Unicorns & Fairytales
Diary My life

Diary 67 | Op bezoek bij de gynae, veel Trolls en veel Stokke!

Deze week moesten we weer naar de gynaecoloog, kregen we spullen van STOKKE aan gingen we naar de premiére van TROLLS, een nieuwe kinderfilm. Altijd leuk!

 

Een bezoekje aan de gynaecoloog

We moesten maandag op bezoek naar de gynae voor de maandelijkse checkup. De zwangerschapsupdate kon je al eerder op de blog lezen. Alles gaat goed en zit op schema. Enkel mijn gewicht zal ik onder controle moeten houden. Niet fijn maar goed om te horen, dat weerhoud me van het snoepen. Mooie foto’s van de echo hadden we niet. Ik vroeg aan manlief om een foto te trekken van mij maar hij deed het zo onverwachts dat ik allemaal heel rare foto’s kreeg. Blijkbaar trek ik heel rare gezichten… Deze was de normale gelukkig…

Tegen het einde van de week kreeg ik wel veel last van mijn bekkenbodemspieren. Ik kon bijna niet meer stappen. Als het blijft ga ik nog eens bellen naar de gynaecoloog…

diary 67 - unicorns & fairytales

Stokke

Ik vertelde je al eerder dat we oude spullen verkocht hadden en gingen voor andere spullen. Die werden vandaag geleverd. Allemaal samen en heel onze gang staat nu natuurlijk vol. Spullen voor de kamer (een wieg en uitbreiding!) maar ook een extra Tripp Trapp en een nieuwe buggy! De Stokke Xplory. Ik kan niet wachten om hem uit te testen!

Lees hier meer over de voorbereidingen op een tweede kindje 

Lees hier meer over hoe wij Vince voorbereiden op grote broer worden.

 

diary 67 - unicorns & fairytales diary 67 - unicorns & fairytales

 

Herfsttip: Trolls!

Vanaf vandaag is de nieuwe animatiefilm TROLLS in de bioscoop te zien en wij gingen alvast eens een kijkje nemen. Het was zeker de moeite dus daarom krijgen jullie morgen een verslagje, enkele DIY tips en een leuk filmpje te zien. Het is alvast een aanrader. De Trolls film kan je in de bioscoop gaan kijken vanaf 26 oktober 2016. Het is een heuse feel-good movie, I promise!! Bekijk de onderstaande trailer alvast. Leuk om op een druilerige herfstdag tijdens de herfstvakantie, op een woensdagnamiddag of ik een weekend te gaan kijken Niet?

diary 67 - unicorns & fairytales

 

Herfstwandeling

We sloten de week af met een leuke kleine herfstwandeling. Vince genoot er duidelijk van en het weer was zacht. Dat leverde in mijn ogen weer leuke foto’s op. Een beetje experimenteren met mijn nieuwe camera! Kon ik ook meteen even experimenteren met mijn camera.

diary 67 - unicorns & fairytales diary 67 - unicorns & fairytales diary 67 - unicorns & fairytales diary 67 - unicorns & fairytales diary 67 - unicorns & fairytales

 

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Ester
  17 oktober 2016 at 07:16

  Leuk! Wauw, wat een mooi pakket van Stokke!

  Hoe ging het met Vince in de cinema? Ik heb er mij nog niet aan gewaagd met de kinderen.. Ik denk dat het stilzitten niet aan hen besteed is ?

  • Reply
   Nathalie
   17 oktober 2016 at 09:31

   Ik ben met een vriendin en haar zoontje gegaan die 5 is en heel braaf is. Vince zou nooit een uur en half naar een film kunnen zien. Daar zou hij nog veel te klein voor geweest zijn hoor. hihihi.

 • Reply
  Nele van MamaExpert
  17 oktober 2016 at 07:21

  Mij zei de film niet zo veel. Ik heb daarom niet toegehapt en dan bleek het nog zo ‘n mooi weer te zijn ook.

  • Reply
   Nathalie
   17 oktober 2016 at 09:31

   Ja het weer was idd mooi. Maar de film is echt wel mijn ding. hahaha. Echt zo’n FEELGOOD stuff gedoe. I love it. hihihihi

 • Reply
  Linda
  17 oktober 2016 at 08:08

  Wow dat is echt veel Stokke, helemaal compleet ook. Veel plezier ermee! Die film is echt leuk wordt zelfs al vrolijk van de reclame op tv 😉

  • Reply
   Nathalie
   17 oktober 2016 at 09:30

   Ja vond het echt superleuk!!! FEEEL GOOOODDDD

 • Reply
  Saskia and Rafe
  18 oktober 2016 at 09:47

  Leuk de trollen film. Ik ga nu altijd met mijn neefje naar de bioscoop omdat Rafe nog te klijn is, maar kan niet wachten tot hij oud genoeg is.

Leave a Reply