Unicorns & Fairytales
hoorspelen - unicornis & fairytales
Boeken cadeautips jeugdboekenmaand Luisterboeken & muziekboeken Winactie & Give away

Wij houden van de hoorspelen van het Geluidshuis! & WIN

Luisterboeken, mits goed gemaakt, zijn een hemels geschenk voor kinderen (en ouders). Vooral in de auto én als je nieuwsgierige kindjes hebt. Wil het toch lukken dat ik een heel nieuwsgierig kindje heb (en Lex ook hoor, maar die is er nog te jong voor, al kan het nooit kwaad) die de leeftijd heeft om zijn eerste echte luisterverhalen te krijgen. Wij zijn grote fan. Maar echt groooooooote fans!

Luisterboeken voor kleuters

Hoera voor de luisterboeken voor kleuters van Kabouter Korsakov. Wij hadden vorig jaar één verhaal (we wilden eens testen of het iets voor Vince was) en ik wist al meteen wat er op zijn wenslijstje kwam te staan voor zijn verjaardag. Ook ons bezoek aan de boekenbeurs in Antwerpen leverden ons weer nieuwe luisterverhalen op. De verhalen van kabouter Korsakov zijn ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar en zitten boordevol woordspelingen, grappige mopjes (die ook leuk zijn voor grote mensen) en een fijn verhaal, niet te moeilijk voor kleuters. Ik ben er zelf fan van.

Win hier het eerste verhaal van Kabouter Korsakov! 

luisterboeken kabouter korsakov - unicorns & fairytales

Waarom ik fan ben…

 • ze zorgen ervoor dat je kinderen rustig worden
 • ze vergroten de luistervaardigheid
 • goed voor de concentratie
 • de woordenschat wordt rijkelijk aangevuld, ook met mopjes
 • de fantasie wordt aangewakkerd
 • ontspanning en lachen!
 • ideaal cadeautje en nog eens een verantwoord cadeau
 • je kan makkelijk vervolgverhalen kopen, nog meer cadeautips!
 • super dat dit al vanaf 4 jaar kan
 • ook leuk voor in de klas
 • ….

hoorspelen - unicornis & fairytales

Hoorspelen voor kinderen vanaf 6 jaar

Ook al zijn de verhalen van kabouter Korsakov zeker nog goed voor oudere kinderen (en grote mensen), op een bepaalde leeftijd zijn ze zeker klaar voor de heerlijke hoorspelen van het Geluidshuis. Deze luisterboeken zijn MEGA leuk, mijn vriend is er helemaal gek van en is slechtgezind omdat ik onze hoorspelen meenam naar mijn klas en ze daar steeds vergeet…  Ze zitten vol met grappige anekdotes! Maar de kinderen moeten wel kunnen volgen want Vince was er duidelijk nog te jong voor. Hij vroeg steeds: waarom zeggen ze dat? Wat zeggen ze ? Wat gebeurt er? Dat is nou net niet de bedoeling van luisterboeken. Je kan dus best beginnen met Kabouter Korsakov, om daarna over te schakelen naar de heerlijke hoorspelen van het Geluidshuis.

Thema vriendschap in teken van de jeugdboekenmaand 2019

Ook de heerlijke hoorspelen van het Geluidshuis passen in het thema van de jeugdboekenmaand 2019, namelijk Vrienschap! De meest geschikte luisterverhalen zijn dan de volgende…

hoorspelen - unicornis & fairytales

De Bremer Stadsmuzikanten 8+

Aan de rand van een dorp komen vier muzikale verstotelingen elkaar tegen. Een soul-zoekende ezelin die de kerststal en haar grijze bestaan ontvlucht. Een ex-jachthond die het geknuffel van zijn bazin beu is en gefrustreerd het hazenpad kiest. Een coole rastakat die weer eens op de loop moet gaan voor jaloerse katers. En een uitgevochten vechthaan die de keuze heeft tussen de bouillon in of het afbollen. Samen gaan ze op zoek naar muzikale roem. Het maakt niet uit waar, zolang het maar niet in Bremen is. Want daar gebeurt nu werkelijk nooit iets. Maar hun leven maakt een reuze ommezwaai wanneer ze in het bos op ’n hut stoten waar ’n stel vraatzuchtige rovers het een en ander gegijzeld houden…

hoorspelen - unicornis & fairytales

De mestkever 6+

Wanneer een kleine, brutale mestkever uit de koninklijke paardenstal wordt gegooid, trekt hij de wijde wereld in. Hij ontmoet Libelle Rosita die hem eerst als ’n god ontvangt en dan aan de deur zet. En hij wordt ei zo na opgegeten door Groene Michel, een hongerige kikker met een tong om ‘u’ tegen te zeggen. Wanneer de mestkever verliefd wordt op Lieve Heersbeestje, besluit hij haar papa te gaan redden die opgesloten zit in het geheimzinnige ‘bakstenen beest’. Maar kan hij uit de klauwen van die akelige mijnheer Priem blijven? En waar zit zijn vriend, de strontvlieg? Beleef het mee in dit heerlijke, superspannende hoorspel.

Kabouter Korsakov 4+

De leuke boeken van Kabouter Korsakov zijn luisterboeken, leesboeken en voorleesboeken in 1. De kinderen kunnen doorheen de verschillende verhalen het avontuur van de kabouter volgen de zijn weg terug probeert te vinden naar het kabouterdorp. Er zijn 6 titels beschikbaar.

kabouter kosakov - unicorns & fairytales

 

Koop een van hun drie meest vrienschappelijke hoorspelen (Kabouter Korsakov, De Mestkever of De Bremer Stadsmuzikanten), gebruik code VRIENDSCHAP in je winkelwagentje en krijg €5 korting op het totaalbedrag.

Het Gouden Duo in het vorige thema van de jeugdboekenmaand

luisterboeken voor kinderen - unicorns & fairytales

Ik stel opnieuw heel graag ‘Het Gouden Duo’ voor aan jullie. Twee hoorspelen die elkaar opvolgen  (+ in maart aan een leuk prijsje samen verkrijgbaar zijn…) en helemaal in thema van de jeugdboekenmaand: techniek en wetenschap.

Paniek bij Koning Casso Van Mendeljev; zijn hele fortuin is verloren gegaan door oorlogen en tegenslagen, en nu wordt tot overmaat van ramp één van zijn prachtige gouden appels gestolen. Hij stuurt meteen zijn twee dappere zonen, Prins Tamatic en Prins Tagram uit om de dader te zoeken, maar die raken zelf zoek, ergens in de buurt van herberg “De Sappige Pêche”. De derde zoon, Prins Tabil, ziet zijn kans om te scoren bij vader en snelt ter hulp. Hij krijgt hulp van de Magische Vos van het Bos. Maar die heeft ook nog heel wat anders op zijn to do lijst staan. Ondertussen zoekt Prinses Aurora een uitweg uit een nakend huwelijk met Jamón y Melocotón, maar die is al even moeilijk te vinden als de uitgang van de Sappige Pêche. Of het haar lukt, lees je in dit verhaal vol liefde, wetenschap, verraad en schietgrage commissarissen.

 

Hebbeuh!

 

Winneuh: 2 luisterverhalen om je collectie uit te breiden!

hoorspelen - unicornis & fairytales

Goed nieuws want ik vroeg aan Het Geluidshuis of ze zin hadden om iets leuks te doen voor de jeugdboekenmaand en ze waren hier heel enthousiast over. Ik mag leuke luisterboeken weggeven. Zowel ‘De Bremer Stadsmuzikanten’ als ‘De Mestkever’ kan je winnen

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat weten waarom jij zou moeten winnen en welke luisterboek jij graag wil.
 3. Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.
 4. Tag iemand in de comments op facebook, maar zorg dat je hier reageert.

 

Meedoen kan tot en met 6 april 2019. 

 

Wil je niets meer missen van aankomende winacties en leuke blogposts? Abonneer je dan gratis op de nieuwsbrief. Af en toe krijg je dan eens post 😉

 


XOXO Nathalie

pinit fg en rect red 28 - Wij houden van de hoorspelen van het Geluidshuis! & WIN

You Might Also Like...

60 Comments

 • Reply
  JOke
  26 maart 2018 at 20:05

  Dit is echt een hele leuke give-away! Doe mij maar de ‘Kabouter Korsakov viert feest’, lijkt me ideaal om de lange rit tijdens de grote vakantie te overbruggen.

  • Reply
   Liesbeth van Gestel
   27 maart 2018 at 01:35

   Wij hebben elke dag van en naar school een autorit van 30min voor de boeg. Dit is zo ver omdat onze kindjes wegens mijn jongste (4j) zijn suikerziekte bij mij op school zitten.
   Deze mooie boeken zouden een zalig geniet fantasie momentje kunnen maken van de sommige moeilijke momentjes, voor ons allemaal.
   Wij duimen…

   • Reply
    Liesbeth van Gestel
    27 maart 2018 at 01:37

    En wij hebben er nog geen enkele dus worden heel graag verrast.
    Zo kunnen we al eens proeven van jullie aanbod.

 • Reply
  AnnaB
  26 maart 2018 at 20:07

  Kabouter Korsakov viert feest’ lijkt mij erg leuk voor mijn zoon en zelf ben ik ook reuze benieuwd

 • Reply
  Iemke
  26 maart 2018 at 20:10

  Ik zou supergraag het ‘het Gouden Duo’ winnen! Ideaal om te gebruiken in de klas of om mijn eigen (toekomstige) kindjes te entertainen :-). ✔️👫

 • Reply
  Sofie Dauw
  26 maart 2018 at 20:14

  Ik heb hier 2 kids van 4 en 6 jaar die altijd zeer ongeduldig zijn wanneer we lange ritten in de wagen doen naar nonkel Jorden in Almere. Om van elke rit een klein feestje te maken , zou het boek van “kabouter Korsakov viert feest” hier met super veel enthousiasme onthaald worden.

 • Reply
  Anna
  26 maart 2018 at 20:15

  Ik doe heel graag mee lijkt me super om met mijn dochter te beluisteren..

  Facebook: An Na

  Kan helaas niemand taggen, hoop dat ik toch mag meedoen..

 • Reply
  Inge stroobandt
  26 maart 2018 at 20:17

  Het gouden duo zou sjperleuk zijn om te winnen!
  Mijn neefje houdt van boekjes en muziek, dus een ideale combinatie!

 • Reply
  Lore
  26 maart 2018 at 20:17

  Het ‘Gouden duo’ zou hier zeker welkom zijn! Zowel ikzelf als de kinderen in m’n klas zouden dit de max vinden 🙌🏻🍀💕

 • Reply
  Sofie
  26 maart 2018 at 20:23

  Deze prijs is mij op het lijf geschreven !
  Overdag zou hij passen in onze klas , een tweede leerjaar-groep mét gevoel voor humor en ritmiek !
  Na schooltijd kan hij onze 2 boys entertainen die van kabouter karsokov alles met succes “moe luisterden” en nu klaar zijn voor het “vervolg” !
  #letshope #welovegiveaways #welovebooks
  Thx voor deze alweer leuke actie !!!!

 • Reply
  Claudia
  26 maart 2018 at 20:24

  In de klas luisteren we nu naar kabouter Korsakov. Graag wil ik het andere boek winnen om aan de kindjes te laten horen!

 • Reply
  Sofie Lambrecht - Mama ABC
  26 maart 2018 at 20:27

  Leuk! Ik maak heel graag kans voor mijn kindertjes.

