Unicorns & Fairytales
diary
Uncategorized

(photo) Diary #6

Een nieuwe diary met vele foto’s! We genoten van een week vakantie en een leuke playdate.

maandag

Na een leuk verjaardagsweekend was Vince bij oma en opa blijven slapen zodat wij alles konden opruimen en zelf even konden bekomen. In de namiddag trokken we naar de speeltuin. Oh, dat was fijn!

speeltuin

2015-04-13 14.33.54 2015-04-13 14.36.13

dindag

Vandaag een rustig dagje na zo’n drukke week. We speelden in de tuin en hadden een mama-zoon-dagje.

IMG_6740

woensdag

Vandaag speelden we met de watertafel (of zandtafel) buiten. Even testen! Een uitgebreider verslag van deze watertafel krijg je zeker nog in een volgend blogje.

watertafel

donderdag

Vandaag gingen we een nieuwe buggy shoppen. Die gingen we meteen even uittesten en we maakten een wandeling in onze winkelstraat en maakten een stop bij de speeltuin. ‘s Avonds ging Vince bij oma en opa slapen.

vrijdag

Een dagje voor mama! Ik maakte een tripje naar ‘t stad (Antwerpen) en ging lekker wat shoppen… Kleertjes voor Vince uiteraard en veel interieurspullen! Er kwamen ook leuke pakjes aan die ik besteld had!

huxbaby

zaterdag

Tijd voor een playdate bij Max. Mama’s en papa’s aperitiefje in de zon en kinderen lekker in de tuin spelen. Max kreeg van Vince ook een watertafel voor zijn verjaardag en hij ging al eens voordoen hoe het moest. Samen maakten ze veel plezier. Op instagram is er een leuk filmpje te zien waar Max Vince in een karretje vooruit duwt. Te cute!

IMG_7122 IMG_7130

vince

maxvince

zondag

Een rustdag! We gingen wel even wandelen en zijn langs de plaatselijke schaapjes geweest. Op naar een volgende week met veel zon!

Het was een fijne week, hebben jullie ook een fijne week gehad?

xoxo Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply