Unicorns & Fairytales
trolls - unicorns & fairytales
DIY My life Op stap

Filmtip, VLOG & DIY | Trolls

Ik heb voor jullie drie blogjes in één. Dit weekend waren we uitgenodigd op de Trolls dag in Antwerpen. Het was ten eerste een superleuke film en ten tweede bracht deze film het kind in mij naar boven. Niet letterlijk natuurlijk, de kleine baby zat nog steeds goed. Ook bracht het weer even mijn creatieve kant in mij naar boven. Ik kan dus alleen maar zeggen: ga hem kijken! Ik heb voor jullie een verslagje, een VLOG en een leuke DIY.

 

Trolls, de film

We kregen de Vlaamse versie van de nieuwe film van DreamWorks Trolls te zien. Alhoewel ik animatiefilms met zang veel beter vind in het Engels moet ik toegeven dat deze films natuurlijk in de eerste plaats gemaakt worden voor kinderen. De Vlaamse editie was trouwens meer dan goed. Ik ben zo blij dat de animatiefilms van DreamWorks enorm adult-proof zijn. Ik heb meermaals moeten lachen en ik werd er gewoon supervrolijk van. Ook af en toe een nostalgisch momentje want ik heb vroeger zelf nog Trollen gehad. Met hun leuke zachte kleurrijke haartjes. De film zat vol humor, liefde, kleur, glitter en avontuur. Echt een aanrader hoor. Ik meen dat ook. Het ideale uitstapje voor in de herfstvakantie. Een dagje bioscoop. Hup naar Trolls. Wedden dat je een trol gaat moeten kopen 😉 Je kan de trailer alvast via mijn vorige blog (diary 67) bekijken.

 

VLOG : Trolls, het evenement

Ik kan hier een hele uitleg doen van wat er allemaal was, maar ik kan het nog beter laten zien. Ik maakte voor jullie een VLOG, een overzicht van wat er allemaal te beleven viel. Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal, het zou erg leuk zijn moest je elke week mee kijken naar een VLOG.

Trolls, de DIY & organiseer zelf een TROLLS dag

Een van de activiteiten was de knutseltafel. We hadden allerlei leuk materiaal voorhanden en mochten een eigen boekje versieren, net zoals Poppie in de film, die steeds plakboeken maakt. Dat wilden wij natuurlijk wel eens testen. We maakten beiden een leuk boekje. Dat kan jij natuurlijk thuis ook. Het materiaal dat gebruikt is komt allemaal van De Banier. Ik maakte eerder al een leuke woonketting met materiaal van de Banier. Ik kaftte eigenlijk mijn boekje met een soort foam en kleefde de randen vast met dubbelzijdige tape. Omdat het foam papier op zich al heel mooi was besloot ik er niets verder mee te doen maar wel een bladwijzer te maken met de overschot van de foam, gekleurde vilt (ideaal voor trollenhaar) , oogjes en pareltjes.

fullsizerender-224

Trolls - unicorns & fairytales

Trolls - unicorns & fairytales  Trolls - unicorns & fairytales Trolls - unicorns & fairytales

Trolls - unicorns & fairytales

Rebecca besloot haar boekje te versieren met washi-glittertape. Heel eenvoudig maar met een schitterend resultaat (letterlijk en figuurlijk). Enkele andere mensen rondom ons hadden ook leuke resultaten en die laat ik graag zien. Heb je dus zin in een leuke knutselnamiddag met je kids? Bekijk dan eerst de film en versier daarna je eigen boekje.

fullsizerender-233

fullsizerender-226 fullsizerender-225

fullsizerender-219

Wil je er een echter TROLLS dag van maken zoals wij hadden? Toupeer je haar, spuit er wat kleur in of zet een pruik op, maak lekkere BERGENburgers, trollen-smoothies en zorg voor wat schmink. Ideaal als verjaardagsfeestje volgens mij. Geef iedereen een goodiebag met lekkers en een trolletje. Je ziet, de film geeft mij alvast inspiratie en ik ben er zeker van dat hij jou ook inspiratie zal geven.

fullsizerender-220

fullsizerender-223

 

Wat denk je? Ga jij de film ook zien? Wat vind je van mijn ideetjes? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Lobke
  19 oktober 2016 at 08:50

  Superleuk filmpje! (heb zelfs mijzelf gespot ;-)) haha!

  • Reply
   Nathalie
   19 oktober 2016 at 08:54

   Ja hahaha, inderdaad, je flasht voorbij he!

 • Reply
  5 Ideetjes voor tijdens de herfstvakantie - Appelmoes, Bruisballen en Chocolade
  25 oktober 2016 at 06:01

  […] Trolletjes, ik had ze vroeger met hopen! Heerlijk kleine vrolijke wezentjes met haar dat recht omhoog staat in de meest vrolijke kleuren ooit. Hoe kan je nu niet vrolijk worden van een film vol met trolletjes. Nou, ideaal dus als uitstapje met de kinderen tijdens een druilerige herfstvakantie dag. Nathalie, een collega blogster zag hem al een schreef er dit over! […]

Leave a Reply