 🤞🏻

 • Reply
  Christine Claeys
  20 november 2019 at 21:37

  1:Grill & Leer Barbecue en de Schep & Leer IJscokar
  2: DigiArt
  3:KidiTalkies

  Prachtactie . Graag een kansje

 • Reply
  Kelly Aarts
  20 november 2019 at 23:01

  VTech speelgoed is zo leuk! Elk jaar zetten mijn meiden wel weer wat op hun lijstjes. Dit is onze top 3:

  🥇 Kidizoom duo
  🥈 Kiditalkies
  🥉 Little love, Maak Maartje beter

  En nu alleen nog maar duimen! 🤞🏻

 • Reply
  Kirsten van Heeren
  21 november 2019 at 04:45

  Super leuke ideeën voor de decembermaand! Onze top 3 komt aardig overeen!
  1. De ijskokar om zelf ijsjes mee te scheppen ❤️
  2. De politie toren van ToetToet auto’s
  3. De Robodino

 • Reply
  Nienke Minneboo
  21 november 2019 at 06:32

  Wat een leuk speelgoed heeft Vtech toch! Het verlanglijst van onze bijna 4 jarige dochter Fien is als volgt:
  1. Frozen II tablet
  2. Kidi lightshow party
  3. Mila mijn magische make-up eenhoorn

 • Reply
  Ingrid Langstraat
  21 november 2019 at 12:04

  Wat een mooie actie, Vtech heft altijd superleuk speelgoed dus ik doe graag mee om iets te winnen voor 1 van mijn 3 kinderen. We zetten de racebaan bovenaan, want die hebben de jongens al zooooo lang op hun lijstjes staan!

  1. VTech Turbo Force Racers Super Racetrack Set – Racebaan
  2. .VTech Storio Max Blauw – Kindertablet
  3. Vtech Kidizoom smartwatch roze

  Getagd, geliked en gedeeld op facebook, we duimen

 • Reply
  Annelies
  21 november 2019 at 13:06

  Vtech is altijd een hele grote hit bij ons! Hieronder ons lijstje
  🌸 vtech magibook
  🌸 vtech blablablocks boerderij
  🌸 vtech kidizoom

  Met de Sint , kerst en mijn dochtertje haar derde verjaardag int vooruitzicht zou het GEWELDIG zijn omtrent winnen!

 • Reply
  nele
  21 november 2019 at 13:30

  voor beide kindjes speelgoed waar ze ook actief en creatief mee kunnen zijn:
  Kidizoom Smartwatch DX2 blauw
  Kidi Super Star LightShow roze
  Kidizoom Duo 5.0 blauw

 • Reply
  Misty Dg
  21 november 2019 at 14:25

  1)Rock en leer drumstel voor mijn zoontje, Hij is dol op muziek maken, hierop zou hij zich wel mee kunnen uitleven.
  2) Kidi super star voor mijn dochter die graag zingt en danst
  3)Blub blub bad Avontureneiland om samen in bad mee te spelen.

 • Reply
  Els Black
  21 november 2019 at 15:45

  1) Paw patrol reddingsracer
  2) Star wars stormtrooper cam-watch
  3) Turbo force racers – super racetrack
  en nu maar duimen

 • Reply
  Marian B
  21 november 2019 at 16:25

  Wat leuk! Hier ga je twee mensen en hun kind(eren) erg blij mee maken. VTech heeft inderdaad erg leuke dingen. Ik heb een zoon en dochter daarom een ietwat gevarieerd lijstje.
  1. Turbo Force Racers – Super Racetrack
  2. Storikid (roze)
  3 kidi talkies

 • Reply
  Helena
  21 november 2019 at 18:48

  VTech Kidizoom Action Cam HD
  VTech Kidizoom Duo 5.0 blauw
  Turbo Force Racers

 • Reply
  glenn herssens
  21 november 2019 at 18:56

  Heel leuk lijstje !
  Ik denk dat ons dochtertje het meeste plezier zou beleven aan de volgende 😀
  Vtech turbo force racers
  Vtech kiddi secrets selfie music qwerty- digitaal dagboek
  Vtech schep en leer ijscocar

  Groetjes 😀

 • Reply
  Goele H
  21 november 2019 at 22:34

  Turbo Force Racers – Super Racetrack
  Schep & Leer IJscokar
  Storio MAX XL 2.0

  Dit is de top drie van mijn 2 jongens en meisje,ze hadden moeite met kiezen!

 • Reply
  Justine
  22 november 2019 at 10:45

  Ons lijstje:
  1) Vtech Storio max XL blauw
  2) Kiditalk
  3) Turbo Force Racers

  Superleuke give away!

 • Reply
  Tineke
  22 november 2019 at 22:08

  Wat tof zeg! Mijn dochter is gek op de Vrolijke vriendjes poppetjes, op nr 1. Staat dus het magisch lichtkasteel. Dit is echt net iets voor haar met alle knopjes, lichtjes, muziekjes, poppetjes en een poes. Het is dan wel zo eerlijk dat er op nr 2 iets voor mijn zoontje staat, Hij zou het vernieuwde magibook geweldig vinden. Op nr 3 staat een boekje voor het magibook. Ze zijn beide ook weg van Peppa pig, dus dit themaboekje zou hier goed in de smaak vallen.

 • Reply
  Jill
  24 november 2019 at 12:57

  Mijn zoontje zijn lijstje is het volgende :
  1 : Kidizoom duo
  2 : Smartwatch van v-tech (wel de roze 🙂 )
  3: turbo force racers

  Zou superleuk zijn om iets van zijn lijstje te winnen 🙂

 • Reply
  Ingrid
  24 november 2019 at 12:59

  Ik doe graag mee voor mijn kleinzoontjes!
  Ik denk dat hun lijstje er als volgt uit ziet :

  1) Kidizoom Duo
  2) Action Cam
  3) Turbo force racers

  Dit lijkt me echt een geweldige actie!

 • Reply
  Melissa Stubbe
  24 november 2019 at 13:02

  Mijn zoontje wordt bijna 4 jaar en op zijn lijstje voor de sint staat het volgende van V-tech :
  1) Preschool mijn magische bureau
  2) Kidizoom duo
  3) Frozen 2 Learning watch

 • Reply
  Stef Nagels
  24 november 2019 at 15:31

  Ons zoontje is gek van alles wat met Vtech te maken heeft, dit zijn telkens top producten! 😀 hier grijpt hij altijd opnieuw als eerste naar ..
  zijn wenslijstje dat zal beginnen met de Zoomizooz, dan de Toet toet auto’s, en de storikid zou hij ook geweldig vinden! 😀

 • Reply
  Andy E
  24 november 2019 at 21:47

  🎁Vtech turbo force racers
  🎁Preschool mijn magische bureau
  🎁Schep & Leer IJscokar

  Ik heb ze gewoon alle 3 iets laten kiezen, dus 3 top-1’s maken samen 1 top-3!

 • Reply
  nicole mommaerts
  25 november 2019 at 09:32

  Voorkeur van mijn kleinkindjes :
  – Code mijn RoboDino
  – MagiBook 3D
  – Toet Toet Auto Sets
  Alvast hartelijk dank voor deze leuke actie, heel de familie is momenteel aan het duimen op een goede afloop !

 • Reply
  damie lou
  25 november 2019 at 13:37

  V-Tech is echt super!!! Wij doen heel graag mee met deze mooie kans…
  1 – VTech Preschool DigiArt Magisch Tekenbord 3 in 1 – Digitaal Tekenbord
  2 – VTech Storio Max Blauw – Kindertablet
  3 – VTech Baby Avonturen Tafel – Interactieve Tafel

 • Reply
  Trotsema fati
  25 november 2019 at 13:53

  Wouw wij doen super super graag mee voor onze 4 kapoenen!
  🎁- VTech Storio Max Roze – Kindertablet
  🎁-VTech Bla-Bla-Blocks Speelhuis – Interactieve Blokken
  🎁- VTech Toet Toet Auto’s Centraal Station – Speelfigurenset
  Wij duimen hard mee!!

 • Reply
  Ine Fonteyn
  25 november 2019 at 23:20

  1.Kidizoom
  2.Ijscokar
  3.Turbo force racer

 • Reply
  Marleen VH
  25 november 2019 at 23:33

  – ZoomiZooz Klim & verken boomhuis
  – Schep & Leer Ijscokar
  – Zoef Zoef Dieren – Avonturenjungle

  Het zou héél leuk zijn om mijn kleinkindje te mogen verrassen dankzij jullie (en de Sint natuurlijk ;-)).

 • Reply
  Christel Kennis
  25 november 2019 at 23:34

  1. VTech Storio Max Blauw – Kindertablet
  2. VTech Preschool DigiArt Magisch Tekenbord 3 in 1 – Digitaal Tekenbord
  3 .Grill & Leer Barbecue en de Schep & Leer IJscokar

 • Reply
  Wendy Van Der Schueren
  25 november 2019 at 23:41

  Ik doe héél graag mee voor m’n kleine meid (5)! Wat zou ze een gat in de lucht springen als de Sint een van volgende cadeautjes zou komen brengen. Stiekem spring ik wellicht met haar mee, want het zijn toch wel leuke dingen die ze wil :-).

  Little Love – Bobby gaat in bad
  Storio MAX XL 2.0
  Little Love – Suzy & haar puppyvriendje

  Lieve Nathalie, sint en pieten: je zou er haar super hard mee plezieren! Het zal instant een lach op haar snoet toveren, en daar doen jullie het toch voor, niet?! We houden alvast al onze vingertjes (en teentjes ook als het moet) gekruist! Vele groetjes!

  • Reply
   Mendy
   26 november 2019 at 10:38

   Onze top 3 van vtech is de 1. ijscokar. Vooral mijn jongste van 2 vond deze bij zijn neefje wel heel leuk.
   Op nummer 2 het magibook 3d en voor mijn kleine man de digi art.

 • Reply
  Oa Will
  26 november 2019 at 09:15

  Die Sint toch, wat heeft hij toch mooie cadeautjes in zijn cadeautjeszak.
  Zou dit er ook in zitten?
  Mijn kleindochter zou bijna niet kunnen kiezen , zo mooi.
  Op het verlanglijstje staat:
  KIdicom Action Cam,
  KidiZoom Duo en
  Kidi Talkies
  Ik volg op Bloglovin en doe heel graag mee.
  Gaat ze zeggen: Dank u Sinterklaasje!

  • Reply
   Oma Will
   26 november 2019 at 21:41

   Sorry, ik heet Oma Will en niet OA Will

 • Reply
  Melissa
  26 november 2019 at 13:12

  1 VTech Kidizoom Smartwatch DX2 roze – Smart Watch
  2 Kidizoom Pixi
  3 VTech MagiBook Holo Starter Pack met 3D animaties
  Al van baby af aan kopen we vtech speelgoed want dat is geschikt van jong tot oud

 • Reply
  Lieke van Veen
  26 november 2019 at 16:02

  1. VTech Gril & Leer barbecue
  2. Cars 3 – Bliksem McQueen Pitstop
  3. Verhaaltjestijd Schaapje

  VTech heeft altijd leuk speelgoed. Ik heb al verschillende dingen voor mijn neefjes gekocht.

 • Reply
  Lynn Brekelmans
  26 november 2019 at 17:31

  Mijn top 3
  ♥ Zoomizooz
  ♥ Schep & Leer IJscokar
  ♥ Little Love en haar puppy vriendje

 • Reply
  Lesley S
  26 november 2019 at 19:05

  Zo!!! wat is dit gaaf!!!! en wat heb je een gaaf speelgoed voor de kids! Die toet toet auto’s; zoveel!! dat is echt een paradijs!! Ik snap dat jullie een top 10 hebben, want wow wat hebben ze toch veel leuks bij vtech.. wij hebben moeite om een top drie samen te stellen hoor. Ik heb daarom met onze vier kids de website even doorgelopen en een top 3 gemaakt van waar ze allemaal super blij zouden worden als dit in de zak van sinterklaas plotseling tevoorschijn komt 😀 Het leuke van Vtech is dat het heel lang leuk blijft voor verschillende leeftijden vind ik persoonlijk. Hier komt onze top 3 (in willekeurige volgorde):
  1. Vtech Kidizoom
  2. Turbo Force Racers – Super Racetrack
  3. Frozen II tablet

  Ze riepen bij alles mogen we dat vragen aan sinterklaas overigens maar hiervan werden ze allemaal heeeeeel enthousiast hahaha vandaar dat wij gaan duimen! groetjes!

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  26 november 2019 at 21:02

  Wat leuk! Onze zoon en dochter kan ik hier zeer blij mee maken.
  Voor beiden een eigen Storio Max xl en een koelkast magneet activity centre.

 • Reply
  Iris Bakker
  26 november 2019 at 21:47

  Wat een gave actie! Mijn verlanglijstje:
  1 KidiZoom Duo
  2 Turbo Force Racers
  3 Toet Toet Auto’s – Disney Minnie’s Winkelparadijs

 • Reply
  ann-sophie
  26 november 2019 at 21:48

  hier zijn onze 4 kapoenen altijd fan geweest van vtech. ook dit jaar staat hun sintlijstje vol met vtech. wat zou het dus fantastisch zijn hen met deze schitterende prijzen te kunnen verrassen. het lijstje ziet er als.volgt uit:
  1. VTech Kidizoom Action Cam HD (met stip op 1)
  2. VTech Kidizoom Touch 5.0 – Speelgoedcamera
  3. VTech Kidizoom KidiTalkie – Walky Talky

