Unicorns & Fairytales
kerstkaart maken - unicorns & fairytales
creatief DIY My life Personal

Wij maken een kerst -en verjaardagskaart in één…

Binnenkort is het zover… dan kunnen we zeggen dat we al twee jaar een Kerstkindje hebben. In 2016 werd Lex geboren in de ochtend van 25 december. Hoe groter hij wordt, hoe meer hij zich er bewust van gaat worden dat hij verjaart op Kerstdag. Voor hem en ons is het dus voor eeuwig dubbel feest.

Dubbel feest

We wilden zelf een kerstkaart maken met een vermelding naar Lex die twee jaar werd. Op 25 december 2016 werd namelijk ons Kerstkindje Lex geboren. Dubbel feest dus! Het kaartje pasten we voor iedereen aan en stuurden we alvast via Kaartje2go naar de personen die we gaan uitnodigen. Op 24 december zijn dat mijn ouders en schoonbroer/schoonzus en hun kinderen. We hebben de traditie om kerstavond met hen te vieren dus combineren we ook ineens Lex zijn verjaardag met een taart erbij.

Op 26 december komen zijn meter en peter vieren. We maakten dus verschillende kaarten. Handig aan Kaartje2go (waarmee ik al een aantal keer samenwerkte, ook voor de high tea die ik organiseerde enkele maanden geleden) is dat je geen postzegels nodig hebt en dat je de verzenddatum zelf kan kiezen. Ook kan je je kaartjes makkelijk aanpassen. Je kan er eentje sturen en kiezen uit hun assortiment kerstkaarten of zelf een kerstkaart maken. Het enige dat je moet doen is het adres van ontvanger opgeven en voila. Kaartje2go en de postbode doen de rest.

Deze kerstkaart maakten we voor de meter en de peter van Lex:

kerstkaart maken - unicorns & fairytales

kerstkaart maken - unicorns & fairytales

Kerstkaart maken

Ik wou heel graag weer een kerstkaart maken maar net zoals vorige jaren zal dit altijd een beetje een link geven naar de verjaardag van Lex. Hoe we dat in de toekomst gaan oplossen met ‘vieren’ zullen we wel zien. Voorlopig mixen we de twee. Hij beseft toch nog niet waar al die “fuss” om is. Maar mij kennende zal het altijd wel met een thema zijn. Vorig jaar was ik erg trots op zijn thema Woodland dat ik deed voor zijn eerste verjaardag.

lees ook: DIY kerstcadeau voor oma en opa

woodland party - unicorns & fairytales

Golden Christmas boy

Ik denk dat het thema van zijn tweede verjaardag ‘goud’ gaat zijn. Hoe we het concreet gaan doen dat weet ik nog niet maar Pinterest en enkele van mijn favoriete webshops zullen mij wel inspiratie geven denk ik. Ik hou mezelf voor dat ik het niet te bont ga maken maar ik hou graag feestjes dus ik kan niets beloven hahaha. Uiteindelijk is het dubbel feest hé. We gaan Kerst vieren én zijn verjaardag. Spannend!  Cadeautjes hebben we al voor iedereen dus dat komt in orde!

lees ook: Leuke inkleurbare kerstkaarten

 

Unicorn craft kerstkaart

Deze bestelde ik ook… Ik vond hem zo goed bij mijn blog passen. Superleuk om naar gezinnen met kinderen te sturen. Ze kunnen de eenhoorn uitknippen en er iets van maken. Leuk toch?

kerstkaart maken - unicorns & fairytales

kerstkaart maken - unicorns & fairytales

kerstkaart maken - unicorns & fairytales

Houden jullie ook graag feestjes? Laten jullie soms een gepersonaliseerde kerstkaart maken? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Lissy Steegmans
    13 december 2018 at 08:08

    Hoe cool is die unicorn!! 🙂 #hebbeuh!!!

Leave a Reply