Unicorns & Fairytales
victoria juwelen - unicorns & fairytales
cadeautips Fashion fashion mama kerst en nieuwjaar lifestyle musthaves moederdag My life valentijn

WEGGEEFWEEK // Win een juweel naar keuze bij Victoria

Ik leerde Victoria juwelen kennen enkele jaren geleden, toen een vriendin een juwelenavond organiseerde. Ik vond de juwelen meteen leuk. Ik kocht dan ook, samen met mijn mama, een mooie ring. Tot op heden is die nog steeds goed. Jammer genoeg is de ring van ons mama gestolen na een inbraak. Laat ons dus zeggen dat ook de inbrekers deze ring mooi vonden. Good job Victoria.

Victoria Juwelen

Ik vond het dan ook superfijn dat ik uitgenodigd werd twee jaar geleden op een persevent van Victoria juwelen. We kregen na afloop een mooi juweeltje en sinds de dag van vandaag behoort dat juweel tot mijn favorieten en draag ik het bijna dagelijks. Het mooie aan de juwelen is dat ze bestaan uit verschillende sets die je dus kunt combineren. Een ketting, bijpassende oorbellen, armbandje enz… Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik de collecties alleen maar mooier zie worden. Maar dat is mijn mening natuurlijk. Jij kan ze trouwens ook bekijken op hun website.

Het concept van Victoria

Nou, dit is niet zomaar een collectie, merk of webshop. Je kan enkel aan Victoria juwelen geraken als je een HomeParty organiseert waarbij een consulent uitleg komt geven en jij en je vriendinnen een leuke avond bezorgd. Ik ben al een aantal maal naar zo’n avond geweest en het is echt wel leuk. Jij kan je vriendinnen ontvangen met hapjes en drankjes en ondertussen juwelen shoppen. Het is nog eend dé ideale gelegenheid om een vriendinnenavond te doen. Jij krijgt ook zelf een cadeau trouwens! Tip van Flip (nee van Tinne eigenlijk): wanneer je hem organiseert voor de feestdagen, kan dit wel eens zorgen voor cadeau inspiratie!

Op hun website kan je een Homeparty aanvragen.

Mijn favorieten

Ik heb natuurlijk ook de nieuwe collectie van de Victoria juwelen mogen bewonderen. Ik had meteen enkele favorieten: de uitbreiding van het setje dat ik al had en enkele nieuwigheden namelijk een ketting met een libel aan en een mooie ring. Normaal draag ik geen ringen, maar ik vond hem zo mooi en het werd misschien wel eens tijd dat ik er begon te dragen. Dat geef toch altijd iets extra, zeker op een feestje. Ik ben alvast blij met mijn keuzes.

lees ook: 10 Cadeautips waar je mij een plezier mee doet!

 

Win een juweel ter waarde van 50 euro

Ik mag van Victoria een juweel (of juwelen) ter waarde van 50 euro wegschenken. Ga dus naar hun website en kies iets leuks uit. Dat is uniek want normaal kan je enkel aan juwelen geraken als je een homeparty organiseert. Ik ben alvast benieuwd naar jullie keuze!

Hoe kan je meedoen?

 1. Indien je wil, kan je mij volgen via Facebook of Instagram, zodat je van alles op de hoogte gehouden wordt
 2. Maak jouw keuze en laat het in de comments weten, of laat alvast weten dat je meedoet
 3. Tag iemand op Facebook al je wil…

Meedoen kan tot en met 21 december 2019

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

17 Comments

 • Reply
  Stephanie vandervorst
  14 december 2019 at 06:41

  Oh dit is een leuke wedstrijd waaraan ik zeker wil meedoen. Ik dacht gisteravond nog aan deze oorringen van Victoria 🙂
  https://www.victoria-benelux.com/nl-be/onze-juwelen/oorbellen-ion-plated-rose-wit-kristal-6

 • Reply
  Lien Coppens
  14 december 2019 at 07:21

  Oh hun nieuwe collectie is supermooi. Veel te lang geleden dat ik nog een kans kreeg om een juweeltje te kopen dus ik doe graag mee.
  Kan alleen nog niet goed kiezen. Zoveel mooie dingen…

 • Reply
  Nathalie
  14 december 2019 at 07:30

  Juwelen zijn altijd een topper!
  Met mijn job lag ik geen juwelen dragen, enkel korte oorbellen kunnen owv veiligheid en hygiëne. Daarom investeer ik graag en nieuwe stekertjes.

 • Reply
  Jacqueline van de Manakker
  14 december 2019 at 07:44

  Wow te gek ben dol op sieraden, dus de keuze was heel moeilijk, maar ik denk dat ik voor een mooie ketting zou gaan.
  https://www.victoria-benelux.com/nl-be/onze-juwelen/halsketting-rose-verguld-zilverkleur-kristalparels deze vind ik echt prachtig

 • Reply
  Sara J
  14 december 2019 at 07:45

  Mooie, feestelijke juweeltjes!
  Ik zou een ring kiezen, er zit er eentje tussen die lijkt op een ring van Diamanti Per Tutti maar dan betaalbaarder 😉
  https://www.victoria-benelux.com/nl-be/onze-juwelen/ring-staal-316-l-wit-kristal-4

 • Reply
  Evi Van Noten
  14 december 2019 at 08:10

  Oh wat een mooie actie! En nog eens een verwennerij voor mezelf, dit gebeurt veel te weinig. Ik doe graag mee, de keuze zal moeilijk zijn met al die mooie dingen!

 • Reply
  Kathy van herbruggen
  14 december 2019 at 12:48

  Super mooie collecties altijd. Ik ben verzot op armbandjes. Dus wil er altijd extra voor mijn collectie.

  • Reply
   Sanne Cludts
   17 december 2019 at 19:34

   Ik doe heel graag mee , wat een mooie collectie. Kiezen zal nog niet zo gemakkelijk worden !

 • Reply
  Ingrid De Hertogh
  14 december 2019 at 14:20

  Ik leerde Victoria juwelen dit jaar kennen door een homeparty bij mijn schoondochter en ze hebben inderdaad mooie stukken in hun collectie.
  Als ik mag kiezen dan ga ik voor :
  https://www.victoria-benelux.com/nl-be/onze-juwelen/halsketting-ip-pink-rond-roze-paars-kristal

 • Reply
  Patty
  14 december 2019 at 14:31

  Wat een leuke actie. Heb gisteren nog eens verwisseld van oorbellen. Deze komen ook van Victoria. Ben over de juwelen super tevreden. Maar na 2 jaar nog eens tijd om te vernieuwen.

 • Reply
  Marian B
  14 december 2019 at 16:53

  Er is zo veel moois! Ik zou graag een armband willen. Deze vind ik wel erg tof https://www.victoria-benelux.com/nl-be/onze-juwelen/armband-staal-316-l-leder-wit-kristal-karabijnslot-met-verlengstukje

 • Reply
  Diederik De Bruyn
  14 december 2019 at 23:11

  De girls & Pearls zou ik graag bij mijn vrouwtje zien 😉

 • Reply
  Laura Asscherickx
  14 december 2019 at 23:14

  iets uit de Fushia Fun collectie? Wauw!

 • Reply
  Evelien
  16 december 2019 at 06:01

  Voor mij deze graag! ACA69646

 • Reply
  Fleur
  16 december 2019 at 10:52

  Hoe leuk is dit! 😀 een jaartje geleden heb ik voor de eerste keer zo een home party mogen bijwonen samen met mijn mama, zalig was dat! Kiezen is verliezen dacht ik toen nog, dus mocht ik kiezen, zou ik graag de ring nemen die bij de armband van die avond hoort 😄 heel erg bedankt om dit te organiseren! X

 • Reply
  Lore
  17 december 2019 at 11:30

  Superleuk! Ik ben fan van Victoria, heb zelf al een paar keer zo’n juwelenavond gehouden, en heb dus ook al wat juweeltjes liggen. Ik vind telkens dingen naar mijn smaak, en zou nu ook zeker een leuke ring of toffe oorringen vinden. Ik doe dus graag mee!

 • Reply
  Mykidsmycity
  17 december 2019 at 16:03

  Ik heb weinig tot geen juwelen, maar ik ben helemaal weg van de ring CZ300. En met als voornemen om in 2020 meer voor mezelf te doen, zou dit een ideale start zijn!

Leave a Reply