Unicorns & Fairytales
My life Personal

Isa’s laatste wens

Toen ik op Facebook de oproep zag voorbijkomen over Isa’s laatste wens kreeg ik het moeilijk. De gedachte dat je je kind moet afgeven en nooit meer zal kunnen vastnemen, dat trek je toch niet? 

Isa is een driejarig meisje met een hersentumor. Ze zal niet meer beter worden en dat lijken ze in het gezin allemaal goed te beseffen, ook haar achtjarig zusje. De wens van deze kleine spruiten is zoveel mogelijk kaartjes krijgen. Wanneer dit haar laatste wens is, wil ik dit gerust voor haar doen! Ik hoop dat veel mensen dit willen doen…

Daarom wil ik er een blogje over wijden. Wat moedig van deze kleine meid om zo te vechten. Ik wens de ouders , zus, familieleden en vrienden enorm veel sterkte doe in deze moeilijke tijden. Ik, als moeder van een zoontje dat net 1 jaar is geworden, heb de sterkst mogelijke vorm van liefde mogen ervaren en de gedachte dat iemand of iets dit zou wegrukken maakt me misselijk. Ik voel enorm mee met jullie en samen met mij vele anderen, daar ben ik zeker van. Ik hoop dat de liefde van alle mensen en kinderen om jullie heen, het verdriet mogen verzachten, al is het maar een microscopisch beetje…

Thousands of candles can be lighted from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared.

Mijn kaartje is onderweg…Voor de zus heb ik er een dagboek bijgestoken. Ooit zag ik hem en kocht ik hem om te wachten tot hij een doel had. Wanneer ik het moeilijk had vroeger schreef ik altijd… ik wil hem graag schenken aan de zus. Daar kan ze haar gedachten in neerschrijven, een plekje voor zichzelf… Het heeft mij vaak geholpen.

isa

Wil jij ook de wens van dit meisje waar maken? Stuur dan een kaartje naar Isa en Suus op dit adres:

Haitsma Mulierweg 28, 7101 CA Winterswijk.

isa

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  jouvence
  11 april 2015 at 22:01

  ik had het ook gelezen op facebook, ze heeft inmiddels al 52.000 kaarten ♥ ik ga dit meisje en haar familie ook een kaartje sturen.! erg mooi gebaar van het dagboek dat je erbij doet. xx

 • Reply
  Miss Wobie
  14 april 2015 at 10:51

  Ondenkbaar he, dat er iets zou gebeuren met je kindje(s)? Mooi dat je ook aan de grote zus denkt! Ik zal straks eens roefelen in mijn kaartjesdoos voor een kaartje voor kleine Isa. x

Leave a Reply