 • Reply
  Tine
  26 maart 2018 at 20:32

  Ik sta als juf in het buitengewoon onderwijs en leer kinderen lezen. Vaak gaat het leerproces trager dan in het gewoon onderwijs en duurt het lang vooraleer de kinderen boekjes kunnen lezen. Als ze naar een luisterboek kunnen luisteren, zou hen dit nog extra motiveren. Ik doe dus graag mee aan deze give-away!

 • Reply
  Elisabeth
  26 maart 2018 at 20:32

  Ik doe graag mee voor mijn boekengek zoontje! Vaak laat hij het speelgoed aan zich passeren en gaat hij rechtstreeks naar de boekenkast. Wij duimen alvast!

 • Reply
  Cindy
  26 maart 2018 at 20:36

  😃O, ik zou zo graag kabouter Karsokov winnen voor mijn klasje!
  Pas leerkracht van L1, en nog veel materiaal nodig😬
  🍀🍀🍀🍀

 • Reply
  De Mecheleer
  26 maart 2018 at 20:38

  Geef ons liefst katbouter Korsakov.
  Dat is beslist een kabouter die teveel drinkt. Ha,ha. Benieuwd.

 • Reply
  kim
  26 maart 2018 at 20:38

  We hebben nog geen luisterboeken maar zijn hier dus wel razend benieuwd naar… ik probeer nu al zoveel mogelijk voor ons 1 jarig zoontje voor te lezen en zo’n luisterboek zou in de toekomst weer voor wat veranderingen zorgen! Wij doen dus héél graag mee aan deze toffe give-away

 • Reply
  Janne
  26 maart 2018 at 20:40

  Het zou echt super zijn! Als afstuderende student lager onderwijs ben ik altijd op zoek naar boeken om mijn kast nog meer uit te breiden. Zelf als kind las ik niet al te graag maar ik kon verdwalen in voorleesboeken. Ik hield er zo van! Door middel van deze luisterboeken kan je wel echt kinderen de wondere wereld van de boeken lezen kennen. Ik zou het super om dit over te brengen aan kinderen. Plus mijn vriend in kleuterleider en zou dit absoluut ook kunnen gebruiken in zijn klasjes !

 • Reply
  Mieke Van der Bruggen
  26 maart 2018 at 20:41

  Oo, de gouden vogel zou zo’n mooi plaatsje krijgen in mijn klas! Daar zouden mijn kinderen heel veel plezier aan kunnen beleven. Want inderdaad, topserie en iets wat geen enkel kind zou mogen ontzegd worden.

 • Reply
  Tania
  26 maart 2018 at 20:41

  Maandelijks organiseren we op school een yoga-dag. De kinderen kunnen dan genieten van een yogamoment of een alternatieve relaxerende activiteit. Onlangs koos ik als alternatief om een luisterboek aan te bieden van het geluidshuis. De kids waren laaiend enthousiast en vroegen nadien of ze nog eens naar zo’n verhaal mochten luisteren. Als juf van het 5e leerjaar zou ik het fijn vinden om deze boekencollectie te kunnen uitbreiden voor nog meer ontspannende momenten in de klas en op school!

 • Reply
  isabelle
  26 maart 2018 at 20:43

  Mijn eigen dochters zijn ondertussen wat te oud geworden voor deze leuke cd’s ( hoewel ik merk dat ze ze stiekem toch nog wel eens beluisteren). Wij hebben heel wat exemplaren…voor elke vakantie kochten we een nieuw exemplaar voor in de auto!
  Ik doe graag mee aan deze leuke actie om mijn vriendin/collega deze boeken/cd’s te geven voor in haar klas. En omdat boeken altijd een goed idee zijn!!!

 • Reply
  An laenen
  26 maart 2018 at 20:54

  Oooo heel graag! Ze hebben in de jlas eentje beluisterd en sindsdien grooooooote fan in huis!! En idd pérfect cadeautje he! Binnenkort zijn lentefeest+verjaardag … ideaal! X

  • Reply
   An laenen
   26 maart 2018 at 20:55

   Haha klas dus … en nog vergeten … we doen graag mee voor het gouden duo.

