Unicorns & Fairytales
Lijstjes My life Personal

Mijn 5 best gelezen blogs van 2015

Uiteraard zijn er blogs die “boomen” en zijn er blogs die een beetje in de dieperik belanden en weinig gelezen worden. Ik deel met jou graag mijn 5 best gelezen blogs van 2015. Lees en oordeel zelf. 

 

Unieke blogs schrijven is soms onmogelijk. Vaak is er al eens over geschreven. Maar mijn persoonlijke blogjes zijn wél origineel. Dat komt uit mezelf. Daarom probeer ik steeds te vertrekken vanuit mezelf. Mijn 5 best gelezen blogs van 2015 zijn niet mijn persoonlijkste stukjes maar blijkbaar scoor ik enorm goed in google. Het zijn de blogjes die mensen “zoeken”. Behalve de eerste… dat is een héél persoonlijk blogje.

 

1. Lesgeven doe je met passie 

brief

Mijn absolute nummer 1 . Dit was een blogje, persoonlijk geschreven, als reactie op twee vaders die eigenlijk naar mijn mening de school een beetje belachelijk maakten. Lees zelf zou ik zeggen want je moet zowel de brief van deze twee heren lezen als mijn reactie erop. Later bleek (na zijn twitter feed te hebben gelezen) dat de desbetreffende vader een zeurpiet was . Oef, eigenlijk was het dus niet verwonderlijk dat hij nog iets zocht om over te zeuren.

2. Mason jar in België

IMG_0043_2

Blijkbaar wil de Belg massaal Mason Jars want dit is een blogje van 2014 en staat op nummer twee van best gelezen blog. Raar maar weer, jullie houden van Mason Jars. Heel goed voor dat winkeltje achter mijn hoek waar ze al een tijdje Mason Jars verkopen.

3. Vernieuwde ergonomische babybjörn carrier 

Dit blogje deed veel stof opwaaien in de draagdoeken groepjes of Facebook. Massaal werd dit gelezen, gedeeld en afgekraakt. Nochtans is deze draagzak niet meer dezelfde als enkele jaren geleden. Vince heeft er nooit ingezeten omdat hij die fase al ontgroeid was maar ik liet hem testen door iemand anders die eerder draagdoeken verkoos. Haar mening was rechtvaardig maar zeker niet negatief. Uiteraard zijn er betere ergonomische draagzakken.

4. water -en zandtafel van de Action 

diary - unicorns & fairytales

Een goede aankoop zo blijkt. Vince vindt spelen met water en zand heerlijk en dit heeft in de zomer voortdurend buiten gestaan. Het blijkt dat mijn lezers ook geïnteresseerd waren in deze , toch redelijk goedkope, zandtafel.

5. Accompli, fashion for us ladies 

accompli - unicorns & fairytales

Mijn collega heeft een eigen kledingwinkel met enorm leuke merkjes. Ik schreef over haar winkel een blog en blijkbaar is dit toch wel heel populair. Nou, het is écht wel een winkeltje waar je niet zonder iets buiten komt hoor. Check for yourself….

 

Nu zijn er natuurlijk ook mijn 5 minst gelezen blogs. Deels omdat ik ze misschien toen nog niet zo deelde en omdat ik minder volgers had? Ik weet het niet, misschien gewoon niet zo leuk? Oordeel zelf. Ik hoor het graag.

1. Blue monday

2. TAG project positief

3. Decemberontwenningsverschijnselen

4. Sunday Funday

5. Activity toy van Vince

 

Wat vind jij mijn leukste blogje? En als je wil mag je jouw best gelezen blogje ook even vermelden! Spam er dus maar op los… 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kim
  27 december 2015 at 08:11

  Ik vind je persoonlijke verhalen ook het leukst, kijk altijd. Succes nog een fijne jaarwisseling alvast! Groetjes Kim

  • Reply
   Nathalie
   28 december 2015 at 14:11

   Oh wat leuk om te horen, er komen er een heleboel aan hoor dus… hihi

Leave a Reply