 • Reply
  Lisette
  26 november 2019 at 22:05

  Voor onze 2 meisjes van 1 en 2 jaar:
  – Digiart
  – RoboDino
  – Storikid

  Lijkt wel op de volgorde van jullie lijstje 😉

 • Reply
  Marjanne Tulp
  26 november 2019 at 22:05

  Wat een leuke winactie!
  Hier favoriet
  Kidikom
  Kidizoom
  Storiomax

 • Reply
  Griet
  26 november 2019 at 22:52

  Geweldig leuke winactie!
  Mijn top 3:
  1) KidiZoom Duo
  2) Code mijn RoboDino
  3) KidiTalkies

 • Reply
  Bodil
  27 november 2019 at 09:37

  Oh wauw! Gewoon wauw!
  Zoveel geweldig speelgoed van VTech, maar toch is een top 3 zo gemaakt!

  1. ZoomiZoos
  2. Zoef Zoef Dieren Avonturenpad
  3. Zoef Zoef Dieren Avonturenjungle

  Zoals je kan zien zijn we dol op de VTech dieren!

 • Reply
  Vanessa
  27 november 2019 at 10:25

  vtech grill en leer barbecue
  vtecht schep en leer ijscokar
  VTech Bla-Bla-Blocks Speelhuis

  Grote fans hier van Vtech, erg leuk en stevig speelgoed!

 • Reply
  Tania Vermeersch
  27 november 2019 at 11:21

  Onze favoriet is nog steeds de speel en leerlocomotief. Dit was het eerste cadeau dat Lou kreeg van de Sint en nu 3 jaar later speelt hij er nog steeds mee.
  Dit jaar staan op zijn verlanglijstje :
  1. Toet Toet auto brandweerkazerne
  2. Kleuren met lichtjes
  3. Auto’s en diertjes van Zoef Zoef

 • Reply
  De Vos Dette
  27 november 2019 at 20:20

  mijn favo lijstje voor onze kleinkinderen Lou en Odiel
  1. KidiTalkies
  2. StoriKid
  3. KidiCom Action Cam en KidiZoom Duo
  Het zou zeer leuk zijn mochten wij iets van hun keuze ontvangen…
  vanavond zetten ze hun schoentje thuis en volgende week hier bij oma en opa
  Lou maakte alvast een lekker tasje thee voor de Sint 🙂
  groetjes, oma Dette

 • Reply
  Elisa Van Loock
  27 november 2019 at 20:48

  Hier ziet het favoriete lijstje er zo uit:
  1. KidiCom Action Cam HD
  2. MagiBook 3D
  3. KidiTalkies

  Allemaal superleuk speelgoed, het was moeilijk kiezen!

 • Reply
  Caroline Van Asbroeck
  27 november 2019 at 21:00

  Ook hier zijn we allemaal fan van Vtech. Samen met de kids zijn we tot volgend verlangslijstje gekomen:
  1. Little Love – Dieren Knuffelpop Konijn
  2. StoriKid
  3. Spetterpret Pinguïn

 • Reply
  miranda wils
  27 november 2019 at 21:23

  Wat leuk😍😍😍 doe graag mee voor mn bijna jarige jetje ❤️❤️❤️
  1- Codi mijn robodino
  2- Vtech Kidisecrets selfie
  3- Schep & Leer ijscokar

 • Reply
  Els Wanders
  27 november 2019 at 22:44

  Onze top 3:
  1: Storio Max XL in kleur roze, deze staat zeker op 1 voor Lisa, ze wil heel graag een tablet
  2: digiart kleuren met lichtjes – tekenbord, voor Niek, leuk en leerzaam om de kleuren te leren.
  3: kidietalkie – Walky talky, lijkt me erg leuk voor zowel Lisa als Niek.

 • Reply
  GRYSON WIM
  28 november 2019 at 11:56

  Voor mijn allereerste kleindochtertje Fleur, die begin volgen jaar een broertje erbij krijgt, zou ik graag één item van mijn top 3 onder de kerstboom leggen. Op 1, Zoomizooz, op 2, DigiArt en op 3, Magibook 3D. Fleurtje gaat sinds begin november naar school.

 • Reply
  ANNEKE VANTORRE
  28 november 2019 at 12:35

  Dag beste mensen. Mijn vriend betekent veel voor mij. Hij probeert altijd voor iedereen goed te doen; zowel voor mij, mijn kinderen, zijn kinderen en zijn kleinkindje. Ik weet dat hij “over the moon” zou zijn moest ik zo’n prachtig speelgoed kunnen geven aan zijn kleine prinses. Mijn lijstje : Code Mijn RoboDino, zoomizooz en op 3 StoriKid. Hopelijk kan ik hiermee 3 vliegen in één klap slaan : mijn schat blij, mama en papa blij en de kleine prinses blij !

Leave a Reply