 • Reply
  Astrid
  26 maart 2018 at 20:56

  Heel graag het gouden duo, deze zijn echt geweldig en onze 3 kinderen houden van de luisterboeken van het geluidshuis

 • Reply
  Marianne V
  26 maart 2018 at 21:16

  Ooh, zo’n leuke winactie weer!
  Ik zou graag het gouden duo winnen 😉 maar de dochter zou zeker voor kabouter Korsakov gaan!

 • Reply
  Jess
  26 maart 2018 at 21:33

  Het gouden ei 😍. Lang geleden leenden wij de ‘oude’ cd’s als mij mijn metekindje gingen halen. Lange auto rit + cd = fijne rit!

 • Reply
  Lien Van Riel
  26 maart 2018 at 21:36

  Geweldige boeken! Helemaal fan van! De leerlingen vinden ze ook TOP. Vaak worden ze opgezet tijdens het knutselen. En stiekem vindt de juf ze ook wel heel leuk! Ik gniffel tijdens het luisteren ook wel af en toe mee met de grappige uitspraken die voorkomen in de verhalen. Zou dus geweldig zijn voor de (b)engeltjes van ons 2e

 • Reply
  Cathelijne
  26 maart 2018 at 21:50

  Het gouden duo!
  Omdatttt ik dan even een break krijg van al die K3 muziek 🙂 (Save me, please…)
  (En ik de geheime mopjes voor de volwassenen tussendoor de max vind!)

 • Reply
  elisabeth maria martina
  26 maart 2018 at 21:51

  die zijn zo leuk, ik doe graag mee

 • Reply
  Romanie
  26 maart 2018 at 21:57

  Wij hebben al eens eentje van Kabouter Korsakov ontleent, ik herken alles wat je erover schrijft!! M’n zoon van 4 is er helemaal weg van. Volgens hem zijn m’n zus en ik ‘de zusjes Pavlov’ en dan heb je nog Foute Das, Kabouter Rodrigues, … Hij kan maar niet zwijgrn over dat boek!! Dan ook razendbenieuwd naar Kabouter Korsakov viert feest!

 • Reply
  Roselien
  26 maart 2018 at 22:08

  Deze boeken zijn geweldig! Dit jaar ben ik gestart met een luisterhoek in mijn klas. Ik sta in het vierde leerjaar en voor sommige kinderen is dit een enorme ontdekking! Ik heb zelf een viertal luisterverhalen. Sommige kinderen brengen ook wel eens iets mee van thuis. Op deze manier ontdek ook ik nieuwe dingen. Het zou natuurlijk wel fijn zijn om de collectie te kunnen uitbreiden voor komende jaren. Veel luister- en leesplezier verzekerd dan! 🙂

 • Reply
  Roselien
  26 maart 2018 at 22:08

  Deze boeken zijn geweldig! Dit jaar ben ik gestart met een luisterhoek in mijn klas. Ik sta in het vierde leerjaar en voor sommige kinderen is dit een enorme ontdekking! Ik heb zelf een viertal luisterverhalen. Sommige kinderen brengen ook wel eens iets mee van thuis. Op deze manier ontdek ook ik nieuwe dingen. Het zou natuurlijk wel fijn zijn om de collectie te kunnen uitbreiden voor komende jaren. Veel luister- en leesplezier verzekerd dan! 🙂

 • Reply
  Caroline Van Hove
  26 maart 2018 at 22:48

  Het geluidshuis da’s dubbel plezier’ voor de kids én de ouders/juffen. Zalig om op een druilerige dag op te zetten in plaats van weeral schermpjestijd te doen. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 • Reply
  Isabelle
  26 maart 2018 at 23:00

  Heerlijk om te beluisteren tijdens korte of land ritten in de auto

 • Reply
  Lauwers Michelle
  26 maart 2018 at 23:15

  Het gouden duo zou super leuk zijn om te beluisteren in de klas, tijdens het knutselen. Wanneer ons dochtertje groter is, zou ik het ook willen gebruiken in de auto.

 • Reply
  Julie Heeren
  26 maart 2018 at 23:43

  Geweldige boeken waar ik meestal zelf ook mee in een deuk lig 😍☺️ So yes please! En eerlijk ik ben met beide content : de ene voor de klas en de andere voorlopig voor thuis! Ik duim!

 • Reply
  Liesbeth van Gestel
  27 maart 2018 at 01:40

  Wij hebben elke dag van en naar school een autorit van 30min voor de boeg. Dit is zo ver omdat onze kindjes wegens mijn jongste (4j) zijn suikerziekte bij mij op school zitten.
  Deze mooie boeken zouden een zalig geniet fantasie momentje kunnen maken van de sommige moeilijke momentjes, voor ons allemaal.
  En wij hebben er nog geen enkele dus worden heel graag verrast.
  Zo kunnen we al eens proeven van jullie aanbod.
  Wij duimen…

 • Reply
  Joke
  27 maart 2018 at 08:46

  Ooh, wat een leuke winactie alweer! <3 We zijn hier keihard aan het duimen voor een Glam Goo-pakket, maar de Heerlijke Hoorspelen vinden wij ook helemaal geweldig! Héél graag 'Het gouden duo' … <3 Bijna geen duimen over om te duimen en vingers om te kruisen 😉 …

 • Reply
  Tine Platteau
  27 maart 2018 at 11:10

  Kabouter Korsakov viert feest voor onze 4 jarige dochter die graag alles weet en met een plezier zal lachen en luisteren!

 • Reply
  donna de ryck
  27 maart 2018 at 11:28

  Wij luisteren al enkele jaren naar kabouter Korsakov. Die luisterverhalen zijn zo leuk! Maar kleine kindjes worden groot en met Kerstmis lag ‘de reis rond de wereld in 80 dagen’ onder de kerstboom. Ik ken dat boek ondertussen bijna vanbuiten 🙂 Maar het blijft heel leuk om naar te luisteren. Een beetje variatie is echter zeker ook welkom. Dus wij zouden heel graag meedoen voor het gouden duo! Mijn eigen kindjes en mijn klas-kindjes gaan daar heel erg van genieten!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  27 maart 2018 at 12:01

  Ik weet van het bestaan, maar nog nooit naar geluisterd.
  Lijkt me heel leuk om in de auto tijdens een lange rit naar te luisteren.
  het gouden duo lijkt me wel wat.

 • Reply
  delaplace isa
  27 maart 2018 at 14:05

  deze zijn superleuk!! zeker voor langere autoritten!! leuk voor de kids maar zeker ook voor de volwassenen ! supergrappig en een spannend verhaal en hop … voor je t weet ben je weer 100 km verder!!

 • Reply
  luc vanhulle
  27 maart 2018 at 15:39

  graag’ Kabouter Korsakov viert feest’. ideaal voor de autoritten en ja ook als opa vind ik het leuk die hoorspelen!

 • Reply
  jacqueline van tilborg
  27 maart 2018 at 17:43

  graag één van het gouden duo voor onszelf (ja wij genieten ook) maar zeker ook voor de kleinkinderen! heerlijk genieten van die prachtig ingesproken verhalen!

 • Reply
  Griet De Schepper
  27 maart 2018 at 20:26

  Het gouden duo voor mijn gouden duo hier thuis 🙂 Onze jongen van vijf heeft een taalachterstand. Lezen doet hij niet zo graag maar luisteren des te meer 🙂

 • Reply
  Ann
  27 maart 2018 at 21:45

  Helemaal gek van deze boekjes🔝
  Zowel de kids als mama en papa😂

 • Reply
  bé vermeiren
  28 maart 2018 at 13:22

  Super, deze kabouter! Mijn dochtertje wordt gauw misselijk in de auto. Het helpt om haar af te leiden, zo’n luisterboek. Ook leuk voor de zoon natuurlijk 😉

 • Reply
  Nele Vdb
  28 maart 2018 at 16:01

  Ik kies voor de boekjes Het gouden duo. Zou ideaal zijn voor als we in de wagen zitten. Onze twee kinderen maken altijd super veel lawaai en dan zijn ze hopelijk eens stil als ze luisteren naar de verhaaltjes.

 • Reply
  kempenaers anita
  28 maart 2018 at 16:35

  ik zou graag meedoen voor het gouden duo voor mijn kleinzoontje kan hij ipv naar een dvd te kijken in de auto naar een boekje luistern

 • Reply
  brants harry
  28 maart 2018 at 16:37

  het boekje kabouter korsakov fiert feest zou mooi zijn voor mijn kleinzoontje zal hier veel plezier aan beleven

 • Reply
  Nathalie De Dycker
  29 maart 2018 at 12:39

  Mijn meisjes zijn echt gek van luisterverhalen in de auto op weg naar school, en toegegeven ik ook. Het zorgt er echt voor dat ik ze zen op school kan afzetten. Het is elke keer weer even in de auto blijven zitten omdat het net zo mooi, zo spannend, zo grappig… is. Wij zouden dan ook zeer blij zijn met het gouden duo om opnieuw te kunnen aftellen naar de volgende autorit. 😊

 • Reply
  Isabel
  29 maart 2018 at 17:24

  Wij zijn ook superfans! De eerste twee hebben we reeds, en die zijn dolkomisch! Mijn dochters zingen uit volle borst mee en weten al op voorhand wanneer ze bepaalde zinnetjes zullen zeggen. Ook in de klas laat ik ze soms horen. Pick meeeeeee please! 😉

 • Reply
  Fien rogge
  30 maart 2018 at 10:14

  Super tof die luisterboeken! Mijn kinderen zijn er dol op! Zowel thuis als in de klas!

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  30 maart 2018 at 10:25

  Graag het luisterboek van Kabouter Korsakov, voor mijn 2 kleuters hier in huis 😊.

 • Reply
  Marian B
  30 maart 2018 at 14:19

  Wij hebben geen luisterboeken, zou het wel eens willen proberen voor mijn zoontje. In de auto inderdaad helemaal ideaal. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Caroline Toujour
  31 maart 2018 at 20:36

  Ik hoop de boeken te winnen voor mijn klas waarvan de meeste leerlingen het plezier in lezen verloren zijn of nog niet gevonden hebben. Door de verhalen te beluisteren komt de kracht van ieder personage naar voor. Ik hoop dat ze zo ook zelf tijdens het lezen van verhalen zich echt zullen inleven en hun fantasie de vrije loop laten gaan.

 • Reply
  Silvia
  31 maart 2018 at 21:24

  Voor mijn kleine spruit, in de zomer gaan we met de auto op reis en dit zou hij wel heel fijn kunnen vinden.

 • Reply
  Kjinta
  31 maart 2018 at 21:53

  Dit zien er hele leuke boekjes uit voor klein en groot. Een super toffe win-actie! De kinderen vinden het super om naar een verhaal te luisteren. Ze kunnen ook steeds nog zelf lezen of meevolgen. 1 woord: fantastisch

 • Reply
  Valerie Jonkers
  6 april 2018 at 07:12

  Op de valreep… doe ik heel graag mee om het leuke boek van Kabouter Korsakov te winnen! Zalig om dit in mijn klasje te kunnen gebruiken 🤞🏻

 • Reply
  Evelien
  6 april 2018 at 14:35

  Oooh deze staan al lang op onze verlanglijst. Zowel plezier voor mama, papa als voor onze spuit. Naar verhaaltjes luisteren en tegelijk samen naspelen. Een waar feest! de gouden vogel lijkt me hiervoor fantastisch te zijn (maar ook de andere boekjes gaan ons zeker kunnen bekoren)

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Spelenderwijs omgaan met geld bij kleuters: 10 leuke tips

Wanneer we vragen aan onze kinderen waarom mama en papa moeten werken dan zeggen ze zelf: "Om centjes te verdienen...

Sluiten