Unicorns & Fairytales
My life Personal

Sunday Funday!

Vandaag was een leuke zondag. Het gebeurt wel eens dat we niet allemaal samen thuis zijn door het werk van m’n vriend. Maar deze dag was fijn…

 

Mijn dag begon goed want ik mocht uitslapen! Manlief stond samen met mister Vince op en mama mocht blijven liggen! Jihaaaa! Al die onderbroken nachten eisen zijn tol dus dit deed wel even deugd.

Na een leuke speelvoormiddag gingen we in de namiddag met zijn drietjes supporteren voor mijn korfbalploeg. Het was een enorme spannende wedstrijd want de verliezer van deze wedstrijd zou degraderen! Ik ben enkele weken geleden zelf gestopt omdat het op deze moment moeilijk te combineren valt samen met het ouderschap en mijn werk. Wat ik nog steeds jammer vind en ik hoop maar dat ik de juiste beslissing genomen heb. Kan je ons vinden op foto?

WZDX6907_NI

Voor Vince was dit ook spannend. Dit zou de eerste keer zijn dat hij in de sportzaal mee ging supporteren en omdat het zo’n belangrijke wedstrijd was, zat de zaal overvol en iedereen had trommels en lawaai bij. Maar mister Vince vond het allemaal meer dan prima! Hij zat heerlijk mee te bewegen op de maat! Hij had er duidelijk plezier in! Wat fijn…

Maar na zo’n spannende wedstrijd, die we trouwens wonnen, was het genoeg. Vince werd moe dus we keerden huiswaarts. Na een heerlijk badje samen met papa vertrok hij naar dromenland.

Wij ploften de zetel in, zetten een serietje (the 100) op en maakten popcorn! Zalig relaxen met zijn tweetjes en ons wondertje dat boven lag te snoezen… Heerlijk gevoel!

popcorn2

Hoe was jullie zondag? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply