Unicorns & Fairytales
water -en zandtafel
Musthaves Spelen

Water -en zandtafel van de Action

Ik wou al lang een water-en zandtafel. Met de zomer in het vooruitzicht mag dit niet ontbreken in de tuin. In de Action kwam ik dit exemplaar tegen. Erg leuk!

water -en zandtafel

Ik ben enorm fan van de watertafels en speelhuisjes van Little Tikes. Vince is eigenlijk nog een beetje te klein om echt goed te kunnen spelen met een water -of zandtafel. Toch wou ik hem al kennis laten maken. De watertafel van Little Tikes is een beetje te duur om nu al aan te kopen om er niet ten volle van te kunnen genieten. Maar die staat dus wel op ons verlanglijstje!

water -en zandtafel

Toen ik in de Action een zand-en watertafel zag voor €18,99 kon ik dit niet laten staan. Ik nam meteen de laatste twee mee , voor Vince en Max, het zoontje van vrienden. Hij wordt binnen enkele dagen ook 1 jaar! Er was nog een kleiner exemplaar maar dat vond ik toch veel te klein.

water -en zandtafel

Je kan de tafel gebruiken met of zonder poten. Wij hebben er de poten af gelaten omdat Vince nog niet kan staan. Ik vulde de tafel met water en liet Vince spelen. Hij vond het erg leuk om te spetteren in het water en alles te bekijken. Ontdekken maar! Je kan op de foto’s zien wat er allemaal bij zit.

water -en zandtafel

Het cadeautje voor Max hebben we afgegeven toen de jongens hun eerste playdate hadden. Dat was lachen! Ze vonden meteen hun weg naar de watertafel. Je kan hier over hun playdate lezen.

IMG_7147

Al waren ze nadien meer met hun drinkbekers aan het spelen waar ook water inzat!

maxvince

De water-en zandtafel van de Action is goedgekeurd!

Hebben jullie ook een watertafel of zandtafel? Van welk merk ben jij tevreden?

XoXo Nathalie

 

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15 mei 2015 at 11:21

  Ik houd ook erg van dit soort speelgoed. Wat fijn dat de versie van de Action goed werkt!

  • Reply
   Nathalie
   15 mei 2015 at 17:19

   Ja uiteindelijk kan je met een tafel niet veel verkeerd doen, of het moest lekken en niet stevig staan 🙂 Leve de action 😉

 • Reply
  lin
  15 mei 2015 at 13:41

  Super leuk is ie he?? mijn ouders hebben hem ook aangeschaft want wij hadden er al eén, maar hier zit echt veel bij! Ik kocht gister 2 mini zand/water tafeltjes ook bij de action. komt straks ook een blogje over 🙂
  ps super lief de foto’s !

  • Reply
   Nathalie
   15 mei 2015 at 17:18

   Thanx! Ja die spulletjes zijn leuk hé. Veel plezier!

 • Reply
  Joyce
  15 mei 2015 at 13:50

  Wij kochten dat piratenschip van Little Tikes. Onze kleine man kan wel al staan en stappen, dus ik vond het de investering waard. We moeten ze wel nog in elkaar zetten, want sinds we ze kochten is het weer nog niet mooi genoeg geweest. 🙂

  • Reply
   Nathalie
   15 mei 2015 at 17:17

   Oh ja dat piratenschip is heerlijk! Veel plezier!

 • Reply
  Conchita
  15 mei 2015 at 21:05

  Wat een goede tip! Dit lijkt mij echt fantastisch voor mijn dochter. Je ziet jouw kleine mannetje echt genieten. Zo leuk!

 • Reply
  Nicole
  16 mei 2015 at 17:55

  Ja zoiets wil ik dus ook nog steeds voor onze meid, weet zeker dat ze het helemaal geweldig gaat vinden!

 • Reply
  Linda
  19 mei 2015 at 11:01

  Ja, hier ook voor de eerste verjaardag gekregen van little tikes. Is alleen een watertafel dus mis het zand soms wel een beetje.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  10 juli 2015 at 12:23

  Geweldig dat hij goed uitpakt! Soms is goedkoop duurkoop maar in dit geval gelukkig niet.

  • Reply
   Nathalie
   10 juli 2015 at 12:48

   Het is een simpel model maar wel leuk, hij speelt er graag mee. Al ga ik ooit wel een groter model kopen, als hij wat ouder is.

 • Reply
  Evelyne
  18 juli 2016 at 20:52

  O jee, ik lees deze blog héél laat haha! Enig idee nog hoeveel deze kostte?
  Ik vind deze op bol voor 45 euro, maar de little tikes piratenboot is ‘maar’ 70 euro, dan vind ik het prijsverschil precies niet groot genoeg om voor deze te gaan…?

  • Reply
   Nathalie
   20 juli 2016 at 05:31

   Hi evelyne,

   Geen idee hoeveel hij kostte. Maar ik denk veel minder dan 30 euro toen want ik heb er twee gekocht toen voor een vriendje ook. Ik denk iets rond de 15 a 20 toen….

Leave a Reply