Unicorns & Fairytales
shirt 1e verjaardag
DIY fashion kids

DIY • Shirt 1e verjaardag

Ik speurde het net af naar leuke shirt 1e verjaardag en uiteraard zag ik er wel enkele voorbijkomen. Maar toch wou ik er eentje zelf maken.

Zo vond ik het shirt 1e verjaardag van Nor Folk echt wel leuk. Na veel twijfelen heb ik toch besloten om het niet te kopen wegens te duur om 1 keer aan te doen. Natuurlijk kan je dat shirtje meer gebruiken maar toch…

Plots dacht ik eraan dat ik ergens op zolder, tussen mijn stofjes van mijn kortetermijnhobby, nog een zwart stuk flock had. Yay! Meteen ging ik aan de slag. De rode draad door het geboortekaartje, de uitnodiging en al de rest is een snor. Die mocht niet ontbreken. Mister Vince wordt 1 dus het mag speciaal zijn hahaha.

IMG_6905

Ik kocht een goedkoop shirtje in het grootwarenhuis (4 euro!) en knipte een hoedje, snor en het nummer 1 uit. Even op het shirtje strijken en klaar is kees. Simpel en goedkoop! Jammer genoeg had ik niet het juiste strijkijzer om te flocken. Het ijzer werd niet heet genoeg.

Het resultaat mocht er toch zijn. De snor was op het einde van zijn verjaardagsfeestje verdwenen… Donders! Allemaal door dat strijkijzer! Zorg er dus voor dat je geen stoomstrijkijzer gebruikt dat zich automatisch aanpast aan je stof. Dan heb je een leuk verjaardagsshirt en kan je erop zetten wat je wil.

vince

Een ander leuk idee is werken met transferpapier! Je drukt een leuke print op het papier en strijkt het op je shirt. Zo zie je maar, je hoeft dus echt geen dure aankopen te doen om een leuke outfit te maken.

Ik combineerde zijn verjaardagsshirt met een leuk broekje van Zara met zebraprint! Stoer, vind je niet?

vince

 Zouden jullie dit ook zelf maken? Wat vind je van Vince zijn shirt mét en zonder snor?

XoXo Nathalie

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Nele
  14 april 2015 at 20:31

  Je bent een echte handige henriette ! Mooi !

 • Reply
  Linda
  15 april 2015 at 08:11

  Leuk bedacht!

  • Reply
   Nathalie
   15 april 2015 at 11:44

   Bedankt Linda!!!

Leave a Reply