Unicorns & Fairytales
big blogameetup
My life Personal

Big blogameetup + GIVE AWAY

Twee weekends geleden was ik samen met menig andere Belgische bloggers op de Big blogameetup. De tweede editie alweer.

Vorige editie kon ik er niet bij zijn wegens te zwanger dus wou ik het deze keer niet missen. Ik sprak af met Nele en samen trokken we (met een grote omweg) naar de meeting. We zijn immers beiden nieuwsgierig ,leergierig en altijd bereid om onze skills naar een hoger level te brengen.

blogameetup

Het was er al gezellig druk. Vele nieuwe gezichten en enkele bekende gezichten. Nou, virtuele bekende gezichten eigenlijk… Ook veel creatieve mama’s die ik nog kende van vorig jaar toen mijn blog ook nog in het teken stond van mijn creaties. Niet lang na onze aankomst begon de eerste spreker van PR-bureau Sound of C.  Heel de zaal was aandachtig maar dat kwam misschien niet enkel door de spontaniteit waarmee deze heer sprak… (knipoog) Hij hield het kort en krachtig, zoals ik het graag heb. Niet teveel onnodig talmen.

blogameetup

Ook kregen we nog uitleg over Affiliate links van Daisycon en kwam er iemand van Omega Pharma spreken over de producten die we in onze goodiebag zouden terugvinden.

Ik miste wel een beetje tips en getuigenissen van bloggers die al even bezig waren over hoe zij de harten van hun lezers veroverd hadden maar de vele tips die avond waren dan ook iets meer gericht op geld verdienen met je blog. Allemaal oké voor mij. Deze tips worden waarschijnlijk meegenomen naar de volgende editie en dan kan het alleen maar (nog) beter.

Ik heb ook met enkele toffe dames van PR bureau Lewis gesproken en daar komt binnenkort een leuke samenwerking van. Altijd fijn!

Nele, ik en ons alziend oog hadden al in de gaten dat er zich een superlange rij ging vormen aan het buffetje en waren iedereen voor! Honger honger! We kregen lekkere gezonde kost (en zalig lekkere soep) van culinette. Ook een uurtje later verzorgden zij het dessertenbuffet. Man… dat was verwennerij! Chocolat is a girl’s best friend…

blogameetup

We deden uiteraard mee aan de wedstrijdjes die er waren. Zo gingen we twitteren voor een reisbon van Neckermann via vakantiedeals.be en een pakketje van Pronails. Ik werd even instant crazy toen ik beide prijzen dan ook effectief won! Ik? Ik win echt nooit iets. Nou, dat maakte mijn avond wel compleet. Yay! Ik kreeg een bon van 50 euro. Daar kunnen we wel eens een weekendje mee citytrippen.

blogameetup

blogameetup

Ik had enkele leuke babbels met onder andere Hilde van Miss Koffiekletske. Wat een toffe madam is dat! Ook maakte ik kennis met Eveline, Romina en Annelore … We hebben er weeral wat blogmadammen bij!

De avond was voor mij geslaagd want ik ging met een hoofd vol ideetjes naar huis en nog meer zin om te bloggen. De gewonnen items speelden daar natuurlijk ook een rol in mee. Dat maakte de deelnameprijs goed want als ik een puntje van kritiek mag geven: ik vond 40 euro een beetje te veel…

We gingen naar huis met propvolle goodiebags en een even volle maag.

blogameetup

blogameetup

blogameetup

blogameetup IMG_6525 blogameetup

Natuurlijk laat ik mijn lieve lezers mee genieten van al dat leuks en geef ik uit mijn goodiebag spullen weg. Hou dus mijn blog zeker in de gaten want ik heb al een weggeefpakketje gemaakt en zondag staat er een blogje met een leuke give away klaar!

X0X0 Nathalie

 

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Nicole
  8 april 2015 at 19:46

  Wat leuk zeg!
  Vooral de ontmoetingen ook, dat vind ik vaak het leukste zelfs!

  • Reply
   Nathalie
   11 april 2015 at 12:00

   Dat is zo !

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  8 april 2015 at 21:49

  Wat ziet dat er leuk uit!

  • Reply
   Nathalie
   11 april 2015 at 12:00

   Ja was wel leuk!

 • Reply
  Jinnie93
  9 april 2015 at 08:56

  Wauw, super leuk! Leuk die ontmoetingen, en super gaaf dat je wat leuks gewonnen hebt 🙂

 • Reply
  Linda
  9 april 2015 at 20:25

  Leuk om te lezen hoe je het hebt ervaren. Zag dat het in Antwerpen was, misschien volgend jaar als nederlandse delegatie ook maar komen 😉

  • Reply
   Nathalie
   11 april 2015 at 11:59

   Ik hou jullie op de hoogte !

Leave a Reply