Unicorns & Fairytales
bamboe hanglamp rotan - unicorns & fairytales
cadeautips kerst en nieuwjaar lifestyle musthaves moederdag Musthaves My life verjaardag

10 Cadeautips waar je mij een plezier mee doet!

Binnenkort komen de feestdagen er weer aan en ook mijn verjaardag staat voor de deur. Dan is het voor sommigen weer een gepuzzel… wat zet ik op mijn verlanglijstje, of nog moeilijker: wat koop je voor een ander? Ik vind cadeautjes shoppen mega leuk en mij kan je eigenlijk blij maken met veel dingen. Ben je benieuwd met wat je mij erg blij kunt maken? Ik heb wel wat cadeautips. Misschien krijg je wat inspiratie of denk je… oh ja inderdaad, leuk idee…. 

Cadeautips waar je mij blij mee maakt

Met de volgende cadeautips kan je mij erg blij mee maken, maar misschien kan je ze gebruiken ter inspiratie… Wat heb jij graag? Ik hoor et graag in de comments. Misschien kan JIJ mij dan wel inspireren.

Geurstokjes

Ik hou ervan dat mijn huis fijn ruikt. Ook de toiletten. Daarom gebruik ik wel eens geurstokjes. Ik ben heel erg fan van de geurstokjes van Rituals of Baobab. Sommige andere merken vind ik overweldigend ruiken of niet lekker ruiken, maar van deze merken ben ik echt tevreden. Moest het aan mij liggen, ik zou elke ruimte volzetten. Daarom is dit een goed cadeau voor mij, want goede geurstokjes kosten best wel wat geld.

 

Een nieuwe bullet journal

Ik hou van schrijven en ik hou ook alles van de blog/afspraken bij in een agenda. Maar ik hou ook van knutselen en creatief bezig zijn. Vroeger hield ik 100 dagboeken bij met mijn gedachten en belevenissen. Ik zou toch wel een verse bullet journal willen hebben om in januari te beginnen gebruiken. Eentje waar ik mijn gedachten en gevoelens vooral op kan schrijven. Waar ik in kan knippen en plakken, net zoals ik vroeger deed.

 

Parfum

Ook kan je mij altijd plezier doen met mijn favoriete parfum. Dat is Amor Amor van Cacharel. Maar ik sta altijd open voor vernieuwing natuurlijk. Zo kan je bij De Bijenkorf uit tal van verschillende merken kiezen. Parfum is altijd een goed idee als cadeau vind ik, als je weet welke parfum de ontvanger graag heeft. Het is tenslotte iets persoonlijks en een verkeerde geur is niet fijn. Dus gooi eens een visje voor je iets koopt. A girl wants to smelt good!

Abonnement op mijn favoriete tijdschrift

Ik lees heel graag het tijdschrift FLOW. Een abonnement op dit tijdschrift zou wel leuk zijn, dan hoef ik niet steeds naar de krantenwinkel te lopen en te hopen dat de nieuwe editie er is. Ook bespaar ik me waarschijnlijk veel geld want ik koop ze nu altijd afzonderlijk. Ik lees Flow heel graag en meestal ook voor het slapengaan of tijdens een warm badje. Ik haal er vaak inspiratie uit en de artikels doen me wel nadenken over het leven. Ja… een topper.

Lingerie Hunkemöller

Sinds kort ben ik mijn lingerieschuif wat aan het ordenen en veranderen. Ik ben nooit echt in de ban geweest van lingerie maar daar komt de laatste tijd verandering in. Dat heeft wel een reden maar die hou ik liever even voor mezelf. Omdat ik ze netjes wil houden ben ik een schuif aan het leegmaken en koop ik geregeld nieuwe dingen. Mijn pronkstuk is een body, van de nieuwe Doutzen Kroes collectie . Maar ik heb nog veel meer op het oog. Er is nog een body die ik wel erg leuk vind en ook de lingerie van deze collectie is prachtig. Dus… een waardebon van Hunkemöller zou ook wel een fijn cadeau zijn momenteel.

Juwelen

Mij kan je ook altijd blij maken met toffe juwelen. Ik ga de deur niet uit zonder oorbellen en een ketting, dus wat afwisseling is altijd handig.  Ik ben vooral ook fan van KAYA Sieraden, een webshop waar ik al vaak besteld heb, ook voor leuke cadeautjes voor oma, vriendinnen… Laatst liet ik ook een leuke nieuwe ketting voor mezelf maken, met mijn naam. Maar wat ook heel leuk is zijn de kettingen met vingerafdrukken., kettingen met naam en veel meer. Zoek je een leuk gepersonaliseerd juweel, dan raad ik hen echt aan!

Sonos

Wij hebben geen radio thuis en ik luister wel erg graag naar Playlists of Youtube lijsten. Daarom zou een draadloze speaker die er ook wel leuk uitziet een aanvulling zijn. Ik mocht de Sonos One testen en die was wel heel fijn! Er staat al een extra op het verlanglijstje zodat muziek in stereo kan gespeeld worden. Ook hebben wij een beamer voor de TV. Sonos heeft verschillende goede producten als het op sound systems aankomt.

Nieuwe koffiezet

Ik begin mijn ochtend met een koffie. Onze Nespresso machine is het aan het begeven dus een nieuwe koffiezet zou wel handig zijn. Liefst eentje waar je ook Latté ‘s mee kunt maken. En waar je eventueel verschillende smaakjes mee kunt maken… Nom nom.

Budget voor mijn favo online webshop

Ik koop nog altijd het allerliefst gewoon in de winkel, zodat ik het kan passen, maar ik kan het niet ontkennen dat ik enorm veel geld uitgeef bij de online webshop:  EllemillaShop.  Haar collectie kiest ze helemaal zelf uit, ook de foto’s maakt ze zelf en ik heb volledig dezelfde smaak. Komt goed uit. Het is altijd moeilijk kiezen want je kan niet alles kopen natuurlijk. Nou ja… Ga maar eens zelf kijken, dan weet je wat ik bedoel…  Op de foto draag ik alvast een mooi bloesje van de collectie.  (deze foto is getrokken tijdens de pré vrijgezellen)

Decoooo

bamboe hanglamp rotan - unicorns & fairytales

Ik verander nogal graag dingen in mijn interieur. Zo ben ik stilletjes aan wat spullen aan het wegdoen en vervangen. Woondecoratie is altijd fijn. Een bon bvb zodat je je eigen deco kunt kopen is leuk. Opbergmanden, vazen, bloempotten. Ik hou daar wel van!!

Momenteel zijn de lampen al allemaal vervangen. We hebben nu in de woonkamer en slaapkamers Bamboe rotan lampen hangen. Oh geweldig vind ik dat. Dat breng de natuurlijke touch naar boven en past heel goed in ons interieur. Deze lampen heb ik van bij Directlampen.nl ! Je moet maar eens een kijkje nemen. Ook onze vloerlamp werd vervangen door een exemplaar met natuurlijke tinten. Geweldig.

bamboe hanglamp rotan - unicorns & fairytales

Ook in de slaapkamer ben ik stilaan wat aan het veranderen. Zo hebben we laatst een bruin/beige tint op de muur gezet, om al het wit te breken en ben ik meer en meer natuurlijke materialen aan het gebruiken. Ook die rotan lampen en ik speel ook wat met de kleuren van dekbed. Zo heb ik net een supermooi dekbed van Essenza (van bij Collishop) gekregen met de tinten die wij in de slaapkamer gebruiken. Ik kan er echt van genieten om een boekje te lezen in mijn bed en dan nog eens goed rond te kijken in een slaapkamer die mij rust biedt. Zalig! Wat ik nog graag zou hebben is een houten bankje om daar te zetten… Omdat ik dat mooi vind.

cadeautips - unicorns & fairytales

Maar zo kan ik uren doorgaan. Ik wil nog een nieuw TV-meubel ook. Het oude is te groot geworden en ik heb meer rust nodig in mijn hoofd. Een beetje minder rommel op die plek gaat goed doen.

 

En jij? Wat is jouw favoriete cadeau? 

XOXO Nathalie
 

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply