Unicorns & Fairytales
muffins
My life Personal Uncategorized

Koken en plezier met de Pinguïns van Madagascar!

Koken en plezier met de Pinguïns van Madagascar. Wat houdt dat nu eigenlijk in, denk je waarschijnlijk. Wel, enkele weken geleden kreeg ik na een leuke Bloggersmeeting een “pretpakket” opgestuurd.

Het pretpakket bevat uiteraard de Film van Twenty Century Fox: de pinguïns van Madagascar, wat heel fijn is. Maar we werden nog meer verwend! Enkele leuke kleurprenten, knutselblaadjes, lijm, een leuke schaar en kleurpotloden zaten ook in de grote doos. Yay! Dit is echter nog niet alles. Er zat ook een grote bakplaat in waar je muffins in kan bakken en een setje kinderovenwanten. Dat kwam heel goed van pas!

IMG_6721

Muffins bakken

Het pretpakket kwam niet te laat want een weekje later werd Vince 1 jaar en was ik van plan om muffins te maken. Met de grote bakplaat kon ik er dus enkele tegelijkertijd in de oven steken. Ik bakte twee soorten: citroen en chocolade. Ze waren héérlijk…  Na enkele uurtjes had ik voor een heel leger lekkere muffins. Op de dag zelf was het spannend… Wat vonden de mensen van mijn zelfgemaakte muffins? Wel, ze werden meer dan goedgekeurd! Vince had een enorm fijne eerste verjaardag en de gasten konden lekker smullen.

IMG_6872

 De film

Vince is nog een beetje te klein voor deze film. We zullen hem een tijdje in de kast moeten bewaren tot hij groot genoeg is. Maar geen probleem… Ik heb 17 andere grotere kindjes waar ik elke dag voor zorg, namelijk mijn klasje! Ik geef les in het derde leerjaar. Zij zijn dol op de film. Toen ik vroeg of zij me wilden helpen om deze film te bekijken gingen ze allemaal uit hun dak. We maakten een deal: als tussendoortje gingen we de film in stukjes bekijken. Na een hele dag hard werken verdienen ze wel eens enkele minuutjes film kijken! Dus als er een beetje tijd over was keken we naar de film.

IMG_6722

 

De dappere pinguïns slaan de handen in elkaar met de geheime organisatie De Noorderwind, onder leiding van de knappe husky Agent Geheim (zijn echte naam is geheim). Samen gaan ze de strijd aan met de schurk dr. Octavius Brak, die onze wereld wil vernietigen. Uiteraard gaat dit gepaard met hilarische momenten.

Dit vonden de kinderen van het derde leerjaar (groep 5) ervan…

“De film was leuk en spannend. Het was ook tof dat de pinguïns alle andere pinguïns redden van de slechterik! “

“Het was leuk om deze film te zien want ik had de andere films ervan ook al gezien!” 

“De pinguïns krijgen pijlen in hun achterwerk en dat is grappig.”

“Het is grappig , we moeten er hard mee lachen!”

“Er komt veel actie in, het is grappig en toch niet kinderachtig.”

“De pinguïns maken allerlei zaken mee.”

Ook voor grote mensen!

Deze film is niet alleen leuk voor kinderen, volwassenen kunnen er evengoed van  genieten. Met de vele inside jokes genoeg humor in deze film. Tegenwoordig letten de makers van animatiefilms er goed op dat ze ook de grotere mensen kunnen entertainen. Love it!

Wij hebben er in ieder geval echt pret mee beleefd! Dus bedankt LewisPR en Twenty Century Fox en uiteraard de pinguïns van Madagascar om ons een leuke tijd te bezorgen…

Hebben jullie deze film al gezien?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply