Unicorns & Fairytales
kamperen in de natuur - unicorns & fairytales
Buiten spelen My life Spelen Travel uitstappen

Oergezellig spelen & kamperen in de natuur met kinderen

Wij gingen een weekend kamperen in de natuur met onze kinderen. We verbleven in een glamping tent en boekten via dit Geardropper. Ideaal als je wel de belevenis wil van kamperen, maar een iets ruimer gevoel wil hebben. Want deze Bell-tenten zijn namelijk echt groot. We kozen camping Oergezellig. Niet alleen vanwege de naam, maar de beschrijving van deze camping trok ons wel aan. Vooral spelen in de natuur staat hier centraal. 

Spelen in de natuur

Op Camping Oergezellig kunnen kinderen spelen in de natuur. Er is namelijk echt geïnvesteerd in een speelplek waar de kinderen kunnen kliederen in het zand en spelen in de modder. Ze kunnen zelf water oppompen ! Er is een speeltuig, een winkeltje met verkleedkledij, een trampoline enz… Overal liggen speeltjes, fietsjes… Ideaal als je kinderen hebt tot ongeveer 10 jaar. De camping is ook vrij klein waardoor kinderen niet zo snel kunnen verdwalen.  

Geardropper

Wil je in zo’n glamping tent verblijven op camping Oergezellig dan boek je via Geardropper. Zij zijn een organisatie die glampings en rondreizen organiseren. Ze kiezen er steeds kindvriendelijke campings uit zodat je er met je gezin kunt verblijven. Je kunt kiezen uit verschillende locaties in de BENELUX. Boeken gaat via hen en zij regelen alles. Je krijgt trouwens ook een voucher van Decathlon van 20 euro. Ideaal als je nog wat gerief om te kamperen nodig hebt. De tent is ruim genoeg om met 4 personen te kamperen (zelfs meer als je een veldbedje meeneemt). Er staat een koelbox, een tafeltje en stoeltjes. Meer heb je niet nodig… 

lees ook: Autovakantie met je kinderen? Hier zijn enkele handige tips!

kamperen in de natuur - unicorns & fairytales

camping oergezellig - unicorns & fairytales

Oergezellig!

Op anderhalf uurtje rijden van bij ons, ligt Stamproy, een gemeente in Nederlands Limburg. Daar vind je Camping Oergezellig. EN OF die camping OERGEZELLIG is! Je wordt er verwelkomt door een koppel en hun kinderen die je er ook in de dag ziet rondlopen. Supervriendelijk en ook de mensen die op de camping staan lijken helemaal ZEN. Wat wil je ook… Het is geen supergrote camping, maar eerder een kleine gezellige plek waar je met je gezin kunt vertoeven. In de buurt zijn vele plekjes te bezoeken, als je beslist om langer te blijven. Kamperen in de natuur was nog nooit zo gezellig. 

lees ook: 15 tips om een schoolvakantie te overleven!

kamperen in de natuur - unicorns & fairytales

Kliederen

Wij verbleven er toen het één van de warmste dagen dit jaar was. Heel de dag speelden onze kinderen in het zand en met het water. Ze maakten een grote rivier, schepten oevers, spoten elkaar nat. Ze werden het maar niet beu. En wij? Wij lazen rustig een boekje, probeerden de hitte te overleven en konden heerlijk ontspannen. Echt waar. Je hebt er ook een bibliotheek waar je boeken kunt uitlenen, meerdere picknickplekjes, vuurkorven en overal hangen vlaggetjes, staan gekleurde caravannetjes. Je wordt er gewoon vrolijk van! 

lees ook: Sensory Play? It’s easy peasy lemon squizy!

Voor meer info : 

GEARDROPPER 

Camping Oergezellig 

 

XOXO Nathalie 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply