Unicorns & Fairytales
diary5
Diary My life Personal

Diary #5

Deze week stond alles in teken van de eerste verjaardag van Vince! Gelukkig is het ook net de eerste week van de paasvakantie zodat we er lekker van konden genieten! Het was een drukke maar fijne week. Lees je mee?

Maandag

We gingen naar mijn nicht thuis om daar de eerste verjaardag te vieren van Yaro, het “neefje” van Vince. Eigenlijk het zoontje van mijn neef maar we weten niet goed hoe de relatie tussen onze twee zoontjes heet. Achterneefje, neefje? Maakt eigenlijk ook niet echt uit. Anyway, Vince is 6 dagen later geboren dan Yaro en dat was dubbel feest. Ze kregen beiden een cadeautje (een leuke jas en een centje) , speelden samen , aten een taartje en bliezen hun eerste kaarsje uit! Hiep hiep hoera! Het was een fijne dag die draaide rond de twee schattigste jongens aan de tafel.

Een leuke mijlpaal: Vince trok zich voor de eerste keer zelf recht en stond op zijn eigen beentjes! Yay! Hij at ook mee chinees (kip en een frietje) en zijn buikje zat goed vol! Na een drukke dag viel hij snel in slaap!

vince en yaro

dinsdag

We kregen vandaag bezoek van mijn tante en haar vriend. Zij heeft me vroeger zelf mee opgevoed wanneer mijn ouders moesten werken maar ze konden er op het feestje niet bij zijn. Daarom kwamen ze ons een bezoekje brengen. Vince kreeg een centje dat we in zijn spaarpotje staken. Dat zit nu al aardig vol!

We maakten ook een wandeling door onze winkelstraat en kochten alvast een cadeautje voor mijn metekindje dat binnenkort 2 jaar wordt. Ook nog 3 stuiterballen voor Vince. Probleem want hij had maar 2 handen en wilde ze alledrie vastnemen. Leuk om te zien!  (Mama kocht voor zichzelf een kleedje in de Hema)

‘s Avonds kwam V. onze haartjes knippen en zowel manlief als ik kregen een nieuw kapsel! Zo kunnen we zondag fris en monter paraat staan op Vince zijn feestje.

IMG_6740

woensdag

Vandaag was het de Scheldeprijs in Schoten. Het evenement van het jaar voor vele Schotenaren. Elk jaar zijn we dan ook present. Manlief althans. Vorig jaar is Vince geboren de dag na de Scheldeprijs. Toen had ik dan ook uitdrukkelijk aan manlief gevraagd om op te letten met het alcoholverbruik. Maar goed ook want de volgende ochtend konden we naar het ziekenhuis! Dit jaar gingen Vince en ik op bezoek, dronken iets samen met de vrienden en wandelden weer naar huis. Het was heerlijk weer dus ideaal!

IMG_6733 IMG_6731 scheldeprijs

donderdag

De dag na de schedeprijs verliep vlotjes! Geen hardnekkige katers. We gingen vandaag naar de meter van Vince. Hij kreeg alvast een leuk cadeau en we kregen als tip: kom maar met de grote wagen. Spannend!

IMG_6802

IMG_6803

IMG_6808

Joepie! Een schuifaf! We genoten nog van het zonnetje en Vince speelde met zijn grote vriend Mattias, het petekind van manlief!

IMG_6837

IMG_6825

Nadien nog even inkopen doen. Vince zag dat het goed was!

IMG_6831

vrijdag

Vandaag was het exact 1 jaar geleden dat kleine man geboren werd. Er is er eentje jarig! We gingen dit vieren bij oma en opa een daar mocht Vince zijn allereerste pannenkoek eten. Het ging enorm vlotjes binnen! In no time was hij binnengespeeld met veel gesmak en gesmul!

vince IMG_6863

vince

zaterdag

Voorbereiden en nog eens voorbereiden. Vince bleef slapen bij oma en opa en wij konden inkopen doen voor het verjaardagsfeestje van Vince! Een hele dag zijn we in de weer geweest.  Pfoeh…

zondag

Mister Vince zijn Bday party! Man, wat was dat werken om alles klaar te krijgen voor de gasten kwamen! Een uitgebreid verslag van zijn feestje zal nog komen. Het was een gezellig samenzijn met prachtig weer. We hadden geluk!

11149193_10155502197290565_1857990097_n

Kleine man heeft lekker in het zonnetje gespeeld op een deken met zijn speelgoed en met zijn nieuwe ballen die hij kreeg voor zijn verjaardag. Feest! De grotere kindjes konden in de speeltuin spelen.

11139508_10155506791970565_640788619_n

De grote mensen kregen een natje en droogje en er waren hotdogs, cupcakes, snoep en meer. Ik hoop dat iedereen zich geamuseerd heeft! Na een vermoeiende dag keerde Vince met oma en opa naar huis en mochten mama en papa opruimen. We waren doodmoe en de ochtend nadien leek het net alsof we een zware sessie crossfit hadden gedaan.

11125617_10155503739215565_916799483_n

We hadden een drukke maar leuke week! Zo mogen er nog komen. Manlief moet terug gaan werken maar mama mag nog een weekje genieten van vakantie samen met Vince! We zullen ons niet vervelen met al de cadeautjes die we kregen!

IMG_6913-1 IMG_6914

IMG_6912

XOXO Nathalie

Hoe was jullie week?

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply