Unicorns & Fairytales
MagiBook 3D Vtech - unicorns & Fairytales
Digitaal Educatief Educatief speelgoed educatieve activiteiten My life Spelen

WEGGEEFWEEK // Maak kennis met het MagiBook 3D van VTech

Het was al een succes: het Magibook , maar nu is er ook het Magibook 3D van Vtech. Een educatief activiteitenboek waar de kinderen met een magische pen op kunnen werken. Wedden dat ze helemaal in de ban gaan zijn? Het is tevens een leuk en educatief cadeau om te geven tijdens de feestdagen of met een verjaardag. Eigenlijk is het ook wel een leuk item om in de klas te hebben! Je ziet, vele mogelijkheden.

Magibook 3D van VTech

Wij hadden thuis al het gewone Magibook van Vtech, maar nu is er dus ook de 3D versie van, met een schermpje waarop de kinderen beelden te zien krijgen. De animaties die ze zien op het schermpje brengen de karakters tot leven en voegen een extra dimensie toe aan heel de belevenis. Je hebt ruime keuze aan verschillende activiteitenboekjes en het draagt bij tot de eerste voorbereiding op school. Het boekje dient eerst opgeladen te worden via Explor@ Park en kan nadien vrij gebruikt worden door de kinderen. Ze kunnen dit ook met een hoofdtelefoon gebruiken, zodat de rest geen last heeft van geluiden.

MagiBook 3D Vtech - unicorns & Fairytales

Ideaal reisspel

Nou, ik vind het Magibook 3D van Vtech een ideaal reisspel dat je kunt meenemen op vakantie. Het houdt je kinderen op een educatieve manier bezig in de auto, vliegtuig, trein of welk vervoersmiddel dan ook en is uiteindelijk best compact. Je klikt hem toe en het heeft een handvat. Handig! Je kinderen zijn op een verantwoorde manier bezig. Ik ben er fan van.

lees ook: Met deze tips overleef je een lange rit in de auto

of: Zo hou je kinderen bezig tijdens een (lange) reis 

MagiBook 3D Vtech - unicorns & Fairytales

Educatief en ontspannend

Het Magibook 3D van Vtech is niet alleen leuk, maar ook educatief. Dat zei ik al een aantal keren. Kinderen hebben niet door dat ze tegelijk ook aan het leren zijn. Natuurlijk zijn er verschillende soorten boekjes. Je hebt er met spelletjes, muziek en ook met hun favoriete karakters zoals PJ masks, Peppa Pig enz… Ook boekjes over wetenschap, vormen en kleuren en letters en cijfers. Ideaal voor in de kleuterklas in de mediahoek ofzo :)) Met de pen moeten ze allerlei opdrachten doen en het boek praat met hen. Superleuk. 

 

WIN WIN WIN

MagiBook 3D Vtech - unicorns & Fairytales

Denk jij dat je wel iets bent met een Magibook 3D van Vtech? Nou, dan kan je zeker meedoen aan deze winactie.

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram als je daar zin in hebt.
 2. Laat weten waarom jij zou moeten winnen
 3. Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.
 4. Tag iemand in de comments op facebook, maar zorg dat je hier reageert.

 

Meedoen kan tot en met 22 december 2019. 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

58 Comments

 • Reply
  elisabeth maria martina
  15 december 2019 at 07:17

  met dit prachtige cadeau zou oma lies dolgraag haar kleinzoon willen verrassen, dit schitterende geschenk zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  15 december 2019 at 07:22

  Ik ben zowieso van van Vtech spullen. Mijn kids zouden dit boek zeer graag willen. Altijd fijn als ik voor hen iets kan winnen.

  • Reply
   Joaquim gyselinck
   22 december 2019 at 22:11

   Prachtig. De sint maakte mijn zoontjes reeds blij maar nu is er de kerstman en van zoiets moois is hij vast ook wel.een fan. Ongetwijfeld ook bij zijn favorieten om de kindjes van spelplezier te doen genieten. Graag dus een kans voor een kerst met glans. Er is nog plaats onder de boom en dit een mooie droom.

 • Reply
  Carmen
  15 december 2019 at 07:23

  Dit zou een handig iets zijn tijdens onze reisjes in onze camper! Onze jongens zouden veel plezier aan hebben.

  • Reply
   Sharon
   15 december 2019 at 17:58

   We gaan eens een wedstrijdje wagen 🙈… ik wil dit wel winnen omdat ik dan weer iets nieuws in huis heb om samen te ontdekken met Finn. En omdat tekenen en kleuren rust brengt bij kindjes.

 • Reply
  Fien
  15 december 2019 at 07:25

  Dit zou super zijn om de lange autoritten voor iedereen wat leuker te maken🙈

 • Reply
  Lisa Peeters
  15 december 2019 at 07:26

  Omdat mijn zoontjes heel leergierig zijn en ook in de auto graag iets om handen hebben. Dit kunnen we perfect overal meenemen.

  • Reply
   Corinne
   15 december 2019 at 08:48

   Wat een onwijs leuke giveaway! Ideaal voor mijn kindjes van bijna 4 en wijsneusje van 2,5. Soms weet je gewoon niet meer wat te doen bij slecht weer en word ik knettergek van het gehang aan mijn lijf! Hiermee kunnen ze zich vast heeeeeel lang vermaken. Welkom, oh zo welkom 😉

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  15 december 2019 at 07:28

  Wat een prachtig geschenk voor mijn kleinzoon, het baby/peuterspeelgoed van Vtech is hij ontgroeid en de Kerstman heeft dit jaar niet het budget om zo een mooi kleur- en leerrijk Magibook 3D van Vtech ten geschenke te geven.
  Ik volg en like je al op Facebook en Instagram . 🙂

 • Reply
  Anneke-MF
  15 december 2019 at 07:31

  Ik zou dit willen winnen voor mijn oudste en jongste dochtertje! Maar ook hun grote broer zou dit denk ik nog fijn vinden ☺️ Vooral om zijn allerkleinste zus te helpen! Zij verdienen dit omdat er nogal wat aan de hand is het laatste jaar in ons leven, een nie zo fijne situatie die ook op hen invloed heeft… zij verdienen dit!

 • Reply
  mahieu marie-anne
  15 december 2019 at 08:02

  hoe prachtig is dat !!!!!! heel graag wil ik meespelen voor mijn kleinkind die verzot is op alles wat tekenen ,kleuren en prentjes is !!!ik duim alvast

 • Reply
  Goele H
  15 december 2019 at 08:02

  Mijn oudste is er misschien al wat groot voor, maar ik denk dat dit wel echt iets is voor mijn 2 jongsten. Ze kunnen wel wat uitdaging gebruiken, educatief speelgoed vind ik helemaal top en handig dat ze mama of papa er niet altijd voor nodig hebben.

 • Reply
  Ingrid De Hertogh
  15 december 2019 at 08:14

  De kleinkindjes zullen heel opgetogen zijn met dit leerrijk en tevens ontspannend spel. Dankzij hen maakte ik al kennis met de producten van Vtech en moet toegeven dat ze oog hebben voor detail en wensen van kinderen.

 • Reply
  Bourdiaudhy
  15 december 2019 at 08:15

  Hebben dit al gekocht voor ons kleindochter maar ligt bij haar thuis. Dus deze zou voor bij ons thuis zijn. Bij hare bompa en bonneke 💕

 • Reply
  Ingrid Fe
  15 december 2019 at 08:23

  Dit kende ik nog niet maar ziet er super uit. Ons kleinzoontje zou dit de max vinden. Hij is graag bezig met educatieve dingen. Hij is ook heel graag bezig met tekenen, boekjes, puzzelen, opzoeken enz… en iets van Vtech vind ik altijd
  super.

 • Reply
  Grietje
  15 december 2019 at 08:24

  Ik volg je blog al zolang en er passeren talloze leuke dingen maar deze keer moet ik gewoon meedoen want dit gaat mijn dochter Billie fantastisch vinden en haar kleine broer Tuur ook als hij wat groter is.
  Nog veel bloggen hé want het is altijd fijn als er weer iets nieuws op komt 😊

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  15 december 2019 at 08:24

  Super fijn en leerzaam voor onze dochters. Ik ben voor educatief speelgoed en zo fijn dat dit daar zo goed op aansluit. Lijkt me geweldig voor ze om er thuis en in de auto mee mee te spelen.

 • Reply
  Nele
  15 december 2019 at 08:30

  de grootouders zoeken nog een mooi cadeautje voor de verjaardag van mijn dochtertje, dit zou ze geweldig vinden, ik doe graag mee voor haar.

 • Reply
  Vanessa Cruysbergs
  15 december 2019 at 08:32

  Deze lijkt super tof! Ook met differentiatie voor de kleine en grote broer. En ik denk dat het schermpje een leuk extraatje is. Dus deze zouden mijn jongens wel super vinden! 🍀👍🏻🍀

 • Reply
  Tania
  15 december 2019 at 08:43

  Wij gaan graag gezellig met het gezin iets eten.
  Gepakt met een rugzak vol speelgoed en kleurpotloden zoeken we een lekker restaurantje uit.
  Zo’n magic 3D lijkt ons ook fijn om mee te nemen zodat het rustig blijft aan tafel 😉

 • Reply
  Kim padberg
  15 december 2019 at 09:03

  Wooow wat te gek voor onze dochter! Ik zou graag willen winnen omdat ze dan haar eigen book zodat ze haar broer met rust laat

 • Reply
  Elke Steuperaert
  15 december 2019 at 09:05

  Dit zou wel een heel fijn cadeau zijn voor onze Nard (bijna 4). En zijn kleine zussen zullen heel nieuwsgierig meekijken 🙂

 • Reply
  Karen Wuyts
  15 december 2019 at 09:23

  Syd wordt bijna 5 jaar,het ideale geschenkje voor zijn verjaardag!

 • Reply
  Marian B
  15 december 2019 at 09:38

  Wat leuk en leerzaam! Ik denk dat mijn dochtertje dit reuze interessant vindt zal vinden. Misschien haar ‘grote’ broer ook nog wel. Hij kan haar in ieder geval mooi op weg helpen. Ik doe graag weer mee!

 • Reply
  Tine
  15 december 2019 at 09:42

  Ik denk dat dit wel iets leuk is om in de klas te gebruiken!

 • Reply
  Nadine Soreyn
  15 december 2019 at 09:46

  Ziet er leuk uit ! Wil deze ook wel eens uitproberen met de kleinkindjes

 • Reply
  Elke
  15 december 2019 at 09:50

  Ons dochtertje Louise wordt binnenkort 4j en houdt enorm van opdrachtjes en uitdagingen,dus dit zou ze geweldig vinden!! Wij duimen 🍀🤞🤞

 • Reply
  Helena
  15 december 2019 at 10:48

  zou leuk zijn voor Leon, hij wordt Later: “tekenaar”

 • Reply
  Kathleen
  15 december 2019 at 11:04

  Oh, mijn metekindje Pepijn kreeg er deze week een derde zusje bij. Nu zijn ze met vier kapoentjes die hiervan zouden smullen! Leren delen, leren spelen, leren genieten… Daar zijn ze helemaal klaar voor!

 • Reply
  delaplace isa
  15 december 2019 at 12:12

  ideaal om tijdens de feestdagen mee te nemen naar alle Kerst en nieuwjaarsfeestjes, het is toch best wel lang zitten en flink zijn! met deze handige mee-neem Magicbook lukt dat zeker en bast!!

 • Reply
  Priscilla
  15 december 2019 at 13:08

  Zal super gaaf en leuk zijn om te mogen winnen voor ons meisje die hier al helemaal weg is van de magicbook dus deze zal nog meer in de smaak vallen. We gaan duimen 🍀🍀

 • Reply
  Kim
  15 december 2019 at 13:16

  wauw dat ziet er super uit, waag dan ook enorm graag mijn kans

 • Reply
  glenn herssens
  15 december 2019 at 14:06

  Zou heel leuk zijn voor ons dochtertje fleur ! op een plezierige manier haar stimuleren om toch wat bij te leren 😀

 • Reply
  Mykidsmycity
  15 december 2019 at 14:47

  Alweer zo een leuke give-away! Al heel wat leuke merkjes en speelgoed ontdekt deze week. Maar deze vind ik wel heel bijzonder! Dit zou echt iets voor mijn jongens zijn. Nieuwe dingen leren en rust voor mama en papa, win-win dus 😋

 • Reply
  sylvia
  15 december 2019 at 15:20

  deze lijkt me superleuk voor onze kleine man, hij vindt het geweldig om te lezen en is erg leergierig, dus dit zou hij vast erg leuk vinden!

 • Reply
  Tim
  15 december 2019 at 15:35

  Heel graag waag ik mijn kans! Lijkt me een ideaal kerstcadeau voor Lars! 🙂

 • Reply
  Ceuppens
  15 december 2019 at 16:25

  Onze oudste zoon leert heel graag bij! Wat zou hij gelukkig zijn met dit cadeau! Zal hem ongetwijfeld uren plezier bezorgen! Onze duimen gaan hier alvast de lucht in! ❤🙏

 • Reply
  Sharon
  15 december 2019 at 17:59

  We gaan eens een wedstrijdje wagen 🙈… ik wil dit wel winnen omdat ik dan weer iets nieuws in huis heb om samen te ontdekken met Finn. En omdat tekenen en kleuren rust brengt bij kindjes.

 • Reply
  Stéphanie
  15 december 2019 at 18:55

  Ideaal voor de lange autoritten naar de grootouders. Emile zit echt nt graag in de auto en wij willen niet dat hij altijd voor een scherm zit. Dit Magibook komt goed van pas!

 • Reply
  monique cieters
  15 december 2019 at 19:57

  zou super zijn vr mijn metekind

 • Reply
  RITA JANSENS
  15 december 2019 at 20:21

  Hiermee zouden de kleinkinderen zich zeker kunnen bezig houden!

 • Reply
  Debby
  15 december 2019 at 20:28

  Oh zou ideaal zijn voor mijn klein meneertje!
  Hij ontdekt zo graag nieuwe dingen
  Ideaal om mee te nemen als we op resto gaan 🥰! Wij willen dus heel graag meedoen en kans maken op deze geweldige prijs 🍀🤞🏻

 • Reply
  Youandi
  15 december 2019 at 20:44

  Ik zou dit willen om o der de kerstboom te legen voor mijn metekindje hij zou dat zcht geweldig vinden.. 🥰🥰

 • Reply
  Misty Dg
  15 december 2019 at 22:02

  Dit zou echt een tof cadeaut zijn voor mijn dochtertje.
  Ze zou er zich uren zoet mee kunnen houden.

 • Reply
  Diederik De Bruyn
  15 december 2019 at 23:25

  We doen opnieuw mee! Tof speelgoed voor onze dochters!

 • Reply
  Laura Asscherickx
  15 december 2019 at 23:44

  We hebben nu één dergelijk toestel voor 2 dochters. Yes, helaas, telkens ruzie. Een 2e toestel is een must!

 • Reply
  Melissa
  16 december 2019 at 00:34

  Wij zijn sowieso ten eerste enorme fans van vtech en wij kunnen dit goed gebruiken omdat onze Liam nog al snel is afgeleid, maar we merken met uitdaging en iets wat hem aanspreekt dat hij geconcentreerd te werk kan gaan, ook is hij handig als hij moet wachten bij zwemles als zn zus zwemmen is! Daarnaast is onze oudste ook super leergierig en heeft ook zij baat bij deze magibook. Dan hebben we nog de jongste die nu nog te jong is, maar ook hij zal er later wat aan hebben en het is een heel gaaf cadeau voor onder de boom!

 • Reply
  Vickie
  16 december 2019 at 06:41

  Mijn zoontje Mathis is als een spons voor nieuwe dingen, ik denk dat dit magibook perfect voor hem is!

 • Reply
  Vanessa
  16 december 2019 at 11:15

  Voor de zoon van zes die zijn tweejarig zusje wat kan bijbrengen!

 • Reply
  Sien Willemse
  16 december 2019 at 12:37

  Ik zou deze graag winnen voor mijn 2 kapoenen. Die zijn echt om te zoenen. En laat het duidelijk wezen, het zijn er 2 die heel graag spelen en lezen. Voila, bij deze is mijn briefje klaar en duim ik voor een leuk cadeautje in het nieuwe jaar! 🙂

 • Reply
  GRYSON WIM
  16 december 2019 at 14:06

  Dit zou een heel leerrijk stukje speelgoed zijn voor mijn kleindochtertje Fleur die sinds november begonnen is op school. De jonge dame is zeer leergierig !

 • Reply
  Doris Willemse
  16 december 2019 at 15:32

  Dag Nathalie, ik volg je nu al een tijdje en ben fan van uw omgang met uw kinderen. Ik zou deze dan ook willen winnen voor mijn 2 schattige dochters van 1 en 2,5. Ik wil vaak alleen maar ecologisch speelgoed, maar soms moet je eens een toegeving doen, en net daarom zou ik deze graag winnen!

 • Reply
  Ursula
  16 december 2019 at 16:32

  Wauw! Wij zijn dol op Vtech. De Magibook hebben we nog niet. Lijkt me voor beide kinderen een heel leuk educatief speelgoed!

 • Reply
  Griet De Schepper
  16 december 2019 at 18:06

  Heel graag voor onze meid en jongen die elk op hun manier er mee zouden spelen en leren 😊

 • Reply
  Claudia Diependaal
  18 december 2019 at 00:52

  Wat een leuke #ACTIE weer! Ik loot dan ook met veel plezier mee! Voor de kleinkinderen!

  • Reply
   Trotsema fati
   22 december 2019 at 11:50

   Super geweldig voor onze kids Vtech speelgoed is hier thuis een grote favoriet voraal als het educatief is daar worden mijn kinderen echt blij van😊 en voraal als het makkelijk mee te nemen is buiten huis….

 • Reply
  Marleen
  18 december 2019 at 05:00

  Ik doe graag mee voor mijn kleinkind. Niks leuker dan hem af en toe onverwachts te mogen verrassen met een geweldig cadeau! Hier zal hij super veel plezier aan beleven, en dat is wat voor mij telt!

 • Reply
  Lieke van Veen
  18 december 2019 at 16:12

  Ik maak heel graag kans voor mijn neefjes.
  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) &Instagram (liekevv24)

Leave a Reply