Unicorns & Fairytales
AIRWORLD inflatable park - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops My life Op stap pretparken uitstappen binnen

Verjaardagsfeest in Airworld Indoor Funpark in Bornem

We gingen Lex zijn verjaardagsfeest vieren in Airworld Indoor Funpark in Bornem. Aangezien we elk jaar enkele kindjes uitnodigen en hij en zijn vriendjes nogal actief zijn, leek het ons een heel leuk idee om te gaan springen. Want ja, hier kunnen ze springen, springen en nog eens springen… en lopen en lachen en spelen!

Mega veel luchtkastelen

Airworld Indoor Funpark is eigenlijk een heel groot springkussen. Really. Helemaal op maat gemaakt en dus uniek. Zowel groot als klein mag op het inflatable park. Voor de allerkleinsten is een aparte zone voorzien, waar ze zich kunnen uitleven. Vanaf 6 jaar mogen ze gewoon gaan en springen waar ze willen. Tot en met 6 jaar mogen ze ook op de houten boot spelen. Daar kunnen kinderen op klimmen en klauteren en er is een ballenbad. Uiteraard testte ik het inflatable park zelf uit. Hoe leuk is het!? Echt waar, plezier voor klein én groot, ik beloof het u! Je vindt er een obstakelbaan van wel 65 m lang, er zijn klimmuren, een spel, basejumps op een valkussen en glijden langs banen. Er wordt bovendien ook muziek gespeeld. Een dansje kan je dus ook doen in Airworld. 

Een fijne plek voor de grote mensen

Laat je kinderen gewoon los in Airworld en relax in één van de twee zones waar je kan gaan zitten. Het ene is al wat drukker dan de andere omdat je dan dicht bij het inflatable park zit. Wij zaten met de kindjes aan een grote tafel achteraan. Lekker rustig. Het interieur is ook leuk en overal staan gezelschapsspelletjes en je kan zelfs een soort Kubb spelen. Ideaal om even uit te rusten als je geen zin hebt. Voor ieder wat wils. Onze kinderen gingen spelen en kwamen af en toe rusten en een spel spelen.

VR-spelletjes in AIRWORLD

Je kan ook VR-spelletjes boeken. In een professioneel kader krijgen kinderen uitleg en kunnen ze met maximum 4 tegelijk spelen. Superleuk. Lex vond dit dé max. Ze gingen sneeuwballen schieten, koken, dansen en speelden Angry Birds. Ik kan het iedereen aanraden. Ze waren dolenthousiast. Omdat de kindjes redelijk klein waren (net 6) bleef er iemand van Airworld zelf bij om te ondersteunen. 

AIRWORLD inflatable park - unicorns & fairytales

Verjaardagsfeest in Airworld 

Zoek je een uniek verjaardagsfeest voor kinderen? Dan raad ik Airworld zeker en vast aan. Je kan kiezen uit verschillende formules. Wij kozen twee uurtjes springen, pizza’s eten en dan nog een VR-spel. De kinderen vielen gewoon in slaap tijdens de rit naar huis. Ik kan dus beamen dat het een geweldig verjaardagsfeest was! 

Nog meer leuke verjaardagsfeesten? 

Een Super Mario Bros verjaardagsfeest organiseren!

Hulpdiensten verjaardagsfeestje: Vince werd 7

Zelf een verjaardagstaart in (kerst)thema maken: tips en ideetjes.

Een verjaardagsfeest voor kinderen organiseren: tips en ideetjes

Wij hadden een astronautenfeestje! Zo organiseer je een verjaardagsfeest met als thema ruimte!

 

Ga naar de website van Airworld , het leukste inflateble park, voor meer info! 

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply